Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zaten bi ovu dönemine girdik topikçe ne gelen vardı ne giden. şimdiler kalabalığız yine:)
Ne Kırıkkale ne Bursa merkez,KÜTAHYA'DA toplansın herkes![]()
![]()
Kızlar bu arada,ben tatilde Bursa'ya da geldim gezmeye,Ulucami'de hacet namazı da kılmak nasip oldu..Hatta bir kadın ve adam vardı;kadının elinde tesbih,yanımıza yaklaşıp çocuk için Yasin okur musunuz dedi.Heralde 500 Yasin topluyordu.Seve seve kabul ettik...Ay dedim içimden,Kurban olduğum Rabbim,bi ben değilim dua dilenen,Rabbim o kardeşimize de,size de,tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin![]()
gelin urfada toplanak boşverin bursa ankara kütahya burası peygamberler şehriii hemmmmm
Allah senden razı olsun.şu an o kadar duygulandım ki..bugün kontrole gittim yumurta takibine ve doktorum pazar günü aşılama yapmak istediğini söyledi kabul ettimGönlümden hayırlısını diledim ve bu tedaviye tamam dedim.sonra buraya gelip bu haftaki dua listesinde olma ihtimalimin olup olmadığını olursam çok mutlu olacağımı yazacaktım ama sırayı engellerim belki başkalarının nasibini keserim diye vazgeçtim şimdi açıp bu haftaki dua listesinde adımı görüne gözlerim doldu içimdeki duyguyu tarif etmek mümkün değil...inşaallah Allah seninde hepinizin hepimizin gönlüne göre verir arkadaşlar, şu an çok duygulandım kusura bakmayın lütfen..![]()
canımm benimmm RABBİM UTANDIRMASIN inşş seninde güzel haberlerini alacazz hepimiz sırayla hamişşş kalcazzzzzz inş
Kizlar merhaba, bugun kontrolum vardi, cuma gunu yumurta toplama islemim olucak. O yuzden ist. da kaldim, donmedim eve. Ne olur bana dua edin, yumurtalarim kaliteli yeterli sayida ciksin.
Ecrincim, ben ya varis, 89. ayet ve 3 yasini okumustum. Kalan 3 yasinim var, okuyamicam tedaviden dolayi. Erkenden yazayim da cumaya kadar arkadaslar yardim ederler bitmesine.
Ayrica yolculuk boyunca vck nin esi icin 2000 ya varis cektim. Allah kabul eder ins. Opudan sonra eve dondugumde yazarim gelismeleri. Hepinize sevgilerrrrr[/QUOT
canım hayırlı olsun.inş.herşey yolunda gider ve herşey gönlünce olur.tedavide olan arkadaşlarım ne kadar zor bir süreç hepimiz çok iyi biliyoruz.o yüzden sizin için ayrıca dua ediyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.
tabiki iyi ve temiz baktıktan sonra sakıncası olmayacağını biliyoruz.birde aşıları falan var tabi.bende çok istediydim bir kedi almayı ama cesaret edemedim bir türlüevde hayvan beslemek çcukların kişisel gelişimlerine faydası olduğunu duymuştum.özellikle kuş balık ve kedi.ayrıca ayşeciğe bayıldım.Allah nazarlarda korusun.Bende üç tane var evet tüy olayı oluyor,fakat insana öyle bir iyi geliyor ki anlatamam.Temiz hayvanlar evde var mı yok mu belli olmuyor.Hem bebekli hem kedili de olunabilir ama herkesin içine sinmiyor.Benim komşumun 2,5 yaşında bir kızı var sık sık benim misafirim olur ve kedilerimle iyi dost kimse kimseden şikayet etmiyor.Yanlız bazen Ayşeciğin kafası bozulunca kedin'nin kafasına oyuncakları fırlatı veriyor.Allah isteyenlere bol bol Ayşecikler ve Ömercikler versin inşallah hayırlısıyla...:)
ay canım ya sana taze fasulye kavurması yapacak yokmu keşkei yakın olsak yapıp getirsem.yapmayı bilmiyorum hiç onu ama senin için öğrenirdim.canın istemiş ya takıldı aklıma şimdi.ayrıca kendine çok dikkat et.bol bol dinlenmelisin.en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.kızlar hayırlı akşamlar nasılsınz bakim... ben daha iyiym şükür... bolca nane limon kuşburnu bide meyve suyu içiyorum antibiyotik almk istemiyrum yine verdi doktor amcalar ama:) eşim pek bi hamarat oldu maşaallah makine boşaltmalar ev süpürmeler yemek hazırlamalr bunu pek beceremiyo ama hamdolsun Allaha... ay üç gündür canım kurutulmuş taze fasülye kavurması istiyo acılı acılı... neyse ben yatmaya gidiyorum hepiniz aeo sağlıkla imtihan etmesin rabbim kimseyi içindede bizi inşaallah....
