• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Merhaba ve hoşgeldiniz...

Sevgili arkadaşım aynı zamande ne iyi ettiniz... İlk hoşgeldiniz benden olsun istedim...

Buradaki sevgili kardeşlerimiz de eminim güzel ve hoş karşılayacaklardır zaten...

Tabi ki, neden olmasın? Beni de aynı şekilde kabul etmişlerdi ...

Listeye mutlaka ekleyeceklerdir. Bu haftanın listesi yapılmış olsa bile, kalırsa eksiklerimize de yardımcı olabilirsiniz, sonrasında haftaya yapılacak listeye sizi de dahil edeceklerdir.

Bu liste işi, hakikaten oyalayıcı ve uğraştırıcı bir iş.

Tekrar tekrar teşekkürler ve hakkınızı helal edin diyorum bu hususta emeği geçen arkadaşınıza...

Bir de, diğer listeli grupları bir incelemek lazım... Sanırım bu konuda ayrı bir link veriyorlar, sayfa başında veya bağlantılı yer alıyor ve yenilenip düzenlenebiliyor...

Böylece sayfalar arasında bir sürü bir sürü listenin karışıklık yaratması da engellenmiş oluyor galiba...

Bu konuda forum başlıklarına ben de bakmadım, yani şu an hani anne gruplarında sanki gözüme böyle bir konu ilişmişti gibi hatırlayınca, sadece olasılık dahilinde ve tahmini bir paylaşım benimkisi...

Araştırmakta veya bu tür listeler yapan bir başlıkta, liste düzenleyen arkadaşa ulaşarak bilgi sahibi olmakta fayda var diye düşünüyorum...

Neyse, gerekirse detaylı olarak yine değerlendiririz bu hususu eğer sizler de hem fikir olursanız...

Herkesi çok çok öpüyorum, Tüm dualarınız en hayırlı halleriyle ve gönlünüzce kabul edilsin inşallah...:16:

Sevgimle

Sevgili canndannım bende hoşbuldum beni aranıza kabul ederseniz çok sevinirim çok güzel açıkladınız,detaylı bilgi alırım ona göre bende okumaya başlarım inşallah.Bütün iyi niyetimle iyi niyetli arkadaşlarıma yaptığımız dualar helali hoş olsun.Yüce rabbim dualarımızı dileklerimizi hayırlısıyla kabul eder inşallah.Herkesin güzel yüreğine sağlık....:)

iyi geceler candan ablacim...inana senin yazilarini okurken boyle bi kendimi sikiyorum sanki ogretmenim felan vargibi,ama bi okadarda sicaklik,o kadar duzgun turkceniz varki bazen anlamak icin ikikez okuyorum,ayrica sende bize hakkini helal et bizim icin cok dua ediyorsun Allahim kat kat mukafatini versin...ne diyimki baska..iste yaa sen bizim candan ablamizsin..................yeni gelen arkadasimiz hosgeldin dafa getirdin ve dua getirdin Allah razi olsun

Allah hepinizden razı olsun,birlikten kuvvet doğarmış hayırlısı olsun hepimiz için.....:)

iyi geceler candan ablacim...inana senin yazilarini okurken boyle bi kendimi sikiyorum sanki ogretmenim felan vargibi,ama bi okadarda sicaklik,o kadar duzgun turkceniz varki bazen anlamak icin ikikez okuyorum,ayrica sende bize hakkini helal et bizim icin cok dua ediyorsun Allahim kat kat mukafatini versin...ne diyimki baska..iste yaa sen bizim candan ablamizsin..................yeni gelen arkadasimiz hosgeldin dafa getirdin ve dua getirdin Allah razi olsun

Merhaba

Öğretmenim var gibi... Bir o kadar güzel Türkçem var ki, anlamak için insanları ikinciye okutuyorum ... :9:

Buna bayıldım ... Hay siz çok yaşayın emi ? Çok tatlısınız... Siz beni güldürdünüz ya, Allah da sizi güldürsün tez zamanda inşallah...

Ne demek ablacığım, varsa hakkım fazlasıyla ve misli misli, can-ı gönülden helal-i hoş olsun inşallah...

