sana da hayırlı geceler canım nasılsınHayırlı geceler kızlar,nasılsınız
mantık mııı.yakıştıramadım sanacanımmm hani daha önce demiştim ya benim umutlanmaya bile hakkım yok diee öle aslında biliyomusun çünkü eşimin degerleri cidden kötü mantık olarak tutacak bir sayıda değill(
ama tek umudum bu ay meryem süresini bitirdim 41 gün tamamladım onun etkisi bu kadar cabuk olabilirmi acaba
tamam kesinliklee yapacam cnmmm evet ama inan başıma ağrılar girdiiii biri hakkında kim olursa olsunnn ne olurse olsunnn konuşmakdan hep kaçarımm ama bu akşamm konu aldı götürdüü birde baktımmm konuşmaya başlamışımmmm deli olacam nasıl şeytana uydummm
ayyy döllensin de tek geç olsun.
canım sana biri ayetle biri kızgınlıkla 2 cevap verecegim;
1-rabbinden umudunu yalnızca kafirler keser" senin ömrünü nizama koymuş olan rabbinden, sana kendinden nur üfleyen rabbinden nasıl olur da umudunu kesersin?
2. vck 'nın eşinde 1 tane bile yok. o ne yazmıştı biliyormusun %130 şansımız var demişti. 0 ya 0 sper sayısı bak şimdi tedavideler. sizde en azından az da olsa sayı varmış. şükret canım şükret. adamlar kaç laboratuvar gezdi sperm bulmak için.
Hayırlı geceler canım hamdolsun seni sormalı
sana da hayırlı geceler canım nasılsın
arkadaşlar bu topiğe ne oldu ya? hasta olan da dertli olmayan da dertli?
bi moralinizi düzeltir misiniz?
nazar mı değdi nedir
hadi bi besmele çekip kendimize gelelim..
antikdeniz, canım konuştugun kişiye anlat durumu, vicdan azabı duydugunu da söyle. malum ahirette sıratta karşılaşıp helallik istemek de var ucunda.
sana da hayırlı geceler canım nasılsın
mantık mııı.yakıştıramadım sanaAllah ol derse gerisi hikaye...ya hep aynı şeyi söylüyor olabiliriz ama bu tek gerçek.hem niye umutlanmaya hakın yokmuş. herkesten daha çok var.birda duymayalım senden böyle şeyler tamammı canım benim.olu oda olur Allahız izniyle olacaktır.zamanı vardır.
şu melun yok mu..........Allah tövbe edenleri sever.birde senin gibisini dahada bir sever inşaallah...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM...evet ya birbirimize moral olucaz biz.mart ayı güzel gelecek inşaallah.arkadaşlar bu topiğe ne oldu ya? hasta olan da dertli olmayan da dertli?
bi moralinizi düzeltir misiniz?
nazar mı değdi nedir
hadi bi besmele çekip kendimize gelelim..
antikdeniz, canım konuştugun kişiye anlat durumu, vicdan azabı duydugunu da söyle. malum ahirette sıratta karşılaşıp helallik istemek de var ucunda.
Kızlar ben çıkıyorum uykum geldi:18: hepinize iyigeceler görüşürüz
p.smuhatcımm eger diğer adetlerin bu şekilde değilse önemsememzlik yapma sakın çünkü her farklılık akla gebeliği getirebilir):))
bu arada kocanı ne yaptn gönderebildinmi doktora bak onuda önemsemezlik yapma gitmesi en iyisi istemeye başladıkdan sonra 6 ay geçtiyse mutlaka baktırın bu arada muhat yaşın kaçtı senin?
pazartesi gidecegim canım doktora. eşime de geçen sinirle dedim güldü:) hayatım ne gülüyon diyorum hala gülüyo:) gittin mi dedim yemin etti gitmemiş. salı günü ikna olursa gidecek. aslında burası küçük yer ondan çok çekiniyor hastanede illa bi tanıdıga rastlıyosun. neyin var falan filan derke zor durumda kalıyosun. ben ankaraya git diyorum ama bakalım artık:)Sağolun kızlar,elhamdülillah diyelim,daha iyi olduğumuz günleri de göstersin yakında Rabbim
aaahhh hasta olmayıp birde pozitifi görseydikkk :)))ama negatifi görünce bu sefer neden adet olamıyorum stresi oluoyorr canımcımmm hatta acaba bir hastalıkmı oldu stresden yoksa pcomu oldummm neden olmadı kisttmi oluştuu dieee başlıyorsun bu seferr...
p.s
pazartesi gidecegim canım doktora. eşime de geçen sinirle dedim güldü:) hayatım ne gülüyon diyorum hala gülüyo:) gittin mi dedim yemin etti gitmemiş. salı günü ikna olursa gidecek. aslında burası küçük yer ondan çok çekiniyor hastanede illa bi tanıdıga rastlıyosun. neyin var falan filan derke zor durumda kalıyosun. ben ankaraya git diyorum ama bakalım artık:)
canım ben 26 yaşındayım. 10 aydır bekliyoruz bebğimizi gelmedi. babası gibi inat:s
canım elini koy göbüşüne duanı et. rabbim deniyor seni anlamıyor musun?
