Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayşecim canım benim karşılaşamıyoruz uzun zamandır hastaymışsın dikkat et kendine canım atlatacaksın bugünleri inşallahhh ooo tek taşlar falan da alınmış allah mutluluğunuzu artırsın bizz hediye devrini kapattık şekerim yalnızca doğumgünlerinde alıyoruz :)eskidik biz :)

merhba canım ya evet karsılasamıyoruz artık..
ıns atlatıcam canım..rabbım cumlesının evını sen etsın herkes huzurlu mutlu olsun yuvasında ıns
ben hediye beklıyorum napim:1::1::1:..
Ama sızınkı eskımek değılde bu konuları asmıssınız dıyelım

ciddi misin???????? hangi köyyyy.

hii hii. canım aslında ben istesem eşim alır ama maddi anlamda çok zorlandık. 6. ayımızda eşimin alyansını sattık:( o alyans takamazken ben nasıl tektaş isteyim( eşime altın haram diye gümüş yüzük aldım 2 defa, ikisini de yüzerken kaybetti)
anammm akrabamı çıkıcaz yoksa sizdemi Kırıkkalelisiniz canım eşimler kenanbeyobalılar:34:
hepimiz yaşıyoruz maddi sıkıntıları önemli olan evin içindeki huzur mutluluk altın alınır benim eşimde 6 ay önce altın olan alyansını çıkardı eve koydu gümüş aldı haram die c:))ama benim gözüm onun alyansda satsakta bana bişe alsakkk :1::1:

merhba canım ya evet karsılasamıyoruz artık..
ıns atlatıcam canım..rabbım cumlesının evını sen etsın herkes huzurlu mutlu olsun yuvasında ıns
ben hediye beklıyorum napim:1::1::1:..
Ama sızınkı eskımek değılde bu konuları asmıssınız dıyelım

aminnnnnn Allah kimsesnin tadını kaçırmasınn

Kızlarrrr günaydınnnnn

canım ne güzel bak tamam zamnın da elmi sıra vardır bunda da bi hayır inşallah güzel haberlerini alırız :16::16::16:

aminnn saol canım Alah razı olsunnn...tekrar tekrar çokk teşekkürlerr:):)
canım rabbım tedavın hayırlı netıceler verır ıns rabbım yar ve yardımcın olsun

saol canım Allah razı olsunn:):)

arkadaşlar farklı olarak tefriciye ve ya varis çekiyorsunuz galia onları da bana haber verin olabildiğim kadar yardımcı oluyum önce bana düşenleri bir bitiriym.gönlümden daha da çok yadım etmek geçiyor ama 4-5 gibi evde oluyorum okldan dolayı hakkınızı helal edin seviglerimle öpüyorum hepinizi:):)

hii hii. canım aslında ben istesem eşim alır ama maddi anlamda çok zorlandık. 6. ayımızda eşimin alyansını sattık:( o alyans takamazken ben nasıl tektaş isteyim( eşime altın haram diye gümüş yüzük aldım 2 defa, ikisini de yüzerken kaybetti)[/QUOTE

ALYANSI ZOR DURUMUNUZDAN DOLAYI SATTIĞINIZA UZULDUM GERCEKTEN
AMA ETRAFA MUHTAC OLAMAMAK TA EN GUZELI CANIM
SUAN DURUMUNUZ IYIDIR INS
CANIM BENIM ISRAF ZATEN SANKI PARMAGIMDA OLUNCA NE OLUYO KI NE DEGIŞTİ.
YUZERKEN NEDEN TAKMIS YUZUGU ÇIKARSAYMIS KESKE
SEN YUZME BILIYORMUSUN BEN BILMIYORUM
GECEN SENE ÇOK KOMIKTI ESIM BANA ÖGRETIYORDU AMMA OLMADI

anammm akrabamı çıkıcaz yoksa sizdemi Kırıkkalelisiniz canım eşimler kenanbeyobalılar:34:
hepimiz yaşıyoruz maddi sıkıntıları önemli olan evin içindeki huzur mutluluk altın alınır benim eşimde 6 ay önce altın olan alyansını çıkardı eve koydu gümüş aldı haram die c:))ama benim gözüm onun alyansda satsakta bana bişe alsakkk :1::1:

aminnnnnn Allah kimsesnin tadını kaçırmasınn

köylerimiz yakınmış:D bizim köyde bi ileride aydınşeyh derler ya da aydışıh::D
ben mde merkezde oturuyorum. buraya gelirsen hangi mahalleye gelceksin:D
kız valla görüşelim:D
şu namaz vakti sayımız artıp muabbet güzelleşiyo ya valla korkuyoum nazar değecek, şeytan bişi yapacak diye:S