Asıl sizler hakkınızı helal edin lütfen... Beni bu kadar candan bir candan ablalığa layık gördüğünüz ve öyle kabul ettiğiniz için, ne kadar teşekkür etsem azdır...

Bunun benim için bedeli yok inanın... Her daim iyiliklerle ve güzelliklerle olun inşallah... :16:

Sevgimle

Arkadaşlar ben duaya çok sığınırım birbirinize nasıl dua ediyorsunuz?Yasin okuyarak mı?Hepinizin ortak isteği hayırlısıyla bebek sahibi olmak anladığım doğru herhalde.Benim çocuklarım yetişkin ama seve seve sizin için ne okunulması gerekiyorsa katılmak isterim bilgi verebilirseniz sevinirim.Sağlıcakla ve dua ile kalın.....
aramıza hoşgeldiniz.Allah evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler versin.biz her hafta 5 kişiye yasin okuyoruz.ayrıca ya varis çekiyoruz.tabi birde enbiya suresinin 89.ayeti okunuyor.bu hafta ki liste yayınlandı ancak haftaya yayınlanacak listeye ecrin07 arkadaşımız isminizi ekleyecektir.
bende geliyimmiiiii???muhat gelirse bende gelirim banane

uyaniiiiik...kayserililer uyanik derlerdi ama Allah Allah bi terslikmi var sanki???
kayserililikte yok ama bilmemki.var bir terslik.:26:
Evet, kesinlikle katılıyorum ve Amin diyorum...

Ben bir kaç saattir farkındayım ve o kadar güzel sohbet ediyorlardı ki; merhabalık bölmeye dahi kıyamadım...:16:

Seni ve herkesi çok öpüyorum Sevgili Esma, bu vesileyle...

Sevgimle
candan ablacım keşke bölseydinde daha bir tatlansaydı sohbetimiz.özlüyoruz valla seni.sık sık gel artık.çok açıyorsun arayı.
eveet masalaah Allah bozmasin ben bugun katilamadim,net kociscim aldi,simdi ne yaptim,ds oyunu varya mario,onuverdim eline yazik oynu oyle,yegenimgetirmis yende sen yatiyosun sikilma diye......suu bulusma olayini bence kayseride karar kilalim,muhat kiz sana yakinmisim ben yaaa,......bizim evdeki kedi hala duruyor 1.kattaki kadin hayvani kapidisari etmis simdide inkar ediyomus benim kedim deyil diyomus,...amakusu rahat birakmiyo simdide kus oteki odada,hayvanim depresyona girecek kedi yuzunden...ama gorumcem istiyo o alacak,yoksa esim hayvan barinagini aramis bile gelip alsinlar diye....ama gerek kalmadi yarin gider galiba...amaaan ben buna alistimmi ne cocuk gibi bu oynuyo bayagi iyi geldi bana...insallah bebeyim olur,sayet olmazsa kedi alacagim karar verdim insallah gerek kalmaz da kediye velan..
bende çok düşündüydüm bir ara kedi almayı ama cesaret edemedim.şu tüğ olayı beni biraz düşündürüyor.birde ben çabuk bağlanırım.hayvanlarıda çok sevdiğim için.inşaallah bebişin gelirde onunla oynarsın canım.

aramıza hoşgeldiniz.Allah evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler versin.biz her hafta 5 kişiye yasin okuyoruz.ayrıca ya varis çekiyoruz.tabi birde enbiya suresinin 89.ayeti okunuyor.bu hafta ki liste yayınlandı ancak haftaya yayınlanacak listeye ecrin07 arkadaşımız isminizi ekleyecektir.

kayserililikte yok ama bilmemki.var bir terslik.:26:

candan ablacım keşke bölseydinde daha bir tatlansaydı sohbetimiz.özlüyoruz valla seni.sık sık gel artık.çok açıyorsun arayı.

bende çok düşündüydüm bir ara kedi almayı ama cesaret edemedim.şu tüğ olayı beni biraz düşündürüyor.birde ben çabuk bağlanırım.hayvanlarıda çok sevdiğim için.inşaallah bebişin gelirde onunla oynarsın canım.