hakkında haırlısı olsun, inşaallah hayırlı olan bebeğinin olmasıdır.
canım dediğim gibi ben aktarı aradım sordum 100 kişi bebek sahibi oldu nerdeyse dedi zaten memnun kalan insanlar tavsye ediyorlarmış diğerlerine ve öyle buluyorlarmış bu aktarı kk dada okudum birisi böle hamile kalmış sonuçlarınızı gönderin yada okuyun ona göre ürün hazırlayalım dedi adam tlf al netten ve kendin ara ayrıntılı bi şekilde konuş ben sadece danışmak için aradıpımı söledim adam da anlattı işte böle... bizimde hiç bi sorunumuz yok Allaha hamd olsun bakalım hayırlısı inşaallah hiç bişeye gerek kalmadan gelir miniklerimizi..... amin
Eşimin sonucunu aldık ve hiç şaşırmadık.Sonuç oligosperm.Hayırlısı olsun ne desemde boş kısmet işte.Hepinize hayırlı cumalar görüşmek dileğiyle iyigeceler
ben 3 gün önce evde yaptım negatifti sonuç amaaaan dedim daha çıkmamaıştır sonuç dedim. hele babaya çektiyse yavaş hareket ediyordur, aheste aheste bölünüyordur dediydim:)
Hayırlı cumalarAllah ım herkesin dualarını kabul etsin bu güzel günde.
Hayırlı evlatlar nasip etsin,öncesinde kolay gebelikler..
eeee cennet boştan yere annelerin ayaları altında olmayacak:)
kadın çekiyor tabi.
canım dünyada kadınların günahlarını affettiren 3 şey var. erkeklerinde 2. bunların ilk ikisi ortak 3.sü kadına özgü(yani ayrıcalıklıyız)
1- kabeye gidip hacı olmak
2-namusunu koruyarak helal evlilik yaptıgın ilk gece
3- doğum yapmak.
selam kızlar nasılsınızkızlar bende yarın tedavime başlıyorum hayırlısıyla ama kalbim duracak heyecandan şimdiden böyle heyecan yaptım eşim ameliyat olunca kalbim durmasa iyidir
canım kalabalık yerlerde yalnız olmakta zorr hele gurbet ellerde...rabbim sabırlar versin...allah kavuştursun...ne var ne yok hanımlar?
ben 10 gunlugune yanlızım...mutsuzumm
esım toplantıları icin 10 gunlugne tr geldi. ben yanlızım.
ne yaparım bılmıorumm. bos olanınız varsa. sohbetın dıbıne vurabılırımmm
kizlar bi sayfalari okusunda gelirler heralde yAzi paneli degisti bide kirmizi yaziyim dedim
kızlar nihayet transferim oldu 2 bebiş koydular5 martta test yaptırıcakmışım nasıl sabredeceksemmm geeeellll 5 mart gel salııı gel gel gel kızlar dualarınızda beni unutmayın
muhatcımm söylediğini yaptım duayı hep okudum
selam kızlar ben bugün umut tüpbebekte tedaviye başladım.umut tüpbebekten çıktıktan sonra görümceme gittim şu anda halen ordayım bugün burda kalıcaz ama beni merak ettiğinizi düşündüğüm için haber vermek istedim ben bugün hayırlısıyla tedaviye başladım.ilk iğnemi oldum perşembe gününe kadar iğnelerimi yapıcam sonra kontorole gidicem benim için dua edin canlarım hakkımda hayırlısıysa eşimde sperm çıksın ve bebişime kavuşayım.
herhangi bir hastanenin aciline gitt doktoruyla konuş onlar sana test yaparr kan testi ve bebk yoksa ilaç yazabilir receteye ayrıyeten beş kuruş vermezsin vee sigortalı olmanda gerekmiyor acil müdahaleleri için birde daha önce sölediğim gibi sağlık güvenceniz yoksa bile aile hekimliği binanızda ebe lerr var onlarda anlayabiliyolar canımm pzt git konuşş
hımm anladım illada bir tanıdık çıkar haa böle kaçınılan durumlardaa
canımsın snin yazdın bir dua vardı elini karnına koy dua et die bir arkadaşa yazmıştın bende onu yapıyorummmm ordan çaldımmmmmm ona dedyidinn sen bende hemencik gördümm ezberledimm yapıyommm
sibelcim bizler sana tecrübe ve deneyimlerimizden tavsiyelerde bulanabiliriz ama şundandır yada böyledir diye net konuşamayız.sen doktora gitmelisin bence.antikdenizin dediği gibi acile gidip durumunu anlatırsan yardımcı olurlar canım.
Hayırlı geceler kızlar,nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?