- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
ayyy insALLAHagzndan bal damliyor
canım umutlandırmak istemem ama daha bu ay senin gibi olan belirtileri hemen hemen aynı olan bir arkadaşın hamile haberini aldım hatta o aşılama yaptırmıştı böle kanama oldu die oturup ağlamıştı olmadı diee sonra kontrole gitti ve hamiş şimdi çok şükürr:))RABBİM İSTEDİKDEN SONRAA OLURR İNŞ
bizde garantilemiş gibi oturalım:)))
ay yine kimse yok
akraba yok canim hic burda kocisle yalniziz ama ben sadece arkadas yonunden kapadim kendimi demek istedim biseyim yok elhamdulillah var arkadaslar ama hep uzaktalar biri anyada biri konyada ama gorusuyoruz onlarlada hani herseye ragmen kafanin uydugu insan olsun istiyor yanibasinda herzaman yaninda hissedebilecegin bisey istemekten veya soylemekten korkmayacagin dost ariyor insan var saniyordum ama yok oldugunu ogrendigim icin hayiflandim
ama ben alıştım cuma akşamları koyu sohbete:))
Dil harap ,Gönül yorgun...!
Hüznü'me Dua sürdüm sabır taneleri ile...
EY RABB'İM AKİBETİMİ HAYR EYLE...!
bende kendi kendime faceden alır buraya yapıştırırımmmmmmm
Dil harap ,Gönül yorgun...!
Hüznü'me Dua sürdüm sabır taneleri ile...
EY RABB'İM AKİBETİMİ HAYR EYLE...!
bende kendi kendime faceden alır buraya yapıştırırımmmmmmm
"Kalp, Allah'ın komşusudur.
Allah'a kalbin yakın olduğu kadar hiçbir şey yakın değildir.
sakınınız, sakınınız, kalp kırmaktan pek sakınınız!"
| İmâm-ı Rabbânî Hazretleri
kızlar biliyormusunuz bu köyde hiç bitane arkadaşım yok eski görev yaptığımız yeri çok arıyorum burda ablalar var onlarla Kuranı KERİM OKUYORUZ ders çalılşıyoruz vs falan ama şöyle hadi çay demledim gel içelim diyebileceğim ortak yönlerimşzin olduğu tek bi arkadaşım yok oysa eskiden ne kadar yoğundum nerede ise hergün bişeye için koşturuyorduk arkadaşlarla hatimler kermesler kermes için dikiş nakışlar pek anlamam ama olmayanları söküyordum bende....çalışmayı hiçö düşünmemiştim çünki hep yoğun koşturmaca ile geçiyordu günlerim şimdi bu köyde patlıyorum durun bide gülen bebek yapıyım...bu ağlıyo ama...
muhaaat noruyon???
iy aksasamlar cnm..ben bugun varim..normalde dergaha gidiyordum ama gitmedim...herkes benim tup bebekte oldugumu biluyodu simdi bi suru soru sorarlar niye olmadi waayyy tuh..o yurden gitmedim...nasilsin
. ben burdayim kendi kendine degilsin kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?