Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hanımlar sogan suyuna başlamak için adetin 2. günü mü bekleniyor?
ben bi başlayayım diyorum da. 2 ye mi bölüyorsunuz?

hayır canım adet bityor 5 gün sonra başlıyorsun sabah akşam 15 gün boyunca içiyorsunn sıcak ve soğuk içme ılık iç içine bir kaç damla limon sıkabilirsinn kokusu iğrençççç

adetin perşembee en geç cuma gelmesi lazımdı canım perşembe ve cuma oldum olacak gibiydimm ama bugün pek belirti yok adete dair idrar tahlilininde yanılma payı çok az diye biliyorumm zaten diğer hamilelikde ben yapmıştım aynı gün çıkmıştıı (((31 günüm bitti bugünnn ama hala tıkk yokkkk .

canım durumunuz müsaitse sgk anlaşması olan özel hastanelere gidebilirsin.hemen bozma moralini ve alternetiflere yoğunlaş muhatın dediği gibi.

bazi hamilelik belirtileri de var bende ama emin olamiyrum testte cikmamis aile hekimimiz oyle demisti yani ama gec dollenmeyse olabilir mi acaba

tesekkur ederim baharcim
Rica ederim canım
Çıkar belli bellimi olur canım
nasılsınız bakayım.dünden beri yoktum.sayfalar ilerlemiş.istanbul fethi.trabzon derken oku oku bitmedi:44:
Hamdolsun canım sen nasılsınEvet bende sabah baktığımda oku oku bitiremedim.Biraz sohbet ettim sabah fetihlerden felan gittik işte
Allah hayırlı etsin inşallah bebekleirne kavuşmuşsundur.Allah yardımcın olsun
Hayırlı olsun canım inşllh güzel başlangıçlar olur
evet canımmm dediğini de yaptım her şey iyiydi 2 tane bebiş koydular canlarım yaaa şimdiden sevmeye başladım çileklerim benimmm bekleyişteyim artık 5 martta da sonuç
İnşllh pozitifle sonuçlanır hayırlısı neyse o olsun canım
kızlaarr delirmekkk üzereyimmm bennn adettt olamadım geneeee yaaa çok uzadıııı ama bu ayyy iyiyide sabahki testte negatifff
Benimde olmadı uzun süredir ben alışkınım ama pkodan.Sende pko yok değilmi:44:
pazartesi doktor isi iptal oldu sigorta baslamiyormus hemen ufff hep beni buluyor boyle seylerde.anlamadim gitti
Prodüsür şartları uymayınca olmuyor malesef
sadece agri icin degil. once kadin doguma gidecektim ondan cikan onuca gore hareket edecektim. maalesef kismet olmadi
Geçmiş olsun canım üzme kendini çözülür inşallah

yavrum o sper rahat yumurtayı bulunca uyumuştur. unutmultur hgc salgılamayı.
uyanınca salgılar annesi
canım benim arkadaşım adet oldu tüpten sonra bi baktılar ta öbür ay hamilelik belli oldu.
inşaallah dediğim gibi uyuyodur.

kızlarr yaaa bir günah işlediğinizi anladığınızda vicdan azabı çekiyormusunuz ben bu akşam sanırım bir günah işledimmm((ama çok pişmanlık duyuyorum ve asla yapmayacam birdahaa nasıl etsemde bu vicdan azabından kurtulsam

tesekkur ederim.dogru mecburen bekliyoruz zaten o vakit dolana kadar benim ne oldugum belli olur bile.insALLAH bi an once cozulur

bildiğim kadarıyla yokk ama olmuşta olabilir en son eylülde baktırmıştım hormonlarımaa doktor gayet güzel demişti o zaman ..ve hiç adetim geçikmezdi benimmm şimdiyedekk hiç geçmedi tek geçtiği zaman hamileydim ama şuan idrar testi negatiffff hiç belirtim de yok ayrıca

herhangi bir hastanenin aciline gitt doktoruyla konuş onlar sana test yaparr kan testi ve bebk yoksa ilaç yazabilir receteye ayrıyeten beş kuruş vermezsin vee sigortalı olmanda gerekmiyor acil müdahaleleri için birde daha önce sölediğim gibi sağlık güvenceniz yoksa bile aile hekimliği binanızda ebe lerr var onlarda anlayabiliyolar canımm pzt git konuşş

geç döllenme olmuştur belki bir öncekinde çıkmıştır canım ama bundada aynısı olacak diye bişi yok.sen bir iki gün sonra yine yap.bak adet belirtiside yokmuş.herşeyde bir yanılma payı vardır.aaaaaaaaa kız hamilesin inşaallah
bazi hamilelik belirtileri de var bende ama emin olamiyrum testte cikmamis aile hekimimiz oyle demisti yani ama gec dollenmeyse olabilir mi acaba
ozaman hamilesindir belki bir kaç gün sonra yine yaparsın testi.ayyyyyyyyy hepinize aynı şeyi yazıp duruyorum.

