• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

TEK KALDIMMM HERKESS ÇIKTII:((((((GECE UZUNDU DAHA YAW NERE KAYBOLDUNUZZZ

neyse bende cıkıyorummm iyi gecelrr tatlı rüyalarrr

yok yokk sakın eşinle tartışmaa hele hele para için hiç tartışma degmez onlar bizimmm başımızın tacııı:))) ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN TÜM SEVDİKLERİMİZİ..

amin canım ama bu sefer haketti:D görümcem halı aldı borcun birazını ben ödedim. az bi borç kaldı bitmedi mi yatırmadın mı deyince çıldırdım. bana ne be benimde halı borcum var. ödemeyecekse almasın ama değil mi. kızdım ne yazıkki:S
vck, canım zamanı falan yok. antikdenize de mesaj attım o gmndereceğini söyledi. sizde msjlaşın. zaten orda antikdenize yol göstereceklerdir,

amin canım ama bu sefer haketti:D görümcem halı aldı borcun birazını ben ödedim. az bi borç kaldı bitmedi mi yatırmadın mı deyince çıldırdım. bana ne be benimde halı borcum var. ödemeyecekse almasın ama değil mi. kızdım ne yazıkki:S
vck, canım zamanı falan yok. antikdenize de mesaj attım o gmndereceğini söyledi. sizde msjlaşın. zaten orda antikdenize yol göstereceklerdir,

evet emrivaki olması hoş değilmişş gercekdennn ..vckk gönlün rahat olsun cnmm inşşş eşimle yarin sabah konuşacammm inş.

şekerim çıkmadım sana özel mesaj yazıcaktım ama 10dakika engeline takıldım :9::9::9:

bu engel sinir bozucuu yahuuuu bende yazmak istiyorum ama yazamadımm :(((bende koca engeline takılmazsam eger senin iş tamamdırrrr:34::34::34:

bu engel sinir bozucuu yahuuuu bende yazmak istiyorum ama yazamadımm :(((bende koca engeline takılmazsam eger senin iş tamamdırrrr:34::34::34:
evet canım kk 10 dakika engeli bizim çeneye dayanamadı:9::9::9::9:ben malesef koca engeline takıldım şimdi kaçıyorum hepinizi çok ama çok:54::54::54::54:Allah!a emanet olun hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah eşin hemen kabul eder ve seni götürür bebişine kavuşmana vesile olur amin

hanımlar umarım güzel rüyalar görürsünüz. ben de uyuyayım yarın işe gideceğim.güzel haberlerle dönün kızlar.
umarım hepimizin rüyası gerçek olur. aeo,mucccukkk

hanımlar umarım güzel rüyalar görürsünüz. ben de uyuyayım yarın işe gideceğim.güzel haberlerle dönün kızlar.
umarım hepimizin rüyası gerçek olur. aeo,mucccukkk

aminn cnm sanada iyi gecelerr bende cıkayım artıkk görüşürüzz..yarinee öpüldünüzz

nasılsınız kızlar:16::16::16::16:nekadarzor canım nasıl gidiyor bebişinle yolculuğun inşallah seni 9 ay boyunca terk etmez ve hamiş olmanı ardındanda kucağına almanı Rabbim nasip etsin amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
selam caniiim insallah ne guzel olurdu,sanki coook uzak gibi geliyor,ama Allahim insterse ona olmuycak yok insallah tutar....ben iyim canim biraz adet sancilari gibi agrilarim felen var biraz bulanti nasip kismet insallah
sa kızlar nasılsınz? beni soracak olursanız ii elh. hafif bi ağrı ile atllattım rahim filmini dokyora gösterdim ama sanki bakmadı gibi geldi bana şöle yalandan bi bakıverdi işte. inşaallah doğrudur hiç bişey yok dedi şükürler olsun bi kaç gün sonra kendi doktoruma göstericem inş. ben hala evimde değilim pazar ancak geçerim ve daha çok görüşürüz inş. neyse aeo hepiniz ve hepinizden Allah razi olsun hatırımı sorup dualar etmişsinz...

