Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

insALLAH cnm dogru herkesin bunye farkli bide eger oyle birsey varsa benim ilk ya ondanda olabilir

canım ben karıştırdımmı ya...adet olup lekenlenme şeklinde devam eden ve sökülmeyen ve hamile olma ihtimalini düşündüğüm senmisiiiiiiiiiiiiin.

bencede muhat bu ciddi bir belirtii yerleşme kanamaları genelde böyle oluyor canımm az az kanama geliyorrr (sen sökülmeyi beklerkene bebişş yuvasına yerleşiyorr:))))inş inşşşşşşşşş

canım ben karıştırdımmı ya...adet olup lekenlenme şeklinde devam eden ve sökülmeyen ve hamile olma ihtimalini düşündüğüm senmisiiiiiiiiiiiiin.

canım sibelde de aynı durum vardı zaten :)
ikimiz için 1 cevap oldu:)

ben de tedavi öncesi kan tahlillerimi verdim.bu hafta sonuçlar çıkar büyük ihtimalle.adet olduğum içinpazartesi gidip histeroskopi için gün alıcam.oda adet bitiminde hemen oluyor.ve sonuçlar iyi çıkarsa inşaallah birdahaki adetimde benimde tedavi sürecim başlamış olacak Allahın izniyle.5.tüp son tüp olacak inşaallah.kızlar ettiğinizi zaten biliyorum ama dualrınızı eksik etmyin ne olur.

bencede muhat bu ciddi bir belirtii yerleşme kanamaları genelde böyle oluyor canımm az az kanama geliyorrr (sen sökülmeyi beklerkene bebişş yuvasına yerleşiyorr:))))inş inşşşşşşşşş

muhaaat kizz test yapmadinmi sen valla catladim cnm olmaz boyle iskence..insallah yerlesme kanamasidir...ki oyle gorunuyor..insallah boyle ol

canımm seyyanımmm dualarımızzz hep seninleee inşallaaahhh gelecek ay bu zamanlara tedavine hayırlısıyla başlamış olur ve bebişine kavuşursunnn ..innnnşşş inşşşşş güzel haberin yakındır senindeee cnmmm

neyse bayanlar ben cikiyorum cevap yazmadigim varsa kusura bakmasin.hayirli geceler hepinize

bugun ablamlara gittim..uvey ablam anne baba ayri ama beni onlar buyuttu oz olsa bu kadar olurdu yani emek kardesiyiz...onunda 7 sene sonra ilk asilamada kizini aldi kucagina 12 sene gecti ama bidaha olmada..ablam esimin dayisiyla evli..bugun cocuklar vardi genelde herkesin kucuk cocuklari va..enisteme baktim cocuklara oyle hasretle bakiyorduki icim cizz etti..kucagina alinca sevemeden geri birakiyor....kaynimda kucuk kizini aldi hop hop sanki evi cuvala girmis gibi bi sevdiiii...enistemin kiz kardesi ha bire torun seviyor onlarin ne yaptiklarini anlatiyor....ablam zaten hiic bakamiyor da enistem cok uzdu beni bugun bi bakisi vardiki..insallah onlarinda olur bi daha...yegenim hep bi kiz kardes isterdi adinida gul koyacakti...insallah koyar

kız ben size diyorum hamilesiniz diye siz bana diyosunuz hamilesin diye:) canım sanmıyorum yerleşme oldugunu. zaten erken oldu.
olursa çoooooook büyük sürpriz olur.
damacananın yanındayım, başlasam mı acaba:) okumaya değer. ayrıca sır bi dua var "ismi azam" duası. kitaplardaki ismi azam da budur ancak eksiktir.
neden eksiktir? çünkü onu okuduktan sonra ne dilersen geri dönmeyen bi duadır. kendini bilmeyenler zararlı işler yapar niyetiyle zamanın büyükleri bunu gretmemişlerdir. fakat yaptıgım araştırmalarda bu duanın içerisinde ihlas suresi, Allahümme intesselam, ve mikesselam tebareke ya celili vel ikram" duası da vardır.

canım 1 gün önce topikte mutlaka gene hatırlat olur mu? dilimizden geldiğince duamızı ederiz.

amin canım benim amiin.hepimiz için amin.isteyen herkes için amin.bu topikteki dostlarım için amin.muhat için amin,nurusima için amin,nekadarzor için amin,bahar için amin,kays için amin,seybil için amin,s.sönmez için amin,ecrin için amin,mutluluk için amin,merseray için amin,senin için amin aklıma gelmeyen dostlarım için amin...........özledik,vuslat için amiiiiiiiiiiiiin.

canımm çok şükür bir tane varmışşş ama bak oda olmaya bilirdi inşalla 2 .de olurrr tez zamanda

vallaa birileri hamişşş çıkacak bu gidişleee birbirmize diozz sende kanama oluyoo o yanıltıyo benimm kan gelmiyooo adet geçioo ama test negatifff gülelim mi ağlayalımm mıııııı kızzz inşşş süprizlerr arka arkaya gelirrr şimdi sizlerle konuşuncaa umudum katbekat arttıııı valla benimde hamile moduna girdim bile hatta eşimdee ben hamileymişim modunda bugünden beriii

bende denicem bu ay duayı ama eşin ve sen ayrı sulara okuyaacaznız canım 70000 sen 70000 eşin malum günlerdeeee:))))cup suyu içippppp gecesindee artıkın inş bebişin seninlee:)))

ben meryem süresini bitireli 1 hafta olduuu çok umutluyum ondan bir kaç ay içinde inş olurr çünkü gecen sene şubatta bitirmiştim süremi eşim okumuştu o zaman çoğunlukla vee martta hamiş oldumu öğrenmiştimmmm ayrıyeten o ay tefriciyede okumuştummm :)hatta ve hatta adet olmadan bitirmeye calışıyordummm eşimde sen bu aya mı yetiştirmeye caşıyon ne yapıyon demiştiii:))hakikaten olmuştu o ayy ve cidden doğru kocamın değeri düşükdüü

bak şimdi çok pişman oldum gene az önce yazdıklarımdan dolayııı tövbe yarabbimmmm nasılll umutsuzum diyebildim halbuki gecensene muhteşem bir mucize yaşamıştımm bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…