• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım nasılsın?nerdesiniz:) bu arada uzun zaman önce bş özel msj atmıştım sana hatırladın mı? bu aralar onla ilğili bayag bi şey öğrendim. şimdi antepe giden olursa senin için bişi istedim onu getirecekler.daha doğrusu 2 tane istedim biri bana biri sana işe yararsa ki yarayacagından onların hiç mi hiç şüphesi yok, elden ele değişiriz arkadaşlarla.

neymiş bakalım bu antepden isteceğin şey bana söle ben göndereyim önümüzdeki hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa eger ben antepde oturdum hoş şuan urfadayım ama bir ayagım hala antepde:)))))))bekliyorumm canımcımm

bide bana dersiniz nerdesiniz siz bakem ha nerdesiniz cadalozlar?
hakketten aynı gün doğuracagız:) bi topik vardı orda 3 üye aynı gün dogurmuş:) ona döncez sanırım:)

he heee bugidişle aynı gün doğuracazz bizzz:)))çalışmalara son sürat devammm ona göree ayy beni bugün bir baş ağrısı aldııı çok ağrı kesici içtim çok üzüldümm acaba etkilermi yumurtlama dönemimii::((((

ey rabbim!yerlerin,göklerin tek sahibi. Hz.muhammed musataf(s.a.v)in bir dişi kırıldığında, cebrail(a.s) dünyaya en hızlı inişini yaptığında o ki yine de beddua etmeyen senin en sevdiğindi.onun yüzü suyu hürmetine yarattığın biz kulların onun ümmetiyiz.son nefesinde ümmetim diyen en sevgilinin yüzü suyu hürmetine bu aciz kullarına hayırlı ,sağlıklı ,salih evlatlar nasip eyle.kucaklarımızı boş bırakma ya rabbi.dualrımızı kabul,ibadetlerimizi makbul eyle.

aminnnn cnmmm

merhaba kızlar.. geldım doktordan sukur hersey normal gıdıyor dedı sımdılık ıgnelık bır durum goremıyorum dedı. erken dogumu tetıklıycek cok onemlı bırsey deıl dedı.ne yapcamı sasırdım haftaya kendı doktoruma gıdıcem eger ıgneye baslıyalım derse bırakmayı dusunuyorum. bu doktor tanıdık hem ama hastane fazla gelışmemıs dıye gıtmek ıstemıyorum pek ne yapcamı bılmıyorum yaa

canım sevindimmm hersxeyin normal gitmesine çok şükür bak önemli birşey değilmişş ...bebişine iyii bak annesi onu böle greksiz doktorların gereksiz laflarıyla üzmeee :)))

sa kızlar nasılsınz? beni soracak olursanız ii elh. hafif bi ağrı ile atllattım rahim filmini dokyora gösterdim ama sanki bakmadı gibi geldi bana şöle yalandan bi bakıverdi işte. inşaallah doğrudur hiç bişey yok dedi şükürler olsun bi kaç gün sonra kendi doktoruma göstericem inş. ben hala evimde değilim pazar ancak geçerim ve daha çok görüşürüz inş. neyse aeo hepiniz ve hepinizden Allah razi olsun hatırımı sorup dualar etmişsinz...

canım kaç gündür takip edemiyordum geçmiş olsunn nasıldıı korkulacak gibi değil demii ...benimde çektirmem lazım ama tüp bebek tedavisine başlayacağım hastanesinde çektitiririm diyorum kabul etmezler felan 2 eziyet yapmim dedim..

aynen bende kızıyorum kimsecikler yok ben evde tek başımayım tedavim yaklaştı ve korkudan ödüm kopuyor destek olacak hiç kimse yok herkesin mesaisi başlamış sanırım:60::60::60::60::60::60::49::49::49::49::49:

mesaiden çıkamadık ay bu ayyyy:1::1::1::1:tedaviye başlayacakmışın cnmm hayırlı olsunnn inşşş güzel haberler ver bizeee bizii tezeeeeee yapppp artıkkk:16::16::16::16:

