evet cnmmm :))))
ee sen nasilsin ben hic sormadim yeni farkettim
nörüyüm canım bi yere üye oldum da üye arıyorum.
sizin hepinizi üye yapsam köşelik olurum haa:)
siz nasılsınız hanımlar
iyiyim şekerimmmm :))))tv ye bakıyorum bir yandan ama bişe bulamıyorumm
yap bari ol guzelim koselik ol......artik dayanamiyorum anlaticam kizlar yaa...esimin halasi basima bela oldu yaa..ne yapsam kurtulamiyorum,kadin sinir ediyo beni bi turlu birakmiyo yakami yaa...gene geliyor yaa sonra yazarim
çok teşekkür ederim ümit oluyo bana bu tür şeyler. eşim tedaviye ikna olunca herşeyden denemeyi düşünüyorum inşallah. yazarsan çok sevinirim. inşallah Rabbim senin yüzünü güldürür en yakın zamanda hayırlısıyla bi evladın olurd bunca yıllık hasretiniz biter...eşimde sorun vardı ama henüz düzelmiş sayılmaz çünkü eşimde sıfır sperm sorunu var ameliyatla sperm aranacak bulunursa bebeğimiz olacak bulunmazsa tedavi iptal olacak.canım senelerdir ilaç kür ne ararsan kullandı şimdide ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullandı en son detaylı bilgi istersen yazarım yine
yap bari ol guzelim koselik ol......artik dayanamiyorum anlaticam kizlar yaa...esimin halasi basima bela oldu yaa..ne yapsam kurtulamiyorum,kadin sinir ediyo beni bi turlu birakmiyo yakami yaa...gene geliyor yaa sonra yazarim
çok teşekkür ederim ümit oluyo bana bu tür şeyler. eşim tedaviye ikna olunca herşeyden denemeyi düşünüyorum inşallah. yazarsan çok sevinirim. inşallah Rabbim senin yüzünü güldürür en yakın zamanda hayırlısıyla bi evladın olurd bunca yıllık hasretiniz biter...
gel kız birlikte zengin olalım. 120 tl satış yapcam 60 ı benim olacak:)
halanı üye yapalımkaçar kesin
çok teşekkür ederim yazdığın için . inşallah bizdede etkisi olur. hareketli sperm sayısı %20 imiş. sizin ne kadardı ne kadar oldu. inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda hayırlı, ahlaklı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olursun.........canım benimde eşimde sorun vardı ve biz keçi boynuzu kürü ve hakiki arı sütü kullandık değerlerimiz arttı doğrusu yeterli değil tabiki ama yinede 2 katı arttı
muhatttttttttttttt sen nedennn bana passs vermiyosun bakalımmmmm
evet malesef canım bende olsaydı ben mücadele ederdim çarelerine bakardım. o konu açtırmıyor...peki sizde değişen bişeyler olmadı mı. ilerleme yokmu???sevilcim mrb eşinde problem var sanırım daha önce konuştuk mu pek bilmiyorum ama benimde eşimde problem varr:18::18::18:yapmadımız şey kalmadı
kızzzzzzz ne passs vermemsi üye arıyom kendime face de
bu arada hala hasta olmadın demi:)
kızzzzzzz ne passs vermemsi üye arıyom kendime face de
bu arada hala hasta olmadın demi:)
Allah razı olsun canım. en yakın zamanda Rabbim inşallah evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....Aslıcım Sevil arkadaşımın 2 yasinini okudum 6 yasin tamamlandı.
evet malesef canım bende olsaydı ben mücadele ederdim çarelerine bakardım. o konu açtırmıyor...peki sizde değişen bişeyler olmadı mı. ilerleme yokmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?