• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

maşşallah bu akşam burası bayağ kalabalık....kendinize iyii bakın hanımlarr... tatlı uykularrr ......:34:

Kızlarrr sohbetinize doyum olmuyor bende çıkayım artık, Allah'a emanet olun iyigeceler güzel rüyalar:16::3::34:

canım olur valla:D. aslında orda y.lisans yapacaktım gel git gözümde büyüdü. yaza doğru gelcem inşaallah senle görüşürüz:D

olur canım ..buralarda canım sıkılıp duruyor zaten ...evden dışarı çıktığım yok resmen...yol bilmem iz bilmem...:52:
neyse bir yolunu buluruz elbet...:1:körler sağırlar birbirini ağırlarr....:27:

bak ne kadar şanslı bi insansın. sen kalk bursaya git orda biri için yasin al.belki de duaları kabul oldu ve sen de vesile oldun.

Evet bencede şanslıyım,birine dua hususunda yardım,yardımların en güzeli...Şu kainatta hiçbirşey sebepsiz değil.Yasin okuturken buna çok dikkat ettim.Bazı şeylerin olması için,sanırım birilerinin dualarına ihtiyacımız var..Herşeye nasıl bir sebep-sonuç koymuşsa Yaradan,dualarda da böyle.Kimbilir kimin duasını alıp,Bayram oluyor dünyamız,yada kimin ahını alıp hüsrana uğranıyor.Allah kul hakkından korusun,kimsenin ahını almamayı nasip etsin....Ettiğimiz edilen dualar,anne olmamıza vesile olacak inşaallah,Rabbim eden herkesten razi olsun.

Olur her ay ayrı bir şehirde buluşuruz en güzeli bu:52::1::10:Aaa Bursaya geldin demek.Ulucami güzeldir:16:Ayrı bir maneviyatı var oranın:5:Ne güzel Allah kabul etsin canım dualarını karşılıksız bırakmasın:16::34:

Keşke öyle bir imkan olsa...Canım bende her zaman beklerim.....

Ben bazı şeyleri çok garip bir şekilde hissederim.Anlatamam bunu tabi ama öyle işte...Ulucamide ve Bursada nerdeyse adım attığım her an dua ettim,dua edilen mekanda çok önemli bence.Birisi o anda amin der,senin dua ettiğin zamana gelir falan,kabul olur öylece duan.Yada benim adım attığım o yerlerden kimbilir Rahmanın ne güzel kulları geçmiştir,Ona hürmeten Rabbim kabul ediverir duamı...Bilmiyorum ne zaman kabul olacak dualarımız ama ısrarla istiyoruz hepimiz,Rabbim ısrarla dua edenleri sever,böylesi duaları geri çevirmekten haya eder,bence az kaldı inşaallah :16:

Ben içiyom canım gel :27: :27: :27:

canım da bi çekiyo ki:( salep bari içiyim ben de. hamiş anneler ben de çıkıyorum. malum göbüşümde bebiş varsa dinlenmeli.aeo.
güzel rüyalar görmeniz dileğiyle. bak erken yatan erken döl alır sözünü unutmayalım olur mu çok hoşuma gitti:D

kızlar benim kociş geldi.kahvemizi içtik.amaaa köpüksüz:7::7:şimdik ben çıkayım.Hepinize hayırlı gecelr güzel rüyalar.Allaha emanet olun.öpüldünüzzzzzzzzz.:54::54::54::54::54:

canım da bi çekiyo ki:( salep bari içiyim ben de. hamiş anneler ben de çıkıyorum. malum göbüşümde bebiş varsa dinlenmeli.aeo.
güzel rüyalar görmeniz dileğiyle. bak erken yatan erken döl alır sözünü unutmayalım olur mu çok hoşuma gitti:D

Daha demliğin dibi görünmedi benimde,bitirmeden uyumam;yardım etseydin iyiydi :27: :27:

İnşaallah göbüşte bebişler vardır,hayırlı geceler canım :38:

kızlar benim kociş geldi.kahvemizi içtik.amaaa köpüksüz:7::7:şimdik ben çıkayım.Hepinize hayırlı gecelr güzel rüyalar.Allaha emanet olun.öpüldünüzzzzzzzzz.:54::54::54::54::54:

Ohh afiyet olsun :21: Benim kociş nöbetçi bugün :31:

Sende Allaha emanetsin,hayırlı geceler tatlım :38:

Geçmişi okuyayım dedim ama gözüm kesmedi ne çok kaynatmışsınız maşallah Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah canlar

Evet bencede şanslıyım,birine dua hususunda yardım,yardımların en güzeli...Şu kainatta hiçbirşey sebepsiz değil.Yasin okuturken buna çok dikkat ettim.Bazı şeylerin olması için,sanırım birilerinin dualarına ihtiyacımız var..Herşeye nasıl bir sebep-sonuç koymuşsa Yaradan,dualarda da böyle.Kimbilir kimin duasını alıp,Bayram oluyor dünyamız,yada kimin ahını alıp hüsrana uğranıyor.Allah kul hakkından korusun,kimsenin ahını almamayı nasip etsin....Ettiğimiz edilen dualar,anne olmamıza vesile olacak inşaallah,Rabbim eden herkesten razi olsun.

Keşke öyle bir imkan olsa...Canım bende her zaman beklerim.....

Ben bazı şeyleri çok garip bir şekilde hissederim.Anlatamam bunu tabi ama öyle işte...Ulucamide ve Bursada nerdeyse adım attığım her an dua ettim,dua edilen mekanda çok önemli bence.Birisi o anda amin der,senin dua ettiğin zamana gelir falan,kabul olur öylece duan.Yada benim adım attığım o yerlerden kimbilir Rahmanın ne güzel kulları geçmiştir,Ona hürmeten Rabbim kabul ediverir duamı...Bilmiyorum ne zaman kabul olacak dualarımız ama ısrarla istiyoruz hepimiz,Rabbim ısrarla dua edenleri sever,böylesi duaları geri çevirmekten haya eder,bence az kaldı inşaallah :16:

Sevgili arkadaşlarım ben daha önce de Mevlana'nın bu dokunaklı sözlerini paylaşmıştım.,yine paylaşmak istedim.

Duasız üşürmüş yürekler bil! Sana bir dua eden olsun, Seninde bir dua ettiğin!
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan...
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan!

Geçmişi okuyayım dedim ama gözüm kesmedi ne çok kaynatmışsınız maşallah Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah canlar

Arkadaşlar ben duaya çok sığınırım birbirinize nasıl dua ediyorsunuz?Yasin okuyarak mı?Hepinizin ortak isteği hayırlısıyla bebek sahibi olmak anladığım doğru herhalde.Benim çocuklarım yetişkin ama seve seve sizin için ne okunulması gerekiyorsa katılmak isterim bilgi verebilirseniz sevinirim.Sağlıcakla ve dua ile kalın.....

Amin canım benim sağolasın....Kuzum bu ay sonu belli olacak daha,amin amin dua ediverinde hayırlısıyla gidelim,hepimize nasip olsun :16:

Amin canım amin hepimize inşaallah hayırlısı ile,Rabbim razi olsun :16:

Ve aleykümselam kardeşim,sanada hayırlı akşamlar...Kayscım dikkat et kendine canım,bende sürekli hasta olurum hep,geçmiş olsun canım :16: Yeni listeye başlandı evet,Rabbim kabul etsin :nazar:

Allah razi olsun Baharcım,sağolasın....Bu ay sonu belli olacak canım,birşeye bağlı bakalım;inşaallah hayırlısı...Rabbim cümlemize nasip etsin Oraları görmeyi,yüz sürüp dua etmeyi :16:

Canım benim Allah razi olsun,inşaallah kuzum hakkımızda hayırlısı,çok istiyorum.....Etmez miyim,çok dua edicem ahh bi nasip olursa...Amin ne güzel bir dua bu,Rabbim hepimize Cennetinde Cemalini nasip etsin,Rabbimin Cemali olmayınca neyleyim Cenneti :16:

Söylemiyim diyodum ama duramıcam canım;bence hamilesin canım sen :16: Umutlandırmak istemedim hiç,söylemeye çekindim oyüzden;çünkü olurda hayal kırıklığı yaşamanı istemediğim için;ama herkes söylemiş düşüncesini bende söyliyim;hamile olduğunu hissediyorum;inşaallah öyledir canım benim,dikkat et kendine ve bol bol dua et :16: :16: :16:
olsun soyle cnm Allah hepinizden razi olsun ben hepinizden raziyim...sizi Allah cikartti karsima cooook iyi geliyosunuz bana terapi gibi...iyiki varsiniz
kızlar hoşgeldniz:) msj kutumu boşalttım bu arada.