BANA GELİNCEE BU ARALAR İŞİM İNANILMAZ YOĞUN EVE GELİYORUM KAFAM KAZAN OLMUŞŞŞ:((TAMDA HAFTASINDA NE OVÜLASYON TESTİNİ UYGULAYABİLDİM NEDE PRESED JEL NEYSE NASİP KISMET..AYRICA BUGÜN DOKTORA GİTTİM PIHTILAŞMA TESTİNİ YAPTIRDIM TUHAF BU KADAR BASİT BİR TEST OLDUGUNU BİLMİYORDUM AÇIKCASI 1 SAATTE SONUÇ ÇIKDII..ÇOK ŞÜKÜR BİR SORUN GÖRÜNMEDİ HAFTA İÇİDE TÜM TAHLİLLERİ YAPTIRCAM
KANSIZLIK
ŞEKER,HEPATİT,VİTAMİN,SONRA TROİD VS EK OLARAK ACABA YAPTIRMAM GEREKEN BİŞE VARMI..TÜP BEBEĞE KADAR BÖLE PÜRÜZLERİM VARSA EN AZINDAN İLAÇ FELAN KULLANAYIM DİYORUM..TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADAŞLARIM TAFSİYELERİNİZİ BEKLİYORUMM AYRICA

Merhaba kızlar bu hafta çok misafirim vardı giremedim, zikirleri çektim 2 yasin okudum diğerlerini okuyamadım bu akşamda şehir dışından yatılı misafirlerim geliyor 4 yasini okuyabilirsem hemen buraya yazarım canlarım kusura bakmayın lütfen hafta sonu bizdeler biraz geciktircem affedin beni :(

canımm inşallah iyii haberlerinide alırız...sen iğneleri popodan mı oldun kii oturamıyorum demişsin:1:...bebiş için herşey değer dimii

aminnn ..sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallahhh...kızlar avatar değişince tanıyamıyorum sizi ismende bakmak gerekiyor artık ezberlemişiz....:9:yakışmış bebişlerde maşşallahhh pek güzell..

oooooo süper olmuşşş ....bu arada gecikmelide olsa doğum günün kutlu olsun yeni yaş sana bebeğini getirir inşallahh..laf aramızda çiğ köfte partilerinize beni de çağırın bayılırım her gün yesem bıkmamm...:52::52:

anam tarihleriniizde yakınmışş hadi bakalım sabırlı olun...hayırlı haberleriniziide alıcaz allahın izniylee herşey güzel olucak rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın...

o jeli bende kullanmıştım ama benimki crinone mi neydii inşallah doğru yazmışımdır neysee pis mi pis bi jelll ...sonra vajinadan topak topak düşüyorr...

canlarım ben iyiyimm ...muhatımda merak etmiş herkeslerii...ondan alıntı yapmamışımm:43:...dün bügün temizlik işleriyle başım yoğunduu ...bebiş gelir diye cam bile silmiyordum...hastalanmışken onlarıı halledi vereyim dedim ...anlarsınız yapacak adama iş çokkk evin işi yap yap aynı bitmez...:9:

sen nasılsın :1:

iyi ayşe sen nasılsın ....iyi haberlerle gelmişsinn...sağlıkla kucağınada alırsın hayırlısıyla inşallahh....:nazar::emir_bebek:

inşallahh rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün..kızlar nerde bizde o kadar yumurta gerçi benim normal di sayısı bunada şükür ama... bebişşler yaşayamadığındada dondurulamıyorr...yada yaşayan bir tane bile olsa onu dondursalar iyi diyecemm ama neden yapmıyorlarr başından itibaren..ufff bu doktorlara hep kzııyorumm ...yine gitmek zorunda kalıcammm hadi hayırlısıı..:43:

aynen canım hastayız....kusura bakmayınn artık:27:

hayırlı cumalar...üzülme canım...herşeyde vardır bir hayır...hem doktorunda demiş tek tüp yeterli diye...rabbim ol dedimii olur canım...

dualarımız seninle canım inşallah herşey yolunda gider...

merhaba nasılsın... yine kafan karışmış.... belkide kendi doktorunun diğerlerinden farklı bilgi vermesii seni tedirgin eden... iğnelerin sakıncası var mı kii yada pahalımı ne bileyim faydası için vurulacaksın önlem olsun diyee...içinden gelmiyorsada sen bilirsin canım...

