Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hamdolsun eslem kardeşim şükür ağır ağır kalktım ne menem bişey bu hastalık böle hiç bişey kar etmiyo... ağrı halsizlik öksürük.... aman siz dikkat edin yakaladımı bırakmıyo.....

Kızlarrrr hazır kalabalığız dualar ne alemde acaba???
Yarın akşama kadar haber bekliyorum yada en geç cuma öğle vaktine kadarr :16::16::16:

kızlar ya tek taştan konu açılınca,benim tektaşım sözde alınmıştı...o kadar güzeldi ki,çook seve seve aldım.herkes de çok beğenerek incelerdi hep...

Nişanlandıktan sonra,dedem rahatsızlandı onlarda kaldım bir süre...iyileştikten sonra eve dönecektim artık,dedemle dolmuş bekliyoruz durakta,otogara gitmek için.ben aceleden koşturduğum için tektaşımı orda düşürmüşüm...farketmedim tabi.otogara gittik,otobüs dolu olduğu için geri döndük eve.baktım tek taşım yok,nasıl üzüldüm anlatamam.heryeri aradım didik didik yok...

Ertesi günü,tekrar aynı yerde dolmuş beklerken tevafuğa bakın tektaşımı buldum :27: çok sevindim şaşırdım da :27:

Sonra evlendikten sonra yine kaybettim...daha da bulunmadı.en sevdiğim takımdı,nazara geldi kesin.hala içim acıyo :31:

Kayınvalidem de,bana tektaşlı birleşik alyanslar varya onlardan aldı sağolsun :23:

Eşiminde alyansı gümüş,onunla takım olsun diye gümüş alyansda almıştık ayrıca,onuda naptım tahmin edin,yanlışlıkla sobaya attım :19: Yüzüklerle sorunum var galiba :19:

canım çok uzuldum ya bu ne sansszılık
bende yenı evlıyken hıc kullanmadıgım kupemı annem ve kayınvalıdemın zoruyla taktım aynı gun kaybettım hep korkuyordum agırdı pahalıydı kaybolursa uzulurum dıye takmıyordum taktıgım gıbı kaybettım

canımmm 5binde ben çekerim Ayşede 5bin çekecekmiş kaldııı 8 bin hadi kızlarrr

Canım 2000 daha alayım madem ben......

Kaldı 6000....

hamdolsun eslem kardeşim şükür ağır ağır kalktım ne menem bişey bu hastalık böle hiç bişey kar etmiyo... ağrı halsizlik öksürük.... aman siz dikkat edin yakaladımı bırakmıyo.....

Kıyamam canım,günahlarına kefaret olsun inşaallah.Dikkat et kendine,çok geçmiş olsun :16:

Tayin işiniz noldu canım,var mı gelişme?

Kızlar ya tek taştan konu açılınca,benim tektaşım sözde alınmıştı...O kadar güzeldi ki,çook seve seve aldım.Herkes de çok beğenerek incelerdi hep...

Nişanlandıktan sonra,dedem rahatsızlandı onlarda kaldım bir süre...İyileştikten sonra eve dönecektim artık,dedemle dolmuş bekliyoruz durakta,otogara gitmek için.Ben aceleden koşturduğum için tektaşımı orda düşürmüşüm...Farketmedim tabi.Otogara gittik,otobüs dolu olduğu için geri döndük eve.Baktım tek taşım yok,nasıl üzüldüm anlatamam.Heryeri aradım didik didik yok...

Ertesi günü,tekrar aynı yerde dolmuş beklerken tevafuğa bakın tektaşımı buldum :27: Çok sevindim şaşırdım da :27:

Sonra evlendikten sonra yine kaybettim...Daha da bulunmadı.En sevdiğim takımdı,nazara geldi kesin.Hala içim acıyo :31:

Kayınvalidem de,bana tektaşlı birleşik alyanslar varya onlardan aldı sağolsun :23:

Eşiminde alyansı gümüş,onunla takım olsun diye gümüş alyansda almıştık ayrıca,onuda naptım tahmin edin,yanlışlıkla sobaya attım :19: Yüzüklerle sorunum var galiba :19:

ayy ben bile uzuldum o kadar insanin icinden bul kimse almasin simdi bulama...nasip ama gercekten nazar galiba amaan canin sagolsun sana nazar degmesin yuk gene alinir ama bence sen pahali yuzuk alma...kolye felan al en azindan daha saglam olur

haklısın canım huzur olsun sağlık olsun
iyiyim şükür canım iş güç devam bu arada seyyanla yakın zamanlarda aynı yerde tedaviye başlıcaz kısmetse benim cuma günü kontrolüm var netleşecek durumum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
bende bugün tahlilller için kan verdim canım.doktordan telefon bekliyorum histeroskopi için.ikimiz için hayırlı olsun.
kızlar ben geldim maşaallah baya kalabalıksınz....
hoşgeldiiiiiiiin.nasılsın canım keyfin yerindemi.
Kızlar ya tek taştan konu açılınca,benim tektaşım sözde alınmıştı...O kadar güzeldi ki,çook seve seve aldım.Herkes de çok beğenerek incelerdi hep...

