Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

gel kız birlikte zengin olalım. 120 tl satış yapcam 60 ı benim olacak:)
halanı üye yapalım kaçar kesin
keske mumkun olsada sana versem senin olsun hatta ustune odeme bile yapablirim..burdan gocmeyi dusunuyoruz ama burdan cikinca baska yerin kirasi otamatik artacak devletin evleri burda kira...bakin bacilarim artik bogazima geldide anlatayimda hangisini...ust katta kaliyor kendileri,gece 11 12 cikar gelir kahve icmeye,gelirken sigarasini bile bile almaz benimkinden icer,kendini ove obe biteremez,benim derdim kendime yeter.amaan yaa ufff..sigarami sakliyorum telimi aradiginda eyvah diyorum kesin bisey isteyecek..kirmakda istemiyorum dolayli yollarla bugun biraz belli ettim..oglunun dogumgunu hazirliklarini ben yaptim...bi iyilik yapinca hemen karsiligini istiyor bende veriyorum ama dahsini istiyor..
:

bu saatte ne işi varr yahuuuuu
oglunun dogum gunu var gidecek yer bulamamisda
papatya cayi sokturuyormu??/ben cok icerdim

Geçen haftaki listede benim adıma da okunan dualar için hepinize teşekkür ederim.Allah razı olsun, hepimizin dualarını kabul etsin

Günaydın kızlar, gece geç yatıyorsunuz sabah kimsecikler yok.....
.yoksa herkes kendini mi silkeletti bu geceeeeeee

ecrincim bende adet oldum öyle böyle değil..sanırım transfer sonrası olduğu için acayip yoğunve ağrılı.gerçi benim hep ağrılı olur...
sabah az daha geç kalksam ortalığı kan revan götürecekmiş....
canım dualarımı yetiştirebilir miyim bilemiyorum cumaya kadar....
ya varisimi okurum...diğerlerini de haber veririm inşallah.....

baharcım canım üzülme ..eşinin sperm sayısı azmış ya hiç olmasaydı....en azından tüpbebek şansınız var....
o yüzden sıkıntı yapma.erkekler sorun kendilerinde olunca kolay kolay kabul etmiyorlar...malesef....
eşin tüpbebek denemesi istemiyor mu?doktorunuz ne dedi...
canım zaman en iyi ilaç senin için...eşin eğer kabullenemediyse sabırlı olup beklemekte fayda var...zamana bırak biraz.
ama bu arada kendini yıpratma..çünkü anne olucaksın..tüpbebek döneminde senin vücudunun sağlıklı olması çok önemli....
psikolojinin iyi olması çok önemli..eşinle konuşabiliyorsan konuş..duygularını ifade et..eminim anlayacaktır seni.....rabbim yar ve yardımcınız olsun tatlım.....

Günaydın canımYok bende öyle şey olmadıİki günden beri bir halsizlik kasıklarımda ağrı var sinirlerimde biraz gergin,hormonlarımın mevsimsel değişim geçiriyor sanırım:18:O yüzden topikten biraz uzak kaldımAdet olmuşsun geçmiş olsun dikkat et çok kanama varsa doktora git canım

Canım benim teşekkür ederim.Doktora gitmedik sperm testi yaptırdı sadece.Geçen seneden beri kür yapıyor ilaçlar kullanıyor.Olmazsa başka yere yaptıralım diyoruzBendede pko var aylardır kanama yok kahve rengi lekelenme olmuştu yani anlayacğın pko olunca adetinde süpriz hamileliğinde süpriz.Her seferinde negatif görüp canımı sıkacağıma belli müddet daha testlerden uzak dururumEşiminde sinirleri gerildi haklı olarak.Allah hepimize yardım etsin.Sürekli ya varis çekiyorum meryem suresini okumuştum yeniden başladım okumaya birde 4444 defa salavatı tefriciye okuyoruz.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Baharcım kolay şeyler değil tatlım yaşadıklarımız....bence tek merkezle sınırlı kalmayın..dün nette bir yazı okumuştum..izmirde çok ünlü bir tüpbebek merkezinde adamın biri sperm testi vermiş adama senin spermin yok sıfır demişler..adam yıkılmış..sonra başka bir yere yaptırmış..sonuç başka çıkmış....hatırladığım en son ege ünv.de yaptırmış 83 milyon çıkmış.....bence başka merkezide deneyin...yanılmış olabilirler.....ibrahim saraçoğlunun kürlerini denedin mi tatlım.....rabbim dualarınızı kabul etsin...canı gönülden söylüyorum inşallahhhhh rabbim tüpbebeğe gerek kalmadan bebeğinizi size nasip eder......