hanımlar sönmezden haber var mı?

canim anneme gideceyim demisti ignelerini babasi yapacakmis,ordada net yok giremem demisti...bebisi gobusunde yatiyordur...kalan ya varisleri bana yaz canim...daha cok alacaktim ama kutun doluydu,kismet bu kadarmis demekki....ama baska okumak isteyen olursa paylasiriz....ne kadar cok insan dua ederse o kadar iyidir..rabbim arakadasimin yuzunu guldursun insallah,onunda koccccaman yureyi var...valla bence o kadar buyukki en 3 cocuk girecek oraya....

:17::17::17::17::17:pardon canımcım kız gel senide evimde ağırlıyayım
yazında ben gelirim yeterki sen üzülme :54::54:
bende geliyimmiiiii???muhat gelirse bende gelirim banane
ankarada kuzenim var.orda özel bir psikolojik danışmanlıkta çalışıyorduuuuuuuu.bırakıyomuş işi buraya dönecekmiş.olsun bellimi olur ya birgün buluşuruz bakarsın.bakın bir anlaşma yapalım.bursa merkez sayılır.hepiniz buraya gelin iyisimi burda buluşalım.:10::10::10:

uyaniiiiik...kayserililer uyanik derlerdi ama Allah Allah bi terslikmi var sanki???

Evet, kesinlikle katılıyorum ve Amin diyorum...

Ben bir kaç saattir farkındayım ve o kadar güzel sohbet ediyorlardı ki; merhabalık bölmeye dahi kıyamadım...:16:

Seni ve herkesi çok öpüyorum Sevgili Esma, bu vesileyle...

Sevgimle

Arkadaşlar ben duaya çok sığınırım birbirinize nasıl dua ediyorsunuz?Yasin okuyarak mı?Hepinizin ortak isteği hayırlısıyla bebek sahibi olmak anladığım doğru herhalde.Benim çocuklarım yetişkin ama seve seve sizin için ne okunulması gerekiyorsa katılmak isterim bilgi verebilirseniz sevinirim.Sağlıcakla ve dua ile kalın.....

Merhaba ve hoşgeldiniz...

Sevgili arkadaşım aynı zamande ne iyi ettiniz... İlk hoşgeldiniz benden olsun istedim...

Buradaki sevgili kardeşlerimiz de eminim güzel ve hoş karşılayacaklardır zaten...

Tabi ki, neden olmasın? Beni de aynı şekilde kabul etmişlerdi ...

Listeye mutlaka ekleyeceklerdir. Bu haftanın listesi yapılmış olsa bile, kalırsa eksiklerimize de yardımcı olabilirsiniz, sonrasında haftaya yapılacak listeye sizi de dahil edeceklerdir.

Bu liste işi, hakikaten oyalayıcı ve uğraştırıcı bir iş.

Tekrar tekrar teşekkürler ve hakkınızı helal edin diyorum bu hususta emeği geçen arkadaşınıza...

Bir de, diğer listeli grupları bir incelemek lazım... Sanırım bu konuda ayrı bir link veriyorlar, sayfa başında veya bağlantılı yer alıyor ve yenilenip düzenlenebiliyor...

Böylece sayfalar arasında bir sürü bir sürü listenin karışıklık yaratması da engellenmiş oluyor galiba...

Bu konuda forum başlıklarına ben de bakmadım, yani şu an hani anne gruplarında sanki gözüme böyle bir konu ilişmişti gibi hatırlayınca, sadece olasılık dahilinde ve tahmini bir paylaşım benimkisi...

Araştırmakta veya bu tür listeler yapan bir başlıkta, liste düzenleyen arkadaşa ulaşarak bilgi sahibi olmakta fayda var diye düşünüyorum...

Neyse, gerekirse detaylı olarak yine değerlendiririz bu hususu eğer sizler de hem fikir olursanız...

