Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayyy insALLAH agzndan bal damliyor

canım umutlandırmak istemem ama daha bu ay senin gibi olan belirtileri hemen hemen aynı olan bir arkadaşın hamile haberini aldım hatta o aşılama yaptırmıştı böle kanama oldu die oturup ağlamıştı olmadı diee sonra kontrole gitti ve hamiş şimdi çok şükürr:))RABBİM İSTEDİKDEN SONRAA OLURR İNŞ

insALLAH insALLAH . amiiiiiiiiiiin hayirlisyla olur insALLAH

haa cnm bende sandim yine evdende cikmiyosun sikiliyosun sandim...evet oyle bir dost keske olsa...

ohhh kalabalıklaşıyoruzz:))

muhatcımm eski yazıları okudum seni hamile sandım çok sevindimm sonra ilerledikçe anladımki değilmişin(((

kızlar hakikaten ne yapıyorsunuzz

hepinizi görüyorum bennn muhatt nekadarzor nerdesinizzzzz kızzz

Dil harap ,Gönül yorgun...!
Hüznü'me Dua sürdüm sabır taneleri ile...

EY RABB'İM AKİBETİMİ HAYR EYLE...!

bende kendi kendime faceden alır buraya yapıştırırımmmmmmm

"Kalp, Allah'ın komşusudur.
Allah'a kalbin yakın olduğu kadar hiçbir şey yakın değildir.
sakınınız, sakınınız, kalp kırmaktan pek sakınınız!"

| İmâm-ı Rabbânî Hazretleri

Dil harap ,Gönül yorgun...!
Hüznü'me Dua sürdüm sabır taneleri ile...

EY RABB'İM AKİBETİMİ HAYR EYLE...!

bende kendi kendime faceden alır buraya yapıştırırımmmmmmm

"Kalp, Allah'ın komşusudur.
Allah'a kalbin yakın olduğu kadar hiçbir şey yakın değildir.
sakınınız, sakınınız, kalp kırmaktan pek sakınınız!"

| İmâm-ı Rabbânî Hazretleri
doktur valla guzelmis

muhaaat noruyon???

nörüyüm canım bi yere üye oldum da üye arıyorum.
sizin hepinizi üye yapsam köşelik olurum haa:)
siz nasılsınız hanımlar

iy aksasamlar cnm..ben bugun varim..normalde dergaha gidiyordum ama gitmedim...herkes benim tup bebekte oldugumu biluyodu simdi bi suru soru sorarlar niye olmadi waayyy tuh..o yurden gitmedim...nasilsin

kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran canımmm..bende evdeyim sularımm kesikk bir türlü gelmedi sinirlerim bozuluyor böyle aksiliklereeeeve geldim temzilik yapacaktım ne güzel yarine misafirim var ee malum haftada 1 anca evi temizleyebiliyorummm onuda aslında cumartesi yaparım ama yarine misafit oluncaa akşam yapim dedimm sular gitti sinir oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…