canım olamıyorum az bi geldi kırmızılık.bütün kemiklerim agrıyo çıtır çıtır ediyo. sol tarafından bişiler kopuyo gibi oldum bi ara
inşaallah üstüne görüyorumdur:) çook agrım var. niye erken oldum acaba???
nasibe bak bugün kahvaltıyı hazırlarken abdest aldım birazını bugün birazını yarın okuyum dedim. bi çırpıda 6 yasini okudum. demekki hasta olacakmışım da rabbim borçlu çıkarmamış beni:)
muhatçım daha önce böyle hiç erken gelmiyoduysa( lafa bak)sen yine de dikkat et.bekle bakalım çoğalmazsa tahlil yaparsın.adetten 1 2 gün önce gelen açık kırmızı lekelenmeler üstüne görme olabiliyor.hadi inş.ümitler tükenmez dimi ama.
vayy güzelmiş eline saglık canım.coban uzaklara dikmis gozunu ic cekiyor...arkadasi vazgec bu sevdedan onu sana vermezler diyor ama cobanin gonlu dusmus bir kere padisahin kizina.....yine boyleyken bi zaat geliyor yasli bi adam ..selamlastiktan sonra cobanin halininin sebebini soruyor arkadasi diyor.padisahin kizina sevdali gunlerdir yemeden icmeden aaah diye icini cekiyor eriyor bitiyor ama olacak is deyil diyor..zaat ben derdinin dermanini biliyorum deyince cobana can geliyor..nedir?diye soruyor..zaat filan magaraya git 40 gun Allah diye zikr et 41. gun padisahin kizi senin diyor..coban bunu duyunca ucuyor hemen bi tasbih alip oturuyor magaraya basliyor..Allah...Allah...Allah...3 hafta sonra arkadasi geliyor bakiyorki coban bembeyaz olmus hala Allah diyor..gidiyor arkadasi.bu arada ulkeyi bi soylenti aliyor...herkes bi alimden bahsediyo..magarada yemeden icmeden Allah diyen bi muhterem varmis diye..bunu padisah duyunca,yasli zaatin yanina gelip soruyor megerse o zaat padisahin akil hocasiymis ona danismadan is yapmazmis padisah....diyor ben nasil etsemde bu magaradaki muhteremi bizim ulkemizde tutsam sarayimi versem diye sorunca zaat diyorki..kizini ver..padisah..ama benim kizim o muhtereme layik deyilki ..40.gun gelince cobanin arkadasi diyorki kimsenin gelecegi yok yarin gidip arkadasimi alip geleyim...o arada yaklasmakta olan kalabaliga bakinca...padisahi,yasli zaati,padisahin kizi ve ulke ahalisini gorunce hayret ediyor...arkadasi magaraya girince ne gorsun arkadasi tas gibi olmus vucunda tek hareket eden yeri parmagi ve dili Allah...Allah..padisah diyor neyim varsa senindir yeterki ulkemizde kal..coban istemez..herkez hayretlerle olan biteni izlerken padisah...efendim benim kizim var size layik deyil onu vereyim coban istemez...arkadasi cobanin kulagina egilerek..sen ne yapiyosun 40 gundur bunun icin Allah diyorsun simdi padisah herseyini veriyor istemiyorsun sen delirdinmi..der..coban derki ben padisahin kizi icin Allah dedim Allah padisahin herseyini onume serdi....ya bide Allah icin Allah deseydim der
muhatçım daha önce böyle hiç erken gelmiyoduysa( lafa bak)sen yine de dikkat et.bekle bakalım çoğalmazsa tahlil yaparsın.adetten 1 2 gün önce gelen açık kırmızı lekelenmeler üstüne görme olabiliyor.hadi inş.ümitler tükenmez dimi ama.
yok canım aksine geç gelirdi bu sefer erken geldi yumurtalıklarım dafalan da bi sorun yok. bu ay resmen kampa girmiştik:) her aydan daha ümitliydim, tabi rabbimin takdiri önemli olan.