Seyyancığım

İyi geceler... Ben seni aşağıda hani üyeler görünüyor ya, orada görünce "Sana hoşgeldin" yazıyordum ki, sen benden önce yazmışsın zaten...

Sağolasın, eksik olma... Sizin sohbetleriniz o kadar içten ve o kadar tatlı oluyor ki, siz bu esalarda kalben sizinle olduğumu varsayın çünkü inanın öyle...:16:

Seyyancığım

İyi geceler... Ben seni aşağıda hani üyeler görünüyor ya, orada görünce "Sana hoşgeldin" yazıyordum ki, sen benden önce yazmışsın zaten...

Sağolasın, eksik olma... Sizin sohbetleriniz o kadar içten ve o kadar tatlı oluyor ki, siz bu esalarda kalben sizinle olduğumu varsayın çünkü inanın öyle...:16:

iyi geceler ablacım.ben yatmadan önce süt içmek yerine bir kk ya giriyorum.tabi bana iyi geldiği için burası süt kadar etkili oluyor.sen kalben bizimle olmaya devam et ama öyle kurtulamazsın:20::20:yazılarınla rahatlatıyordun bizi.daha aktif olmalısın.şimdi çıkıyorum sanada tatlı uykular diliyorum.:54::54:

Öncelikle hoşgeldiniz.Evet biz yasin okuyarak dua ediyoruz.Kimimiz bebek için kimimiz doğum için ve kimimiz ise gönlünde ne haceti varsa.Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.Sizinde gönlünüzden geçen bir dileğiniz vardır elbet.Allah razı olsun katılımınız için.

Senin selamın konuyu bölmez renk katar ablacım.Bende seni çok öpüyorum :16:

Öncellikle hoşbuldum güzel kardeşim,Yasinin çok çok faydasını görmüşümdür.Lütfen bana nasıl niyet etmemmi söyleyin sabah namazından sonra hayırlısıyla başlayayım,fazla okumanın hiç bir mahsuru olmaz ama isimler ve hangi niyet tek tek mi söyleniyor?Evlatlarıma güzel duanız için çok teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun,benimde gönlümden geçenler var kardeşciğim. Allah benimde sesimi duyar inşallah önce sizlerin duaları kabul olur inşallah sonra da bana gelsin Allahdan istediğim yardımlar inşallah.

iyi geceler ablacım.ben yatmadan önce süt içmek yerine bir kk ya giriyorum.tabi bana iyi geldiği için burası süt kadar etkili oluyor.sen kalben bizimle olmaya devam et ama öyle kurtulamazsın:20::20:yazılarınla rahatlatıyordun bizi.daha aktif olmalısın.şimdi çıkıyorum sanada tatlı uykular diliyorum.:54::54:

İyi geceler ve Allah rahatlık versin...

Yarın, inşallah tüm canlılar için iyi ve güzel yeni yeni başlangıçlarla gelsin...

Öncellikle hoşbuldum güzel kardeşim,Yasinin çok çok faydasını görmüşümdür.Lütfen bana nasıl niyet etmemmi söyleyin sabah namazından sonra hayırlısıyla başlayayım,fazla okumanın hiç bir mahsuru olmaz ama isimler ve hangi niyet tek tek mi söyleniyor?Evlatlarıma güzel duanız için çok teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun,benimde gönlümden geçenler var kardeşciğim. Allah benimde sesimi duyar inşallah önce sizlerin duaları kabul olur inşallah sonra da bana gelsin Allahdan istediğim yardımlar inşallah.

Sevgili Lebensfreude

Kızlar bu akşam yoğun sohbet ettikleri için sayfalar hızlı ilerledi, geriye bakmaya çalıştım ama şu an için sayfasını bulamadım yeni listenin.

Zaten sırayla kimin için okunacağı yer alıyor orada. Yine aynı şekilde bizlerin de isimleriyle okuyacak olduklarımız yer alıyor. Ve okundukça işaretleniyor.

Önceden üç kişi adına okuyorduk, geçen haftadan beri kişi okunan kişi sayısı altıya yükseltildi.

Yasin - i Şerif, Ya Varis tesbih ediliyor bir de 89. ayet var, bu üçü okunuyor.

