keske mumkun olsada sana versem senin olsun hatta ustune odeme bile yapablirim..burdan gocmeyi dusunuyoruz ama burdan cikinca baska yerin kirasi otamatik artacak devletin evleri burda kira...bakin bacilarim artik bogazima geldide anlatayimda hangisini...ust katta kaliyor kendileri,gece 11 12 cikar gelir kahve icmeye,gelirken sigarasini bile bile almaz benimkinden icer,kendini ove obe biteremez,benim derdim kendime yeter.amaan yaa ufff..sigarami sakliyorum telimi aradiginda eyvah diyorum kesin bisey isteyecek..kirmakda istemiyorum dolayli yollarla bugun biraz belli ettim..oglunun dogumgunu hazirliklarini ben yaptim...bi iyilik yapinca hemen karsiligini istiyor bende veriyorum ama dahsini istiyor..gel kız birlikte zengin olalım. 120 tl satış yapcam 60 ı benim olacak:)
halanı üye yapalımkaçar kesin
oglunun dogum gunu var gidecek yer bulamamisda:
bu saatte ne işi varr yahuuuuu
papatya cayi sokturuyormu??/ben cok icerdimyok cnm herhangi bişee negatif(((sanırım doktora gidecem ya strese girdim ben bu ayyy normalde 28/30 oluyorum ama bugün sanırım 30 gün ya doktor olayı bayagı gerdi beni söktürsün diee papatya felan içtim amaaa nafileee çok gerdim kendimi ben
Canım belli olmuyorki Allah nasip ettimi oluyor herşeygülermisin ağlarmısın.bende bir keresinde adet olduydum yinede üstüne görüyorum diye tahlil yaptırdım.(kan testi)çıkmadı ben yine tatmin olmadım 2 gün sonra yine yaptırdım.tabi yine çıkmadı.insanın psikolojisi bozuluyor hakkatten.
Sperm sayısında sayı azlığıcnm oligosperm ne??
Canım biraz sıkıldı evet ama.O akşam yazarken ekranın başında başım gitmiş uyumuş kalmışım sonra bir kalktımki eşime boynum tutuldu diye seslenmişimcanım baharın canı sıkkın belli çıktı galiba.oligosperm sperm hücresi sayı azlığı bildiğim kadarıyla.Ben üzgün olunca uyumak isterim elde olmadan Birde biraz rahatsız gibiydim bacaklarım yumurtalık tarafım ağrıyordu
İnşallah canım Allah hepimizin masalını güzel sonla bitirsineeeee ne güzel işte, varmış sonuçta bi şekilde sayısı arttırılabilir.
nurunisa 2 tane sperm çıktıgında bile sevinmiş.kötü değil bence. sou güzel olacak bu masalın
Allah yardımcın olsun güzel haber alman dileğiylecanlarım yarın transfer günü sabah gidicem emriyolar iyiymiş hemşire aradı söyledi duanıza çok ihtiyacım var şu ana kadar her şey iyi ama bundan sonrası daha önemli dualarınızda beni söylemeyi unutmayın
A.s hayırlı olsun canım tedavin Allah gönlünce versinselam kızlar nasılsınızkızlar bende yarın tedavime başlıyorum hayırlısıyla ama kalbim duracak heyecandan şimdiden böyle heyecan yaptım eşim ameliyat olunca kalbim durmasa iyidir
AminnnBugün Cuma bizim bayramımız...Bayramda el öpmeye gelen çocuklar gibi umutla geldik kapına Allahımmm.biliyoruzz sen açılan elleri çevirmezsinnn..Sen gelen kuluna amin diyen diline hayır demezsin...Hani demiştin yaa Resulune senin hatrına yaratıyorumdünyayı diye.. Resulun aşkınaaa dualarımızı kabul eyle mevlamızz.Sen Halıksınn,sen Barisinnn,sen Musavvirsin,,sen Varissin Allahımmmm...Gönlümüzü mahzun koymaa bu cumayı da boynumuz bükük geçiriyoruz Allahımm,ne olursunn evliyalar enbiyalar hürmeineee kucaklarımızı boş bırakma hayırlı,senin yolunda ömrünü geçirecek evlalar gönderrr,gönül bahçmizin güllerini birr birrr derrr Allahımmm...(AMİNNNNNNNNNNN)
Aminnn canım inşallahcanlarım yarın transfer günü sabah gidicem emriyolar iyiymiş hemşire aradı söyledi duanıza çok ihtiyacım var şu ana kadar her şey iyi ama bundan sonrası daha önemli dualarınızda beni söylemeyi unutmayın[/QUOThayırlısıyla mercimeklerin tutunur sana inş.Allah yar yardımcın olsun canım.