eşime dedim bugün şehirdışına gidecek, gelince doktora git artık bekletme dedim, güldü yawww:)
komik bişi mi dedik sanki:)
canım olamıyorum az bi geldi kırmızılık.bütün kemiklerim agrıyo çıtır çıtır ediyo. sol tarafından bişiler kopuyo gibi oldum bi ara
inşaallah üstüne görüyorumdur:) çook agrım var. niye erken oldum acaba???
nasibe bak bugün kahvaltıyı hazırlarken abdest aldım birazını bugün birazını yarın okuyum dedim. bi çırpıda 6 yasini okudum. demekki hasta olacakmışım da rabbim borçlu çıkarmamış beni:)
cnm sen yine dikkat et cook boyle ustune olmalar..ayy bu ustune gormeyi ben ogrendim ogrendigim zamanda adetim az geldi artik psikolojokmi bilmiyorum..dedim ben kesin hamileyim hic bu kadar az olmazdim...ev doktoruna gittim test yaptilar idrar testi haa kandanda bakmazlar kolay kolay..yok diyor ben dedim yok ben kesin hamileyim..sonra kendmi 3 ay hamile hissettim resman hissettim yasadim vucudumun rengi felan degismisti..ayyy aklima geldikce ne kadar psikojimin bozuldugunu anliyorum...tup bebekten sonra bazen boyle olabiliyormus..ee hormonlar tavan yapiyor
Allah sendende razı olsun canım hep birlikte olunca böyle güzel bir topik olduben çocukluğumdan beri defalarca kur'ana geçmiş ama okuyamadığı için bir süre sonra unutmuş bir insandım, okuyanlara nasıl heveslenirdim ahhhh. beş vakit namaz kılıyordum ama kur'an okumayı Allah nasip etmemiş galiba diyordum hep, suçu hiç kendimde aramıyordum ve her heveslenip kuran öğrenmeye çalışmamda yeniden harflerden başlıyordum, yaklaşık 4-5 ay kadar önce yeniden kuran okumaya başladım tabiki sonra derslerdi,çocuktu, kocaydı, işti vs. derken ancak haftada bir kur'anı kerimi elime alıyordum.
derken yaklaşık 1 ay önce bu forum sayfasına rast geldim ve aranıza katılmak istedim, sağolun beni aranıza aldınız
ben de sırf burdaki duaları ve yasinleri borç olarak gördüğüm için hergün kuran okumaya başladım.
önceleri yani buraya katılmadan önce yaklaşık 1,5 hatta 2 saatte okuduğum yasin-i şerifi bugün saat tuttum ve yaklaşık 30 dakikada okudum ve ağladım,
çok hızlı değilim belki ama benim için bu çok büyük bir başarı,
bu başarıyı sağlamamda yardımcı olan, en başta bu topiği açan Ayşe kardeşimden, sonra da sizlerden Allah razı olsun.
Aminnn canım hepimizin güldürsün inşallahrabbim yüzününü güldürüsün inşş
Aminnnn seninde canımgünaydın kızlarrrrrrr öyle güzel bir gün olsun kiiiii rabbim öyle güzel kapılar açsınki hiç umadığımız belklemediğimiz sonsuz hazinesinden her kesin gönlünden geçeni versinnnnn nasip etsinnn
Teşekkür ederim canım sağolinş yükselmiştir cnm eşinin değerleri. güzel haberlerını beklıyoruz cnm. korkma cnm inş tutucak.. rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
NE DEMEK CANIM SİZDE GULUN DIYE ANLATIYORUM ..