Herkesin adının karşısında örneğin; 5 Yasin, 707 Ya Varis, 10 ayet gibi belirtiliyor okuyacağımız sayılar.

Sonunda, dualar tamamlanınca, bir kişi tarafından bağışlaması yapılıyor. Bu topiği açan Ayşe kardeşimiz şu an daha çok yeni bir hamilelik yaşıyor. İnşallah sağ salim bebeğini de kucağına alacak O ve diğer tüm kardeşlerimiz...

Aslında liste takibi ve duaların bağışlamasını da o takip ediyordu, fakat şu an malum mide bulantıları vb. sorunların en yoğun yaşandığı vakitler olduğu için ve ayrıca bebeğin sağlığı bakımından, biraz daha kısa süreli zamanlarda burada olabildiği için, listeyi Ecrin Hanım yapıyor ve takip ediyor...

Bilmem ne kadar anlatabildim ama, ben de zaten bu hususlarda kızlar ne yapıyorlarsa ona bakıyorum. Aslında çok da doğru izah edememiş de olabilirim belki, Ama yanlışlar varsa düzeltirler sanırım.

İnşallah, sizin de kalbinizden gönlünüzden geçen dilek ve dilekleriniz, yine aynı şekilde herbirimizin dilek ve dualarımız hayırlısıyla kabul görüp, icabetle karşılık bulsun Yüce Mevla tarafından diyerek, iyi geceler diliyorum.
:16:

[B .!.:
Sizin için listeyi paylaşayım dedim.Bu hafta ki dualarımız GURBETKIZ,MUTLULUK27,DERİNSUBERFU,A.SENA ve VCK için okunacak…
Ecrin arkadaşımız sizi de listeye ekleyecektir.Rabbim dualarınızı ve hayırlı dileklerinizi kabul etsin inşallah.
[/B]

[TABLE="class: MsoNormalTable"]
[TR]
[TD="colspan: 4"]Dualarımız,GURBETKIZ,MUTLULUK27,DERİNSUBERFU,A.SENA ve VCK için okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DUA LİSTEMİZ
[/TD]
[TD="width: 360, bgcolor: transparent, colspan: 3"]15,02,2013 tarihine kadar tamamlanması gereken
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NİCK
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]YASİNİ ŞERİF
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 ADET/YA VARİS 707ADET
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]NE İÇİN OKUYORUZ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DURU1616
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6 ADET
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]100/707 ADET
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]BAHAR27
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ANTİKDENİZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]TONDORA:49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum:nazar::emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SARDUNYA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ANTİSOCİAL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ORLİC
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]HAYALOT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MELEK04:49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum:nazar::emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESMACVS:49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]AYŞE035:49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]TURKUAZ8
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı Eş&Hayırlı Evlilik:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEYYAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]E_M_A
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]CANDAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]RAİNSUN:49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ECRİNN07/ASLI
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DİLEK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEVİL61
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MUHAT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ASBELOVE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ECRİN23
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NEKADARZOR
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SÜRPRİZ06/ELİF
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESLEMLİVA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SSÖNMEZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]REYYAN1984/EDA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]KAYS
[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]KRIZANTEM83:49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MELEK181
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEYBİLL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESMA
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6ADET
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]GURBETKIZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MUTLULUK27
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DERİNSUBERFU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]A.SENA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]VCK
[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MERSERAYY
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]İLKNURAY
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NOTLAR:
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]234
ADET
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]3.900 enbiya suresi 89.ayeti,27.573 ya varis
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sağolasın, hay Allah razı olsun...

Çok teşekkür ediyorum hem arkadaşım adına hem kendi adıma, zira eğer sen bunu bulup buraya alıntılamasaydın ben hala kendi okuyacağım sayıları görmek için listeyi arıyor olacaktım geriye dönük sayfalarda tek tek... :18:

Çok teşekkürler, özledim seni de. En kısa sürede bir tel sohbeti yaparız yine inşallah kısmetse... :34: :16:

Sevgili Lebensfreude

Kızlar bu akşam yoğun sohbet ettikleri için sayfalar hızlı ilerledi, geriye bakmaya çalıştım ama şu an için sayfasını bulamadım yeni listenin.