gecmis olsun canim cok sukur temizmis...insallah bebisinde gelir hemen

antikdeniz...kan testi kan pihtilasmasi testiydi deyilmi????? hemen bii saatte nasil oldukii....benim zilli doktor yapmadi 1 2 ay surer dedi....buda tutmazsa yapariz dedi

esmacvs canım şimdilik bir sorun olmadığına çok sevindim benim çok yakın bir tanıdığım ablanında çift rahmi vardı birinci bebeği arken doğmuştu.ikinci bebeğine diğer rahminde hamile kaldı ve hiç sorun yaşamadan kucağına aldı darısı başına Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin kafana fazla takma anın güzelliğini ve mutluluğunu yaşa elini göbeğine koy ve Rabbimin size yaşattığı mucizeyi hepimizi yaşatması için dua et inşallah Rabbim kabul eder.kızlar bu arada tedavime tam 20 gün kaldı çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum inşallah korkularım yersizdir eşimde sperm çıkar ve bende evladıma kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için sizlerde her daim dualarımdasınız unutmayın:16::16::16::16:
canım tedavin başlayacakmış çok sevindim.inşaallah güzel sonuçllarla gelirsin bize.destek olmazmıyız.tam gaz arkandayız.dualarımız ve yüreğimiz seninle.
neymiş bakalım bu antepden isteceğin şey bana söle ben göndereyim önümüzdeki hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa eger ben antepde oturdum hoş şuan urfadayım ama bir ayagım hala antepde:)))))))bekliyorumm canımcımm

he heee bugidişle aynı gün doğuracazz bizzz:)))çalışmalara son sürat devammm ona göree ayy beni bugün bir baş ağrısı aldııı çok ağrı kesici içtim çok üzüldümm acaba etkilermi yumurtlama dönemimii::((((

aminnnn cnmmm

canım sevindimmm hersxeyin normal gitmesine çok şükür bak önemli birşey değilmişş ...bebişine iyii bak annesi onu böle greksiz doktorların gereksiz laflarıyla üzmeee :)))

canım kaç gündür takip edemiyordum geçmiş olsunn nasıldıı korkulacak gibi değil demii ...benimde çektirmem lazım ama tüp bebek tedavisine başlayacağım hastanesinde çektitiririm diyorum kabul etmezler felan 2 eziyet yapmim dedim..

mesaiden çıkamadık ay bu ayyyy:1::1::1::1:tedaviye başlayacakmışın cnmm hayırlı olsunnn inşşş güzel haberler ver bizeee bizii tezeeeeee yapppp artıkkk:16::16::16::16:

BANA GELİNCEE BU ARALAR İŞİM İNANILMAZ YOĞUN EVE GELİYORUM KAFAM KAZAN OLMUŞŞŞ:((TAMDA HAFTASINDA NE OVÜLASYON TESTİNİ UYGULAYABİLDİM NEDE PRESED JEL NEYSE NASİP KISMET..AYRICA BUGÜN DOKTORA GİTTİM PIHTILAŞMA TESTİNİ YAPTIRDIM TUHAF BU KADAR BASİT BİR TEST OLDUGUNU BİLMİYORDUM AÇIKCASI 1 SAATTE SONUÇ ÇIKDII..ÇOK ŞÜKÜR BİR SORUN GÖRÜNMEDİ HAFTA İÇİDE TÜM TAHLİLLERİ YAPTIRCAM
KANSIZLIK
ŞEKER,HEPATİT,VİTAMİN,SONRA TROİD VS EK OLARAK ACABA YAPTIRMAM GEREKEN BİŞE VARMI..TÜP BEBEĞE KADAR BÖLE PÜRÜZLERİM VARSA EN AZINDAN İLAÇ FELAN KULLANAYIM DİYORUM..TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADAŞLARIM TAFSİYELERİNİZİ BEKLİYORUMM AYRICA

doktorun seni yönlendirecektir canım.tedavi sayısına ve problemlere göre testlerde farklılıklar oluyor.inşaallah hiçbirinde bir sorun çıkmaz ve hayırlısıyla alırsın bebişi kucağına.
canım sebepler dünyası bu dünya. ee zaten bura tanışmamız bile birbirimize sebep olacagımızı göster miyor mu? rabbim o zatı bize sebep kılsın inşaallah:) anaaaam bi de hepimiz aynı ay hamile kalıyomuşuz:) ne güzel olur demi:)
ayyyy çok güzel olurya.hep dualarımda hepimiz için dua ediyorum.bizim ufaklıklardan bahsetsek ne güzel olur dimi yaaaaaaaaaaa
bu begenii evet mii demekkkkkk:1::1::1::1::1:cenemin yayı pırttı galibaa durduramıyorum kendimiiii:52::52::52::52:
sizleri burada neşeli görmek moralimi düzeltiyor.iyi geliyor bana.Allah neşenizi arttırarak daim etsin.bebişlede süslesin...
ayyy kızlarr üst katta yeni doğmuş bir bebekk varr ALLAH bağışlasın inş.çok tatlı ağlama sesi geliyorr ne kadar güzellll yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebek ağlıyorrr bende burda dinliyorummm hoşuma gidiyorr o ses sanki evi dolduruyorr...:16::16::16:
dünyanın en güzel sesi.....bizlerede nasip etsin Rabbim.
TEK KALDIMMM HERKESS ÇIKTII:((((((GECE UZUNDU DAHA YAW NERE KAYBOLDUNUZZZ

neyse bende cıkıyorummm iyi gecelrr tatlı rüyalarrr

sanada iyigeceler hayırlı rüyalar canım.