:1::1::1:hiç gülecegim yoktuuu bu gidişlee biz topikçe aynı ayda doğuracazz:))))

bi türlü yazamadım böyle bari yazayım:D
kızlar şimdi kimse kendi memleketini koymasın araya. her ile en yakın yer ya ankara ya da k.kale. yan çizmeyim şimdi haaa!
sönmezin ve ne kadarzorun hamile olduğuna çooooooooooooooooooooooooooook eminim. sönmezin okulu yokmu daha nie gelmedi die merak etmiştim. rapor almıştır o zman.
bu arada bu hafta okunacaklarda VCK da var. onun payına düşen ya varisleri de 70 00 in içerisine ekliyorum hanımlar. ne kadar çok kişinin katkısı olursa o kadar iyi. belki birimizden birimizin duası daha evvel kabul oluyordur.

valla canim yaa icime su serpiyosun zaten oncadende rahetlettin beni,ben hislere coook inanirim ama kendim bisey hissedemiyorum maglum hayal kirikligi cok olunca umutlanmama adopte olmusum.....

anammm akrabamı çıkıcaz yoksa sizdemi kırıkkalelisiniz canım eşimler kenanbeyobalılar:34:
Hepimiz yaşıyoruz maddi sıkıntıları önemli olan evin içindeki huzur mutluluk altın alınır benim eşimde 6 ay önce altın olan alyansını çıkardı eve koydu gümüş aldı haram die c:))ama benim gözüm onun alyansda satsakta bana bişe alsakkk :1::1:

Aminnnnnn allah kimsesnin tadını kaçırmasınn

çok guldum ya demek gozun esının alyansında :1::1::1:

Selamün aleyküm hanımlar,nasılsınız? :3:

Ayşecim tek taşını güle güle kullan canım :21:

Muhatcım sen bana sadece 5000 Ya Varis yazmışsın...İlk 5000 okudum,sonra bi 5000 daha okudum canım burayada yazdım,toplam 10.000 oldu yani....Az önce de 1000 tane daha çekmek geldi içimden arkadaşımız için;çektim...Ve toplam benimkiler 11.000 oldu canım,Rabbim kabul etsin :49:

köylerimiz yakınmış:d bizim köyde bi ileride aydınşeyh derler ya da aydışıh::d
ben mde merkezde oturuyorum. Buraya gelirsen hangi mahalleye gelceksin:d
kız valla görüşelim:d
şu namaz vakti sayımız artıp muabbet güzelleşiyo ya valla korkuyoum nazar değecek, şeytan bişi yapacak diye:s

ya ne olurdu bıırınızde izmirde olsaydınız ne olurdu hııı ne olurdu

hii hii. canım aslında ben istesem eşim alır ama maddi anlamda çok zorlandık. 6. ayımızda eşimin alyansını sattık:( o alyans takamazken ben nasıl tektaş isteyim( eşime altın haram diye gümüş yüzük aldım 2 defa, ikisini de yüzerken kaybetti)[/QUOTE

ALYANSI ZOR DURUMUNUZDAN DOLAYI SATTIĞINIZA UZULDUM GERCEKTEN
AMA ETRAFA MUHTAC OLAMAMAK TA EN GUZELI CANIM
SUAN DURUMUNUZ IYIDIR INS
CANIM BENIM ISRAF ZATEN SANKI PARMAGIMDA OLUNCA NE OLUYO KI NE DEGIŞTİ.
YUZERKEN NEDEN TAKMIS YUZUGU ÇIKARSAYMIS KESKE
SEN YUZME BILIYORMUSUN BEN BILMIYORUM
GECEN SENE ÇOK KOMIKTI ESIM BANA ÖGRETIYORDU AMMA OLMADI

canım ben evlenirken çok az eşya aldırdım. yani 15 milyar anca tuttu bütünmasrafım. eşime şart koşmuştum balayını:D bu yaz gittik orda yüzdük o yüzdü ben debelendim açıkçası:D şimdi iyiye gidiyoruz canım. ben hızlı okuma özel dersleri vermeye başladım. ordan geliyo biraz. eşim çok para alcam sandı heralde arabayı değiştircem diyo:D
kaybettikleri gümüştü ilk maaşımla almıştım tezgahtarlık yaparak:D 2 gün o yüzügü aramış arkadaşlarıyla ırmakta. çok üzülmüştü.2. de de artık utanmazlığa vurdu:S

köylerimiz yakınmış:D bizim köyde bi ileride aydınşeyh derler ya da aydışıh::D
ben mde merkezde oturuyorum. buraya gelirsen hangi mahalleye gelceksin:D
kız valla görüşelim:D
şu namaz vakti sayımız artıp muabbet güzelleşiyo ya valla korkuyoum nazar değecek, şeytan bişi yapacak diye:S

bizimkilerde balışıh diolar ne iilginçler yawww
canım eşimin babaannesigilde merkezde bağlarbaşı mahallesinde :))) kurban bayramından beri gidemiyoruz beni çokkk severler sağolsunlar yaşlı başlı insanlar haftada birkez ararlar Allah uzun ömürler versin tabi bide habire çocuk sorarlar :) bende özledim gelicem bi arada ne zman bilmiyorum ama geldiğimde görüşelim valla ne güzel olurrr

selamün aleyküm hanımlar,nasılsınız? :3:

Muhatcım sen bana sadece 5000 ya varis yazmışsın...ilk 5000 okudum,sonra bi 5000 daha okudum canım burayada yazdım,toplam 10.000 oldu yani....az önce de 1000 tane daha çekmek geldi içimden arkadaşımız için;çektim...ve toplam benimkiler 11.000 oldu canım,rabbim kabul etsin :49:

aleykum selam canım sağolasın
sen nasılsın ne yapıyorsun
umre ısı ne oldu ıns gıdersınız

:1::1::1:hiç gülecegim yoktuuu bu gidişlee biz topikçe aynı ayda doğuracazz:))))

insallah

bi türlü yazamadım böyle bari yazayım:D
kızlar şimdi kimse kendi memleketini koymasın araya. her ile en yakın yer ya ankara ya da k.kale. yan çizmeyim şimdi haaa!
sönmezin ve ne kadarzorun hamile olduğuna çooooooooooooooooooooooooooook eminim. sönmezin okulu yokmu daha nie gelmedi die merak etmiştim. rapor almıştır o zman.
bu arada bu hafta okunacaklarda VCK da var. onun payına düşen ya varisleri de 70 00 in içerisine ekliyorum hanımlar. ne kadar çok kişinin katkısı olursa o kadar iyi. belki birimizden birimizin duası daha evvel kabul oluyordur.

nekadarzor, canım toplamda 10 000 mi ekleyim?

evet canim ben 3500 sanmistim meyerse 35000 mus..hepsini okuyamam ama 10.000 okurum yatiyorum zaten bisey yaptigim yok

aleykum selam canım sağolasın
sen nasılsın ne yapıyorsun
umre ısı ne oldu ıns gıdersınız

Hamdolsun canım iyiyim...Bugün bi tembellik var üstümde;kendi okuncaklarıma başlamadım henüz.Meryem Suremi okuyup,bi size bakayım dedim :3:

Canım ay sonu belli olacak,dua et inşaallah nasip olur...Gün geçtikçe olmayacakmış gibi geliyo ama hayırlısı :31:

evet canim ben 3500 sanmistim meyerse 35000 mus..hepsini okuyamam ama 10.000 okurum yatiyorum zaten bisey yaptigim yok

olsun canım ayt tabi bide işmi yapıcaksın yatki bebişin iyice yerleşsin yerine Allahımmmm inşallahhhhhhh :)
Hamdolsun canım iyiyim...Bugün bi tembellik var üstümde;kendi okuncaklarıma başlamadım henüz.Meryem Suremi okuyup,bi size bakayım dedim :3:

Canım ay sonu belli olacak,dua et inşaallah nasip olur...Gün geçtikçe olmayacakmış gibi geliyo ama hayırlısı :31:

inşallah canım inşallah gidersiniz Allah gitmek isteyen herkese nasip etsin bizde eşimle gitmeyi çooooookkkk istiyoruz belki seneye

Selamün aleyküm hanımlar,nasılsınız? :3:

Muhatcım sen bana sadece 5000 Ya Varis yazmışsın...İlk 5000 okudum,sonra bi 5000 daha okudum canım burayada yazdım,toplam 10.000 oldu yani....Az önce de 1000 tane daha çekmek geldi içimden arkadaşımız için;çektim...Ve toplam benimkiler 11.000 oldu canım,Rabbim kabul etsin :49:

Allah razi olsun canim ne guzel yaa,ben inanamiyorum bazen birbirini tanimadigimiz halde yazismalardan felan ne kadar guzel dostliklar oluyor...dua halkasi oluyor..masallah

ya ne olurdu bıırınızde izmirde olsaydınız ne olurdu hııı ne olurdu
ayşe dur Allah aşkına 3 günde yeni yeni ikna etmeye başladım. yok kütahya yok urfa yok bursa bi durun yaww
bizimkilerde balışıh diolar ne iilginçler yawww
canım eşimin babaannesigilde merkezde bağlarbaşı mahallesinde :))) kurban bayramından beri gidemiyoruz beni çokkk severler sağolsunlar yaşlı başlı insanlar haftada birkez ararlar Allah uzun ömürler versin tabi bide habire çocuk sorarlar :) bende özledim gelicem bi arada ne zman bilmiyorum ama geldiğimde görüşelim valla ne güzel olurrr
biliyorum orayı çarşıya çok yakın. benim için yürüyüş mesafesinde:D mutlaka beklerim gelince.

muhat..............5486
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........3000
duru1616..........1000
eslemliva..........11000
bahar27...........1000
antikdeniz.........2000
spriz06.............3000
a.sena.............3000
ecrinn7........... 2000