ya nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiz?:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
ya seyyan hanım nasıl oluyormuş gelip de bulamamk:)
sa kızlar nasılsınz? beni soracak olursanız ii elh. hafif bi ağrı ile atllattım rahim filmini dokyora gösterdim ama sanki bakmadı gibi geldi bana şöle yalandan bi bakıverdi işte. inşaallah doğrudur hiç bişey yok dedi şükürler olsun bi kaç gün sonra kendi doktoruma göstericem inş. ben hala evimde değilim pazar ancak geçerim ve daha çok görüşürüz inş. neyse aeo hepiniz ve hepinizden Allah razi olsun hatırımı sorup dualar etmişsinz...
canım çok sevindim. rabbim ardını da tezden versin inşaallah.
esmacvs canım şimdilik bir sorun olmadığına çok sevindim benim çok yakın bir tanıdığım ablanında çift rahmi vardı birinci bebeği arken doğmuştu.ikinci bebeğine diğer rahminde hamile kaldı ve hiç sorun yaşamadan kucağına aldı darısı başına Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin kafana fazla takma anın güzelliğini ve mutluluğunu yaşa elini göbeğine koy ve Rabbimin size yaşattığı mucizeyi hepimizi yaşatması için dua et inşallah Rabbim kabul eder.kızlar bu arada tedavime tam 20 gün kaldı çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum inşallah korkularım yersizdir eşimde sperm çıkar ve bende evladıma kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için sizlerde her daim dualarımdasınız unutmayın:16::16::16::16:
canım tedavisen önce mutlaka hatırlat gene olur mu?
yine mi kimse yok ya ben ne şartalarda giriyorum nete biliyormusunz siz ve siz yoksunz nette oluyo mu hiç böle....
hiç denk gelemdik canım ya:(
neymiş bakalım bu antepden isteceğin şey bana söle ben göndereyim önümüzdeki hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa eger ben antepde oturdum hoş şuan urfadayım ama bir ayagım hala antepde:)))))))bekliyorumm canımcımm

he heee bugidişle aynı gün doğuracazz bizzz:)))çalışmalara son sürat devammm ona göree ayy beni bugün bir baş ağrısı aldııı çok ağrı kesici içtim çok üzüldümm acaba etkilermi yumurtlama dönemimii::((((

aminnnn cnmmm

canım sevindimmm hersxeyin normal gitmesine çok şükür bak önemli birşey değilmişş ...bebişine iyii bak annesi onu böle greksiz doktorların gereksiz laflarıyla üzmeee :)))

canım kaç gündür takip edemiyordum geçmiş olsunn nasıldıı korkulacak gibi değil demii ...benimde çektirmem lazım ama tüp bebek tedavisine başlayacağım hastanesinde çektitiririm diyorum kabul etmezler felan 2 eziyet yapmim dedim..

mesaiden çıkamadık ay bu ayyyy:1::1::1::1:tedaviye başlayacakmışın cnmm hayırlı olsunnn inşşş güzel haberler ver bizeee bizii tezeeeeee yapppp artıkkk:16::16::16::16:

BANA GELİNCEE BU ARALAR İŞİM İNANILMAZ YOĞUN EVE GELİYORUM KAFAM KAZAN OLMUŞŞŞ:((TAMDA HAFTASINDA NE OVÜLASYON TESTİNİ UYGULAYABİLDİM NEDE PRESED JEL NEYSE NASİP KISMET..AYRICA BUGÜN DOKTORA GİTTİM PIHTILAŞMA TESTİNİ YAPTIRDIM TUHAF BU KADAR BASİT BİR TEST OLDUGUNU BİLMİYORDUM AÇIKCASI 1 SAATTE SONUÇ ÇIKDII..ÇOK ŞÜKÜR BİR SORUN GÖRÜNMEDİ HAFTA İÇİDE TÜM TAHLİLLERİ YAPTIRCAM
KANSIZLIK
ŞEKER,HEPATİT,VİTAMİN,SONRA TROİD VS EK OLARAK ACABA YAPTIRMAM GEREKEN BİŞE VARMI..TÜP BEBEĞE KADAR BÖLE PÜRÜZLERİM VARSA EN AZINDAN İLAÇ FELAN KULLANAYIM DİYORUM..TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADAŞLARIM TAFSİYELERİNİZİ BEKLİYORUMM AYRICA
canım valla m diyosun:) aslında sana özelden anlatsam bilirsin belki. ama uzak bi yerde emanet
Merhaba kızlar bu hafta çok misafirim vardı giremedim, zikirleri çektim 2 yasin okudum diğerlerini okuyamadım bu akşamda şehir dışından yatılı misafirlerim geliyor 4 yasini okuyabilirsem hemen buraya yazarım canlarım kusura bakmayın lütfen hafta sonu bizdeler biraz geciktircem affedin beni :(

