• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

şaka bir yana hakikaten ahirettede buluşturur Rabbim inş ama burdada gerçekten sizlerle tanışmayı çok isterim.Allah nasip eder inş.birgün.
Bende çok isterim inşallah canım zaten kısa sürede sen,duru,candan abla görüşelim artık kış geldi yaz bitti derken ömür geçiyor:1::34:
burası çok küçük canım ya.1000 adımda gezer bitirirsiniz burasını:Dbursaya bu yaz gelecektim ama eşim yan çizdi:)inşaallah bu yıl nasip olur:D

İnşallah kısmet olurda gelirsiniz misafirimiz olursunuz:34::10:

Kırıkkaleden geçilmezse yarın bir gün burası o zaman bizde garanti veremeyiz şekerimm:1::9::29::54:

canım hoşuma gidiyo aslında buluşmanız görüşmeniz falan. bende hayıflanıyorum ister istemez:D biraz da kıskanıyor olabilirim tabi:D ama biraz:D
kırıkkaleli kimseyi bulamam bak kaç aydır ne gelen ne giden var.

heh herkes burda.muhabbet güzel ama benim eşim gelicek birazdan.isyan şarkısını çalacak yani.....:24::24:hadi bakem hepiniz uykuya erken kalkan yol alır erken yatan döl alır......:49::49:

canım zaten bi ovu dönemine girdik topikçe ne gelen vardı ne giden. şimdiler kalabalığız yine:)

içimden mi bağıra bağıra amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.bu arada bende başladım meryem suresine .5.gün bugün başlayalı.Rabbim kabul eder inşaallah canım

Oyy Allah razi olsun :17: Rabbim seninkinide kabul etsin Seyyancım,Meryem Surelerine sırayla başlamışız,sırayla bebeklerimize de kavuşuruz inşaallah :52:

canım...bugünlerde hayırlısıyla geçecekk...rabbim yüzümüzü güldürsün...benim sıkıntılarım hep bu yüzden ....yaşama sevincimizi versin rabbim bebişlerimize kavuşalım sevdiklerimizle huzurlu sağlıklı bir hayat ne güzel olurr....maalesef sözleri yazmak kadar kolay olmuyor bunları yaşamak...allah yardımcımız olsun...:26:

a.s canım nasılsın ...inşallahh.. ümreniz çıkarr heralde netleşmesinii bekliyorsunuz...dualarınıda bol bol edersin ...

Amin Rabbim herzaman hepimizin yari yardımcısı olsun....Burdan çıkıp dualara bi gayret başladım ya,hafifledim inan.Gelip geçici olsun tüm sıkıntılar inşaallah...

Yok canım netleşmesini beklemek değilde,ay sonu eğer birşey olursa Umreye gidişimiz inşaallah kesin olacak,olmazsa da gidemicez.Bakalım nasip kısmet,inşaallah hayırlısı...Bu sefer olmazsa bile Rabbim ömrümüzde hayırlı bir zamana nasip etsin gidip görmeyi :16:

Senden de Allah razı olsun canım.Hayırlısı olur inşallah aminn:16:

Maşallah kızlar ne bu hız :1:Allah kabul etsin canım inşallah dualarının karşılığını alırsın aminnn:16:

Amin ecmainn :16: :16:

en çok kim çalıştı belli olacak bu ay :52::52::27::27::27:

Hehee :27: :37: :27:

heh herkes burda.muhabbet güzel ama benim eşim gelicek birazdan.isyan şarkısını çalacak yani.....:24::24:hadi bakem hepiniz uykuya erken kalkan yol alır erken yatan döl alır......:49::49:

erken yatan döl alır" wawww valla çok hoşuma gitti. bizim koçişler vardiyeli.

canım hoşuma gidiyo aslında buluşmanız görüşmeniz falan. bende hayıflanıyorum ister istemez:D biraz da kıskanıyor olabilirim tabi:D ama biraz:D
kırıkkaleli kimseyi bulamam bak kaç aydır ne gelen ne giden var.
Canım benim haklısın bende isterim hepimiz görüşelim buluşalım, aynı duyguda aynı benzer sorun yaşayıp birbirini tanımayan ama sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi olmamız herkeze nasip olmaz.Allah bizlerin bu dostluğunu bozmasın üzülme canım benim bizler burdayız ayrı şehirlerde olsakta gönlümüz duygumuz bir:34::16::29::54:

Haklısın canım muhabbet güzelde dediğin gibi çok geçe kalındımı eşler söyleniyor:18:.İyigeceler Allah'a emanet ol görüşürüz:16::3::54::29:

Ne Kırıkkale ne Bursa merkez,KÜTAHYA'DA toplansın herkes :52: :52: :52:

Kızlar bu arada,ben tatilde Bursa'ya da geldim gezmeye,Ulucami'de hacet namazı da kılmak nasip oldu..Hatta bir kadın ve adam vardı;kadının elinde tesbih,yanımıza yaklaşıp çocuk için Yasin okur musunuz dedi.Heralde 500 Yasin topluyordu.Seve seve kabul ettik...Ay dedim içimden,Kurban olduğum Rabbim,bi ben değilim dua dilenen,Rabbim o kardeşimize de,size de,tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin :16:

İnşaallah bidaha gelmek ve görüşmek nasip olur :21:

erken yatan döl alır" wawww valla çok hoşuma gitti. bizim koçişler vardiyeli.

duymamışmıydın daha önce.bak şimdi dank etti.bizde yıllardır erken yatmayız pek anaaaaaaaaam.ondan ötürü galiba.:23::23:ay sorma canım benimkide vardiyeli.hadi ben bi çıkayım bakim.belkim dönerim geri.kahve koydum ocağa.kocişe hizmet.

Kızlar bu arada,ben tatilde Bursa'ya da geldim gezmeye,Ulucami'de hacet namazı da kılmak nasip oldu..Hatta bir kadın ve adam vardı;kadının elinde tesbih,yanımıza yaklaşıp çocuk için Yasin okur musunuz dedi.Heralde 500 Yasin topluyordu.Seve seve kabul ettik...Ay dedim içimden,Kurban olduğum Rabbim,bi ben değilim dua dilenen,Rabbim o kardeşimize de,size de,tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin :16:

bak ne kadar şanslı bi insansın. sen kalk bursaya git orda biri için yasin al.belki de duaları kabul oldu ve sen de vesile oldun.

Olur her ay ayrı bir şehirde buluşuruz en güzeli bu:52::1::10:Aaa Bursaya geldin demek.Ulucami güzeldir:16:Ayrı bir maneviyatı var oranın:5:Ne güzel Allah kabul etsin canım dualarını karşılıksız bırakmasın:16::34:

duymamışmıydın daha önce.bak şimdi dank etti.bizde yıllardır erken yatmayız pek anaaaaaaaaam.ondan ötürü galiba.:23::23:ay sorma canım benimkide vardiyeli.hadi ben bi çıkayım bakim.belkim dönerim geri.kahve koydum ocağa.kocişe hizmet.

kahve mi:D valla canım acayip çay istiyo benimde ama yarın dersim var. ben atanayım kocamı kurtarıcam bu hayattan:D hii hii

Afiyet olsun canım:16::126:

Back
X