• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba kızlar.. geldım doktordan sukur hersey normal gıdıyor dedı sımdılık ıgnelık bır durum goremıyorum dedı. erken dogumu tetıklıycek cok onemlı bırsey deıl dedı.ne yapcamı sasırdım haftaya kendı doktoruma gıdıcem eger ıgneye baslıyalım derse bırakmayı dusunuyorum. bu doktor tanıdık hem ama hastane fazla gelışmemıs dıye gıtmek ıstemıyorum pek ne yapcamı bılmıyorum yaa

canım çok sevindim ya.Rabbim sonuna kadar böyle problemsiz bir hamilelik ve hayırlı bir doğum nasip etsin.:49::49:

kızlar ben geldim çoooooooooook şükür evimdeyim....bebişlerimide aldım geldim inşallah...çoooooook yorgun hissediyorum kendimi... iğneler mahvetti beni....oturamıyorum.....rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz....
kızlar ben yarın anneme gidecem malesef orda net yok...iğnelerim yapılacak mecburen gitmem lazım babama yaptıracam iğnelerimi.....

nasılsınız????geçmişi okuyamadım...neler oldu acaba hayırlı haberler var mı??????

nekadarzor nasıl gidiyor ????hangi ilaçları kullanıyrsun????test günün ne zaman....??benim büyük gün 18 subat....hayırlısı inşallah....

muhatcım sen nasılsın?????

canımm inşallah iyii haberlerinide alırız...sen iğneleri popodan mı oldun kii oturamıyorum demişsin:1:...bebiş için herşey değer dimii

kızlarr günün birinde rabbim bizede böle bebişler verir inşşşşşşş avatar resmindeki bebişe ben bittim bayıldımmmmm bayıldımmmm

aminnn ..sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallahhh...kızlar avatar değişince tanıyamıyorum sizi ismende bakmak gerekiyor artık ezberlemişiz....:9:yakışmış bebişlerde maşşallahhh pek güzell..

Kızlarrrrr iyigeceler bugün çok mutlu oldum.Çünkü görüşmek isteyip bir türlü görüşemediğim Candan Ablam bana doğum günü süprizi yaptı:52:Allah razı olsun kendisinden ve oğlundan.O kadar şaşırdımki anlatamam:53:.Ben pkolular topiğinde burçtan konu açılmıştı 10 gün kadar önce.Ve Canım ablam oradaki o küçük ayrıntıyı kaçırmamış.Doğum günümü not almış ve bana süpriz yapmak istemiş.Çok mutlu oldum.O güzel hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim senin için daha bir özenle bakacağım o bitkiye:16:Çok sevindim Candan Ablam ve oğlunu tanıdığıma.Bugün doğum günüm onlarla dahada bir güzel oldu.İyiki Kk var ve iyiki tanıştım seninle.Seyyancığım sana şimdi hak veriyorum canım.İyilik meleği diyorum ben gerçekten ben böyle ince düşünceli birini görmedim.Allah o güzel kalbinin mükafatını versin inşallah.Kızlarrr Candan ablamla güzel muhabbet ettik sonra yolcu ettim eşimin sınıf arkadaşlarıyla çig köfte partisi vardı:1:Oda benim doğum günüme denk geldi oraya gittik:10:.Az önce eve geldim.Ve gelir gelmez.Bu süpriz dolu günden size bahsetmek istedim.Candan Ablacığım ben senin gibi güzel ifade edemeyebilirim yazamıyorum malesef affına sığınıyorum.İçimdeki düşünceleri bazen anlatamıyorum ama kalbimdeki yerin çok başka bunuda bilmeni isterim.İyiki tanıdım seni.Allah dostluğumuzu bozmasın:nazar::16::54:

oooooo süper olmuşşş ....bu arada gecikmelide olsa doğum günün kutlu olsun yeni yaş sana bebeğini getirir inşallahh..laf aramızda çiğ köfte partilerinize beni de çağırın bayılırım her gün yesem bıkmamm...:52::52:

canim iyi gidiyor ben yatiyorum vee cook sikildiiim ama bebis askina yatiyorumbide boyle deneyelim dedik hayirlisi olsun insallah,embrion nasildi?? canim benim 5 yumos cikti bitane dollendi onuda transfer ettiler,gerci iki olsa bile kanunen tek transfer oluyor..utrogestan diye bi hap.vajinal yoldan aliyorum,sen igne olucaksin galiba...hayirlisi ile bu sefet kavusuruz bebeyimize insallah...benim test gunude 16 subat canim insallah iki gun arayla ucarizhavalara

cook sagool guzel dileklerin icin valla cok pozitif bir enerji aldim yazindan

anam tarihleriniizde yakınmışş hadi bakalım sabırlı olun...hayırlı haberleriniziide alıcaz allahın izniylee herşey güzel olucak rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın...