affetmek mi? ne haddimize. bizim de okuyamdığımız zamanlar oldu canım.

ya seyyan hanım nasıl oluyormuş gelip de bulamamk:)

canım çok sevindim. rabbim ardını da tezden versin inşaallah.

canım tedavisen önce mutlaka hatırlat gene olur mu?

hiç denk gelemdik canım ya:(

canım valla m diyosun:) aslında sana özelden anlatsam bilirsin belki. ama uzak bi yerde emanet

affetmek mi? ne haddimize. bizim de okuyamdığımız zamanlar oldu canım.

tabiki ciddiyim canımm uzak derken merkede felan mı ilçedemi eger ilçedeyse sadece oguzelinden alabilirim.merkezde ise çok ark var birinden biri bilir yerini herhalde:)))

ne kız cadı meraklandırıyorsun bizii:)

kızlar güneydoğuda yok yokkk bebek için neler neler yapılıyorrr duydukça hayretler içinde kalıyorumm inanın ..bele ip bağlamalar su içmelerr hatta burda bir doktor varmış urfalı yöntemine kadar söylüyormuş erkek kız konusunda..

ay benimde burdan arkadaşlar var doğal olarak burda 2,5 yıllık evli birinin henüz çocugu olmamışsa direk yöntemleri uygulamaaya başlıyorlarr..yaşlısı genci banada diyorr..şu ziyaret gitt böle niyet ett..şurda suya okuyan biri varmışşş veyaa beline ip bağlatt okunmuş ip vs vs vsssss bir dünya şeyyy(denemedim hiç birini sade yaşlı bir kadın sana kırk bulaşmıştır çocugun ondan düşmüşdür demişti kırk çıkarmıştıı yani benim kırkımı çıkarmışdı:)

tabiki ciddiyim canımm uzak derken merkede felan mı ilçedemi eger ilçedeyse sadece oguzelinden alabilirim.merkezde ise çok ark var birinden biri bilir yerini herhalde:)))

ne kız cadı meraklandırıyorsun bizii:)

kızlar güneydoğuda yok yokkk bebek için neler neler yapılıyorrr duydukça hayretler içinde kalıyorumm inanın ..bele ip bağlamalar su içmelerr hatta burda bir doktor varmış urfalı yöntemine kadar söylüyormuş erkek kız konusunda..

ay benimde burdan arkadaşlar var doğal olarak burda 2,5 yıllık evli birinin henüz çocugu olmamışsa direk yöntemleri uygulamaaya başlıyorlarr..yaşlısı genci banada diyorr..şu ziyaret gitt böle niyet ett..şurda suya okuyan biri varmışşş veyaa beline ip bağlatt okunmuş ip vs vs vsssss bir dünya şeyyy(denemedim hiç birini sade yaşlı bir kadın sana kırk bulaşmıştır çocugun ondan düşmüşdür demişti kırk çıkarmıştıı yani benim kırkımı çıkarmışdı:)

evet canım haberim var onlardan. ama ben biraz pimpirikliyim. emin olmadığım daha doğrusu gönlümün doğrulmadığı şeyi yapmam.
canım düşünmen bile yetti saolasın. aslında gizli bişi de değil daha önce üstünkörü yazmıştım. biz bazı keraametlere şahit olduk. bunların içinde bebiş de var. anteple bağlantılı.ama bi köy canım. eşimin akrabalarında da bebeği olmayan vardı ve hamiş şimdi, tabi bu bi tane örnek daha çook var. 10 yıldır olmuyodu bebiş çok şükür oldu. eşimin anneannesi felç gitti yürüyerek geldi, geçen komşularının biri körlük seviyesindeymiş gözünü falanda açamıyormuş sapasaglam gelmiş. yanii canlı tanıkları olmasa safsata derim o kadar yani. bilmiyorum ama ben buna inanıyorum.