Herkesi çok çok öpüyorum, Tüm dualarınız en hayırlı halleriyle ve gönlünüzce kabul edilsin inşallah...:16:

Sevgimle

Öncelikle hoşgeldiniz.Evet biz yasin okuyarak dua ediyoruz.Kimimiz bebek için kimimiz doğum için ve kimimiz ise gönlünde ne haceti varsa.Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.Sizinde gönlünüzden geçen bir dileğiniz vardır elbet.Allah razı olsun katılımınız için.

Evet, kesinlikle katılıyorum ve Amin diyorum...

Ben bir kaç saattir farkındayım ve o kadar güzel sohbet ediyorlardı ki; merhabalık bölmeye dahi kıyamadım...:16:

Seni ve herkesi çok öpüyorum Sevgili Esma, bu vesileyle...

Sevgimle

Senin selamın konuyu bölmez renk katar ablacım.Bende seni çok öpüyorum :16:

eveet masalaah Allah bozmasin ben bugun katilamadim,net kociscim aldi,simdi ne yaptim,ds oyunu varya mario,onuverdim eline yazik oynu oyle,yegenimgetirmis yende sen yatiyosun sikilma diye......suu bulusma olayini bence kayseride karar kilalim,muhat kiz sana yakinmisim ben yaaa,......bizim evdeki kedi hala duruyor 1.kattaki kadin hayvani kapidisari etmis simdide inkar ediyomus benim kedim deyil diyomus,...amakusu rahat birakmiyo simdide kus oteki odada,hayvanim depresyona girecek kedi yuzunden...ama gorumcem istiyo o alacak,yoksa esim hayvan barinagini aramis bile gelip alsinlar diye....ama gerek kalmadi yarin gider galiba...amaaan ben buna alistimmi ne cocuk gibi bu oynuyo bayagi iyi geldi bana...insallah bebeyim olur,sayet olmazsa kedi alacagim karar verdim insallah gerek kalmaz da kediye velan..

Son düzenleme:
Merhaba ve hoşgeldiniz...

Sevgili arkadaşım aynı zamande ne iyi ettiniz... İlk hoşgeldiniz benden olsun istedim...

Buradaki sevgili kardeşlerimiz de eminim güzel ve hoş karşılayacaklardır zaten...

Tabi ki, neden olmasın? Beni de aynı şekilde kabul etmişlerdi ...

Listeye mutlaka ekleyeceklerdir. Bu haftanın listesi yapılmış olsa bile, kalırsa eksiklerimize de yardımcı olabilirsiniz, sonrasında haftaya yapılacak listeye sizi de dahil edeceklerdir.

Bu liste işi, hakikaten oyalayıcı ve uğraştırıcı bir iş.

Tekrar tekrar teşekkürler ve hakkınızı helal edin diyorum bu hususta emeği geçen arkadaşınıza...

Bir de, diğer listeli grupları bir incelemek lazım... Sanırım bu konuda ayrı bir link veriyorlar, sayfa başında veya bağlantılı yer alıyor ve yenilenip düzenlenebiliyor...

Böylece sayfalar arasında bir sürü bir sürü listenin karışıklık yaratması da engellenmiş oluyor galiba...

Bu konuda forum başlıklarına ben de bakmadım, yani şu an hani anne gruplarında sanki gözüme böyle bir konu ilişmişti gibi hatırlayınca, sadece olasılık dahilinde ve tahmini bir paylaşım benimkisi...

Araştırmakta veya bu tür listeler yapan bir başlıkta, liste düzenleyen arkadaşa ulaşarak bilgi sahibi olmakta fayda var diye düşünüyorum...

Neyse, gerekirse detaylı olarak yine değerlendiririz bu hususu eğer sizler de hem fikir olursanız...

Herkesi çok çok öpüyorum, Tüm dualarınız en hayırlı halleriyle ve gönlünüzce kabul edilsin inşallah...:16:

Sevgimle

iyi geceler candan ablacim...inana senin yazilarini okurken boyle bi kendimi sikiyorum sanki ogretmenim felan vargibi,ama bi okadarda sicaklik,o kadar duzgun turkceniz varki bazen anlamak icin ikikez okuyorum,ayrica sende bize hakkini helal et bizim icin cok dua ediyorsun Allahim kat kat mukafatini versin...ne diyimki baska..iste yaa sen bizim candan ablamizsin..................yeni gelen arkadasimiz hosgeldin dafa getirdin ve dua getirdin Allah razi olsun

Back
X