Nişanlandıktan sonra,dedem rahatsızlandı onlarda kaldım bir süre...İyileştikten sonra eve dönecektim artık,dedemle dolmuş bekliyoruz durakta,otogara gitmek için.Ben aceleden koşturduğum için tektaşımı orda düşürmüşüm...Farketmedim tabi.Otogara gittik,otobüs dolu olduğu için geri döndük eve.Baktım tek taşım yok,nasıl üzüldüm anlatamam.Heryeri aradım didik didik yok...

Ertesi günü,tekrar aynı yerde dolmuş beklerken tevafuğa bakın tektaşımı buldum :27: Çok sevindim şaşırdım da :27:

Sonra evlendikten sonra yine kaybettim...Daha da bulunmadı.En sevdiğim takımdı,nazara geldi kesin.Hala içim acıyo :31:

kısmettten çıkınca canım oluyor böyle şeyler.sen yüzüğünü düşürmüşsün bende yeni evliyken yüzerken küpelerimi düşürmüştüm.sen yüzük alma en iyisimiçünkü ya kaybediyosun yada sobaya atıyosun.nazara gelmişsin nazara.
canımmm 5binde ben çekerim Ayşede 5bin çekecekmiş kaldııı 8 bin hadi kızlarrr

ben 3000 daha alıyım canım

canım çok uzuldum ya bu ne sansszılık
bende yenı evlıyken hıc kullanmadıgım kupemı annem ve kayınvalıdemın zoruyla taktım aynı gun kaybettım hep korkuyordum agırdı pahalıydı kaybolursa uzulurum dıye takmıyordum taktıgım gıbı kaybettım

Sorma valla canım,hala umudum var inşaallah bulunur diye....Evde kayboldu çünkü eminim....

Normalde asla üzülmem,kırılan kırılsın,giden mal olsun hiiiiç umrum olmaz.

İlk defa tek taşıma üzüldüm,çok seviyodum çünkü.Ama şimdiki çok güzel,Allah razi olsun kayınvalidemden.

Canım ikisi birden mi kayboldu seninde,hay Allah,üzüldüm,nasip canım inşaallah bulunur,belli mi olur :16:

Kızlarrrr hazır kalabalığız dualar ne alemde acaba???
Yarın akşama kadar haber bekliyorum yada en geç cuma öğle vaktine kadarr :16::16::16:

ayy zaman nasil geciyor bende diyorumki daha var gun acaba gecen listeyimi diyor diyorum.....benimki yarina biter canim insallah yarin haber veririm yada aksam...

ayy ben bile uzuldum o kadar insanin icinden bul kimse almasin simdi bulama...nasip ama gercekten nazar galiba amaan canin sagolsun sana nazar degmesin yuk gene alinir ama bence sen pahali yuzuk alma...kolye felan al en azindan daha saglam olur

Evet canım,helal mal geri döndü işte dedim,çok sevinmiştim valla.....Birsürü yüzüğüm var,keşke hepsi onların hepsi gitseydide o gitmeseydi...Pahalılıktan da değil aslında canım,çünkü şimdiki tektaşlı alyansım daha pahalı.Ama işte insan sevdimi seviyoya,öyleydi benim için...

kısmettten çıkınca canım oluyor böyle şeyler.sen yüzüğünü düşürmüşsün bende yeni evliyken yüzerken küpelerimi düşürmüştüm.sen yüzük alma en iyisimiçünkü ya kaybediyosun yada sobaya atıyosun.nazara gelmişsin nazara.

Sen de bulamadım bidaha küpelerini canım....Evet kısmet canım..İnşaallah bulunur yeniden,çok uzun süre geçti üstünden ama belli olmaz,nasip...Haklısın nazar bencede,çünkü bizim oralarda çok takı takılır.Özellikle düğün günü,görgüsüz gibi herkes üstümdeki takıları saydı resmen :19: Allah kem gözlerden korusun :nazar:

Son düzenleme:
sorma valla canım,hala umudum var inşaallah bulunur diye....evde kayboldu çünkü eminim....

Normalde asla üzülmem,kırılan kırılsın,giden mal olsun hiiiiç umrum olmaz.

Ilk defa tek taşıma üzüldüm,çok seviyodum çünkü.ama şimdiki çok güzel,allah razi olsun kayınvalidemden.