evet canım haberim var onlardan. ama ben biraz pimpirikliyim. emin olmadığım daha doğrusu gönlümün doğrulmadığı şeyi yapmam.
canım düşünmen bile yetti saolasın. aslında gizli bişi de değil daha önce üstünkörü yazmıştım. biz bazı keraametlere şahit olduk. bunların içinde bebiş de var. anteple bağlantılı.ama bi köy canım. eşimin akrabalarında da bebeği olmayan vardı ve hamiş şimdi, tabi bu bi tane örnek daha çook var. 10 yıldır olmuyodu bebiş çok şükür oldu. eşimin anneannesi felç gitti yürüyerek geldi, geçen komşularının biri körlük seviyesindeymiş gözünü falanda açamıyormuş sapasaglam gelmiş. yanii canlı tanıkları olmasa safsata derim o kadar yani. bilmiyorum ama ben buna inanıyorum.
muhatçığım banada yazmıştın bak benim aklımdan tamamen çıkmış gerçi gitme şansımızda yok gitmeden şifa bulmamız mümkün değil mi canım:34::34::34::34:

ayyy muhatt bana söle bende gidimmmm bulurum ben yeriniii hemen yarin gidelimmm hattaa çok heyecanlandımmm ziyaret felanmı ben antepin en ucra yerine bilene 3 saat uzaklıktaayım tatlımmm

bu arada felçli dedin bu benim ilgimi çok çekti ay canım biliyorsun gecen ay benim babam felçlik geçirdii acaba onun içinde bişeler olurmu

yetercim senin için bir yasin okudum.ve hasta bir yavrumuz içinde bir arkadaşımız topluyordu.hatırlayamadım.onun içinde bir yasin okudum.Allah yetere hayırlı evlat hasta yavrumuzada acil şifalar nasip etsin.

teşekür ederim allah razıolsun

bu arada felçli dedin bu benim ilgimi çok çekti ay canım biliyorsun gecen ay benim babam felçlik geçirdii acaba onun içinde bişeler olurmu

çıkmadım kız burayım. az sonra özele yazayım neresi olduğunu. ama kalabalıkmış dikkat et. eger mümkünse bir gece kal canım benim. zaten oraya gidince anlarsınız diyorlar. elinizi cebinize attırmıyorlar hiç. yani güncel cemaatler gibi değil gideceğin yer. sakın kalbini bozma hemen hissediyorlar:) aslına bakarsan şuan bile yazdıklarımdan haberlerinin olduğunu düşünüyorum:) çünkü düğünümde çok ilğinç bişi olmuştu. teyzemde ismi anıldığında biliyor demişti. umarım bizim için de dua ediyordur.
anlatamıyorum aslında bu kadar yazdığım şey boşa. o kadar çok şey varki anlatılacak. rabbim dua kapısından ayırmasın ne diyelim muska, ip, su falan değil canım. sen git sadece

çıkmadım kız burayım. az sonra özele yazayım neresi olduğunu. ama kalabalıkmış dikkat et. eger mümkünse bir gece kal canım benim. zaten oraya gidince anlarsınız diyorlar. elinizi cebinize attırmıyorlar hiç. yani güncel cemaatler gibi değil gideceğin yer. sakın kalbini bozma hemen hissediyorlar:) aslına bakarsan şuan bile yazdıklarımdan haberlerinin olduğunu düşünüyorum:) çünkü düğünümde çok ilğinç bişi olmuştu. teyzemde ismi anıldığında biliyor demişti. umarım bizim için de dua ediyordur.
anlatamıyorum aslında bu kadar yazdığım şey boşa. o kadar çok şey varki anlatılacak. rabbim dua kapısından ayırmasın ne diyelim muska, ip, su falan değil canım. sen git sadece

eşimle giderim cnmm ben inşşş kalbime bişe gelmez canım bende inanıyorummm çünkü doğuda cokk gördümmm inann ben bu tarz şeyler rabbimm görüyor dularımız kabul olur inşş olacagınada inanıyorummm en kısa zamandaa inşşş