canım olurmu hiç sıra sende bile olmamış olsa birimiz verirdik sana sıramızı.bu kadar mutlu olacağını bildikten sonra ne var sanki.bundada vardır bir hayır.bak denk gelmiş.inş dualar sayesinde tedavi başarıyla geçer de o dolan gözlerin sevinç gözyaşları akıtır inş.Allah senden razı olsun.şu an o kadar duygulandım ki..bugün kontrole gittim yumurta takibine ve doktorum pazar günü aşılama yapmak istediğini söyledi kabul ettimGönlümden hayırlısını diledim ve bu tedaviye tamam dedim.sonra buraya gelip bu haftaki dua listesinde olma ihtimalimin olup olmadığını olursam çok mutlu olacağımı yazacaktım ama sırayı engellerim belki başkalarının nasibini keserim diye vazgeçtim şimdi açıp bu haftaki dua listesinde adımı görüne gözlerim doldu içimdeki duyguyu tarif etmek mümkün değil...inşaallah Allah seninde hepinizin hepimizin gönlüne göre verir arkadaşlar, şu an çok duygulandım kusura bakmayın lütfen..![]()
iyi akşamlarr kızlarr ne yapıyorsunuz bakalımm
geç saatlerde kalabalıklaşıyoruz ama ben olamıyorum uykucumuyum neyimm
hiç gülecegim yoktuuu bu gidişlee biz topikçe aynı ayda doğuracazz:))))
![]()
Kızlar bu arada,ben tatilde Bursa'ya da geldim gezmeye,Ulucami'de hacet namazı da kılmak nasip oldu..Hatta bir kadın ve adam vardı;kadının elinde tesbih,yanımıza yaklaşıp çocuk için Yasin okur musunuz dedi.Heralde 500 Yasin topluyordu.Seve seve kabul ettik...Ay dedim içimden,Kurban olduğum Rabbim,bi ben değilim dua dilenen,Rabbim o kardeşimize de,size de,tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin![]()
gelin urfada toplanak boşverin bursa ankara kütahya burası peygamberler şehriii hemmmmm
canımm benimmm RABBİM UTANDIRMASIN inşş seninde güzel haberlerini alacazz hepimiz sırayla hamişşş kalcazzzzzz inş
urfayı çok merak etmişimdir.en iyisimi biz sırayla bütün şehirleri gezelim.yok yani yakında şehir kavgası yapacaz![]()
Kizlar merhaba, bugun kontrolum vardi, cuma gunu yumurta toplama islemim olucak. O yuzden ist. da kaldim, donmedim eve. Ne olur bana dua edin, yumurtalarim kaliteli yeterli sayida ciksin.
Ecrincim, ben ya varis, 89. ayet ve 3 yasini okumustum. Kalan 3 yasinim var, okuyamicam tedaviden dolayi. Erkenden yazayim da cumaya kadar arkadaslar yardim ederler bitmesine.
