- 6 Aralık 2012
- 923
- 5
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülme bizde ankarada buluşuurz...![]()
canım olur valla. aslında orda y.lisans yapacaktım gel git gözümde büyüdü. yaza doğru gelcem inşaallah senle görüşürüz
![]()
bak ne kadar şanslı bi insansın. sen kalk bursaya git orda biri için yasin al.belki de duaları kabul oldu ve sen de vesile oldun.
Olur her ay ayrı bir şehirde buluşuruz en güzeli buAaa Bursaya geldin demek.Ulucami güzeldir
Ayrı bir maneviyatı var oranın
Ne güzel Allah kabul etsin canım dualarını karşılıksız bırakmasın
![]()
kahve mivalla canım acayip çay istiyo benimde ama yarın dersim var. ben atanayım kocamı kurtarıcam bu hayattan
hii hii
Ben içiyom canım gel![]()
![]()
![]()
canım da bi çekiyo kisalep bari içiyim ben de. hamiş anneler ben de çıkıyorum. malum göbüşümde bebiş varsa dinlenmeli.aeo.
güzel rüyalar görmeniz dileğiyle. bak erken yatan erken döl alır sözünü unutmayalım olur mu çok hoşuma gitti![]()
kızlar benim kociş geldi.kahvemizi içtik.amaaa köpüksüzşimdik ben çıkayım.Hepinize hayırlı gecelr güzel rüyalar.Allaha emanet olun.öpüldünüzzzzzzzzz.
![]()
Evet bencede şanslıyım,birine dua hususunda yardım,yardımların en güzeli...Şu kainatta hiçbirşey sebepsiz değil.Yasin okuturken buna çok dikkat ettim.Bazı şeylerin olması için,sanırım birilerinin dualarına ihtiyacımız var..Herşeye nasıl bir sebep-sonuç koymuşsa Yaradan,dualarda da böyle.Kimbilir kimin duasını alıp,Bayram oluyor dünyamız,yada kimin ahını alıp hüsrana uğranıyor.Allah kul hakkından korusun,kimsenin ahını almamayı nasip etsin....Ettiğimiz edilen dualar,anne olmamıza vesile olacak inşaallah,Rabbim eden herkesten razi olsun.
Keşke öyle bir imkan olsa...Canım bende her zaman beklerim.....
Ben bazı şeyleri çok garip bir şekilde hissederim.Anlatamam bunu tabi ama öyle işte...Ulucamide ve Bursada nerdeyse adım attığım her an dua ettim,dua edilen mekanda çok önemli bence.Birisi o anda amin der,senin dua ettiğin zamana gelir falan,kabul olur öylece duan.Yada benim adım attığım o yerlerden kimbilir Rahmanın ne güzel kulları geçmiştir,Ona hürmeten Rabbim kabul ediverir duamı...Bilmiyorum ne zaman kabul olacak dualarımız ama ısrarla istiyoruz hepimiz,Rabbim ısrarla dua edenleri sever,böylesi duaları geri çevirmekten haya eder,bence az kaldı inşaallah![]()
Geçmişi okuyayım dedim ama gözüm kesmedi ne çok kaynatmışsınız maşallah Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah canlar
olsun soyle cnm Allah hepinizden razi olsun ben hepinizden raziyim...sizi Allah cikartti karsima cooook iyi geliyosunuz bana terapi gibi...iyiki varsinizAmin canım benim sağolasın....Kuzum bu ay sonu belli olacak daha,amin amin dua ediverinde hayırlısıyla gidelim,hepimize nasip olsun
Amin canım amin hepimize inşaallah hayırlısı ile,Rabbim razi olsun
Ve aleykümselam kardeşim,sanada hayırlı akşamlar...Kayscım dikkat et kendine canım,bende sürekli hasta olurum hep,geçmiş olsun canımYeni listeye başlandı evet,Rabbim kabul etsin
Allah razi olsun Baharcım,sağolasın....Bu ay sonu belli olacak canım,birşeye bağlı bakalım;inşaallah hayırlısı...Rabbim cümlemize nasip etsin Oraları görmeyi,yüz sürüp dua etmeyi
Canım benim Allah razi olsun,inşaallah kuzum hakkımızda hayırlısı,çok istiyorum.....Etmez miyim,çok dua edicem ahh bi nasip olursa...Amin ne güzel bir dua bu,Rabbim hepimize Cennetinde Cemalini nasip etsin,Rabbimin Cemali olmayınca neyleyim Cenneti
Söylemiyim diyodum ama duramıcam canım;bence hamilesin canım senUmutlandırmak istemedim hiç,söylemeye çekindim oyüzden;çünkü olurda hayal kırıklığı yaşamanı istemediğim için;ama herkes söylemiş düşüncesini bende söyliyim;hamile olduğunu hissediyorum;inşaallah öyledir canım benim,dikkat et kendine ve bol bol dua et
![]()
![]()
![]()
kızlar hoşgeldniz:) msj kutumu boşalttım bu arada.