AY MUHAT ÇOK GÜLDÜM YAAA NE GUZEL DE SÖYLEMISSIN ..ARKADAŞIMIZ KORKMAMISTIR INS
A.s canım amin seninde inşallah
Maşallah yerim ben onuAllah iyi etsin canım
Allah hayr etsin seninde bebişlerin olsun inşallah
Allah razı olsun canım aminnALLAH RAZI OLSUN CANIM BUGUN GUZEL BI KAHVALTI YAPTIM ŞÜKÜR RABBİME
AMIN CANIM INS DEGERLERI YUKSELMISTIR ..RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INS HEMEN BEBISINE KAVUSURSUN
CANIM BENDE BUNDAN 3 SENE ÖNCE ANLATTIĞIN GIBI OKUMAM ZAYIFTI ÇOK SUKUR SUAN BENDE DAHA HIZLI OKUR OLDUM
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN CANIM..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENIM IYKI VARSINIZ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
ŞÜKÜR BUGUNLERE İNŞ BEBİŞLER GELINCE HERSEY DAHA DA GUZEL OLACAK
İnşallah canım aminn
Aminn canım inşllh herkeze nasip oluramin cnm.rabbim sanada nasip etsin inşallah..
İnşllah canım.Hangi duaydı o:44:elevit süper ben onu tavsiye ederim.
canım bursa da eşimin çalışma yeri yokburdan oraya tayin şansı yok yani.
canım bişi olmaz şu şırıngalı bi tavsiye vardı onu denemeyi düşündün mü? dün de ders çalışırken bacaklarım bi agrıdı ki sorma hasta olcam sandım
yok canım ama yakınım kayserye.
aminnnn canım bişi olmayacak. geçen paylaştıgım duayı bi yapın kızlar, eşinde sorun olanlar mutlaka denesin.
sebepler dünyası işte. kocalarımızda ilk başta kızmıştı ne var bu bilgisayarda diye
çok güzel fikir. canım benim eşim katılmaz, o kendi istediğinde okur ama bri deyince okumazçok inat
guatr canım.
Allah yardımcın olsun bebeğin sneinle olsun canımkızlar 2 gün sonra transferim var inşallah her şey yolunda giderse transferden sonra ne yaptınız abdest aldınız mı hemen banyo yapmasam olur mu
Bizde öyle düşünüyoruz canım hem zaman kaybı hem maddi kayıp Allah aratmasın hepimize versin.SEnde sağlıkla kavuş meleğinecanim hosgeldin aramiza insallah seninledir bebegin test gununu beklemesi cok guc oluyor ama sonuc guzel olur insallah
bencede tup bebek yaptir canim yine doktorlarin ve siz daha iyi bilirsiniz ama ben 3kere asilama denedim olmadi hemde iyiydi sperm sayisi yumurta sayisi kalitesi
falan tabi islem yapildiktan sonra takdiri ilahi insallah hersey coooook guzel olur ve sonucda bir okadar guzel olur....
ayy canim benim ne guzel oluyor dimi bende onceden okurdum ama bu kadar yogun degil.....kesinlikle kocalarda katilmali bu tesbihatlara
benimde sali gunune var randevum insallah gorecegim kuzumu insallah saglikli ve mutludur yerinde meraktan catliyorum nerdeyse gel sali gellll
Merhaba Allah mesut etsin.MRB kızlar. 2 sene olcak evleneli. ilk 3 ay korunduk daha sonra bıraktık eşim 28 yasında cocuk istediği için. ben ise 23. hiç bi problem yok herşey normal ama olmuyo. yumurtlama tarhide hesapladım olmadı. yoruldum artık.. umududa kestim.. 1 ay önce adetim 10 gün gecikti. cok umutlndım ama yine olmadı. psikolojik diye düşnüyorum. inanın bunları yazarken bile ağlıyorum o kadar doldumki. çevredeki baskılar vs vs beni inanılmaz yordu. bi sorun mu var dediklerinde yok diyorum ama sorun yoksa nasıl olmuyo diyolar laf sölüyolar... Allah herkese hayrlısını versin ne diyim..Allah nasip ettimi olur canım bunaltma kendini
Hayırlı haberlerle gel inşlalahmerhaba kızlar nasılsınız
sık giremıyrum umarım iyisinizdir.
ben iyiyim inşallah 4 martta kontrolum var. onu bekliyorum inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız inş.
güncel listeyi yayınlayabilirmisiniz rica etsem
bu arada hamile arkadaşlarım 15. haftada ruh bebeğe üflenıyormuş 15 haftaya yaklaşanlar bol bol dua ediniz. hayırlı huyda ahlaklı terbiyeli evlatlarımız olsun iş.