o jeli bende kullanmıştım ama benimki crinone mi neydii inşallah doğru yazmışımdır neysee pis mi pis bi jelll ...sonra vajinadan topak topak düşüyorr...

Can dostlarım geçmişi okuyamadım fazla herkes iyidir inşallah

canlarım ben iyiyimm ...muhatımda merak etmiş herkeslerii...ondan alıntı yapmamışımm:43:...dün bügün temizlik işleriyle başım yoğunduu ...bebiş gelir diye cam bile silmiyordum...hastalanmışken onlarıı halledi vereyim dedim ...anlarsınız yapacak adama iş çokkk evin işi yap yap aynı bitmez...:9:

sen nasılsın :1:

NASILSINIZ..
sızlerı haberdar edemedım ama çok sukur bebısımın durumu ıyı kalp atışlarınıda duydum..
rabbım hepinize nasıp etsın ıns
ben ve dilek dualarımızı tamamladık
allah kabul eder ıns
eşim ızın vermıyo gıremıyorum hhepinizi çok opüyorum allaha emanet olun

iyi ayşe sen nasılsın ....iyi haberlerle gelmişsinn...sağlıkla kucağınada alırsın hayırlısıyla inşallahh....:nazar::emir_bebek:

Kizlar, alinti yapamadim telde, dondurulmuslarin sansi yuzde 10 artiyormus. Henuz konusmadik ama ilk gorusmeye geldigimizde hocamiz öle yapabiliriz demisti. Once allaha sonra doktorumuza emanet. Hayirlisyla bi olsun da 1-2 ay gec olsa da olur. Sadece askerlik gibi gun saymak zoor. Yillarin ozlemi var. Bir de 9 ay gebelik. Elimde olsa hemen kucagimda olsum opeyim seveyim istiyorum.

inşallahh rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün..kızlar nerde bizde o kadar yumurta gerçi benim normal di sayısı bunada şükür ama... bebişşler yaşayamadığındada dondurulamıyorr...yada yaşayan bir tane bile olsa onu dondursalar iyi diyecemm ama neden yapmıyorlarr başından itibaren..ufff bu doktorlara hep kzııyorumm ...yine gitmek zorunda kalıcammm hadi hayırlısıı..:43:

olsun canım napalım zaten bu hafta eksik çoookkkk maşallah herkes hasta :))) inşallah yakın zaman da tamamlarız

aynen canım hastayız....kusura bakmayınn artık:27:

hayırlı cumalar herkese
şimdi hastaneden geldim
hsg çektirdim
ameliyathanede çektiler
toplam 3 dakika süren bir işlem için 45 dakika hazırlandım
o kadar stres yaptım, değmezmiş...
ama sonuç pek iyi değil
bir tüpüme hiç ilaç gitmedi tamamen tıkalı:50::50::50:
gerçi doktor tek tüp açık hamilelik için yeterli olabilir, dedi ama canım sıkıldı...

hayırlı cumalar...üzülme canım...herşeyde vardır bir hayır...hem doktorunda demiş tek tüp yeterli diye...rabbim ol dedimii olur canım...

ben okudum yetiştirdim bilginize dualarınızda bulunmak ümidi ile....

dualarımız seninle canım inşallah herşey yolunda gider...

merhaba kızlar.. geldım doktordan sukur hersey normal gıdıyor dedı sımdılık ıgnelık bır durum goremıyorum dedı. erken dogumu tetıklıycek cok onemlı bırsey deıl dedı.ne yapcamı sasırdım haftaya kendı doktoruma gıdıcem eger ıgneye baslıyalım derse bırakmayı dusunuyorum. bu doktor tanıdık hem ama hastane fazla gelışmemıs dıye gıtmek ıstemıyorum pek ne yapcamı bılmıyorum yaa

merhaba nasılsın... yine kafan karışmış.... belkide kendi doktorunun diğerlerinden farklı bilgi vermesii seni tedirgin eden... iğnelerin sakıncası var mı kii yada pahalımı ne bileyim faydası için vurulacaksın önlem olsun diyee...içinden gelmiyorsada sen bilirsin canım...