hanımlar sönmezden haber var mı?
bende geliyimmiiiii???muhat gelirse bende gelirim bananepardon canımcım kız gel senide evimde ağırlıyayım
yazında ben gelirim yeterki sen üzülme![]()
ankarada kuzenim var.orda özel bir psikolojik danışmanlıkta çalışıyorduuuuuuuu.bırakıyomuş işi buraya dönecekmiş.olsun bellimi olur ya birgün buluşuruz bakarsın.bakın bir anlaşma yapalım.bursa merkez sayılır.hepiniz buraya gelin iyisimi burda buluşalım.![]()
Geçmişi okuyayım dedim ama gözüm kesmedi ne çok kaynatmışsınız maşallah Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah canlar
Arkadaşlar ben duaya çok sığınırım birbirinize nasıl dua ediyorsunuz?Yasin okuyarak mı?Hepinizin ortak isteği hayırlısıyla bebek sahibi olmak anladığım doğru herhalde.Benim çocuklarım yetişkin ama seve seve sizin için ne okunulması gerekiyorsa katılmak isterim bilgi verebilirseniz sevinirim.Sağlıcakla ve dua ile kalın.....
Arkadaşlar ben duaya çok sığınırım birbirinize nasıl dua ediyorsunuz?Yasin okuyarak mı?Hepinizin ortak isteği hayırlısıyla bebek sahibi olmak anladığım doğru herhalde.Benim çocuklarım yetişkin ama seve seve sizin için ne okunulması gerekiyorsa katılmak isterim bilgi verebilirseniz sevinirim.Sağlıcakla ve dua ile kalın.....
Evet, kesinlikle katılıyorum ve Amin diyorum...
Ben bir kaç saattir farkındayım ve o kadar güzel sohbet ediyorlardı ki; merhabalık bölmeye dahi kıyamadım...
Seni ve herkesi çok öpüyorum Sevgili Esma, bu vesileyle...
Sevgimle
Merhaba ve hoşgeldiniz...
Sevgili arkadaşım aynı zamande ne iyi ettiniz... İlk hoşgeldiniz benden olsun istedim...
Buradaki sevgili kardeşlerimiz de eminim güzel ve hoş karşılayacaklardır zaten...
Tabi ki, neden olmasın? Beni de aynı şekilde kabul etmişlerdi ...
Listeye mutlaka ekleyeceklerdir. Bu haftanın listesi yapılmış olsa bile, kalırsa eksiklerimize de yardımcı olabilirsiniz, sonrasında haftaya yapılacak listeye sizi de dahil edeceklerdir.
Bu liste işi, hakikaten oyalayıcı ve uğraştırıcı bir iş.
Tekrar tekrar teşekkürler ve hakkınızı helal edin diyorum bu hususta emeği geçen arkadaşınıza...
Bir de, diğer listeli grupları bir incelemek lazım... Sanırım bu konuda ayrı bir link veriyorlar, sayfa başında veya bağlantılı yer alıyor ve yenilenip düzenlenebiliyor...
Böylece sayfalar arasında bir sürü bir sürü listenin karışıklık yaratması da engellenmiş oluyor galiba...
Bu konuda forum başlıklarına ben de bakmadım, yani şu an hani anne gruplarında sanki gözüme böyle bir konu ilişmişti gibi hatırlayınca, sadece olasılık dahilinde ve tahmini bir paylaşım benimkisi...
Araştırmakta veya bu tür listeler yapan bir başlıkta, liste düzenleyen arkadaşa ulaşarak bilgi sahibi olmakta fayda var diye düşünüyorum...
Neyse, gerekirse detaylı olarak yine değerlendiririz bu hususu eğer sizler de hem fikir olursanız...
Herkesi çok çok öpüyorum, Tüm dualarınız en hayırlı halleriyle ve gönlünüzce kabul edilsin inşallah...
Sevgimle