ayy insallah yaa valla ne kadar guzel bi dogumguinu hediyesi olur sana...cok dolanma ama yat dinlen...insallah tutunur bebislerimiz amiinkızlar günaydın....nasılsınız? birazdan transfer sonrası ilk banyomu yapıp hayırlısıyla anneme gidecez......
nekadarzor tatlım 2 tane 1. kalite 5. gün embriyosu transfer edildi....sen inşallah 16 şubatta bende 18 şubatta hayırlı haber alırız....
bu arada 18 şubat benim doğumgünüm........rabbim çifte mutluluk verir hayırlısıyla inşallah..... öptüm hepinizi......
ssonmez ve nekadarzor
arkadaşlar ikiniz için ayrıca dua ettim, inşallah Rabbim duamı kabul eder ve ikinizin de yavrularını size tutundurur, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
kızlar ben geldim çoooooooooook şükür evimdeyim....bebişlerimide aldım geldim inşallah...çoooooook yorgun hissediyorum kendimi... iğneler mahvetti beni....oturamıyorum.....rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz....
kızlar ben yarın anneme gidecem malesef orda net yok...iğnelerim yapılacak mecburen gitmem lazım babama yaptıracam iğnelerimi.....
nasılsınız????geçmişi okuyamadım...neler oldu acaba hayırlı haberler var mı??????
nekadarzor nasıl gidiyor ????hangi ilaçları kullanıyrsun????test günün ne zaman....??benim büyük gün 18 subat....hayırlısı inşallah....
muhatcım sen nasılsın?????
zor bir süreç, ben de 4 sene aynı duyguları yaşadım, tedavi vs. sonra hamile kaldım ama çok sorunlu bir hamilelik geçirdim, 10 yaş yaşlanmışımdır herhalde, ama kızımı kucağıma alınca yaşadığım herşey o anda tamamen silindi, inşallah bebeğini kucağına alınca bu günleri unutacaksın. Allah yardımcın olsun canım...ayy insallah yaa valla ne kadar guzel bi dogumguinu hediyesi olur sana...cok dolanma ama yat dinlen...insallah tutunur bebislerimiz amiin
Allah razi olsun canim inan dualara o kadar ihtiyacimiz varci...bu 3 tup bebek denemem dondurulmusum yok hic de olmadi,embriom orta kalite..4 sefer negetif asilama yoruldum...ama biz harirlisini istiyoruz Rabbim vermeyince niye olmadi diyoruz,ee hayirlisini istenyaa,demekki hayirlisi bu diyoruz ana icimizde yaniyor...Allahim tum benim gibi ici yananlarin yuregini serinletsin insallah amiin
önceden misafir olurdu artık onlarda gelmiyo. sanırım 9 ay sonra bebiş patlaması olacak. hakkatten nerdesiniz hanımlar?
canım nasılsın?nerdesiniz:) bu arada uzun zaman önce bş özel msj atmıştım sana hatırladın mı? bu aralar onla ilğili bayag bi şey öğrendim. şimdi antepe giden olursa senin için bişi istedim onu getirecekler.daha doğrusu 2 tane istedim biri bana biri sana işe yararsa ki yarayacagından onların hiç mi hiç şüphesi yok, elden ele değişiriz arkadaşlarla.
hayırlısıyla herşey güzel olacak canım.ben öyle inanıyorum senin adına.sende öyle düşün.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAAAAAAK.Merhaba kizlar, ben dualari ve zikirleri tamamladim. Sonmez ve nekadar zor nasil gidiyor gebelik? Guzel haberlere az kaldi. Durucum, tedavimin ortasindayim tam. Yarin yine kontrole gidicem. Yumoslar nasil bi bakiim. Haftaya opu olur, ama transfer olur mu cok emin degilim. Doktor dondurabilir. Belki mart nisan gibi olabilir transfer
canım nasılsın?nerdesiniz:) bu arada uzun zaman önce bş özel msj atmıştım sana hatırladın mı? bu aralar onla ilğili bayag bi şey öğrendim. şimdi antepe giden olursa senin için bişi istedim onu getirecekler.daha doğrusu 2 tane istedim biri bana biri sana işe yararsa ki yarayacagından onların hiç mi hiç şüphesi yok, elden ele değişiriz arkadaşlarla.
NASILSINIZ..
sızlerı haberdar edemedım ama çok sukur bebısımın durumu ıyı kalp atışlarınıda duydum..
rabbım hepinize nasıp etsın ıns
ben ve dilek dualarımızı tamamladık
allah kabul eder ıns
eşim ızın vermıyo gıremıyorum hhepinizi çok opüyorum allaha emanet olun
[FONT=Tahoma] merak ettim nedir o, çok mu gizli
ben dualarımı tamamlamıştım, eksiklerin yerine 3 yasin daha okudum Allah kabul etsin inş. [/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?