- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
hanımlar sogan suyuna başlamak için adetin 2. günü mü bekleniyor?
ben bi başlayayım diyorum da. 2 ye mi bölüyorsunuz?
dur bakalım delirme.ufaklığın sağlıklı bir anneye ihtiyacı varyani inş öyledir canım.kaç gün geçti bilmiyorum ama idrar tahlilleri erken sonuç vermeyebiliyor hem bu ay olmazsa birdahaki ay değilmi ama canım benim rahatlamaya çalış.kanda da baktır istersen.daha emin olursun ve rahatlarsın en azından.inşaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah vardır bebiş
canım durumunuz müsaitse sgk anlaşması olan özel hastanelere gidebilirsin.hemen bozma moralini ve alternetiflere yoğunlaş muhatın dediği gibi.
Rica ederim canımtesekkur ederim baharcim
Çıkar belli bellimi olur canımcanım istnbul benişmde akllkıma gelmişti ama geldiğimde çok iilerlemişti sayfa:)
yavuz dönemine yaklaşıyoruz canım:) her sayfada bir fetih olur:)
canım farklı bi marka içinde herşey var. kârlı göründü bana:)
etüt merkezinde çalışıyorum nasıl tayin şisteyim:)ben yokken hepiniz burdasınızız maaşaallah, şimdi 1 ziyaretçi bile yok
Hamdolsun canım sen nasılsınnasılsınız bakayım.dünden beri yoktum.sayfalar ilerlemiş.istanbul fethi.trabzon derken oku oku bitmedi:44:
Allah hayırlı etsin inşallah bebekleirne kavuşmuşsundur.Allah yardımcın olsunkızlar nihayet transferim oldu 2 bebiş koydular5 martta test yaptırıcakmışım nasıl sabredeceksemmm geeeellll 5 mart gel salııı gel gel gel kızlar dualarınızda beni unutmayın
muhatcımm söylediğini yaptım duayı hep okudum
Hayırlı olsun canım inşllh güzel başlangıçlar olurselam kızlar ben bugün umut tüpbebekte tedaviye başladım.umut tüpbebekten çıktıktan sonra görümceme gittim şu anda halen ordayım bugün burda kalıcaz ama beni merak ettiğinizi düşündüğüm için haber vermek istedim ben bugün hayırlısıyla tedaviye başladım.ilk iğnemi oldum perşembe gününe kadar iğnelerimi yapıcam sonra kontorole gidicem benim için dua edin canlarım hakkımda hayırlısıysa eşimde sperm çıksın ve bebişime kavuşayım.
İnşllh pozitifle sonuçlanır hayırlısı neyse o olsun canımevet canımmm dediğini de yaptım her şey iyiydi 2 tane bebiş koydular canlarım yaaa şimdiden sevmeye başladım çileklerim benimmm bekleyişteyim artık 5 martta da sonuç
Benimde olmadı uzun süredir ben alışkınım ama pkodan.Sende pko yok değilmi:44:kızlaarr delirmekkk üzereyimmm bennn adettt olamadım geneeee yaaa çok uzadıııı ama bu ayyyiyiyide sabahki testte negatifff
Prodüsür şartları uymayınca olmuyor malesefpazartesi doktor isi iptal oldusigorta baslamiyormus hemen ufff hep beni buluyor boyle seylerde.anlamadim gitti
Geçmiş olsun canım üzme kendini çözülür inşallahsadece agri icin degil. once kadin doguma gidecektim ondan cikan onuca gore hareket edecektim. maalesef kismet olmadi
canım sabah kalkarkalmaz ilk idrarla yaptım zaten ama şimdiyedek olmalıydı zaten ben hayatımda böle geçikmedim((ama ufacık bir çizgi bile çıkmadı bakalım hafta içi olsun veya olmasın mutlaka gidecem doktoraa elimde bir test daha var olmazsa onuda yaparım yarin ay birde belirtilerimde kaçtııı:)))korktular galiba benden ne agrı ne sızı kaldı karnım bile ağrımıyo şoktayımmm vallaa
Rica ederim canım