ecrincim gerçekten hakkını helal et.ama arkadaşlarrın bazılarınada üzülüyorum.girip çıkıyorlar ve sende cuma sabahı tamamlanabilmesi için uğraşıyorun.yazık ya.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
canım ben de hastalandım benimde 8 gün sürer amaaaaaaaaaaaaaa ben bildiğim için dünden yeni liste için okunacaklarımı tamamladım canım.Allah bu ay inş hamiş haberleriyle şenlendirir topiğimizi.
Geçmiş olsun canım kendine dikkat etsırtım ağrıyor daha ya. gelen kan da adetmi başka bişey mi belli değil. yazmıştım gerçi de görmediysen sana da söyliyim. kan geliyordu ya tam 3 günde bitti ama dün ikindi vakti bi daha başladı.şimdi de gelmiyor sanki yine kesildi :/ bi an önce pazartesi olsun istiyorum. doktora gidicem inşALLAH
İnşallah kısa sürede bebeğin olurda sıkılmazsın canımkızlar biliyormusunuz bu köyde hiç bitane arkadaşım yok eski görev yaptığımız yeri çok arıyorum burda ablalar var onlarla Kuranı KERİM OKUYORUZ ders çalılşıyoruz vs falan ama şöyle hadi çay demledim gel içelim diyebileceğim ortak yönlerimşzin olduğu tek bi arkadaşım yok oysa eskiden ne kadar yoğundum nerede ise hergün bişeye için koşturuyorduk arkadaşlarla hatimler kermesler kermes için dikiş nakışlar pek anlamam ama olmayanları söküyordum bende....çalışmayı hiçö düşünmemiştim çünki hep yoğun koşturmaca ile geçiyordu günlerim şimdi bu köyde patlıyorum durun bide gülen bebek yapıyım...bu ağlıyo ama...
Aminn canım Allah hepimiz için hayırlısını versincanım eşiinin degerleri düşük çıkmış hiç üzülme hayırlısı sonuçda tüp bebişi yada aşılamayı kafamıza koyduk hayırlısı ALLAH HERSEYİN HAYIRLISINI VERSİN
bizde garantilemiş gibi oturalım:)))
muhat kız yoksa bu benle ilgili içine bişeler mi geliyor seninnnnnnahhhh keşkeee burdan müjdeli haberi bende verebilseydimmm amaaa ne yazık (
Canım belli olmazki o haberi vereceğin günlerde gelecek inşallah dert etme
Günaydın kızlar, gece geç yatıyorsunuz sabah kimsecikler yok.....
.yoksa herkes kendini mi silkeletti bu geceeeeeee
ecrincim bende adet oldum öyle böyle değil..sanırım transfer sonrası olduğu için acayip yoğunve ağrılı.gerçi benim hep ağrılı olur...
sabah az daha geç kalksam ortalığı kan revan götürecekmiş....
canım dualarımı yetiştirebilir miyim bilemiyorum cumaya kadar....
ya varisimi okurum...diğerlerini de haber veririm inşallah.....
baharcım canım üzülme ..eşinin sperm sayısı azmış ya hiç olmasaydı....en azından tüpbebek şansınız var....
o yüzden sıkıntı yapma.erkekler sorun kendilerinde olunca kolay kolay kabul etmiyorlar...malesef....
eşin tüpbebek denemesi istemiyor mu?doktorunuz ne dedi...
canım zaman en iyi ilaç senin için...eşin eğer kabullenemediyse sabırlı olup beklemekte fayda var...zamana bırak biraz.
ama bu arada kendini yıpratma..çünkü anne olucaksın..tüpbebek döneminde senin vücudunun sağlıklı olması çok önemli....
psikolojinin iyi olması çok önemli..eşinle konuşabiliyorsan konuş..duygularını ifade et..eminim anlayacaktır seni.....rabbim yar ve yardımcınız olsun tatlım.....
1461. sayfaya gelmişiz...Fatih Sultan Mehmet Han'ın Trabzonu aldığı tarih.....