canımm inşallah iyii haberlerinide alırız...sen iğneleri popodan mı oldun kii oturamıyorum demişsin:1:...bebiş için herşey değer dimii

aminnn ..sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallahhh...kızlar avatar değişince tanıyamıyorum sizi ismende bakmak gerekiyor artık ezberlemişiz....:9:yakışmış bebişlerde maşşallahhh pek güzell..

oooooo süper olmuşşş ....bu arada gecikmelide olsa doğum günün kutlu olsun yeni yaş sana bebeğini getirir inşallahh..laf aramızda çiğ köfte partilerinize beni de çağırın bayılırım her gün yesem bıkmamm...:52::52:

anam tarihleriniizde yakınmışş hadi bakalım sabırlı olun...hayırlı haberleriniziide alıcaz allahın izniylee herşey güzel olucak rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın...

o jeli bende kullanmıştım ama benimki crinone mi neydii inşallah doğru yazmışımdır neysee pis mi pis bi jelll ...sonra vajinadan topak topak düşüyorr...

canlarım ben iyiyimm ...muhatımda merak etmiş herkeslerii...ondan alıntı yapmamışımm:43:...dün bügün temizlik işleriyle başım yoğunduu ...bebiş gelir diye cam bile silmiyordum...hastalanmışken onlarıı halledi vereyim dedim ...anlarsınız yapacak adama iş çokkk evin işi yap yap aynı bitmez...:9:

sen nasılsın :1:

iyi ayşe sen nasılsın ....iyi haberlerle gelmişsinn...sağlıkla kucağınada alırsın hayırlısıyla inşallahh....:nazar::emir_bebek:

inşallahh rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün..kızlar nerde bizde o kadar yumurta gerçi benim normal di sayısı bunada şükür ama... bebişşler yaşayamadığındada dondurulamıyorr...yada yaşayan bir tane bile olsa onu dondursalar iyi diyecemm ama neden yapmıyorlarr başından itibaren..ufff bu doktorlara hep kzııyorumm ...yine gitmek zorunda kalıcammm hadi hayırlısıı..:43:

aynen canım hastayız....kusura bakmayınn artık:27:

hayırlı cumalar...üzülme canım...herşeyde vardır bir hayır...hem doktorunda demiş tek tüp yeterli diye...rabbim ol dedimii olur canım...

dualarımız seninle canım inşallah herşey yolunda gider...

merhaba nasılsın... yine kafan karışmış.... belkide kendi doktorunun diğerlerinden farklı bilgi vermesii seni tedirgin eden... iğnelerin sakıncası var mı kii yada pahalımı ne bileyim faydası için vurulacaksın önlem olsun diyee...içinden gelmiyorsada sen bilirsin canım...

Sukur cnm iyiyim sen nasilsin? Bugunki doktorum kortizon oldugunu ve suanda bosuna yere kortizon kullanmami onermedi cnm. İlerleyen zamanlarda cok kasik agrimkasilmalarim olursa ozaman yapilabilecegini soyledi. Bu hafta kendi doktoruma gidicem bakalim belki oda muayene edince simdilik gerek yok der belki.ins.der ya doktorumu birakmak istemiyorum.zaten kendiside kasik agrin cok olursa gel dedi olmazsa bir ay sonra baslariz demisti

haftasonu abdest alacağım inşallah okurum o zaman canım

canım ben 144ü aradım ama konuyla ilgili hiçbir bilgiye sahip değiller bu duyumu nasıl aldın acaba?
Doğruysa nereye başvuracağız kiiiii
canımmmmm 144 değil canım bölgenizde bulunan (her ilin ve her ilçenin ayrı ayrı )sosyal dayanışma vakıflarına gidilippp başvuruda bulunulacak (aile ve sosoyal poltikalar bakanlığı genlege yaynlayıp(sosyal dayanışma vakfına yazı gönderip) tüp bebek yaptırmak isteyen infertilite hastalrının listesini istemiş)ücretsiz tüp bebek yaptımak isteynler bu listeye alınıp bakalık tarafından onaylanıp acıbadem has gönderilecekler

