Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nasılsınz arkadaşlar
A.s hamdolsun sen nasılsın nasıl oldun?
Merhaba canım nasılsın?Allah kabul etsin canım:16:

şükür baharcım sen nasılsın :32::32:

Allah iyilik versin canım.Bende iyiyim çok kalamıcam duaları bitirmem lazım.Yarın erkenden o çalışacağım yere gidiyorum günü varmış benide çağırdı komşularıyla tanıştırmaya birazda bebişe yardıma:1::10:Senin işlerin nasıl?:34:

Allah iyilik versin canım.Bende iyiyim çok kalamıcam duaları bitirmem lazım.Yarın erkenden o çalışacağım yere gidiyorum günü varmış benide çağırdı komşularıyla tanıştırmaya birazda bebişe yardıma:1::10:Senin işlerin nasıl?:34:

işler çok şükür bu hafta çok yoğun değildi benimde sadece1yasinim ve ya varis kaldı bu akşam okudum Allah kabul etsin
demek yarın kuzucukla ilk birlikteliğin olacak canım senin için çok güzel olacak eminim

hamdolsun canım daha iyiyim şimdi tevbe suresii dinliyorum acaba rüyamda ki ayeti hatırlayacam mı inş. hayr olur...

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN.canım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah.

iyiyiz canım sen nasılsın
vck'nın eşinin anneannsi vefat etmiş. o sebepten girememiş topiğe.

muhatçım vck için okunan ya varisi(8000) adet çektim canım Allah kabul etsin ve sonuçları hayırlısıyla çok iyi olsun inş.

Allah senden razı olsun.şu an o kadar duygulandım ki..bugün kontrole gittim yumurta takibine ve doktorum pazar günü aşılama yapmak istediğini söyledi kabul ettimGönlümden hayırlısını diledim ve bu tedaviye tamam dedim.sonra buraya gelip bu haftaki dua listesinde olma ihtimalimin olup olmadığını olursam çok mutlu olacağımı yazacaktım ama sırayı engellerim belki başkalarının nasibini keserim diye vazgeçtim şimdi açıp bu haftaki dua listesinde adımı görüne gözlerim doldu içimdeki duyguyu tarif etmek mümkün değil...inşaallah Allah seninde hepinizin hepimizin gönlüne göre verir arkadaşlar, şu an çok duygulandım kusura bakmayın lütfen..:(:(:(

Canımmm benim inş herşey istediğin gibi olur

Kızlar yinemi Bursa diceksiniz belki ama:1::17::10:Bugün Bursalılar topiğinden iki arkadaşım geldi.Birinin 2 aylık bebeği var.Bebeği olan arkadaşımla akşama kadar oturduk eşlerimizde geldi oturduk birlikte.Eşim bir heveslendiki öyle bebek masum masum uyuyor gördü hoşuna gitti.:1::emir_bebek:İnşallah bizimde olur dedi Allah herkeze nasip etsin.Bebek eve resmen huzur veriyor:16::emir_bebek:Dilerim hepimizin evi bebek sesleriyle dolsun:1::34::emir_bebek:Ben bu akşam çok kalamıcam dualarımı okuyup tesbih çekmeyi düşünüyorum vck arkadaşımızada ayrıca.Dün yatarken tesbih çekeyim dedim uyumuş kalmışım ikinci sırada:1::9:İyigeceler Allah'a emanet olun görüşürüz:16::3:

Amin baharcım Rabbim hiç birimizin evini bebek sesinden mahrum etmesin inşallah

muhat..............5486
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000
duru1616..........1000
eslemliva..........5000
bahar27...........1000
antikdeniz.........2000
spriz06.............3000
a.sena.............3000
ecrinn7........... 2000
antisocial.........2000
liste.............. 5514
kalan:.............26000
nekadarzor geri kalanını okurum demiş ama o kadarı biraz ağır olmaz mı canım yaaa.
bayag bi azalttık demi kızlar:D
bu arada vck görmedi henüz :)

Bende 5000 alayım diyecektim kiiii
Selamün aleyküm hanımlar,nasılsınız? :3:

Ayşecim tek taşını güle güle kullan canım :21:

Muhatcım sen bana sadece 5000 Ya Varis yazmışsın...İlk 5000 okudum,sonra bi 5000 daha okudum canım burayada yazdım,toplam 10.000 oldu yani....Az önce de 1000 tane daha çekmek geldi içimden arkadaşımız için;çektim...Ve toplam benimkiler 11.000 oldu canım,Rabbim kabul etsin :49:

As canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın

Hamdolsun canım iyiyim...Bugün bi tembellik var üstümde;kendi okuncaklarıma başlamadım henüz.Meryem Suremi okuyup,bi size bakayım dedim :3:

Canım ay sonu belli olacak,dua et inşaallah nasip olur...Gün geçtikçe olmayacakmış gibi geliyo ama hayırlısı :31:

Umre mi?Ay inşallah gidersiniz canım Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

canım merhaba evet bulantılarım çok yıyemıyorum halsızm hep
ıns gecer
aman onemlı degıl tektas olunca da degısen bısey yok allah huzur gecım versın ıns
bu arada sen nasılsın

Bulantıların geçince öyle bir yersin ki :) Tektaşında hayırlı olsun canım güle güle kullan

kızlar size bişey anlatcam belki hasta olduğum için atein etkisi ile göRmüşümdür belkide psikolojktir bilmiyorum ama ben bi rüya gördüm rüyamda bizm Liste vardı ve ne kadarzor un ismi açık okunuyordu sadece bide 10. cüzde (ve gale) geçen bi ayet okunuyordu ayetin devamını hatırlamıyorum anlatıp anlatmamakta da tereddüt ettim ama uyudum uyandım hep aynı rüyayı gördüm geçen gece eşime dedim ateşin vardı ondandır dedi KURANI KERİME de bakamadım açıkçası rabbiM hayırlara çıkarsın inşallah... bir fatiha onbir ihlası şerif okuyabilrmisiniz sizde yorum yapmadan.....

Hayırlara çıksın inşallah

melek181 arkadaşımız 2600 ya varis okumuş, geriye 400 tane kalıyor. bunu da vck okusun diyorum. tahlil günü okur.

Bana kalmamış :(((

iyiyiz canım sen nasılsın
vck'nın eşinin anneannsi vefat etmiş. o sebepten girememiş topiğe.

Mekanı cennet olsun inşallah

muhatçım vck için okunan ya varisi(8000) adet çektim canım Allah kabul etsin ve sonuçları hayırlısıyla çok iyi olsun inş.

canım biz sayıyı tamamladık. ama sıkıntıda olan arkadaşlarımız var istersen fazlasını ona ekleyelim mi?

ben geldimmmmm:)))))
nasılsınız arkadaşlar keyifler iyidir umarım..
ben çok büyükkk bir kararsızlık içerisindeyim kızlar yaaa bana bir el atınn zaten her gün kendime düşünecek bişeler buluyorum:((
şimdi ben dün burdaki tüp bebek merkezindeki doktora mail attım korkularmı vs vs vs yazdımda yazdım anlayacagınız..adam beni maille bile rahatlattı hatta transfer işleminden çok korktugumu bile anlattım onada aneztesi verebilirz dedii aşırı korku etkiliomuş aşırı korku olanlara hafif sakinleştirici verebiliyolarmışş..aynı şekilde ben rahim flimdende korkuyorum demiştimm((iyi adam bana sen çocugu nasıl doğuracan dememiş:)))))neyse onun içinde bu adetinizle birlikde gelin 3 boyutlu vajinal ultrasyonla bakalım zaten bi sorun varsa ordan anlayabiliyoruz demiş o zaman gerek kalmıyo filme demiş...neyse bu da rahatlattı beni :))

şimdi eşimin doktoru kaan aydos oda bize mart nisanda tüpe geceriz demişti ama bir yandanda oda mail atmış tedavi düşündüğümüz gibi gidiyor diyee çünkü degerlerimiz arttıı maşallaa:)

eee birde benimm bitmek tükenmek bilmeyen stresimm varrr sabırsızlığımmm takıntımmm bu çoçuk mevzusunun hayatımın odagı haline getirdim maleseff başkada birşey düşünemez oldummm...

