Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hoşbuldum güzel insanlar beni aranıza aldığınız için Allah sizden razı olsun ve tüm dualarımız kabul olsun inşallah.Buradaki samimiyetinize ve kadın dayanışmanıza bayıldım,kıskanclık yok kötü söz yok seviyeli bir ortam harikasınız maşallah suhanallah hepinize.:)

Kizlar merhaba, bugun kontrolum vardi, cuma gunu yumurta toplama islemim olucak. O yuzden ist. da kaldim, donmedim eve. Ne olur bana dua edin, yumurtalarim kaliteli yeterli sayida ciksin.
Ecrincim, ben ya varis, 89. ayet ve 3 yasini okumustum. Kalan 3 yasinim var, okuyamicam tedaviden dolayi. Erkenden yazayim da cumaya kadar arkadaslar yardim ederler bitmesine.
Ayrica yolculuk boyunca vck nin esi icin 2000 ya varis cektim. Allah kabul eder ins. Opudan sonra eve dondugumde yazarim gelismeleri. Hepinize sevgilerrrrr

Allah senden de razı olsun ablacım.Bende özledim :) Allah'a emanet ol ablam

günaydın kızlarrrrrrrrrrrEki Görüntüle 630904 Eki Görüntüle 630904 Eki Görüntüle 630904 grip oldumm yaaaaaaaa ne olacak beni bu griple savaşımmm

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

Dularımız seninle canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Canım ben dualarımı bitirdim.Esmacvs arkadaşımın yerine 707 Ya Varis ve 89.ayeti 100 defa okudum canım

Çok sevdiğim bir söz,gerçekten çok doğru...

Ve hoşgeldiniz aramıza,gönül dostluklarımız her geçen gün daha da çoğalıyor ne güzel,Rabbim daim eylesin

olsun soyle cnm Allah hepinizden razi olsun ben hepinizden raziyim...sizi Allah cikartti karsima cooook iyi geliyosunuz bana terapi gibi...iyiki varsiniz

Cümlemizden tatlım,sende iyi ki varsın Hatta sen ve bebişlerin iyiki var

Canım bende geçen cuma başladım Meryem suresine 12.günüm bugün :) Allahım inşallah dualarımız kabul edilir

Rabbim kabul etsin canım...İnşaallah Meryem Suresi bitmeden müjde veririz,sıra sıra da doğururuz

Çok doğru diyorsun kimin duasının kabul olacağını yalnızca Allah bilir Allah bizlerinde dualarını kabul eder inşallah

Amin Baharcım cümlemizin inşaallah

Canım inşaallah herşey beklediğin ve istediğinden daha güzel olur,hayırlı haberlerle dönersin aramıza....Senin 3 Yasinini ben hemen okuyacam şimdi canım,sen Ecrine tüm dualarını okundu diye ilet;Rabbim kabul etsin...

Allah kolaylıklar versin arkadaşım,inşaallah dönüşünü güzel haberlerle bekliyoruz,bizden de sevgiler

Candan ablacım,sende katıl sohbetlerimize lütfen;bölmek ne demek;daha da renklenir sohbetler senin o güzel gönlün ve yorumlarınla

Kızlar Candan ablayla sohbet harika;böyle nasıl desem o konuştukça farklı atmosfere giriyo insan;uyuşturuyo sanki hehe Rabbim Candan ablayla ve sizlerle dünya gözüyle de görüşmek nasip etsin

canım dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun ve inşallah son olsun yüreğini o kadar iyi hissediyorum ki senin ama güzel olacak inanıyorum ben müjdeli haberler alıcaz
Canım ben dualarımı bitirdim.Esmacvs arkadaşımın yerine 707 Ya Varis ve 89.ayeti 100 defa okudum canım
Allah kabul etsin emacım

çok doğru söylüyorsun candan ablanın yorumlarını arıyor gözlerim topikte
inşallah sizlerle tanışma fırsatı olur

Amin canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Bende üç tane var evet tüy olayı oluyor,fakat insana öyle bir iyi geliyor ki anlatamam.Temiz hayvanlar evde var mı yok mu belli olmuyor.Hem bebekli hem kedili de olunabilir ama herkesin içine sinmiyor.Benim komşumun 2,5 yaşında bir kızı var sık sık benim misafirim olur ve kedilerimle iyi dost kimse kimseden şikayet etmiyor.Yanlız bazen Ayşeciğin kafası bozulunca kedin'nin kafasına oyuncakları fırlatı veriyor.Allah isteyenlere bol bol Ayşecikler ve Ömercikler versin inşallah hayırlısıyla...:)

Eklentiler

• $601149_10151328007609876_1889070407_n.webp
    14 KB · Görüntüleme: 28
kızlar hayırlı akşamlar nasılsınz bakim... ben daha iyiym şükür... bolca nane limon kuşburnu bide meyve suyu içiyorum antibiyotik almk istemiyrum yine verdi doktor amcalar ama:) eşim pek bi hamarat oldu maşaallah makine boşaltmalar ev süpürmeler yemek hazırlamalr bunu pek beceremiyo ama hamdolsun Allaha... ay üç gündür canım kurutulmuş taze fasülye kavurması istiyo acılı acılı... neyse ben yatmaya gidiyorum hepiniz aeo sağlıkla imtihan etmesin rabbim kimseyi içindede bizi inşaallah....

ecrinnn07
canım ben hepsini okudum allah kabul etsin inş.........

cnm insallah bol bol cikar buzlugada girer ama en onemlisi insallah bu sever bebeyin sana tutunurda birakmaz bidaha amiiin...Allahim gonlune gore dileyini nasop etsin.........KIZLAR BEN 89.AYETI OKURKEN 30 TANE FAZLA OLMUS BIRISI DUSERMI LUTFEN...

canımm listeye bakınca hem yasin hem de ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ ve YA VARİS eksikleri var sen daha iyi bilirsin kaç eksik var okuyanlardan belki burda yazılmayan vardır kaç yasin eksiği ya da ayet ve ya varis hepsini ben tamamlarım kaç eksik olduğunu haber verirsen bugün tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…