- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
OLabilir canım herkezin bünyesi farklı inşllh hamilesindir
Kim olsa çeker kimi belli eder kimi etmez.Ama hepimiz insanız illaki insanlar azda olsa merhameti vardır bence kendi içindede olsaÇok kötü hissediyorsan kendini tövbe et bol bol
İnşallah
Yinede belli olmuyor canım dikkat et kendine
Ona bakılırsa eşinin değeri o kadarda iyi olmayan kişilerden çok haber aldık Allah nasip ettimi olur canım akder kısmet başka hiç birşey değil.Göreceğin yaşayacağın şey varsa yaşıyorsun zaten
Hayırlı geceler canım hamdolsun seni sormalı
canım ben karıştırdımmı ya...adet olup lekenlenme şeklinde devam eden ve sökülmeyen ve hamile olma ihtimalini düşündüğüm senmisiiiiiiiiiiiiin.
canım ben karıştırdımmı ya...adet olup lekenlenme şeklinde devam eden ve sökülmeyen ve hamile olma ihtimalini düşündüğüm senmisiiiiiiiiiiiiin.
bencede muhat bu ciddi bir belirtii yerleşme kanamaları genelde böyle oluyor canımm az az kanama geliyorrr(sen sökülmeyi beklerkene bebişş yuvasına yerleşiyorr:))))inş inşşşşşşşşş
ben de tedavi öncesi kan tahlillerimi verdim.bu hafta sonuçlar çıkar büyük ihtimalle.adet olduğum içinpazartesi gidip histeroskopi için gün alıcam.oda adet bitiminde hemen oluyor.ve sonuçlar iyi çıkarsa inşaallah birdahaki adetimde benimde tedavi sürecim başlamış olacak Allahın izniyle.5.tüp son tüp olacak inşaallah.kızlar ettiğinizi zaten biliyorum ama dualrınızı eksik etmyin ne olur.
canım sibelde de aynı durum vardı zaten :)
ikimiz için 1 cevap oldu:)
Merhaba bayanlar aşılama yaptıran var mı aranızda
canım sibelde de aynı durum vardı zaten :)
ikimiz için 1 cevap oldu:)
kız ben size diyorum hamilesiniz diye siz bana diyosunuz hamilesin diye:) canım sanmıyorum yerleşme oldugunu. zaten erken oldu.bencede muhat bu ciddi bir belirtii yerleşme kanamaları genelde böyle oluyor canımm az az kanama geliyorrr(sen sökülmeyi beklerkene bebişş yuvasına yerleşiyorr:))))inş inşşşşşşşşş
damacananın yanındayım, başlasam mı acaba:) okumaya değer. ayrıca sır bi dua var "ismi azam" duası. kitaplardaki ismi azam da budur ancak eksiktir.kızlar bugün bişe öğrendimm eşiniz ve siz bir suya ayrı ayrı ama 70 000 defa lem yelid die okunuyormuş sonra o su içilip o gece birlikdelik oluyormuş ALLAHIN İZNİYLE OLUYORMUŞŞ denesekmi acaba görümceme bir hoca sölemişş oda bugün bana söledi
ben de tedavi öncesi kan tahlillerimi verdim.bu hafta sonuçlar çıkar büyük ihtimalle.adet olduğum içinpazartesi gidip histeroskopi için gün alıcam.oda adet bitiminde hemen oluyor.ve sonuçlar iyi çıkarsa inşaallah birdahaki adetimde benimde tedavi sürecim başlamış olacak Allahın izniyle.5.tüp son tüp olacak inşaallah.kızlar ettiğinizi zaten biliyorum ama dualrınızı eksik etmyin ne olur.
canımm seyyanımmm dualarımızzz hep seninleee inşallaaahhh gelecek ay bu zamanlara tedavine hayırlısıyla başlamış olur ve bebişine kavuşursunnn ..innnnşşş inşşşşş güzel haberin yakındır senindeee cnmmm
bugun ablamlara gittim..uvey ablam anne baba ayri ama beni onlar buyuttu oz olsa bu kadar olurdu yani emek kardesiyiz...onunda 7 sene sonra ilk asilamada kizini aldi kucagina 12 sene gecti ama bidaha olmada..ablam esimin dayisiyla evli..bugun cocuklar vardi genelde herkesin kucuk cocuklari va..enisteme baktim cocuklara oyle hasretle bakiyorduki icim cizz etti..kucagina alinca sevemeden geri birakiyor....kaynimda kucuk kizini aldi hop hop sanki evi cuvala girmis gibi bi sevdiiii...enistemin kiz kardesi ha bire torun seviyor onlarin ne yaptiklarini anlatiyor....ablam zaten hiic bakamiyor da enistem cok uzdu beni bugun bi bakisi vardiki..insallah onlarinda olur bi daha...yegenim hep bi kiz kardes isterdi adinida gul koyacakti...insallah koyar
Merhaba bayanlar aşılama yaptıran var mı aranızda
kız ben size diyorum hamilesiniz diye siz bana diyosunuz hamilesin diye:) canım sanmıyorum yerleşme oldugunu. zaten erken oldu.
olursa çoooooook büyük sürpriz olur.
damacananın yanındayım, başlasam mı acaba:) okumaya değer. ayrıca sır bi dua var "ismi azam" duası. kitaplardaki ismi azam da budur ancak eksiktir.
neden eksiktir? çünkü onu okuduktan sonra ne dilersen geri dönmeyen bi duadır. kendini bilmeyenler zararlı işler yapar niyetiyle zamanın büyükleri bunu gretmemişlerdir. fakat yaptıgım araştırmalarda bu duanın içerisinde ihlas suresi, Allahümme intesselam, ve mikesselam tebareke ya celili vel ikram" duası da vardır.
canım 1 gün önce topikte mutlaka gene hatırlat olur mu? dilimizden geldiğince duamızı ederiz.
mrb aşılama yaptıranlar var cnm örneğin topiğimizin kurucusu ayşee ilk aşılamasında hamile kaldıı maşallaa
hosgeldin cnm ben asilama yaptirdim.4 kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?