• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Rabbim bir dert verdiyse dermanınıda vermiştir sebeplere ve dualara sıkı sıkı sarılmak lazım.bana kesinlikle batıl gelmiyor hem yaşayan bir şahıstan bahsediliyor bir yatır değil.hem öyle olsa dahi Rabbimin sevdiği kulları var ve bizlerin kaderinin değişmesine sadece onların duasıyla izin verirmiş.inşallah Rabbim bu zatı muhteremi krşımıza çıkarmıştır ve birçoğumuza şifa vermesine Rabbimin vesile olur amin

İnşallahhhh Rabbim onların hürmetine bu sevdiği kullarının hürmetine dualarımız kabul olur inşallahhhhh:16:

ayyy kızlarr üst katta yeni doğmuş bir bebekk varr ALLAH bağışlasın inş.çok tatlı ağlama sesi geliyorr ne kadar güzellll yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebek ağlıyorrr bende burda dinliyorummm hoşuma gidiyorr o ses sanki evi dolduruyorr...:16::16::16:

canım sebepler dünyası bu dünya. ee zaten bura tanışmamız bile birbirimize sebep olacagımızı göster miyor mu? rabbim o zatı bize sebep kılsın inşaallah:) anaaaam bi de hepimiz aynı ay hamile kalıyomuşuz:) ne güzel olur demi:)
haklısın canım aynen bizlerin şimdi burda birbirimizi tanımadan bile bu kadar iyi dost olmamızı bile Rabbimin bir hikmeti inşallah ayın patlaması olur hepimiz hamiş oluruz .benim için zor ama bu ay tedaviye başlıyoruz belki Rabbim nasip eder ve eşimde sperm çıkar hamiş olurum inşallah

kızlarr niye sustunuz yaww benmi çok konuşuyorumm acabaa:53::53::53:
yok canım. özelden msj yazmaya çalışıyordum benim pc arızalı. geç yazıyorum idare edin:)
ben susmamda eşim geldi nihayet millet 3. uykusunda benim kocam yeni geldi şimdi yemek hazırlıyordum:56::56::56:sonra kilo alıyorum diye dert yanıyorum:9::9::9:

benim koca yeni gitti işe:)
antikcim sen kesin gidecek misin? eger gideceksen bişi isteyecegimde:D

ayyy kızlarr üst katta yeni doğmuş bir bebekk varr ALLAH bağışlasın inş.çok tatlı ağlama sesi geliyorr ne kadar güzellll yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebek ağlıyorrr bende burda dinliyorummm hoşuma gidiyorr o ses sanki evi dolduruyorr...:16::16::16:
ay sevilmezmi o ses canım senelerdir hasret kaldık inşallah bundan sonra onlar bizim bebiş sesimizi dinlerler
benimde dayım gelmişti 6 aylık bebği var saatlerce kucağımdan indirmedim mis gibi kokuyordu birde parmağını emiyor emzik niyetine
Allah'ım bebişi içime sokasım geldi kendi bebeğim olsa 9 senenin acısını çıkarıcam :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok canım. özelden msj yazmaya çalışıyordum benim pc arızalı. geç yazıyorum idare edin:)

elbettee ALLAH KISMET EDER İNŞŞŞ.eşimle konuşacamm yerini tam öğrenecem bu pazar olmadı öteki hafta sonu zaten gidecektik antepee bizz bak görüyormusun kısmeti daha dün konuştuk eşimle ayın 15 inde gidelim diyee ..elbette tatlımm iste elimdenn geldiğince yaparımmm

haklısın canım aynen bizlerin şimdi burda birbirimizi tanımadan bile bu kadar iyi dost olmamızı bile Rabbimin bir hikmeti inşallah ayın patlaması olur hepimiz hamiş oluruz .benim için zor ama bu ay tedaviye başlıyoruz belki Rabbim nasip eder ve eşimde sperm çıkar hamiş olurum inşallah

bak kendin diyorsun zor ama imkansız değil:)ay bi gevşeme geldi nedense:) kızlar adak adadınız mı hiç?