Ayrica yolculuk boyunca vck nin esi icin 2000 ya varis cektim. Allah kabul eder ins. Opudan sonra eve dondugumde yazarim gelismeleri. Hepinize sevgilerrrrr[/QUOT
canım hayırlı olsun.inş.herşey yolunda gider ve herşey gönlünce olur.tedavide olan arkadaşlarım ne kadar zor bir süreç hepimiz çok iyi biliyoruz.o yüzden sizin için ayrıca dua ediyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.
tabiki iyi ve temiz baktıktan sonra sakıncası olmayacağını biliyoruz.birde aşıları falan var tabi.bende çok istediydim bir kedi almayı ama cesaret edemedim bir türlüevde hayvan beslemek çcukların kişisel gelişimlerine faydası olduğunu duymuştum.özellikle kuş balık ve kedi.ayrıca ayşeciğe bayıldım.Allah nazarlarda korusun.
ay canım ya sana taze fasulye kavurması yapacak yokmu keşkei yakın olsak yapıp getirsem.yapmayı bilmiyorum hiç onu ama senin için öğrenirdim.canın istemiş ya takıldı aklıma şimdi.ayrıca kendine çok dikkat et.bol bol dinlenmelisin.en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.
canım olurmu hiç sıra sende bile olmamış olsa birimiz verirdik sana sıramızı.bu kadar mutlu olacağını bildikten sonra ne var sanki.bundada vardır bir hayır.bak denk gelmiş.inş dualar sayesinde tedavi başarıyla geçer de o dolan gözlerin sevinç gözyaşları akıtır inş.
canımmm benim Allah razı olsunn.sadece tedavi süreci kararsızlık derken bugün doktorumla niyet almışken üstüne buda böyle gelince yüreğim ferahladı çok mutlu oldum inşaallah sizin dualarınız vesile olur bana.hepimiz irbirimize vesile oluruz inşaallah canım çok sağol...
hiç gülecegim yoktuuu bu gidişlee biz topikçe aynı ayda doğuracazz:))))
![]()
canım benim yaa çok sağol teşekkür ederim inşaallah hep güzel haberler için geliriz buraya...
Merhaba canım Allah kabul etsin tedavinde olumlu olur inşallah hayırlı haberler canımKizlar merhaba, bugun kontrolum vardi, cuma gunu yumurta toplama islemim olucak. O yuzden ist. da kaldim, donmedim eve. Ne olur bana dua edin, yumurtalarim kaliteli yeterli sayida ciksin.
Ayrica yolculuk boyunca vck nin esi icin 2000 ya varis cektim. Allah kabul eder ins. Opudan sonra eve dondugumde yazarim gelismeleri. Hepinize sevgilerrrrr
Candan Ablayla bende konuşunca o kadar rahatlıyorumki psikoloğum o benimCandan ablacım,sende katıl sohbetlerimize lütfen;bölmek ne demek;daha da renklenir sohbetler senin o güzel gönlün ve yorumlarınla
Kızlar Candan ablayla sohbet harika;böyle nasıl desem o konuştukça farklı atmosfere giriyo insan;uyuşturuyo sanki heheRabbim Candan ablayla ve sizlerle dünya gözüyle de görüşmek nasip etsin
![]()
![]()
Allah iyilik versin inşllh atlatırsınkızlar hayırlı akşamlar nasılsınz bakim... ben daha iyiym şükür... bolca nane limon kuşburnu bide meyve suyu içiyorum antibiyotik almk istemiyrum yine verdi doktor amcalar ama:) eşim pek bi hamarat oldu maşaallah makine boşaltmalar ev süpürmeler yemek hazırlamalr bunu pek beceremiyo ama hamdolsun Allaha... ay üç gündür canım kurutulmuş taze fasülye kavurması istiyo acılı acılı... neyse ben yatmaya gidiyorum hepiniz aeo sağlıkla imtihan etmesin rabbim kimseyi içindede bizi inşaallah....