Sağlıklı bebişinle olda varsın kapanmasın sonra kendine gelirsin inşallahbenim pantolaonlarin dugmesini kapatamiyorum alamadimda gecende gezmeye gittik fermuar dugme acik rezildim yani ama allahtan ustune uzun giyiniyorum kimse gormedi
Allah kolaylık versin canım.Çoktan gitmişlerdirhanımlar akşama misafirim var şimdi bi pazara gideyim geleyim ben. akşam geç saatte girebilirim. aeo
Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşllh meleğine yakın zamanda kavuşursunuzinşallah alışırım canım.yok çalışmıyorum çocuk tedavisine başlıcaz diye işe girmedim tedaviye başladık ama sonuç olumsuz oldu şimdi de iş arıyorum bakalım hayırlısı inşallah bulurum.sen de bahset kendindn biraz
Haklısın bulantı çok fenadır:18:.Afiyet olsun canım azada olsa yemeye çalışcanım ben o kadar degıl ya haftada 3 4 gun dısardan dıger gunler de evde yapıyorum
benımde menum azaldı cunku hemececık yapıp mutfaktan kaçmak uzanmak ıstıyorum
yemegı yaparken zorlanıyorum
dusunsene mıdenın bulandııgı yemegı nekadar yıyebılırsın kı az yıyıyorum ya da hıc yemıyorum.,
dun tarhana yapmıstım bı guzel ıctım
Bu arada ac kalma canım ye bıseyler
Allah kabul etsinkızlar allah ın izniyle dualarımı bitirdim
Haklısın olsunda yapalım diyoruz ama keşke elimizden fazlası gelebilse.Allah büyüktürcanım hoşgeldin...allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
hoşgeldin aramıza maşşallahh topiğimiz kalabalıklaşıyor..inşallah pozitifi görürsün....rahat olmaya çalış...
muhatım allahın hikmeti işte ...
canım eşin için geçmiş olsun...allah büyükk.. ben ne kadar kendimii sıktıysam ...sonunda dediğim olduysada tedaviler olumsuz oldu ....onun için herşeyin hayırlısı olsun...
ay yeşil çay iyi mi geliyormuş...bende dokunur diye bıraktım....
inşallah canım...herşey yolunda gider...bazen para giderse gitsin diyorum. yeterki olsun ...ama doktor çook önemlii...en azından denemeye değer...inşallah hamişte kalırsın..
yok canım nerde benimki kuran bilmiyor....tesbih çek diyorum onuda yapmıyorr....bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ..72.000 fatiha ya başladım dün...yavaş gidiyor...belki okurken gelir belki bitince gelir bilinmez... bir ümit iştee...ne yaparsak kar....
canım kaygılarınız çokk normall hele bu zmanada bebk dünyaya getirmekk zorlaştıı...oldu muda öyle rahat olanlarınki var kii..allahın takdirii iştee...herşey gönlünüzce olsun...
canım zaten kişi az olmuş normal adetinden...iştee beklenmedik bi zamanda gelmiş demekkii...sonuçta hamile ne güzell rabbim bizlerede nasip etsin
canım bol bol oku ben tüp denememde hiç yapmadım ne zaman negatifii gördüm .. o zmaan aklım başıma geldii.. inşallah bebişin seninle olucakkk...şüphelerlede olsa hamişliği tadıyosun....allah gönlüne göre versin..
