Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nörüyüm canım bi yere üye oldum da üye arıyorum.
sizin hepinizi üye yapsam köşelik olurum haa:)
siz nasılsınız hanımlar

yap bari ol guzelim koselik ol......artik dayanamiyorum anlaticam kizlar yaa...esimin halasi basima bela oldu yaa..ne yapsam kurtulamiyorum,kadin sinir ediyo beni bi turlu birakmiyo yakami yaa...gene geliyor yaa sonra yazarim

yap bari ol guzelim koselik ol......artik dayanamiyorum anlaticam kizlar yaa...esimin halasi basima bela oldu yaa..ne yapsam kurtulamiyorum,kadin sinir ediyo beni bi turlu birakmiyo yakami yaa...gene geliyor yaa sonra yazarim

gel kız birlikte zengin olalım. 120 tl satış yapcam 60 ı benim olacak:)
halanı üye yapalım kaçar kesin

çok teşekkür ederim ümit oluyo bana bu tür şeyler. eşim tedaviye ikna olunca herşeyden denemeyi düşünüyorum inşallah. yazarsan çok sevinirim. inşallah Rabbim senin yüzünü güldürür en yakın zamanda hayırlısıyla bi evladın olurd bunca yıllık hasretiniz biter...

sevilcim mrb eşinde problem var sanırım daha önce konuştuk mu pek bilmiyorum ama benimde eşimde problem varr:18::18::18:yapmadımız şey kalmadı

canım benimde eşimde sorun vardı ve biz keçi boynuzu kürü ve hakiki arı sütü kullandık değerlerimiz arttı doğrusu yeterli değil tabiki ama yinede 2 katı arttı
çok teşekkür ederim yazdığın için . inşallah bizdede etkisi olur. hareketli sperm sayısı %20 imiş. sizin ne kadardı ne kadar oldu. inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda hayırlı, ahlaklı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olursun.........

sevilcim mrb eşinde problem var sanırım daha önce konuştuk mu pek bilmiyorum ama benimde eşimde problem varr:18::18::18:yapmadımız şey kalmadı
evet malesef canım bende olsaydı ben mücadele ederdim çarelerine bakardım. o konu açtırmıyor...peki sizde değişen bişeyler olmadı mı. ilerleme yokmu???

kızzzzzzz ne passs vermemsi üye arıyom kendime face de
bu arada hala hasta olmadın demi:)

yok cnm herhangi bişee negatif(((sanırım doktora gidecem ya strese girdim ben bu ayyy normalde 28/30 oluyorum ama bugün sanırım 30 gün ya doktor olayı bayagı gerdi beni söktürsün diee papatya felan içtim amaaa nafileee çok gerdim kendimi ben

bi kaç saatliğine giidyorum hanımlar. aeo ben gelene kadar

evet malesef canım bende olsaydı ben mücadele ederdim çarelerine bakardım. o konu açtırmıyor...peki sizde değişen bişeyler olmadı mı. ilerleme yokmu???

canım ne zaman öğrendiniz böyle bir sorun oldugunu ?

bizim neredeyse 2 yıl olacak bir düşüğüm var malesef ilerleme olmadı bizde hiç 4 miyonun üzerini görmedik maleses hızımız isee çok düşükk morfoloji keza yine ölee bizim doktorumuz ankarada bakalım kısmet olursa mayıs da en geç tüp bebek yaptırcaz o zamana kadar tedavi olacak...şuan hormon kontrolu yaptırıyoruz sürekli çünkü bizim sebep fsh hormonun azlıgı (buna şükürr gene tedavisi varrr ALLAHA BİNLERCE ŞÜKÜRR kocamın canı sagolsun varsın böle bir problemimiz olsun hep diyorum aşılamayacak bir problem değil ama zamanı var tabii doğru tedavi ile birlikde dualarla birlikde senn hiç canını sıkma arkadaşımm ...

benim eşimde il etapda kabul etmedi hatta düşükden sonra 6 ay tedaviyi reddetti kullanmadı ilaç doktora gitmedii aştık çok şükür biz o vakitleri şuan kendi kullanıyor kendi takip yaptırıyo..
sana tafsiyem kocanla olumlu konuş sıkmadan tatlı tatlı anlat sadece sizde olmadıgını bak burda bi dünya insan oldugunu anlatt onaaa..ben hep kocama şunu dedim ben seninle çocuk için evlenmedimm aynı sorun bendede olabilir sen ben farketmezz bak yıllar geçince pişmanlık yaşarsınnn şimdi yavaş yavaş tedavimizi olalımm gerisi ALLAHA kalır veren ALLAH dedimm oda çok uğraştırdı ama ikna oldu kabul ettii

erkeklerin kabullenme aşaması biz bayanlara göre daha zorrr biz olsakk hemen herseyi yaparr yardım alırrrız bu konuda ama eşlerimiz öle değill onlar çok hassaslarr

kimselerrr kalmamışşş geneee :)))iyi gecelerrr arkadaşlr bende uyuyayım barii yarinee görüşmek dileğiylee kendinize iyi bakınn ALLAHA EMANET OLUNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…