Zaten sırayla kimin için okunacağı yer alıyor orada. Yine aynı şekilde bizlerin de isimleriyle okuyacak olduklarımız yer alıyor. Ve okundukça işaretleniyor.

Önceden üç kişi adına okuyorduk, geçen haftadan beri kişi okunan kişi sayısı altıya yükseltildi.

Yasin - i Şerif, Ya Varis tesbih ediliyor bir de 89. ayet var, bu üçü okunuyor.

Herkesin adının karşısında örneğin; 5 Yasin, 707 Ya Varis, 10 ayet gibi belirtiliyor okuyacağımız sayılar.

Sonunda, dualar tamamlanınca, bir kişi tarafından bağışlaması yapılıyor. Bu topiği açan Ayşe kardeşimiz şu an daha çok yeni bir hamilelik yaşıyor. İnşallah sağ salim bebeğini de kucağına alacak O ve diğer tüm kardeşlerimiz...

Aslında liste takibi ve duaların bağışlamasını da o takip ediyordu, fakat şu an malum mide bulantıları vb. sorunların en yoğun yaşandığı vakitler olduğu için ve ayrıca bebeğin sağlığı bakımından, biraz daha kısa süreli zamanlarda burada olabildiği için, listeyi Ecrin Hanım yapıyor ve takip ediyor...

Bilmem ne kadar anlatabildim ama, ben de zaten bu hususlarda kızlar ne yapıyorlarsa ona bakıyorum. Aslında çok da doğru izah edememiş de olabilirim belki, Ama yanlışlar varsa düzeltirler sanırım.

İnşallah, sizin de kalbinizden gönlünüzden geçen dilek ve dilekleriniz, yine aynı şekilde herbirimizin dilek ve dualarımız hayırlısıyla kabul görüp, icabetle karşılık bulsun Yüce Mevla tarafından diyerek, iyi geceler diliyorum.
:16:

Sevgili Canndann arkadaşım çok çok teşekkür ederim gayet güzel açıklamışsınız,bende sizlerin takipcisi olacağım ne olur beni de haberdar edin.Her birimizin dilekleri duaları okunan yasini şerifler hayırlısıyla kabul görür inşallah.Görüşmek üzere....:)

Sağolasın, hay Allah razı olsun...

Çok teşekkür ediyorum hem arkadaşım adına hem kendi adıma, zira eğer sen bunu bulup buraya alıntılamasaydın ben hala kendi okuyacağım sayıları görmek için listeyi arıyor olacaktım geriye dönük sayfalarda tek tek... :18:

Çok teşekkürler, özledim seni de. En kısa sürede bir tel sohbeti yaparız yine inşallah kısmetse... :34: :16:

Allah hepinizden razı olsun....

canlarım günaydın:3::3::3: valla öyle bi sohbet kaçırmışımki çoooook üzüldüm muhabbetimiz daim olsun inşallah
bursamızın bol bol muhabbeti yapılmış hepinizi bekliyoruz inşallah

Bende çok isterim inşallah canım zaten kısa sürede sen,duru,candan abla görüşelim artık kış geldi yaz bitti derken ömür geçiyor:1::34:

İnşallah kısmet olurda gelirsiniz misafirimiz olursunuz:34::10:
baharcım artık tarihimizi belirleyelim havalarda soğuk değil nasılsa

Arkadaşlar ben duaya çok sığınırım birbirinize nasıl dua ediyorsunuz?Yasin okuyarak mı?Hepinizin ortak isteği hayırlısıyla bebek sahibi olmak anladığım doğru herhalde.Benim çocuklarım yetişkin ama seve seve sizin için ne okunulması gerekiyorsa katılmak isterim bilgi verebilirseniz sevinirim.Sağlıcakla ve dua ile kalın.....
hoşgeldiniz Allah sizden razı olsun ve gönlünüzün muradını versin inşallah

kızlar merhaba bişi sorcam ya varis 707 kere okunuyorya birde 88. ayeti kerime okunacak ya o ya o mu yoksa ikisi birden mi?