bence banyo yapma 3-4 gün .bir kaç topikte okudum 1 hafta yapmayan var..zaten ilk 3 gün içinde tutunuyormuşş... doktorlar 24 saat geçince yapabiliyosunuz diyorlarda..yapacaksanda çook ılık mümkünse soğuğa yakın ve fazla kalma ...içim rahat eetmeyip abdest almak istedim bende yaptım sonra içime kuşku düştüü bişey oldumu diyee....
canım çevrenin ağzı kapanmaz bizler hala uğraşıyoruz...elalemle....benimde sıkıntım yok ama gelmedi bebiş hiç..canım stres yapma bak süt hormonun yükselir...oda etkiliyor..onun için tedavine devam ett ..ertelemenin bir anlamı yok..tecrübeler konuşuyorr...ama kendiiğinden ama tedaviyle gelir allah bilir..
inşallah yine iyii haberlerle gelirsin....allah yardımcınız olsun...
ayy sorma kız bende yumurta, et ,süt,tüketemiyorum..bazen zorla yiyorum yumurtayı ama kokuyor mübarekkk...o kadarda faydalıymışş..
anam kızlar dikkattt firikik vermeyinn....düşmesin sonraa
allah sanada banada isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...
hoşgeldin canım sende....amin isteyen herkese allah hayırlı evlat nasip etsin...
ay bende ankaraya geçen sene eşimin tayiniyle geldik...bir komşu yok..alışamadım bende ...bir yere doğru düzgün gitmiyorum...bilmiyorum valla..herkes kendi ailesiyle görüşüyor yada çalışıyor...bekleme sakın çevre yapıcam diyee...aprt dakilerle transit geçiyoruz...tık yokk slm o hiç yok...
amin canım allah hepimizin dualarını kabul eder inşşallah..
A.s sen nasılsıns.a kızlar nasılsınz bakim biz iiyiz biz kimi e tabi ki ben ve tosun sivilcem:)) yeni gelen arkadaşlar hoş geldniz ankaralı kimdi bakim bizde buluşalımda çatlatalım muhat ı bursalılar gibi gerçi isterse gelebilir muhatçım da e aramızda ne kadar var ki sanki değil mi ama....
Aminn canım Allah razı olsun Rabbim senin o güzel gönlüne görede versinKızlar merhaba
ayşe esma krizantem maşallah ne güzel muhabbetler geçmiş aranızda rabbim sizlere sağlık versin
ecrin canım banada okudu yazabilirsin kısmetse bu akşam biter canım 1yasin ve enbiya surem kaldı
seybil canım inşallah transferinde güzel geçer sonucuda güzel olur
baharcım dualarım seninle rabbim gönlüne göre versin
mutluluk sonucun ne zaman canım
sönmez gelmedi galiba inşallah iyidir
ema karşılaşamıyoruz canım
orlic inşallah kalp atışıda duyulacak
a.sena canım bende üzülüyorum eşimde okusa bende çok sevinicem
kays ve sivilcesi inşallah güzel haber nedenidir
süpriz eslem nasılsınız
yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz
topiğin güzel anne ve adayları herkes iyidir umarım
A.s sağlık olsunselam kızlarben geldim kızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ilk önce sizlere haber vermek istedim
Görüşürüz canım sende kibKızlar ben cıkıyorum esım yolda
yarın gorusuruz ıns yarın cok guzel bı gun ıns dualarımızı tamamlarız gunlerın en hayırlısında bagışlarız
hepinizi opuyorum
Allaha emanet olun
100 enbiya ve 707 ya varisi tamamladım...rabbim arkadaşlarımızın dileklerini kabul etsin........
Candan ABlacığım bu güzel desteğin moralin için çok teşekkürler.Allah seninde o güzel gönlüne göre versin inşallh.Görüşürüz öpüyorum
Merhaba
Benim dualarımı da okundu olarak düzenleyebilirsiniz.