canım ya vardiyeli çalışıyor demek Allah yardımcınız olsun işte helal rızık için herkes uykusundayken sizin eşleriniz işe gidiyor
Rabbim helal ve bol kazançlar versin inşallah

ay sevilmezmi o ses canım senelerdir hasret kaldık inşallah bundan sonra onlar bizim bebiş sesimizi dinlerler
benimde dayım gelmişti 6 aylık bebği var saatlerce kucağımdan indirmedim mis gibi kokuyordu birde parmağını emiyor emzik niyetine
Allah'ım bebişi içime sokasım geldi kendi bebeğim olsa 9 senenin acısını çıkarıcam :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

şimdide ninni faslına geçtikk annesi ninni söylüyorrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:inşşş canım tez zamanda evlatlarına kavuşursun inşşş bir değil en az 3 tane olsunnn ben 4 istiyorumm :)))

bak kendin diyorsun zor ama imkansız değil:)ay bi gevşeme geldi nedense:) kızlar adak adadınız mı hiç?
aynen öyle küçükte olsa umut var onada sıkı sıkı sarılmış durumdayım
adak işinide bayan söyledi bana koç keseceksin dedi adağın var yerine getir dedi
ama içimden geçirmiştim acaba eşim ameliyat olunca aynı anda kurban mı kessem diye düşünmüştüm bu adak oluyormu acaba:44::44::44:

canım eşin polismi senin ay bi aralar benim eşimde gece geliyorduuu çok zor oluyor hakikaten şimdi çok şükürr düzene girdi çalışma saatleri..uyuttum koçişimi bende

canım bebek içinn adadım ben inşş kısmet olur gercekleştirmekk.aama yapamayacagınız şeyler adamayın sakınn ben yaşadım çok zorlandım geçmişdee yapamadım vicdanen yedi bitirdi benii şimdi asla yapamayaacağım şeyler adamıyorum..

aynen öyle küçükte olsa umut var onada sıkı sıkı sarılmış durumdayım
adak işinide bayan söyledi bana koç keseceksin dedi adağın var yerine getir dedi
ama içimden geçirmiştim acaba eşim ameliyat olunca aynı anda kurban mı kessem diye düşünmüştüm bu adak oluyormu acaba:44::44::44:

küçük deme canım yaaaa inşş olacakkkk neden olmasın kiii bir tanecik yeterli ve bu ay inşş sizde bu ayyy bolcaaaaa olacakkkkk:)))sen onu düşünme sen strese girmeden yumurtalıkların içinnn çalışşş:))) şimdiden onları besleeee anlatabilmişimdir umarım ..bende nisanda başlayacam tüp bebişe o zamana kadar bakmaya çalışıyorum kendimeee ve stress minumummmm olcakk yumurtalıklar içinn ..oda biraz zor amaa ne yapaılım

canım eşin polismi senin ay bi aralar benim eşimde gece geliyorduuu çok zor oluyor hakikaten şimdi çok şükürr düzene girdi çalışma saatleri..uyuttum koçişimi bende

yok canım polis değil eşim. vardiye sistemleri de bi değişik:S
adak için koç kederiz biz de heralde ama ben değil eşim adasın diyorum. malum para ondan çıkacak:D
zaten az önce para yüzünden tartıştık. trip attım adama giderayak:S

yok canım polis değil eşim. vardiye sistemleri de bi değişik:S
adak için koç kederiz biz de heralde ama ben değil eşim adasın diyorum. malum para ondan çıkacak:D
zaten az önce para yüzünden tartıştık. trip attım adama giderayak:S

yok yokk sakın eşinle tartışmaa hele hele para için hiç tartışma degmez onlar bizimmm başımızın tacııı:))) ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN TÜM SEVDİKLERİMİZİ..

Back
X