Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hayırlı geceler kızlar,nasılsınız
sana da hayırlı geceler canım nasılsın
mantık mııı.yakıştıramadım sanaAllah ol derse gerisi hikaye...ya hep aynı şeyi söylüyor olabiliriz ama bu tek gerçek.hem niye umutlanmaya hakın yokmuş.herkesten daha çok var.birda duymayalım senden böyle şeyler tamammı canım benim.olu oda olur Allahız izniyle olacaktır.zamanı vardır.

şu melun yok mu..........Allah tövbe edenleri sever.birde senin gibisini dahada bir sever inşaallah...

kız hiçç şükretmezzz olurmuyummm elbettee her gözümü açtımda şükrütediyorum zaten tüp yaptıracak olsam o şansı doktorlar veriyorr doğal yoldann olması içinn şansım yok dedimmm çünkü bir çok deger malesef 0 ama tüp yaptırcak olsak şükürlerr olsunnnnkii şansımızz çokk

arkadaşlar bu topiğe ne oldu ya? hasta olan da dertli olmayan da dertli?
bi moralinizi düzeltir misiniz?
nazar mı değdi nedir
hadi bi besmele çekip kendimize gelelim..
antikdeniz, canım konuştugun kişiye anlat durumu, vicdan azabı duydugunu da söyle. malum ahirette sıratta karşılaşıp helallik istemek de var ucunda.

bak şimdii bana bir vicdan azabı daha çektirdinnn((acaba isyankar bir söz mü kullandımmm dieee ayyy yokkk yaaaa ben milyondefa günde şükürler olsun diyen biriyim hele hele bu durumdaa ÇOK ŞÜKÜRRRRRR ALLAHAA HEP DİYORUMM NORMAL OLMASA BİLE ÇOK ŞÜKÜR TÜPDE ŞANSIMIZ ÇOK FAZLA DİEE

aaahhh hasta olmayıp birde pozitifi görseydikkk :)))ama negatifi görünce bu sefer neden adet olamıyorum stresi oluoyorr canımcımmm hatta acaba bir hastalıkmı oldu stresden yoksa pcomu oldummm neden olmadı kisttmi oluştuu dieee başlıyorsun bu seferr...

tamam canım şimdii dikkatsiz bir konuşmaa daha yaptımmmm ay daha az önce yazmıştım(gene vicdan azabı çektimmmm şükürlerr olusnn tabii 1 tane sperm bir yumurta yetiyorrr neden olmasın olabilirrr tamam kızmayınnn anladımmm hattamııı hattaaaaaaaaaaaaaaaa çokkk kötü oldummmmmmmmm

selam kizlar iti geceler..bisuru alinti yaptim ama pc gidince hepsi gitti......ssonmezcim cnm iyim bende nasil oluyum ruh halim degisken mesela bugun cok efkarliyim..yarin ne olur bilmiyorum eveden cikasim yok kimseyi gormek istemiyorum,hic biseyden zevk almiyorum,yillarca uyumak istiyorum yada kab olmak istiyorum amaaaa,ne istedigimide bilmiyorum oyle iste siyirdim kafayi en sonunda galiba...transferi olan baharmiydi bilemedim ama insallah negatifi gormezsin cnm arkadasim....nurusuma cnm tedaviye baslamissin insallah yarida kalmasin ve bebeyini alirsin kucagina insallah...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM...evet ya birbirimize moral olucaz biz.mart ayı güzel gelecek inşaallah.
Kızlar ben çıkıyorum uykum geldi:18: hepinize iyigeceler görüşürüz

canım benim sana iyi geceler.yarın görüşürüz telefonla................arıcam seni

p.s
Sağolun kızlar,elhamdülillah diyelim,daha iyi olduğumuz günleri de göstersin yakında Rabbim
pazartesi gidecegim canım doktora. eşime de geçen sinirle dedim güldü:) hayatım ne gülüyon diyorum hala gülüyo:) gittin mi dedim yemin etti gitmemiş. salı günü ikna olursa gidecek. aslında burası küçük yer ondan çok çekiniyor hastanede illa bi tanıdıga rastlıyosun. neyin var falan filan derke zor durumda kalıyosun. ben ankaraya git diyorum ama bakalım artık:)
canım ben 26 yaşındayım. 10 aydır bekliyoruz bebğimizi gelmedi. babası gibi inat:s

canım elini koy göbüşüne duanı et. rabbim deniyor seni anlamıyor musun?
hakkında haırlısı olsun, inşaallah hayırlı olan bebeğinin olmasıdır.

hımm anladım illada bir tanıdık çıkar haa böle kaçınılan durumlardaa

canımsın snin yazdın bir dua vardı elini karnına koy dua et die bir arkadaşa yazmıştın bende onu yapıyorummmm ordan çaldımmmmmm ona dedyidinn sen bende hemencik gördümm ezberledimm yapıyommm

neyse bir düşüneyim karar verirsem ...ararım....yeni bitti diğer çaylarım...belki faydası olurr...inşallah tez zamanda yavrularımız gelir..

