• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyiyim canım sağolasın bende başka topikten bir arkadaşım vardı bana misafir oldu kendisiyle vakit geçirdim
ne kadar güzel bir duygu hiç tanımadığın biriyle bile kaliteli ve güzel zaman geçiriyoruz iyiki kk var ve iyiki hepiniz varsınız

ben daha dün demedim mi buluşuyosunuz kıskanıyorum diye. bi de sen tutmuşsun evde misafir ettim diyosun. kız taa yurtdışından memleketlisini buldu(melek81-turkuaz)

ben daha dün demedim mi buluşuyosunuz kıskanıyorum diye. bi de sen tutmuşsun evde misafir ettim diyosun. kız taa yurtdışından memleketlisini buldu(melek81-turkuaz)

kıyamam ya kız ben gelirim sana nerdeydin sen bakiyim.

merhaba arkadaşlar nasılsıızz??*bgün okullar açıldı iş başı yaptık bi geldim sayfalar almış başını gitmiş ,okuyamadım tabi:):)

kaçırdığım bşy yok inşaallahh... herkese mutlu umutlu bir yarın diliyorumm:):)

canım bi arkadaşımızın hamilelik haberini aldık(orlic), sanıyoruz ki nekadarzor da hamile:) bu arada sen de mi öğretmensin? branşın ne canım:)

kırıkkaldeyim canım, ankaraya yakınım. ankaralı arkadaşlar varsa eger bahara doğru buluşabiliriz. k.kaleliler de iş yok. millet kps mi çalışıyo anlamadım ki arkadaş:S

:17::17::17::17::17:pardon canımcım kız gel senide evimde ağırlıyayım
yazında ben gelirim yeterki sen üzülme :54::54:

merhaba arkadaşlar nasılsıızz??*bgün okullar açıldı iş başı yaptık bi geldim sayfalar almış başını gitmiş ,okuyamadım tabi:):)

kaçırdığım bşy yok inşaallahh... herkese mutlu umutlu bir yarın diliyorumm:):)
Merhaba canım hayırlı olsun güzel bir eğitim yılı dilerim:16:Sayfalara yetişmek imkansız:1::10:

Giderken beni de almayı unutma:17::1::9::10:

kırıkkaldeyim canım, ankaraya yakınım. ankaralı arkadaşlar varsa eger bahara doğru buluşabiliriz. k.kaleliler de iş yok. millet kps mi çalışıyo anlamadım ki arkadaş:S
geliriz kız sen iste fizandan geliriz yeterki gönlümüz bir olsun
yok canım ne kpss millet mesaiye kalmış gelip gidiyorum kimsecikler yok hem gece hem gündüz çalışıyorlar
eeeeeeeeeeee bebiş için çok çalışmak lazım:1::1:

ankarada kuzenim var.orda özel bir psikolojik danışmanlıkta çalışıyorduuuuuuuu.bırakıyomuş işi buraya dönecekmiş.olsun bellimi olur ya birgün buluşuruz bakarsın.bakın bir anlaşma yapalım.bursa merkez sayılır.hepiniz buraya gelin iyisimi burda buluşalım.:10::10::10:

Merhaba canım hayırlı olsun güzel bir eğitim yılı dilerim:16:Sayfalara yetişmek imkansız:1::10:

seni unuturmuyum kuzum.ama ben dedim muhata bursa merkez sayılır(yani bana göre)buraya gelin dedim.iyi demişim dimi:9::9:

geliriz kız sen iste fizandan geliriz yeterki gönlümüz bir olsun
yok canım ne kpss millet mesaiye kalmış gelip gidiyorum kimsecikler yok hem gece hem gündüz çalışıyorlar
eeeeeeeeeeee bebiş için çok çalışmak lazım:1::1:

en çok kim çalıştı belli olacak bu ay :52::52::27::27::27:

Kırıkkaleye geldim canım ben çok küçük bir yer çarşısına gitmiştik bu kadarcıkmı demiştim:1:Hatta ordan bir isteyenim olmuştu kabul etmedim:1::17:Sen Bursaya gel bak dönmek bile istemezsin :1::34:
ankarada kuzenim var.orda özel bir psikolojik danışmanlıkta çalışıyorduuuuuuuu.bırakıyomuş işi buraya dönecekmiş.olsun bellimi olur ya birgün buluşuruz bakarsın.bakın bir anlaşma yapalım.bursa merkez sayılır.hepiniz buraya gelin iyisimi burda buluşalım.:10::10::10:

Bencede iyi fikir Bursamız güzel gezdirecek yerde çok maneviyatıda çok:16::nazar::10:

canım bi arkadaşımızın hamilelik haberini aldık(orlic), sanıyoruz ki nekadarzor da hamile:) bu arada sen de mi öğretmensin? branşın ne canım:)

evet canım orlic i tebrik etmiştim ne kadarorunda hamileolduğunua gönülden inanıyorum..inşaallahh hamişler çifter çifter düşer topiğee:):)aminnnn:):)sınıf öğretmeniyim canım ben.

saol canım teşekkür ederimmm:):)evet başlıyım diyorum okumaya bakıyorum olmuyor bırakıyorumm:):)

:17::17::17::17::17:pardon canımcım kız gel senide evimde ağırlıyayım
yazında ben gelirim yeterki sen üzülme :54::54:
düşünmen yeter canım benim:) takılıyorum
Muhatcığım bana da beklerim buyur gel:34::10:
ahirete sakladım hepinizi. inşaallah aynı sancak altında ışıklar içinde hepimiz bi safda dururuz.

hadi kız ordan bursa nasıl merkez olacak:D ya ankara ya k.kale merkez:D tam ortadayız.
amannnn gönüller bir olsun. nasipte varsa görüşüp buluşmak görüşürüz.

Kırıkkaleye geldim canım ben çok küçük bir yer çarşısına gitmiştik bu kadarcıkmı demiştim:1:Hatta ordan bir isteyenim olmuştu kabul etmedim:1::17:Sen Bursaya gel bak dönmek bile istemezsin :1::34:

Bencede iyi fikir Bursamız güzel gezdirecek yerde çok maneviyatıda çok:16::nazar::10:

baharcım biz daha bursa bursa dersek kızlar atıcak bizi burda valla:4::4::4::4:

evet canım orlic i tebrik etmiştim ne kadarorunda hamileolduğunua gönülden inanıyorum..inşaallahh hamişler çifter çifter düşer topiğee:):)aminnnn:):)sınıf öğretmeniyim canım ben.

saol canım teşekkür ederimmm:):)evet başlıyım diyorum okumaya bakıyorum olmuyor bırakıyorumm:):)

Rica ederim:)Ya sabır diceksin okumaya devam ediceksin yoksa yetişemiyoruz günün konularına:12::34::1::9:

ahirete sakladım hepinizi. inşaallah aynı sancak altında ışıklar içinde hepimiz bi safda dururuz.

hadi kız ordan bursa nasıl merkez olacak:D ya ankara ya k.kale merkez:D tam ortadayız.

şaka bir yana hakikaten ahirettede buluşturur Rabbim inş ama burdada gerçekten sizlerle tanışmayı çok isterim.Allah nasip eder inş.birgün.

burası çok küçük canım ya.1000 adımda gezer bitirirsiniz burasını:Dbursaya bu yaz gelecektim ama eşim yan çizdi:)inşaallah bu yıl nasip olur:D

İnşallah canım gönlümüz bir olsun:16::34:
baharcım biz daha bursa bursa dersek kızlar atıcak bizi burda valla:4::4::4::4:

Yok atmazlar herhalde:17: kıyamazsınız dimi kızlar:1::18::17::9:

Back
X