sözün kısasııı ben şimdi ne yapsammmmmm başlasam mı tedaviyeee yoksa 2 ay dahamı diişimi sıksammm deli oldummmm sabah beri düşünüyorummm:)))

işler çok şükür bu hafta çok yoğun değildi benimde sadece1yasinim ve ya varis kaldı bu akşam okudum Allah kabul etsin
demek yarın kuzucukla ilk birlikteliğin olacak canım senin için çok güzel olacak eminim
İyi canım çok yorma kendini:16:Evet öyle olucak umarım iyi olur :34::16:yarın işe başlamıyorum ama martın başında dediler yarın gün için davet edildim:1:

hamdolsun canım daha iyiyim şimdi tevbe suresii dinliyorum acaba rüyamda ki ayeti hatırlayacam mı inş. hayr olur...
Allah iyilik versin.İnşallah hayr olsun:16:

Allah kabul etsin canım.Kızlarrr haftaya buluşalımmııı hafta içi yada durunun saatleri nasıl uygun olursa:52::34::10:

canım biz sayıyı tamamladık. ama sıkıntıda olan arkadaşlarımız var istersen fazlasını ona ekleyelim mi?

canım benimkilerle tamamlandı.ben 5000 almıştım ya ilk önce bugün ecrin eksik sayısını yazmıştı bende arkasında 3000 daha alayım dediydim.geçmişi bir kontrol et istersen.

İyi canım çok yorma kendini:16:Evet öyle olucak umarım iyi olur :34::16:yarın işe başlamıyorum ama martın başında dediler yarın gün için davet edildim:1:
Allah iyilik versin.İnşallah hayr olsun:16:

Allah kabul etsin canım.Kızlarrr haftaya buluşalımmııı hafta içi yada durunun saatleri nasıl uygun olursa:52::34::10:

e yani buluşalım tabi canım ya artık.hadi sen ayarla da ertelemiyelim.

ben geldimmmmm:)))))
nasılsınız arkadaşlar keyifler iyidir umarım..
ben çok büyükkk bir kararsızlık içerisindeyim kızlar yaaa bana bir el atınn zaten her gün kendime düşünecek bişeler buluyorum:((
şimdi ben dün burdaki tüp bebek merkezindeki doktora mail attım korkularmı vs vs vs yazdımda yazdım anlayacagınız..adam beni maille bile rahatlattı hatta transfer işleminden çok korktugumu bile anlattım onada aneztesi verebilirz dedii aşırı korku etkiliomuş aşırı korku olanlara hafif sakinleştirici verebiliyolarmışş..aynı şekilde ben rahim flimdende korkuyorum demiştimm((iyi adam bana sen çocugu nasıl doğuracan dememiş:)))))neyse onun içinde bu adetinizle birlikde gelin 3 boyutlu vajinal ultrasyonla bakalım zaten bi sorun varsa ordan anlayabiliyoruz demiş o zaman gerek kalmıyo filme demiş...neyse bu da rahatlattı beni :))

şimdi eşimin doktoru kaan aydos oda bize mart nisanda tüpe geceriz demişti ama bir yandanda oda mail atmış tedavi düşündüğümüz gibi gidiyor diyee çünkü degerlerimiz arttıı maşallaa:)

eee birde benimm bitmek tükenmek bilmeyen stresimm varrr sabırsızlığımmm takıntımmm bu çoçuk mevzusunun hayatımın odagı haline getirdim maleseff başkada birşey düşünemez oldummm...

sözün kısasııı ben şimdi ne yapsammmmmm başlasam mı tedaviyeee yoksa 2 ay dahamı diişimi sıksammm deli oldummmm sabah beri düşünüyorummm:)))

kız bi sakin ol:D hakkında ne hayırlıysa o olsun. hengisini denerseniz ihtimaliniz daha yüksek oluyor?

Back
X