- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
canım nasılsın?nerdesiniz:) bu arada uzun zaman önce bş özel msj atmıştım sana hatırladın mı? bu aralar onla ilğili bayag bi şey öğrendim. şimdi antepe giden olursa senin için bişi istedim onu getirecekler.daha doğrusu 2 tane istedim biri bana biri sana işe yararsa ki yarayacagından onların hiç mi hiç şüphesi yok, elden ele değişiriz arkadaşlarla.
neymiş bakalım bu antepden isteceğin şey bana söle ben göndereyim önümüzdeki hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa eger ben antepde oturdum hoş şuan urfadayım ama bir ayagım hala antepde:)))))))bekliyorumm canımcımm
bide bana dersiniz nerdesiniz siz bakem ha nerdesiniz cadalozlar?
hakketten aynı gün doğuracagız:) bi topik vardı orda 3 üye aynı gün dogurmuş:) ona döncez sanırım:)
he heee bugidişle aynı gün doğuracazz bizzz:)))çalışmalara son sürat devammm ona göree ayy beni bugün bir baş ağrısı aldııı çok ağrı kesici içtim çok üzüldümm acaba etkilermi yumurtlama dönemimii:

ey rabbim!yerlerin,göklerin tek sahibi. Hz.muhammed musataf(s.a.v)in bir dişi kırıldığında, cebrail(a.s) dünyaya en hızlı inişini yaptığında o ki yine de beddua etmeyen senin en sevdiğindi.onun yüzü suyu hürmetine yarattığın biz kulların onun ümmetiyiz.son nefesinde ümmetim diyen en sevgilinin yüzü suyu hürmetine bu aciz kullarına hayırlı ,sağlıklı ,salih evlatlar nasip eyle.kucaklarımızı boş bırakma ya rabbi.dualrımızı kabul,ibadetlerimizi makbul eyle.
aminnnn cnmmm
merhaba kızlar.. geldım doktordan sukur hersey normal gıdıyor dedı sımdılık ıgnelık bır durum goremıyorum dedı. erken dogumu tetıklıycek cok onemlı bırsey deıl dedı.ne yapcamı sasırdım haftaya kendı doktoruma gıdıcem eger ıgneye baslıyalım derse bırakmayı dusunuyorum. bu doktor tanıdık hem ama hastane fazla gelışmemıs dıye gıtmek ıstemıyorum pek ne yapcamı bılmıyorum yaa
canım sevindimmm hersxeyin normal gitmesine çok şükür bak önemli birşey değilmişş ...bebişine iyii bak annesi onu böle greksiz doktorların gereksiz laflarıyla üzmeee :)))
sa kızlar nasılsınz? beni soracak olursanız ii elh. hafif bi ağrı ile atllattım rahim filmini dokyora gösterdim ama sanki bakmadı gibi geldi bana şöle yalandan bi bakıverdi işte. inşaallah doğrudur hiç bişey yok dedi şükürler olsun bi kaç gün sonra kendi doktoruma göstericem inş. ben hala evimde değilim pazar ancak geçerim ve daha çok görüşürüz inş. neyse aeo hepiniz ve hepinizden Allah razi olsun hatırımı sorup dualar etmişsinz...
canım kaç gündür takip edemiyordum geçmiş olsunn nasıldıı korkulacak gibi değil demii ...benimde çektirmem lazım ama tüp bebek tedavisine başlayacağım hastanesinde çektitiririm diyorum kabul etmezler felan 2 eziyet yapmim dedim..
aynen bende kızıyorum kimsecikler yok ben evde tek başımayım tedavim yaklaştı ve korkudan ödüm kopuyor destek olacak hiç kimse yok herkesin mesaisi başlamış sanırım![]()
mesaiden çıkamadık ay bu ayyyy

BANA GELİNCEE BU ARALAR İŞİM İNANILMAZ YOĞUN EVE GELİYORUM KAFAM KAZAN OLMUŞŞŞ

KANSIZLIK
ŞEKER,HEPATİT,VİTAMİN,SONRA TROİD VS EK OLARAK ACABA YAPTIRMAM GEREKEN BİŞE VARMI..TÜP BEBEĞE KADAR BÖLE PÜRÜZLERİM VARSA EN AZINDAN İLAÇ FELAN KULLANAYIM DİYORUM..TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADAŞLARIM TAFSİYELERİNİZİ BEKLİYORUMM AYRICA