Aminn Allah razı olsunPek konuyla ilgim yok.. Evli değilim. :)
Allah dualarınızı kabul etsin, hayırlısıyla tez zamanda bebeklerinizi kucaklarınıza versin demek için gelmiştim.. :)
Canım inşallah Allah dualarımızı kabul ederde gönlümüzdekiler kabul olur.Umarım kısa sürede bebeğine kavuşursunAllah senden razı olsun.şu an o kadar duygulandım ki..bugün kontrole gittim yumurta takibine ve doktorum pazar günü aşılama yapmak istediğini söyledi kabul ettimGönlümden hayırlısını diledim ve bu tedaviye tamam dedim.sonra buraya gelip bu haftaki dua listesinde olma ihtimalimin olup olmadığını olursam çok mutlu olacağımı yazacaktım ama sırayı engellerim belki başkalarının nasibini keserim diye vazgeçtim şimdi açıp bu haftaki dua listesinde adımı görüne gözlerim doldu içimdeki duyguyu tarif etmek mümkün değil...inşaallah Allah seninde hepinizin hepimizin gönlüne göre verir arkadaşlar, şu an çok duygulandım kusura bakmayın lütfen..![]()
İyi akşamlar canım teşkler sen nasılsıniyi akşamlarr kızlarr ne yapıyorsunuz bakalımm
Merhaba canım Allah kabul etsin tedavinde olumlu olur inşallah hayırlı haberler canım
Candan Ablayla bende konuşunca o kadar rahatlıyorumki psikoloğum o benimAllah razı olsun ondan
Allah iyilik versin inşllh atlatırsın
Aminn Allah razı olsun
Canım inşallah Allah dualarımızı kabul ederde gönlümüzdekiler kabul olur.Umarım kısa sürede bebeğine kavuşursun
İyi akşamlar canım teşkler sen nasılsın![]()
iyi akşamlarr kızlarr ne yapıyorsunuz bakalımm
Kızlar yinemi Bursa diceksiniz belki amaBugün Bursalılar topiğinden iki arkadaşım geldi.Birinin 2 aylık bebeği var.Bebeği olan arkadaşımla akşama kadar oturduk eşlerimizde geldi oturduk birlikte.Eşim bir heveslendiki öyle bebek masum masum uyuyor gördü hoşuna gitti.
İnşallah bizimde olur dedi Allah herkeze nasip etsin.Bebek eve resmen huzur veriyor
Dilerim hepimizin evi bebek sesleriyle dolsun
Ben bu akşam çok kalamıcam dualarımı okuyup tesbih çekmeyi düşünüyorum vck arkadaşımızada ayrıca.Dün yatarken tesbih çekeyim dedim uyumuş kalmışım ikinci sırada
İyigeceler Allah'a emanet olun görüşürüz
![]()
Aminnn canım inşallah senden de Allah razı olsunAllah kabul etsin uyurken bile melekler sene rahmet istemistir...ne guzel Allah razi olsun
kızçeler selamınaleyküm
yni liste oluştumu bilmiyorum
ben yarıladım
6 yasin enbiya 89. ve ya varis okunacak dimi yine
3 yasinim bitti ama eklemeyin daha bitince yazarım inşAllah
Allah senden razı olsun.şu an o kadar duygulandım ki..bugün kontrole gittim yumurta takibine ve doktorum pazar günü aşılama yapmak istediğini söyledi kabul ettimGönlümden hayırlısını diledim ve bu tedaviye tamam dedim.sonra buraya gelip bu haftaki dua listesinde olma ihtimalimin olup olmadığını olursam çok mutlu olacağımı yazacaktım ama sırayı engellerim belki başkalarının nasibini keserim diye vazgeçtim şimdi açıp bu haftaki dua listesinde adımı görüne gözlerim doldu içimdeki duyguyu tarif etmek mümkün değil...inşaallah Allah seninde hepinizin hepimizin gönlüne göre verir arkadaşlar, şu an çok duygulandım kusura bakmayın lütfen..![]()
Canım Vck nin eşi için 200 adet ya varis çektim beni de eklersin![]()