Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ya çekindim aramaya.nasılsın ne oldu.sonuçları aldınızmı çok merak ettim.

coban uzaklara dikmis gozunu ic cekiyor...arkadasi vazgec bu sevdedan onu sana vermezler diyor ama cobanin gonlu dusmus bir kere padisahin kizina.....yine boyleyken bi zaat geliyor yasli bi adam ..selamlastiktan sonra cobanin halininin sebebini soruyor arkadasi diyor.padisahin kizina sevdali gunlerdir yemeden icmeden aaah diye icini cekiyor eriyor bitiyor ama olacak is deyil diyor..zaat ben derdinin dermanini biliyorum deyince cobana can geliyor..nedir?diye soruyor..zaat filan magaraya git 40 gun Allah diye zikr et 41. gun padisahin kizi senin diyor..coban bunu duyunca ucuyor hemen bi tasbih alip oturuyor magaraya basliyor..Allah...Allah...Allah...3 hafta sonra arkadasi geliyor bakiyorki coban bembeyaz olmus hala Allah diyor..gidiyor arkadasi.bu arada ulkeyi bi soylenti aliyor...herkes bi alimden bahsediyo..magarada yemeden icmeden Allah diyen bi muhterem varmis diye..bunu padisah duyunca,yasli zaatin yanina gelip soruyor megerse o zaat padisahin akil hocasiymis ona danismadan is yapmazmis padisah....diyor ben nasil etsemde bu magaradaki muhteremi bizim ulkemizde tutsam sarayimi versem diye sorunca zaat diyorki..kizini ver..padisah..ama benim kizim o muhtereme layik deyilki ..40.gun gelince cobanin arkadasi diyorki kimsenin gelecegi yok yarin gidip arkadasimi alip geleyim...o arada yaklasmakta olan kalabaliga bakinca...padisahi,yasli zaati,padisahin kizi ve ulke ahalisini gorunce hayret ediyor...arkadasi magaraya girince ne gorsun arkadasi tas gibi olmus vucunda tek hareket eden yeri parmagi ve dili Allah...Allah..padisah diyor neyim varsa senindir yeterki ulkemizde kal..coban istemez..herkez hayretlerle olan biteni izlerken padisah...efendim benim kizim var size layik deyil onu vereyim coban istemez...arkadasi cobanin kulagina egilerek..sen ne yapiyosun 40 gundur bunun icin Allah diyorsun simdi padisah herseyini veriyor istemiyorsun sen delirdinmi..der..coban derki ben padisahin kizi icin Allah dedim Allah padisahin herseyini onume serdi....ya bide Allah icin Allah deseydim der

vayy güzelmiş eline saglık canım.

Allah sendende razı olsun canım hep birlikte olunca böyle güzel bir topik oldu
rabbim yüzününü güldürüsün inşş
Aminnn canım hepimizin güldürsün inşallah
Aminnnn seninde canım
inş yükselmiştir cnm eşinin değerleri. güzel haberlerını beklıyoruz cnm. korkma cnm inş tutucak.. rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Teşekkür ederim canım sağol

canım ben hasta birine okuyacağımız fatiha ve ya şafi dualarımı yaptım canım.Allah tez zamanda şifa versin inş.

Eşimin sonucunu aldık ve hiç şaşırmadık.Sonuç oligosperm.Hayırlısı olsun ne desemde boş kısmet işte.Hepinize hayırlı cumalar görüşmek dileğiyle iyigeceler

canım baharın canı sıkkın belli çıktı galiba.oligosperm sperm hücresi sayı azlığı bildiğim kadarıyla.

eeeee ne güzel işte, varmış sonuçta bi şekilde sayısı arttırılabilir.
nurunisa 2 tane sperm çıktıgında bile sevinmiş.kötü değil bence. sou güzel olacak bu masalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…