Çıkar belli bellimi olur canım
Hamdolsun canım sen nasılsınEvet bende sabah baktığımda oku oku bitiremedim.Biraz sohbet ettim sabah fetihlerden felan gittik işte
Allah hayırlı etsin inşallah bebekleirne kavuşmuşsundur.Allah yardımcın olsun
Hayırlı olsun canım inşllh güzel başlangıçlar olur
İnşllh pozitifle sonuçlanır hayırlısı neyse o olsun canım
Benimde olmadı uzun süredir ben alışkınım ama pkodan.Sende pko yok değilmi:44:
Prodüsür şartları uymayınca olmuyor malesef
Geçmiş olsun canım üzme kendini çözülür inşallah
Rica ederim canım
Çıkar belli bellimi olur canım
Hamdolsun canım sen nasılsınEvet bende sabah baktığımda oku oku bitiremedim.Biraz sohbet ettim sabah fetihlerden felan gittik işte
Allah hayırlı etsin inşallah bebekleirne kavuşmuşsundur.Allah yardımcın olsun
Hayırlı olsun canım inşllh güzel başlangıçlar olur
İnşllh pozitifle sonuçlanır hayırlısı neyse o olsun canım
Benimde olmadı uzun süredir ben alışkınım ama pkodan.Sende pko yok değilmi:44:
Prodüsür şartları uymayınca olmuyor malesef
Geçmiş olsun canım üzme kendini çözülür inşallah
geç döllenme olmuştur belki bir öncekinde çıkmıştır canım ama bundada aynısı olacak diye bişi yok.sen bir iki gün sonra yine yap.bak adet belirtiside yokmuş.herşeyde bir yanılma payı vardır.aaaaaaaaa kız hamilesin inşaallahadetin perşembee en geç cuma gelmesi lazımdı canım perşembe ve cuma oldum olacak gibiydimm ama bugün pek belirti yok adete dair idrar tahlilininde yanılma payı çok az diye biliyorumm zaten diğer hamilelikde ben yapmıştım aynı gün çıkmıştıı(((31 günüm bitti bugünnn ama hala tıkk yokkkk .
ozaman hamilesindir belki bir kaç gün sonra yine yaparsın testi.ayyyyyyyyy hepinize aynı şeyi yazıp duruyorum.bazi hamilelik belirtileri de var bende ama emin olamiyrum testte cikmamis aile hekimimiz oyle demisti yani ama gec dollenmeyse olabilir mi acaba
yavrum o sper rahat yumurtayı bulunca uyumuştur. unutmultur hgc salgılamayı.
uyanınca salgılar annesi
canım benim arkadaşım adet oldu tüpten sonra bi baktılar ta öbür ay hamilelik belli oldu.
inşaallah dediğim gibi uyuyodur.
yavrum o sper rahat yumurtayı bulunca uyumuştur. unutmultur hgc salgılamayı.
uyanınca salgılar annesi
canım benim arkadaşım adet oldu tüpten sonra bi baktılar ta öbür ay hamilelik belli oldu.
inşaallah dediğim gibi uyuyodur.
canım önceden parça da gelirdi bugün küçücük bi parça geldi sadece. bugün biraz daha rahatladım. ama garip değil mi gelmemesi?adetin lekenme şeklindeydi çok af buyur söküldünmü canım.eğer tam sökülmediysen soğan kürünün söktürücü özelliği olduğu için gebelik durumlarında kullanılması tehlikeli olabilir.
kızlarr yaaa bir günah işlediğinizi anladığınızda vicdan azabı çekiyormusunuz ben bu akşam sanırım bir günah işledimmm((ama çok pişmanlık duyuyorum ve asla yapmayacam birdahaa nasıl etsemde bu vicdan azabından kurtulsam
kızlarr yaaa bir günah işlediğinizi anladığınızda vicdan azabı çekiyormusunuz ben bu akşam sanırım bir günah işledimmm((ama çok pişmanlık duyuyorum ve asla yapmayacam birdahaa nasıl etsemde bu vicdan azabından kurtulsam
canım önceden parça da gelirdi bugün küçücük bi parça geldi sadece. bugün biraz daha rahatladım. ama garip değil mi gelmemesi?