[SUB]sonunda akıl etmişler:46::46::46::46::46:
3 çocuk diyolar
doğurabilecekler istemiyor,
doğurmak isteyenlerin çocuğu olmuyor.:27::27::27::27: :46::46::46::46::46::46:
[/SUB]

düşüncelerime tercuman olmuşsun :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Amiiiiiiin amiiiiiin Insallah hayirlisiyla canim

Amin canim benim duan okar ictenki kendimi tutamadim rabbim hayirlisiyla tez zamanda hayirli evlatlar versin insallah

Merhaba canim hakkinda hayirlisi olsun bu ikinci doktor igneye gerek yok diyen dimi ? Senin doktorun niye gerek var diyor anlamiyorum

Merhaba cnm.evet cnm bu ikinci doktor fakat bu hic vurulmuycan demedi kasik agrin ve kanaman olursa yapariz dedi suan hersey normal gozukuyo dedi

eksikler için 5 yasin alıyorum ecrincim.gece haber verırım lısteden düşebilirsin.aslında gündüz okuyacaktım ama işlerim vardı anca girebildim:32::32:

yetercim senin için bir yasin okudum.ve hasta bir yavrumuz içinde bir arkadaşımız topluyordu.hatırlayamadım.onun içinde bir yasin okudum.Allah yetere hayırlı evlat hasta yavrumuzada acil şifalar nasip etsin.

selamunaleykum ben dualarımı (yani hepsini) bitirdim bugün haber vereceğimi söylemiştim..

nasılsınız kızlar:16::16::16::16:nekadarzor canım nasıl gidiyor bebişinle yolculuğun inşallah seni 9 ay boyunca terk etmez ve hamiş olmanı ardındanda kucağına almanı Rabbim nasip etsin amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sa kızlar nasılsınz? beni soracak olursanız ii elh. hafif bi ağrı ile atllattım rahim filmini dokyora gösterdim ama sanki bakmadı gibi geldi bana şöle yalandan bi bakıverdi işte. inşaallah doğrudur hiç bişey yok dedi şükürler olsun bi kaç gün sonra kendi doktoruma göstericem inş. ben hala evimde değilim pazar ancak geçerim ve daha çok görüşürüz inş. neyse aeo hepiniz ve hepinizden Allah razi olsun hatırımı sorup dualar etmişsinz...

esmacvs canım şimdilik bir sorun olmadığına çok sevindim benim çok yakın bir tanıdığım ablanında çift rahmi vardı birinci bebeği arken doğmuştu.ikinci bebeğine diğer rahminde hamile kaldı ve hiç sorun yaşamadan kucağına aldı darısı başına Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin kafana fazla takma anın güzelliğini ve mutluluğunu yaşa elini göbeğine koy ve Rabbimin size yaşattığı mucizeyi hepimizi yaşatması için dua et inşallah Rabbim kabul eder.kızlar bu arada tedavime tam 20 gün kaldı çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum inşallah korkularım yersizdir eşimde sperm çıkar ve bende evladıma kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için sizlerde her daim dualarımdasınız unutmayın:16::16::16::16:

sa kızlar nasılsınz? beni soracak olursanız ii elh. hafif bi ağrı ile atllattım rahim filmini dokyora gösterdim ama sanki bakmadı gibi geldi bana şöle yalandan bi bakıverdi işte. inşaallah doğrudur hiç bişey yok dedi şükürler olsun bi kaç gün sonra kendi doktoruma göstericem inş. ben hala evimde değilim pazar ancak geçerim ve daha çok görüşürüz inş. neyse aeo hepiniz ve hepinizden Allah razi olsun hatırımı sorup dualar etmişsinz...
çok geçmiş olsun canım gözün aydın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:inşallah hiç sorun ve sıkıntı yaşamadan biran evvel bebişine kavuşursun amin

yine mi kimse yok ya ben ne şartalarda giriyorum nete biliyormusunz siz ve siz yoksunz nette oluyo mu hiç böle....

yine mi kimse yok ya ben ne şartalarda giriyorum nete biliyormusunz siz ve siz yoksunz nette oluyo mu hiç böle....
aynen bende kızıyorum kimsecikler yok ben evde tek başımayım tedavim yaklaştı ve korkudan ödüm kopuyor destek olacak hiç kimse yok herkesin mesaisi başlamış sanırım:60::60::60::60::60::60::49::49::49::49::49:

Back
X