Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

TEK KALDIMMM HERKESS ÇIKTII(((((GECE UZUNDU DAHA YAW NERE KAYBOLDUNUZZZ

neyse bende cıkıyorummm iyi gecelrr tatlı rüyalarrr

yok yokk sakın eşinle tartışmaa hele hele para için hiç tartışma degmez onlar bizimmm başımızın tacııı:))) ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN TÜM SEVDİKLERİMİZİ..

amin canım ama bu sefer haketti görümcem halı aldı borcun birazını ben ödedim. az bi borç kaldı bitmedi mi yatırmadın mı deyince çıldırdım. bana ne be benimde halı borcum var. ödemeyecekse almasın ama değil mi. kızdım ne yazıkki:S
vck, canım zamanı falan yok. antikdenize de mesaj attım o gmndereceğini söyledi. sizde msjlaşın. zaten orda antikdenize yol göstereceklerdir,

evet emrivaki olması hoş değilmişş gercekdennn ..vckk gönlün rahat olsun cnmm inşşş eşimle yarin sabah konuşacammm inş.

bu engel sinir bozucuu yahuuuu bende yazmak istiyorum ama yazamadımm ((bende koca engeline takılmazsam eger senin iş tamamdırrrr
evet canım kk 10 dakika engeli bizim çeneye dayanamadıben malesef koca engeline takıldım şimdi kaçıyorum hepinizi çok ama çokAllah!a emanet olun hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah eşin hemen kabul eder ve seni götürür bebişine kavuşmana vesile olur amin

hanımlar umarım güzel rüyalar görürsünüz. ben de uyuyayım yarın işe gideceğim.güzel haberlerle dönün kızlar.
umarım hepimizin rüyası gerçek olur. aeo,mucccukkk

hanımlar umarım güzel rüyalar görürsünüz. ben de uyuyayım yarın işe gideceğim.güzel haberlerle dönün kızlar.
umarım hepimizin rüyası gerçek olur. aeo,mucccukkk

aminn cnm sanada iyi gecelerr bende cıkayım artıkk görüşürüzz..yarinee öpüldünüzz

nasılsınız kızlarnekadarzor canım nasıl gidiyor bebişinle yolculuğun inşallah seni 9 ay boyunca terk etmez ve hamiş olmanı ardındanda kucağına almanı Rabbim nasip etsin amin
selam caniiim insallah ne guzel olurdu,sanki coook uzak gibi geliyor,ama Allahim insterse ona olmuycak yok insallah tutar....ben iyim canim biraz adet sancilari gibi agrilarim felen var biraz bulanti nasip kismet insallah

gecmis olsun canim cok sukur temizmis...insallah bebisinde gelir hemen

antikdeniz...kan testi kan pihtilasmasi testiydi deyilmi????? hemen bii saatte nasil oldukii....benim zilli doktor yapmadi 1 2 ay surer dedi....buda tutmazsa yapariz dedi

canım tedavin başlayacakmış çok sevindim.inşaallah güzel sonuçllarla gelirsin bize.destek olmazmıyız.tam gaz arkandayız.dualarımız ve yüreğimiz seninle.

doktorun seni yönlendirecektir canım.tedavi sayısına ve problemlere göre testlerde farklılıklar oluyor.inşaallah hiçbirinde bir sorun çıkmaz ve hayırlısıyla alırsın bebişi kucağına.
ayyyy çok güzel olurya.hep dualarımda hepimiz için dua ediyorum.bizim ufaklıklardan bahsetsek ne güzel olur dimi yaaaaaaaaaaa
bu begenii evet mii demekkkkkkcenemin yayı pırttı galibaa durduramıyorum kendimiiii
sizleri burada neşeli görmek moralimi düzeltiyor.iyi geliyor bana.Allah neşenizi arttırarak daim etsin.bebişlede süslesin...
dünyanın en güzel sesi.....bizlerede nasip etsin Rabbim.
TEK KALDIMMM HERKESS ÇIKTII(((((GECE UZUNDU DAHA YAW NERE KAYBOLDUNUZZZ

neyse bende cıkıyorummm iyi gecelrr tatlı rüyalarrr

sanada iyigeceler hayırlı rüyalar canım.

kızlar nasılsınız bakayım?nekadarzor keyifler nasıl.önemli güne az kaldı.şafak sayıyoruz hepberaber.senin müjdeli haberini sabırsızlıkla bekliyoruz.ama sen stres yapma canım sakın.herşey güzel olacak Allahın izniyle.emacım sen nasılsın.

Candan ablacım ben iyiyim hamdolsun ama eşim rahatsız 2 gündür eşimle ilgileniyorum.Rabbim bir an önce şifa versin çok üzülüyorum öyle görünce

Amin seyyanım

Canım kusura bakma şimdi gördüm yazını eşim rahatsız uyuyordu uyandı ve onunla ilgileniyordum.Ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın canım

Ne kadar duyarak içten yazmışsın sevgili arkadaşım, hepinizin güzel yüreklerine sağlık ve tüm dileklerinizin kabulü için bende canı gönülden amin diyorum....Sevgiyle umutla kalın hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun sevgili arkadaşlar.:)

Sevgili arkadaşım,

Asıl sizin güzelliklerinize artık yetişemiyorum... Evet, burası benim için çok özel bir yer ve duygularımın ne kadarını onlara ulaştırabiliyorum ? bilemiyorum...

Çok ama çok teşekkürler ediyorum ve buradaki sevgili kardeşlerimden önce, o canı gönülden gelen tüm dualar ve dileklerinize ilk karşılık benden gelsin istedim... Her şey, her daim o güzel yüreğiniz gibi güzel olsun diliyorum, siz ve sevdikleriniz için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…