Benden kaynaklı bir aksaklık ve gecikme olsun istemem...
Yapılan tüm dualar, gönüllerden, kalplerden istenen her birşeyler ve yine bu şekilde edilen duaların her biri, bizlerin dahi düşünemeyeceği boyutuyla Yüce Mevla'ya ulaşıp, kabul görüyordur mutlaka...
Bizler için bilip bilmediğimiz en hayırlı haliyle karşılık geliyordur, her ne kadar kimi zaman biz farkında olmadan dileklerimiz, dualarımız gerçekleşmediğinde -sanki birşeyler olmuyormuş- gibi düşünsek de işin aslı öyle midir acaba?
İşte bu soruya verilecek cevap biraz zor... Daha doğrusu çok basit... Bazen, sandığımızın aksine...
Sonuçta; Mevlam neylerse güzel eyler...
Hepinizi ayrı ayrı ve kocaman öpüyorum, güzel gözlerinizden, güzel yanaklarınızdan. ve güzel kalplerinizden...
Gönlünüzdekilerin; hem hakkınızda en hayırlısı hem de sizlerin istediği haliyle, tez zamanda gerçekleşmesi dilek ve dualarımla iyi akşamlar diliyorum herkese ve hayırlı Cumalar olsun diyorum şimdiden...
Sevgimle
anasglıklar aldıkları kanı zaten oraya gönderiyorlar tahlil orda yapılıyor canım pek bişi farketmez ama 3 gün daha bekle derim.
bursayı basamam ama ankarayı basarım
ayyy benimkiler de erken geldi
biz de duana icabet etcez inşaallah.
canım ben regl oldum 2 gün erken geldilerokuyamadım yine EMA ya kaldı:)
sen nerdesin canım ya!!
Sağlık olsun canım hiç olamamaktan iyidir
Allah sendende razı olsun canım hep birlikte olunca böyle güzel bir topik oldu
Aminnn canım hepimizin güldürsün inşallah
Aminnnn seninde canım
Teşekkür ederim canım sağol
NE DEMEK CANIM SİZDE GULUN DIYE ANLATIYORUM ..
AY MUHAT ÇOK GÜLDÜM YAAA NE GUZEL DE SÖYLEMISSIN ..ARKADAŞIMIZ KORKMAMISTIR INS
Allah razı olsun canım aminn
İnşallah canım aminn
Aminn canım inşllh herkeze nasip olur
İnşllah canım.Hangi duaydı o:44:
Allah yardımcın olsun bebeğin sneinle olsun canım
Bizde öyle düşünüyoruz canım hem zaman kaybı hem maddi kayıp Allah aratmasın hepimize versin.SEnde sağlıkla kavuş meleğine
Merhaba Allah mesut etsin.Allah nasip ettimi olur canım bunaltma kendini
Hayırlı haberlerle gel inşlalah
Sağlıklı bebişinle olda varsın kapanmasın sonra kendine gelirsin inşallah
Allah kolaylık versin canım.Çoktan gitmişlerdir
Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşllh meleğine yakın zamanda kavuşursunuz
Haklısın bulantı çok fenadır:18:.Afiyet olsun canım azada olsa yemeye çalış
Allah kabul etsin
Haklısın olsunda yapalım diyoruz ama keşke elimizden fazlası gelebilse.Allah büyüktür
A.s sen nasılsın
Aminn canım Allah razı olsun Rabbim senin o güzel gönlüne görede versin
A.s sağlık olsun
Görüşürüz canım sende kib
Candan ABlacığım bu güzel desteğin moralin için çok teşekkürler.Allah seninde o güzel gönlüne göre versin inşallh.Görüşürüz öpüyorum
tabi canım olamamktan iyiyidr. adım bile atamıyorumanasglıklar aldıkları kanı zaten oraya gönderiyorlar tahlil orda yapılıyor canım pek bişi farketmez ama 3 gün daha bekle derim.
bursayı basamam ama ankarayı basarım
ayyy benimkiler de erken geldi
biz de duana icabet etcez inşaallah.
canım ben regl oldum 2 gün erken geldilerokuyamadım yine EMA ya kaldı:)
sen nerdesin canım ya!!