canım önce tövbe et sonra o kişinin ruhu için dua et. istersen de farkına vardığın için, yani şeytanı kahrettiğin için şükür namazı kıl.
canım önceden parça da gelirdi bugün küçücük bi parça geldi sadece. bugün biraz daha rahatladım. ama garip değil mi gelmemesi?
canım önce tövbe et sonra o kişinin ruhu için dua et. istersen de farkına vardığın için, yani şeytanı kahrettiğin için şükür namazı kıl.
bir günah işlediğini düşünüp vicdan azabı çekmek güzel bir haslettir.ya farkında bile olmayanlardan olsaydın.sadak ver canım yada kuran oku.tabi önce tövbe et.
ayyy döllensin de tek geç olsun.geç döllenme olmuştur belki bir öncekinde çıkmıştır canım ama bundada aynısı olacak diye bişi yok.sen bir iki gün sonra yine yap.bak adet belirtiside yokmuş.herşeyde bir yanılma payı vardır.aaaaaaaaa kız hamilesin inşaallah
ozaman hamilesindir belki bir kaç gün sonra yine yaparsın testi.ayyyyyyyyy hepinize aynı şeyi yazıp duruyorum.
inş dediğin gibidir muhatçım yaaaaaaaa.muhat valla tedaviye başladığımda sık sık gir topiğe sen ne güzel moral veriyosun ya
canımmm hani daha önce demiştim ya benim umutlanmaya bile hakkım yok diee öle aslında biliyomusun çünkü eşimin degerleri cidden kötü mantık olarak tutacak bir sayıda değill(
ama tek umudum bu ay meryem süresini bitirdim 41 gün tamamladım onun etkisi bu kadar cabuk olabilirmi acaba
OLabilir canım herkezin bünyesi farklı inşllh hamilesindirbazi hamilelik belirtileri de var bende ama emin olamiyrum testte cikmamis aile hekimimiz oyle demisti yani ama gec dollenmeyse olabilir mi acaba
Kim olsa çeker kimi belli eder kimi etmez.Ama hepimiz insanız illaki insanlar azda olsa merhameti vardır bence kendi içindede olsakızlarr yaaa bir günah işlediğinizi anladığınızda vicdan azabı çekiyormusunuz ben bu akşam sanırım bir günah işledimmm((ama çok pişmanlık duyuyorum ve asla yapmayacam birdahaa nasıl etsemde bu vicdan azabından kurtulsam
tesekkur ederim.dogru mecburen bekliyoruz zateno vakit dolana kadar benim ne oldugum belli olur bile.insALLAH bi an once cozulur
Yinede belli olmuyor canım dikkat et kendinebildiğim kadarıyla yokk ama olmuşta olabilir en son eylülde baktırmıştım hormonlarımaa doktor gayet güzel demişti o zaman ..ve hiç adetim geçikmezdi benimmm şimdiyedekk hiç geçmedi tek geçtiği zaman hamileydim ama şuan idrar testi negatiffff hiç belirtim de yok ayrıca
Ona bakılırsa eşinin değeri o kadarda iyi olmayan kişilerden çok haber aldık Allah nasip ettimi olur canım akder kısmet başka hiç birşey değil.Göreceğin yaşayacağın şey varsa yaşıyorsun zatencanımmm hani daha önce demiştim ya benim umutlanmaya bile hakkım yok diee öle aslında biliyomusun çünkü eşimin degerleri cidden kötü mantık olarak tutacak bir sayıda değill(
ama tek umudum bu ay meryem süresini bitirdim 41 gün tamamladım onun etkisi bu kadar cabuk olabilirmi acaba
Hayırlı geceler kızlar,nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?