Eşimin sonucunu aldık ve hiç şaşırmadık.Sonuç oligosperm.Hayırlısı olsun ne desemde boş kısmet işte.Hepinize hayırlı cumalar görüşmek dileğiyle iyigeceler

hayırlısı canım...herşey gönlünüzce olsun...

ben 3 gün önce evde yaptım negatifti sonuç amaaaan dedim daha çıkmamaıştır sonuç dedim. hele babaya çektiyse yavaş hareket ediyordur, aheste aheste bölünüyordur dediydim:)

her ayy aynı rüyalara dalmaktan hiç bıkmadık...allah büyükk...yaşama sevincimiz hiç eksilmesin...

Hayırlı cumalarAllah ım herkesin dualarını kabul etsin bu güzel günde.
Hayırlı evlatlar nasip etsin,öncesinde kolay gebelikler..

amin canım hepimizin ...

kız ben bilmiyordum bunlarııı paylaşım için teşşekkür...yeni bişey öğrenmek hoşuma gidiyor ..sayenizde...

selam kızlar nasılsınızkızlar bende yarın tedavime başlıyorum hayırlısıyla ama kalbim duracak heyecandan şimdiden böyle heyecan yaptım eşim ameliyat olunca kalbim durmasa iyidir

a.s. canım sen nasılsın..ayy sakin ol tatlım...allah yardımcın olsun...herşeyy güzel olucak allahın izniyle..

canım kalabalık yerlerde yalnız olmakta zorr hele gurbet ellerde...rabbim sabırlar versin...allah kavuştursun...

kizlar bi sayfalari okusunda gelirler heralde yAzi paneli degisti bide kirmizi yaziyim dedim

ay sormaa aynende öyle oluyorr....açar açmaz başlıyorum ...tabi sonuna gelmek ne mümkün...az yazın biraz ayoll...

ohhhh bebişde geldiii...inşallah sana tutunur...anneciğini hiç bırakmaz...hamişliğin tadını çıkar...rahatt ol canım...gerçekten o tarih beklemek düşünmekk ister istemez oluyor ama...allah yardımcın olsun...pozitif haberler alıcaz hepbirlikte aminn..

dualarımız seninlee...gelsin bebişler..

tamam cnm dedigini yapayim insALLAH pazartesi

bu inatçı bebişlerrr birr gelseee zatenn:))))akşam bir ark geldi tüp bebekler oldu bebegi 1 yaşında şimdii akşam konuşuyoruz işte dioyorki çok ağladımmm çok yıprattım kendimide evliliğimide ama noldu oldu şimdi dönüpp baktımda boşuna o kadar ağlamışımm strese koymuşum kendimi diyor::)))bizde eminimmm gün gelecekk bu yazdıklarımızı belki okuyacagızz neler yaşamışım dicezzzz gözlerimiz dolacak o zaman belkide ağlayacazz:))kızlar hep diyorum yaa ALLAH BAŞKA DERTLE SINAMASIN BİZİ DİE EN ZOR SINAVIMIZ BU OLSUN DİEE hakilaten çok düşünüyorum bunu neler neler varrrrr gecen tvde haberleri izlemişinizdir kadın hem kendi hem de karnında ikizleri öldüü((

RABBİM HERSEYİN HAYIRLISINI VERSİN BEBİŞİNDEE TABİKİ

:) çok sevindim canım. sakın unutma o duayı her sıkıştığında oku.
ben çok faydasını gördüm. ama nedense kendime çok az okudum o duayı
kendimize faydamız yok:)
ben bi sitede okudum 15 günden evvel kesin hamilelilk belli olmaz diyordu.
Allah'ım inşaallah ruhunu üfleyeceğin bebeği vermişsindir...

canım ben karıştırdımmı ya...adet olup lekenlenme şeklinde devam eden ve sökülmeyen ve hamile olma ihtimalini düşündüğüm senmisiiiiiiiiiiiiin.

haklisin cnm bi an once ogrenmem lazim ne oldugunu

kızlar bugün bişe öğrendimm eşiniz ve siz bir suya ayrı ayrı ama 70 000 defa lem yelid die okunuyormuş sonra o su içilip o gece birlikdelik oluyormuş ALLAHIN İZNİYLE OLUYORMUŞŞ denesekmi acaba görümceme bir hoca sölemişş oda bugün bana söledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…