Canım ikisi birden mi kayboldu seninde,hay allah,üzüldüm,nasip canım inşaallah bulunur,belli mi olur :16:

canım tekını kaybettım esım tekını bozdurup bana tekrar kupe aldı bu hep kulagımda hıc cıkarmıyorum
neyse ıste o gunlerde annem bende kalıyordu kupeyı takıp bı akabamıza gıttık sonra alısverıse markete gıttık
eve geldık esarbımı cıkardım kupe yok nasıl dustu anlamadım
ama ben yınede umudumuu kaybetmedım

Canım 2000 daha alayım madem ben......

Kaldı 6000....

Kıyamam canım,günahlarına kefaret olsun inşaallah.Dikkat et kendine,çok geçmiş olsun :16:

Tayin işiniz noldu canım,var mı gelişme?

tayin mayısa kaldı canım bizim hayırlısı olsun inşaallah diyorz...

şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur

canım tekını kaybettım esım tekını bozdurup bana tekrar kupe aldı bu hep kulagımda hıc cıkarmıyorum
neyse ıste o gunlerde annem bende kalıyordu kupeyı takıp bı akabamıza gıttık sonra alısverıse markete gıttık

Yeni küpelerini güle güle kullan canım :21:

Eşarbını çıkarırken mi düştü acaba evde.Çünkü bende küpemin birini düşürdüm yine evde ama;halıda buldum,tüylü olduğu için arasına kaçmış :27: İnşaallah seninkide öyledir canım,bulursun inşaallah :16:

Canım bence senin kızın olacak :16:

Evet canım,helal mal geri döndü işte dedim,çok sevinmiştim valla.....Birsürü yüzüğüm var,keşke hepsi onların hepsi gitseydide o gitmeseydi...Pahalılıktan da değil aslında canım,çünkü şimdiki tektaşlı alyansım daha pahalı.Ama işte insan sevdimi seviyoya,öyleydi benim için...

Sen de bulamadım bidaha küpelerini canım....Evet kısmet canım..İnşaallah bulunur yeniden,çok uzun süre geçti üstünden ama belli olmaz,nasip...Haklısın nazar bencede,çünkü bizim oralarda çok takı takılır.Özellikle düğün günü,görgüsüz gibi herkes üstümdeki takıları saydı resmen :19: Allah kem gözlerden korusun :nazar:
yok canım aramadım ki.denizin içinde bulamayacağım için.giden gider yenilerine sağlık.amin canım nazar insanı hasta bile eder.ALLAH korusun hepimzi kem gözlerden.:53:

neyse tekini bulmuşsun .yerine yenisi de gelmiş.cana gelmesin derler ya cana gelmesin canım insan tabi üzülüyor ama yapılcak birşey yok.

Kızlar ssönmezin tahlil günü 14 ünde değilmiydi ben yanlışmı hatırlıyorum nekadarzor seninki 18 indeydi değilmi?

tayin mayısa kaldı canım bizim hayırlısı olsun inşaallah diyorz...

İnşaallah hayırlısı olur hakkınızda arkadaşım...

Biz çok istedik zamanında ama çıkarmadılar,şimdi de çıkmıyo aynı yerimizdeyiz hala :3:

Bazen sinir oluyorum,şurdan bi gitsek diyorum...O anda tekrar diyorum,ah Allahım hayırlı sağlıklı evlat ver,ömür boyuda kalmaya razıyım burda :27:

Hayırlı olan yerlerde geçsin ömrümüz inşaallah :16:

kızlar size bişey anlatcam belki hasta olduğum için atein etkisi ile göRmüşümdür belkide psikolojktir bilmiyorum ama ben bi rüya gördüm rüyamda bizm Liste vardı ve ne kadarzor un ismi açık okunuyordu sadece bide 10. cüzde (ve gale) geçen bi ayet okunuyordu ayetin devamını hatırlamıyorum anlatıp anlatmamakta da tereddüt ettim ama uyudum uyandım hep aynı rüyayı gördüm geçen gece eşime dedim ateşin vardı ondandır dedi KURANI KERİME de bakamadım açıkçası rabbiM hayırlara çıkarsın inşallah... bir fatiha onbir ihlası şerif okuyabilrmisiniz sizde yorum yapmadan.....

Kızlarrrr ben kaçıyorum size iyi akşamlarrrrr
yarına dualar tamamlanır inşallahhhhhh
Muhatcım 3.000 ya varis kaldı canım onuda alan olur inşallah hemencecik tamamlarızzz
hepinizi öpüyorum hepimizin karnı bebişlerle dolsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Hoşçakalınnnn:16::16::16::16:

Back
X