Hepinize hayırlı güzel hafta sonları dilerimAyşeciğim bu hafta benim içinmi okunuyor yeni gördüm bende Benim eşim bayramdan sonra varikosel ameliyatı olucak.Bende de pko var.Eğer şuan için acil okunması gereken biri varsa ben yerimi değiştirebilirim
Sağlık olsun üzme kendini inşallh diğer ay güzel haber alırsınkızlar malesef hasta oldum..(( bebek hayalleri bir dahaki aya kaldı...adetim genelde 4 gün sürer bittiğinde eksik yasin olursa o zaman okurum olmazsa haftaya olan arkadaşımıza okurum artık
Ne güzelcanlarım 11.gün değerim 85,87 çıktıallah hepinizden razı olsun inşallah 2 gün sonrada katlanmış olacak ve yine güzel haber veririm sizlere
Tamam canım sen bildiğin gibi yap.Hepinizden Allah razı olsun şimdidencanım ben sıradan baktım ve sıraya göre gittimne diyprsun başkasına mı okuyalım
şimdi çıkmam gerekiyo sonra tekrar girerim
canım ben sıradan baktım ve sıraya göre gittimne diyprsun başkasına mı okuyalım
canlar benim günüm geçiyor 2. gün..(( bebek olmadığına göre her an olabilirim ((( ben 5 yasini okudum ama sonradan 4 olmuş bende daha yeni girdiğim için değişen listeyi yeni gördüm bilginiz olsun
kızlar mrhb çok fenaım yaa sırtımda bir ağrı vardı dün dr gittim kas ağrısı dedi ilaç verdi ama geçmediiiii bu sabahtan bu yanada baş ağrım tutu başımı kaldıramıyorumm (normalde gün içinde yatan uyuyan bir değilim )gözüm açılmıyor üstüne birde adet oldumm ne oldu bana böyle anlamadımm
Sıraya göre gidiyorsan öyle bozmayim ben sırayı ozman.Bana gelmişse sıra madem .Sonuçta edilen duanın bugünü yarını farketmez.Dualarımız kabul olur inşallah
şimdi çıkmam gerekiyo sonra tekrar girerim
canım dogrumu okudum 50 tane ayetel kürsi 4 tane de yasini şerif okuyacam dimi.kusura bakma senide böyle rahatsız ediyorum hakkını helal et canım.
=============bahar27 ve aruna için ayet el kursi listesi=====
umutlu-u = 150 ayetel kürsü okuyacak
yaseminseza= 50 ayetel kürsü okuyacak
perlanore = 50 ayetel kürsü okuyacak
tandora = 50 ayetel kürsü okuyacak
orlic = 200 ayetel kürsü okuyacak
şaşkınanne= 50 ayetel kürsü okuyacak
hayalot = 50 ayetel kürsü okuyacak
sebilem = 100 ayetel kürsü okuyacak
öznehayat= 100 ayetel kürsü okuyacak
aruna = 50 ayetel kürsü okuyacak
reyyan1984= ? okuyacak
ayse035 = 200 ayetel kürsü okuyacak
redhairedgirl= ? okuyacak
antikdeniz==200 tane okuyacak
yandev==50 tane okuyacak
geleybebeğim==50 tane okuyacak
Düzenleyen: orlic Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?