Sağlık olsun canım hiç olamamaktan iyidirmisafirler gitti mutfak berbat. toplamaya çalıştım ama bi yola girmedi ayakta zor durdum.yatamıyorum da agrım varken, eşim rahatsız olur diye çekiniyorum.
cnm sen yine dikkat et cook boyle ustune olmalar..ayy bu ustune gormeyi ben ogrendim ogrendigim zamanda adetim az geldi artik psikolojokmi bilmiyorum..dedim ben kesin hamileyim hic bu kadar az olmazdim...ev doktoruna gittim test yaptilar idrar testi haa kandanda bakmazlar kolay kolay..yok diyor ben dedim yok ben kesin hamileyim..sonra kendmi 3 ay hamile hissettim resman hissettim yasadim vucudumun rengi felan degismisti..ayyy aklima geldikce ne kadar psikojimin bozuldugunu anliyorum...tup bebekten sonra bazen boyle olabiliyormus..ee hormonlar tavan yapiyor
gülermisin ağlarmısın.bende bir keresinde adet olduydum yinede üstüne görüyorum diye tahlil yaptırdım.(kan testi)çıkmadı ben yine tatmin olmadım 2 gün sonra yine yaptırdım.tabi yine çıkmadı.insanın psikolojisi bozuluyor hakkatten.
Eşimin sonucunu aldık ve hiç şaşırmadık.Sonuç oligosperm.Hayırlısı olsun ne desemde boş kısmet işte.Hepinize hayırlı cumalar görüşmek dileğiyle iyigeceler
o nedemek oluyor?Eşimin sonucunu aldık ve hiç şaşırmadık.Sonuç oligosperm.Hayırlısı olsun ne desemde boş kısmet işte.Hepinize hayırlı cumalar görüşmek dileğiyle iyigeceler
kizlar orda saat 01:25 demi?
o nedemek oluyor?
evet canım:)
gülermisin ağlarmısın.bende bir keresinde adet olduydum yinede üstüne görüyorum diye tahlil yaptırdım.(kan testi)çıkmadı ben yine tatmin olmadım 2 gün sonra yine yaptırdım.tabi yine çıkmadı.insanın psikolojisi bozuluyor hakkatten.
paylaşımlar gene şaşırmaya başladı:) bende hep antikdenizin yüzünden etken oldum zatenben 6 günüm var sanıyodum onla konuşunca 3 gün oldugunu farkettim. o gece bacaklarım agrıdı psikolojik psikolojik yaşlanacaz bu gidişle:)
vnm sen yarin okula gitmiyormusun erken kalkicaksan gec oldu da burda saan 00:30 oldu bi saat ondesiniz
cnm oligosperm ne??
paylaşımlar gene şaşırmaya başladı:) bende hep antikdenizin yüzünden etken oldum zatenben 6 günüm var sanıyodum onla konuşunca 3 gün oldugunu farkettim. o gece bacaklarım agrıdı psikolojik psikolojik yaşlanacaz bu gidişle:)
canım seninki gerçekten öyle olabilir.ben baya adet olduydum test yaptırmaya gittiğimde
canım baharın canı sıkkın belli çıktı galiba.oligosperm sperm hücresi sayı azlığı bildiğim kadarıyla.
canım seninki gerçekten öyle olabilir.ben baya adet olduydum test yaptırmaya gittiğimde
ben 3 gün önce evde yaptım negatifti sonuç amaaaan dedim daha çıkmamaıştır sonuç dedim. hele babaya çektiyse yavaş hareket ediyordur, aheste aheste bölünüyordur dediydim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?