inş dediğin gibidir muhatçım yaaaaaaaa.muhat valla tedaviye başladığımda sık sık gir topiğe sen ne güzel moral veriyosun ya

canımmm hani daha önce demiştim ya benim umutlanmaya bile hakkım yok diee öle aslında biliyomusun çünkü eşimin degerleri cidden kötü mantık olarak tutacak bir sayıda değill(

ama tek umudum bu ay meryem süresini bitirdim 41 gün tamamladım onun etkisi bu kadar cabuk olabilirmi acaba

canım önceden parça da gelirdi bugün küçücük bi parça geldi sadece. bugün biraz daha rahatladım. ama garip değil mi gelmemesi?

canım önce tövbe et sonra o kişinin ruhu için dua et. istersen de farkına vardığın için, yani şeytanı kahrettiğin için şükür namazı kıl.

bir günah işlediğini düşünüp vicdan azabı çekmek güzel bir haslettir.ya farkında bile olmayanlardan olsaydın.sadak ver canım yada kuran oku.tabi önce tövbe et.

suan çocukdan bilee önemli desem inanırmısınnn .(((ufffff yaaa bazen bu dilimi koparasım geliyorrr kendi kendime yüzbindefa diyorumki kimse hakkında olumlu ve olumsuzzz konuşmaaaaaaaaaaaaa ama bu sefer başkaa kötü oldummmm saolasın canım yapacammmmm tövbelerr olsun diorumm zaten pişmanlım hemen başladı dahadaaa bittiiii zatennn

sibelcim bizler sana tecrübe ve deneyimlerimizden tavsiyelerde bulanabiliriz ama şundandır yada böyledir diye net konuşamayız.sen doktora gitmelisin bence.antikdenizin dediği gibi acile gidip durumunu anlatırsan yardımcı olurlar canım.

bir günah işlediğini düşünüp vicdan azabı çekmek güzel bir haslettir.ya farkında bile olmayanlardan olsaydın.sadak ver canım yada kuran oku.tabi önce tövbe et.

tamam kesinliklee yapacam cnmmm evet ama inan başıma ağrılar girdiiii biri hakkında kim olursa olsunnn ne olurse olsunnn konuşmakdan hep kaçarımm ama bu akşamm konu aldı götürdüü birde baktımmm konuşmaya başlamışımmmm deli olacam nasıl şeytana uydummm

ayyy döllensin de tek geç olsun.

canım sana biri ayetle biri kızgınlıkla 2 cevap verecegim;
1-rabbinden umudunu yalnızca kafirler keser" senin ömrünü nizama koymuş olan rabbinden, sana kendinden nur üfleyen rabbinden nasıl olur da umudunu kesersin?
2. vck 'nın eşinde 1 tane bile yok. o ne yazmıştı biliyormusun %130 şansımız var demişti. 0 ya 0 sper sayısı bak şimdi tedavideler. sizde en azından az da olsa sayı varmış. şükret canım şükret. adamlar kaç laboratuvar gezdi sperm bulmak için.

muhatcımm eger diğer adetlerin bu şekilde değilse önemsememzlik yapma sakın çünkü her farklılık akla gebeliği getirebilir):))

bu arada kocanı ne yaptn gönderebildinmi doktora bak onuda önemsemezlik yapma gitmesi en iyisi istemeye başladıkdan sonra 6 ay geçtiyse mutlaka baktırın bu arada muhat yaşın kaçtı senin?

OLabilir canım herkezin bünyesi farklı inşllh hamilesindir
Kim olsa çeker kimi belli eder kimi etmez.Ama hepimiz insanız illaki insanlar azda olsa merhameti vardır bence kendi içindede olsaÇok kötü hissediyorsan kendini tövbe et bol bol
tesekkur ederim.dogru mecburen bekliyoruz zaten o vakit dolana kadar benim ne oldugum belli olur bile.insALLAH bi an once cozulur
İnşallah
Yinede belli olmuyor canım dikkat et kendine
Ona bakılırsa eşinin değeri o kadarda iyi olmayan kişilerden çok haber aldık Allah nasip ettimi olur canım akder kısmet başka hiç birşey değil.Göreceğin yaşayacağın şey varsa yaşıyorsun zaten
Hayırlı geceler kızlar,nasılsınız

Hayırlı geceler canım hamdolsun seni sormalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…