Rabbim bir dert verdiyse dermanınıda vermiştir sebeplere ve dualara sıkı sıkı sarılmak lazım.bana kesinlikle batıl gelmiyor hem yaşayan bir şahıstan bahsediliyor bir yatır değil.hem öyle olsa dahi Rabbimin sevdiği kulları var ve bizlerin kaderinin değişmesine sadece onların duasıyla izin verirmiş.inşallah Rabbim bu zatı muhteremi krşımıza çıkarmıştır ve birçoğumuza şifa vermesine Rabbimin vesile olur amin

ben kendimm bu tarz birşeye şahit oldum canım malatyada bir yer vardı oraya gitmiştikk eşimle hocaa ya eşim sormuştuu biz biraz bu aralar tartışıyoruzz hiç neden yokken felann diyee ve henüz bebek istemeye başladığımızn 3 ayındaydık doktora felan gitmemiştikk henüz..hoca çoçuk istiyormusunuz diye sordu eşimde daha yenii düşünemye başldık demişti hocada benden gizli eşime kagıt yazmıştı ben görmim diye gizli yazdı yani eşimin ve kendi görecegi şekilde..ve çıktımızda eşimle konuştuk eşime senin sperm sayında eksiklik var cocugunuz olmazı zorr demiştii biz şok olmuştukk o yüzden doktor olayını geçiktirmedik biz bu konuda ve hocanın dedği gibi 2 yıldır ugrasıyoruzz bu sorunla

muhatçığım benim komşumda böyle bir zattan bahsetti seneler önce kendisine gidiyorlarmış devamlı ama şimdi vefat etmiş keşke yaşıyor olsaydı bende giderim demiştim inşallah senin vesilenle bizlerde bebişimize kavuşmamız için açılan bu kapıdan içeri girebiliriz:16::16::16:

Rabbim bir dert verdiyse dermanınıda vermiştir sebeplere ve dualara sıkı sıkı sarılmak lazım.bana kesinlikle batıl gelmiyor hem yaşayan bir şahıstan bahsediliyor bir yatır değil.hem öyle olsa dahi Rabbimin sevdiği kulları var ve bizlerin kaderinin değişmesine sadece onların duasıyla izin verirmiş.inşallah Rabbim bu zatı muhteremi krşımıza çıkarmıştır ve birçoğumuza şifa vermesine Rabbimin vesile olur amin

canım gercekden bazı yerlerde edilen dualar kabul oluyor dua kapıları açık oluyor sanırımmm yarabbimm elimizi boş cevirmezz inş olacagına o kadar inanıyorum ki bennn

muhatçığım benim komşumda böyle bir zattan bahsetti seneler önce kendisine gidiyorlarmış devamlı ama şimdi vefat etmiş keşke yaşıyor olsaydı bende giderim demiştim inşallah senin vesilenle bizlerde bebişimize kavuşmamız için açılan bu kapıdan içeri girebiliriz:16::16::16:

canım sebepler dünyası bu dünya. ee zaten bura tanışmamız bile birbirimize sebep olacagımızı göster miyor mu? rabbim o zatı bize sebep kılsın inşaallah:) anaaaam bi de hepimiz aynı ay hamile kalıyomuşuz:) ne güzel olur demi:)

canım sebepler dünyası bu dünya. ee zaten bura tanışmamız bile birbirimize sebep olacagımızı göster miyor mu? rabbim o zatı bize sebep kılsın inşaallah:) anaaaam bi de hepimiz aynı ay hamile kalıyomuşuz:) ne güzel olur demi:)

olmazmıı çok güzelll olur hemdee inşşş ALLAH IMM BUUU AYYY MUCEZELERİMİZE KAVUŞALIMMMMMMM ..KESİNLİKLLEEE KATILIYORUMM

Back
X