Amin canım benim,inşaallah nasip olurda gidersem çok dua edicem hepimiz için :16: :16:

Kızlar ben çıkmak zorundayım,eşim gelecek,diğer yemeğide yapayım kociş gelmeden :27:

Görüşmek üzere,seviliyosunuz :16:

Canım bende geçen cuma başladım Meryem suresine 12.günüm bugün :) Allahım inşallah dualarımız kabul edilir
kırıkkaldeyim canım, ankaraya yakınım. ankaralı arkadaşlar varsa eger bahara doğru buluşabiliriz. k.kaleliler de iş yok. millet kps mi çalışıyo anlamadım ki arkadaş:S
Amanınnn eşimin memleketi Muhatttt biz sürekli geliriz oraya eşimin babaannesi dededisigil ordalarr bi geldiğimde bulluşalım :)ya da sen ankaraya geldiğinde görüşelim Elif de gelir (sürpriz06)

kızlar merhaba bişi sorcam ya varis 707 kere okunuyorya birde 88. ayeti kerime okunacak ya o ya o mu yoksa ikisi birden mi?
canımm 707 adet ya varis 100 adet enbiya suresi 89.ayeti okunacak bunu sormak istedin demi yanlış anlamadım

Evet bencede şanslıyım,birine dua hususunda yardım,yardımların en güzeli...Şu kainatta hiçbirşey sebepsiz değil.Yasin okuturken buna çok dikkat ettim.Bazı şeylerin olması için,sanırım birilerinin dualarına ihtiyacımız var..Herşeye nasıl bir sebep-sonuç koymuşsa Yaradan,dualarda da böyle.Kimbilir kimin duasını alıp,Bayram oluyor dünyamız,yada kimin ahını alıp hüsrana uğranıyor.Allah kul hakkından korusun,kimsenin ahını almamayı nasip etsin....Ettiğimiz edilen dualar,anne olmamıza vesile olacak inşaallah,Rabbim eden herkesten razi olsun.

Keşke öyle bir imkan olsa...Canım bende her zaman beklerim.....

Ben bazı şeyleri çok garip bir şekilde hissederim.Anlatamam bunu tabi ama öyle işte...Ulucamide ve Bursada nerdeyse adım attığım her an dua ettim,dua edilen mekanda çok önemli bence.Birisi o anda amin der,senin dua ettiğin zamana gelir falan,kabul olur öylece duan.Yada benim adım attığım o yerlerden kimbilir Rahmanın ne güzel kulları geçmiştir,Ona hürmeten Rabbim kabul ediverir duamı...Bilmiyorum ne zaman kabul olacak dualarımız ama ısrarla istiyoruz hepimiz,Rabbim ısrarla dua edenleri sever,böylesi duaları geri çevirmekten haya eder,bence az kaldı inşaallah :16:
Çok doğru diyorsun kimin duasının kabul olacağını yalnızca Allah bilir Allah bizlerinde dualarını kabul eder inşallah:16:
kızlar benim kociş geldi.kahvemizi içtik.amaaa köpüksüz:7::7:şimdik ben çıkayım.Hepinize hayırlı gecelr güzel rüyalar.Allaha emanet olun.öpüldünüzzzzzzzzz.:54::54::54::54::54:
Afiyet olsun canım biraz geç oldu ama:1:Ben çıkmıştım topikten o sırada:34:
Geçmişi okuyayım dedim ama gözüm kesmedi ne çok kaynatmışsınız maşallah Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah canlar
Günaydın canım hoşgeldin:16:Aminnn canım senlede sohbetimize doyum olmuyor Emacığım:16::54::34:
Hoşgeldiniz aramıza Allah razı olsun :16:
Merhaba ve hoşgeldiniz...

Sevgili arkadaşım aynı zamande ne iyi ettiniz... İlk hoşgeldiniz benden olsun istedim...

Buradaki sevgili kardeşlerimiz de eminim güzel ve hoş karşılayacaklardır zaten...

Tabi ki, neden olmasın? Beni de aynı şekilde kabul etmişlerdi ...

Listeye mutlaka ekleyeceklerdir. Bu haftanın listesi yapılmış olsa bile, kalırsa eksiklerimize de yardımcı olabilirsiniz, sonrasında haftaya yapılacak listeye sizi de dahil edeceklerdir.