Canım benim teşekkür ederim.Doktora gitmedik sperm testi yaptırdı sadece.Geçen seneden beri kür yapıyor ilaçlar kullanıyor.Olmazsa başka yere yaptıralım diyoruzBendede pko var aylardır kanama yok kahve rengi lekelenme olmuştu yani anlayacğın pko olunca adetinde süpriz hamileliğinde süpriz.Her seferinde negatif görüp canımı sıkacağıma belli müddet daha testlerden uzak dururum Eşiminde sinirleri gerildi haklı olarak.Allah hepimize yardım etsin.Sürekli ya varis çekiyorum meryem suresini okumuştum yeniden başladım okumaya birde 4444 defa salavatı tefriciye okuyoruz.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Aaaa 1453 olunca istanbulun fethini niye kutlamadıkki
Baharcım kolay şeyler değil tatlım yaşadıklarımız....bence tek merkezle sınırlı kalmayın..dün nette bir yazı okumuştum..izmirde çok ünlü bir tüpbebek merkezinde adamın biri sperm testi vermiş adama senin spermin yok sıfır demişler..adam yıkılmış..sonra başka bir yere yaptırmış..sonuç başka çıkmış....hatırladığım en son ege ünv.de yaptırmış 83 milyon çıkmış.....bence başka merkezide deneyin...yanılmış olabilirler.....ibrahim saraçoğlunun kürlerini denedin mi tatlım.....rabbim dualarınızı kabul etsin...canı gönülden söylüyorum inşallahhhhh rabbim tüpbebeğe gerek kalmadan bebeğinizi size nasip eder......
"Özel kadın doğum doktorumuzun tavsiyesiyle sperm testi için İzmir Smyrna Tüp Bebek merkezine gittik.İ lk sperm testimiz 11.08.2012 yapıldı ve "hiç sperminiz yok" dediler. Muayeneden sonra tekrar bir test daha istedi Smyrnanın üroloji doktoru. 01.11.2012 tarihinde yapılan testte "2 milyondan az sperminiz çıktı acilen tüp bebek yapılması gerekiyor" dediler. Fiyatı ve zamanı konuşuldu. Bir arkadaşımızın ısrarı ile 1 hafta sonra Ege ünv. yapılan testte 63,100,000 sperm çıktı.
Ürolog sonuçlara şaşırınca on gün sonra 2.testi istedi ve 80,000,000 çıktı. Ege ünv. bu denli bir artış asla olamaz dediler.Bize aylarca kanlı göz yaşı döktürdüler,üstelik iki test de yanlış yapılır mı?
Bunun affedilir bir açıklaması olamaz. Sonuçta çok hassas bir konu. "
Baharcım bu yazı için demiştim başka merkezde de yaptırın bence..yanılmış olabilirler....
Canım çok teşekkür ederim.Bilgilendirdiğin için.Ya günahlarını almayımda sperm testi yaptırdığımız yer tüp bebek merkezi acaba para çekmek içinmi öyle yapıyorlar diyede aklımdan geçmedi değil hani.Olmazsa yeniden yaptırırız sağlık olsun napalım.Gerçekten insanların sağlığıyla çok kolay oynayabiliyorlar.Bunun hesabını nasıl vereceklerini düşünseler böyle yapmazlar zaten
Tüpbebek merkezlerini çoooooooook iyi seçmek lazım..baksana 80 milyon spermi var adama durduk yere tüpbebek yapacaklar..malesef böyle insafsız insanlarda var....tüpbebek demek birazda para tuzağı demek....lütfen çok seçici olun...ayrıca çooooook iyi araştırın....
mağdur olmayın....bir tahlille yetinmemek lazım..bir doktorla yetinmemek lazım demekki.....yazık yaaaaa...insanlar üzüldüklerine mi yansınlar kandırıldıklarına mı yansınlar......
Bişey değil tatlım..yardımcı olabildimse bir nebze ne mutlu bana..ben netten insanların yaşadıklarından çok şey öğrendim...
o kadar çok tüpbebek merkezi varki....kim ne kadar denetliyor Allah bilir...canım senin pkon var eşinede spermin düşük diye tüpbebeğe yönlendirmek istemiş olabilirler..günahları boyunlarına....olmayan şeyler değil bunlar....gittiğiniz tüpbebek merkezi nerde tatlım....adı ne?
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Doktorda çok önemli şans işi resmen.Biz doktor değilizki anlayalım onlar ne derse inanıp yapıyoruz.Allah'tan korkan bunu yapmaz bencedeGünahlarını almayım yinede.Bursada gittim canım şimdi burda ismini vermem doğru olmaz.Çünkü net biirşey yok canım :26:Ama menfaat para dünyası olmuş genelde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?