kızlar nasılsınız bakayım?nekadarzor keyifler nasıl.önemli güne az kaldı.şafak sayıyoruz hepberaber.senin müjdeli haberini sabırsızlıkla bekliyoruz.ama sen stres yapma canım sakın.herşey güzel olacak Allahın izniyle.emacım sen nasılsın.:34::34::34:

Günaydınlar

Sizleri tanımıyor olsam da hepinizin bendeki yeri ayrı ayrı çok güzel.

Aynen, sizlerin de birbirinize olduğu gibi...

Şunu itiraf etmeliyim yeri gelmişken. Bu başlık hakikaten çok güzel dileklerin, sevginin ve duaların muhteşem buluşması ve yürek paylaşımı...

Sayfaları sürekli ve kesintisiz takip edemiyorum.

Ama hepinizin birbirinize olan sevgi ve paylaşımınızın ne denli içten olduğunu görüyor ve biliyor olmak bile, yeterli benim için ve çok güzel bir duygu...

Bunu gözlemleyebilme imkan ve fırsatını bana verdiğiniz için ve yine aynı şekilde bana gösterdiğiniz sevgi ve saygı için hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum.

İnanın tüm bunlar benim değil, tamamıyla sizin güzel görüşlerinizden, sizin güzel yüreklerinizden ve siz öyle düşündüğünüz içindir... Tamamıyla sizin güzelliğinizdir inanın...

Sevgili Bahar,

Beni evine kabul ettiğin ve çok çok güzel misafir ettiğin için, bana inanılmaz güzel duygular hissettirdiğin için, verdiğin kıymet ve değer için, kendimi çok özel hissettirdiğin için çok ama çok teşekkür ediyor, daha nice yaşlara sağlıkla ve mutlulukla ulaşmanı diliyorum.

Sevgili E-M-A, yı meraktayım...

Sevgili Ayşe, bebeğinin kalp atışlarını duymuş, (heyecanlandım birden) ve çok mutlu oldum...

Sevgili Eslemliva; Kesinlikle benim için de çok keyifli ve çok hoş bir görüşmeydi. Teşekkür ediyorum. Seni tanımak da çok çok hoş...

Bebek bekleyen bir diğer arkadaşınız ESMA yı da meraktayım.

Sevgili Duru; Seyyan ve Bahar la birlikte buluşmanızı ne zaman ayarlarsanız, inşallah müsaitliğim ölçüsünde ve öncelikli olarak ben de size eşlik edeceğim zaten kısmetse.

Şu an hamilelik sürecindekilere, tedavi süreçlerine başlayacak olanlarınıza ve başlamış olanlarınıza da herbirinize ayrı ayrı olmak üzere kolaylıklar diliyorum...

İnşallah çok çok kısa zamanda çok çok iyi ve güzel sonuçlar, güzel haberler alabilmek umut, dilek ve dualarımla,

Hepinize ayrı ayrı sevgilerimi ve gönülden iyi dileklerimi sunuyorum... Hayırlı Cumalar olsun...

Yüce Mevla, hakkımızda hayırlı olacak tüm duaları ve dilekleri karşılıksız bırakmayacaktır inşallah...

Benim dualarımı da okundu olarak düzenleyebilirsiniz... Allah hepinizin dualarını, tüm okunanları ve her şartta ve her daim yürekten hiç eksilmeyen güzel duaları da kabul etsin inşallah...

Sevgimle

Candan ablacım ben iyiyim hamdolsun ama eşim rahatsız 2 gündür eşimle ilgileniyorum.Rabbim bir an önce şifa versin çok üzülüyorum öyle görünce :(

ey rabbim!yerlerin,göklerin tek sahibi. Hz.muhammed musataf(s.a.v)in bir dişi kırıldığında, cebrail(a.s) dünyaya en hızlı inişini yaptığında o ki yine de beddua etmeyen senin en sevdiğindi.onun yüzü suyu hürmetine yarattığın biz kulların onun ümmetiyiz.son nefesinde ümmetim diyen en sevgilinin yüzü suyu hürmetine bu aciz kullarına hayırlı ,sağlıklı ,salih evlatlar nasip eyle.kucaklarımızı boş bırakma ya rabbi.dualrımızı kabul,ibadetlerimizi makbul eyle.