Bu liste işi, hakikaten oyalayıcı ve uğraştırıcı bir iş.

Tekrar tekrar teşekkürler ve hakkınızı helal edin diyorum bu hususta emeği geçen arkadaşınıza...

Bir de, diğer listeli grupları bir incelemek lazım... Sanırım bu konuda ayrı bir link veriyorlar, sayfa başında veya bağlantılı yer alıyor ve yenilenip düzenlenebiliyor...

Böylece sayfalar arasında bir sürü bir sürü listenin karışıklık yaratması da engellenmiş oluyor galiba...

Bu konuda forum başlıklarına ben de bakmadım, yani şu an hani anne gruplarında sanki gözüme böyle bir konu ilişmişti gibi hatırlayınca, sadece olasılık dahilinde ve tahmini bir paylaşım benimkisi...

Araştırmakta veya bu tür listeler yapan bir başlıkta, liste düzenleyen arkadaşa ulaşarak bilgi sahibi olmakta fayda var diye düşünüyorum...

Neyse, gerekirse detaylı olarak yine değerlendiririz bu hususu eğer sizler de hem fikir olursanız...

Herkesi çok çok öpüyorum, Tüm dualarınız en hayırlı halleriyle ve gönlünüzce kabul edilsin inşallah...:16:

Sevgimle
Candan Ablacığım yokluğun çok belli seni burada görmek çok sevindirici aminn Allah seninde güzel gönlüne göre versin:16::34:
eveet masalaah Allah bozmasin ben bugun katilamadim,net kociscim aldi,simdi ne yaptim,ds oyunu varya mario,onuverdim eline yazik oynu oyle,yegenimgetirmis yende sen yatiyosun sikilma diye......suu bulusma olayini bence kayseride karar kilalim,muhat kiz sana yakinmisim ben yaaa,......bizim evdeki kedi hala duruyor 1.kattaki kadin hayvani kapidisari etmis simdide inkar ediyomus benim kedim deyil diyomus,...amakusu rahat birakmiyo simdide kus oteki odada,hayvanim depresyona girecek kedi yuzunden...ama gorumcem istiyo o alacak,yoksa esim hayvan barinagini aramis bile gelip alsinlar diye....ama gerek kalmadi yarin gider galiba...amaaan ben buna alistimmi ne cocuk gibi bu oynuyo bayagi iyi geldi bana...insallah bebeyim olur,sayet olmazsa kedi alacagim karar verdim insallah gerek kalmaz da kediye velan..
Kedi ve kuş zıt ayrı iki kutup:1:Kuşun ödü kopar valla:1::18:Sen en iyisi kediyi ver kuşunda rahat etsin:34::1:İnşalalh bebeğin olurda kediye gerek kalmaz canım benim belkide bebeğin seninledir şuan:34::16:
Allah hepinizden razı olsun,birlikten kuvvet doğarmış hayırlısı olsun hepimiz için.....:)
Sizdende Allah razı olsun çok haklısınız:16:
İyi geceler ve Allah rahatlık versin...

Yarın, inşallah tüm canlılar için iyi ve güzel yeni yeni başlangıçlarla gelsin...
Aminnn inşallah:16:

canlarım günaydın:3::3::3: valla öyle bi sohbet kaçırmışımki çoooook üzüldüm muhabbetimiz daim olsun inşallah
bursamızın bol bol muhabbeti yapılmış hepinizi bekliyoruz inşallah

baharcım artık tarihimizi belirleyelim havalarda soğuk değil nasılsa

hoşgeldiniz Allah sizden razı olsun ve gönlünüzün muradını versin inşallah
Günaydın canım ben ayarlayım buradan duyuru yaparım olurmu:1::10::34:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrEki Görüntüle 630904 Eki Görüntüle 630904 Eki Görüntüle 630904 grip oldumm yaaaaaaaa ne olacak beni bu griple savaşımmm:40::40::40:

Çok geçmiş olsun grip zordur ya tuzlu gargara yap, limonlu su iç.C vitamini al.İnşllh atlatırsın:16::2:

Back
X