Haklısın canım Allah insanların en çok sevdiği şeylerle kullarını sınarmış.Ben çocukluğumdan beri anne olmaya pek bir hevesliydim.Bebeklerim felan vardı onların annesi olurdumBizimde sınavımız böyleymiş.Doğrudur canım bir sperm ücretide 80 tl verdik.Biraz zaman geçsinde eşime yine söylerim yaptır diye.Şimdi sinir olmasınKürleri eşim için kullandık.Ben soğan kürü yapmıştım kokusundan yarıda bıraktım.Ama etkili olduğunu duyuyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Sizleride en yakın zamanda meleklerinize kavuştursun

"Özel kadın doğum doktorumuzun tavsiyesiyle sperm testi için İzmir Smyrna Tüp Bebek merkezine gittik.İ lk sperm testimiz 11.08.2012 yapıldı ve "hiç sperminiz yok" dediler. Muayeneden sonra tekrar bir test daha istedi Smyrnanın üroloji doktoru. 01.11.2012 tarihinde yapılan testte "2 milyondan az sperminiz çıktı acilen tüp bebek yapılması gerekiyor" dediler. Fiyatı ve zamanı konuşuldu. Bir arkadaşımızın ısrarı ile 1 hafta sonra Ege ünv. yapılan testte 63,100,000 sperm çıktı.

Ürolog sonuçlara şaşırınca on gün sonra 2.testi istedi ve 80,000,000 çıktı. Ege ünv. bu denli bir artış asla olamaz dediler.Bize aylarca kanlı göz yaşı döktürdüler,üstelik iki test de yanlış yapılır mı?

Bunun affedilir bir açıklaması olamaz. Sonuçta çok hassas bir konu. "

Baharcım bu yazı için demiştim başka merkezde de yaptırın bence..yanılmış olabilirler....

Canım çok teşekkür ederim.Bilgilendirdiğin için.Ya günahlarını almayımda sperm testi yaptırdığımız yer tüp bebek merkezi acaba para çekmek içinmi öyle yapıyorlar diyede aklımdan geçmedi değil hani.Olmazsa yeniden yaptırırız sağlık olsun napalım.Gerçekten insanların sağlığıyla çok kolay oynayabiliyorlar.Bunun hesabını nasıl vereceklerini düşünseler böyle yapmazlar zaten

Tüpbebek merkezlerini çoooooooook iyi seçmek lazım..baksana 80 milyon spermi var adama durduk yere tüpbebek yapacaklar..malesef böyle insafsız insanlarda var....tüpbebek demek birazda para tuzağı demek....lütfen çok seçici olun...ayrıca çooooook iyi araştırın....
mağdur olmayın....bir tahlille yetinmemek lazım..bir doktorla yetinmemek lazım demekki.....yazık yaaaaa...insanlar üzüldüklerine mi yansınlar kandırıldıklarına mı yansınlar......

Bişey değil tatlım..yardımcı olabildimse bir nebze ne mutlu bana..ben netten insanların yaşadıklarından çok şey öğrendim...
o kadar çok tüpbebek merkezi varki....kim ne kadar denetliyor Allah bilir...canım senin pkon var eşinede spermin düşük diye tüpbebeğe yönlendirmek istemiş olabilirler..günahları boyunlarına....olmayan şeyler değil bunlar....gittiğiniz tüpbebek merkezi nerde tatlım....adı ne?

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Doktorda çok önemli şans işi resmen.Biz doktor değilizki anlayalım onlar ne derse inanıp yapıyoruz.Allah'tan korkan bunu yapmaz bencedeGünahlarını almayım yinede.Bursada gittim canım şimdi burda ismini vermem doğru olmaz.Çünkü net biirşey yok canım:26:Ama menfaat para dünyası olmuş genelde öyle

Doğru diyorsun canım..Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah
...sen de mi Bursalısınnnn???? bursalı topiği..muhatı çıldırtıyorlardı.
...buluşup gün yapacaz diyeeeeee.....

Kızlar ben çıkıyorum ne uykucu çıktınız ayollll.......
şaka bir yana öpüyorum hepinizi uyuyun keyfinize bakın bebişler olunca hayatımız kayacak zaten.......
Görüşmek üzere...Allah'a emanet olunnnnnnnnnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…