Amin seyyanım

kızlar nasılsınız bakayım?nekadarzor keyifler nasıl.önemli güne az kaldı.şafak sayıyoruz hepberaber.senin müjdeli haberini sabırsızlıkla bekliyoruz.ama sen stres yapma canım sakın.herşey güzel olacak Allahın izniyle.emacım sen nasılsın.:34::34::34:

Canım kusura bakma şimdi gördüm yazını eşim rahatsız uyuyordu uyandı ve onunla ilgileniyordum.Ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın canım

Günaydınlar

Sizleri tanımıyor olsam da hepinizin bendeki yeri ayrı ayrı çok güzel.

Aynen, sizlerin de birbirinize olduğu gibi...

Şunu itiraf etmeliyim yeri gelmişken. Bu başlık hakikaten çok güzel dileklerin, sevginin ve duaların muhteşem buluşması ve yürek paylaşımı...

Sayfaları sürekli ve kesintisiz takip edemiyorum.

Ama hepinizin birbirinize olan sevgi ve paylaşımınızın ne denli içten olduğunu görüyor ve biliyor olmak bile, yeterli benim için ve çok güzel bir duygu...

Bunu gözlemleyebilme imkan ve fırsatını bana verdiğiniz için ve yine aynı şekilde bana gösterdiğiniz sevgi ve saygı için hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum.

İnanın tüm bunlar benim değil, tamamıyla sizin güzel görüşlerinizden, sizin güzel yüreklerinizden ve siz öyle düşündüğünüz içindir... Tamamıyla sizin güzelliğinizdir inanın...

Sevgili Bahar,

Beni evine kabul ettiğin ve çok çok güzel misafir ettiğin için, bana inanılmaz güzel duygular hissettirdiğin için, verdiğin kıymet ve değer için, kendimi çok özel hissettirdiğin için çok ama çok teşekkür ediyor, daha nice yaşlara sağlıkla ve mutlulukla ulaşmanı diliyorum.

Sevgili E-M-A, yı meraktayım...

Sevgili Ayşe, bebeğinin kalp atışlarını duymuş, (heyecanlandım birden) ve çok mutlu oldum...

Sevgili Eslemliva; Kesinlikle benim için de çok keyifli ve çok hoş bir görüşmeydi. Teşekkür ediyorum. Seni tanımak da çok çok hoş...

Bebek bekleyen bir diğer arkadaşınız ESMA yı da meraktayım.

Sevgili Duru; Seyyan ve Bahar la birlikte buluşmanızı ne zaman ayarlarsanız, inşallah müsaitliğim ölçüsünde ve öncelikli olarak ben de size eşlik edeceğim zaten kısmetse.

Şu an hamilelik sürecindekilere, tedavi süreçlerine başlayacak olanlarınıza ve başlamış olanlarınıza da herbirinize ayrı ayrı olmak üzere kolaylıklar diliyorum...

İnşallah çok çok kısa zamanda çok çok iyi ve güzel sonuçlar, güzel haberler alabilmek umut, dilek ve dualarımla,

Hepinize ayrı ayrı sevgilerimi ve gönülden iyi dileklerimi sunuyorum... Hayırlı Cumalar olsun...

Yüce Mevla, hakkımızda hayırlı olacak tüm duaları ve dilekleri karşılıksız bırakmayacaktır inşallah...

Benim dualarımı da okundu olarak düzenleyebilirsiniz... Allah hepinizin dualarını, tüm okunanları ve her şartta ve her daim yürekten hiç eksilmeyen güzel duaları da kabul etsin inşallah...

Sevgimle

Ne kadar duyarak içten yazmışsın sevgili arkadaşım, hepinizin güzel yüreklerine sağlık ve tüm dileklerinizin kabulü için bende canı gönülden amin diyorum....Sevgiyle umutla kalın hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun sevgili arkadaşlar.:)

Ne kadar duyarak içten yazmışsın sevgili arkadaşım, hepinizin güzel yüreklerine sağlık ve tüm dileklerinizin kabulü için bende canı gönülden amin diyorum....Sevgiyle umutla kalın hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun sevgili arkadaşlar.:)

Sevgili arkadaşım,

Asıl sizin güzelliklerinize artık yetişemiyorum... Evet, burası benim için çok özel bir yer ve duygularımın ne kadarını onlara ulaştırabiliyorum ? bilemiyorum...

Çok ama çok teşekkürler ediyorum ve buradaki sevgili kardeşlerimden önce, o canı gönülden gelen tüm dualar ve dileklerinize ilk karşılık benden gelsin istedim... Her şey, her daim o güzel yüreğiniz gibi güzel olsun diliyorum, siz ve sevdikleriniz için ...

Back
X