• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merak etme canım.benim babacım Allah rahmet eylesin(ruhuna bir fatiha okursanız sevinirim adı ali)bir keresinde beyin felci geçirdiydi.yüzünün sol tarafında his kaybı ve sol göz kapanmıştı.ama 6 ay kadar süren tedavi sonrası iyileşti cenım merak etme düzelir.bu arad rahmetli dedim seni korkutmasın.ölüm sebebi başkaydı.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah canım...
:46::46::46::46::46:çok şükür çok sevindimmm canım rabbım eski günlerinize bir an önce dönmenizi nasıp etsın inşallahh:16::16:
iyiyim canım bende yarın doktor günüm heyecanlıyım tedırgınım çokşükür iyi diyelim iyi olalımmm:9::9::9:
inşaallah görüşmeniz süreciniz her şey çok güzel ilerler canım...

kızlarrrr dualarına çok ihtiyacım var yarin doktora gidecem inşalla kötü birşey cıkmaz :(((ayrıyetennnn cumartesideee tüp bebiş doktoruyla ön görüşmeye gidiyoruzz:))
canım benim Rabbim gönlne göre versin babana da geçmiş olsun acil şifalar diliyoum güzel düşün güzel olsun canım...

iyiy geceler canım geçmiş olsun:29:sende rabbıme emanet ol:16:

tamam ozaman canım sen bana sıra sıra ne okuyacagımı bıldırısen sevınırım sana zahmet olcak ama karıstırmım sonra:16::16:
cıglık atasım geldı bırden valla içim kıpır kıpır oldu:62::62::62::62::62::62:

Estağfurullah ne zahmeti :38:

Canım sende Mutluluk gibi kolay tesbihten başla ozaman,ne dersin?

La Havle Ve La Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim.........1001 tane,abdestli şekilde..

Sen bana tesbihini tamamlayınca mesaj at,ben seni başka tesbihler için mesaj atarım canım.Ay ne güzel oldu ya,hadi hayırlısı çok sevindim katılmanıza :52:

asbelove canım rabbim yar ve yardımcın olsun....merkez seçimi çok önemli..inşallah hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun canım..

Verdik bakalım canım kararımızı Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ilk denememiz olacak tecrübesiziz ancak bu dr. acaip bi şekilde güven verdi amin canım aminnn hepimize nasip etsin Rabbim meleklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza almayı inşallahhhhhh:16:

Yok canım bunlar haftalık duaların dışında :1: Annemler nasipse Umreye gidecekler,bizde aramızda Hatim yapalım duası Beytullahta olsun diye arzu ettik...Dün Dua listemizi yapıp kararlaştırdık,inşaallah bir ay içinde bitecek hepsi...Katılmak ister misin,bugün son gün canım katılacaklar için :52: :52: :38:

Tamam canım,istersen La Havle Hatiminden başlamak ister misin?Kolay tesbihle başlarsan daha kolaylık gelir sana canım,ne dersin?

La Havle Ve La Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim.........1001 tane,abdestli şekilde..

Bende çok stresliydim,elhamdülillah iyiyim şimdi.Canım bol bol dua et,inşaallah yakında hepimiz hayırlı haberleri vericez,inanıyorum buna ben :nazar:

Elimden geldiğince katılırım tabi ki canım ama neler olacak teşbih vs mi yoksa yasin Meryem gibi sureler mi:44:

Antikdeniz ve Asbelovecim hayırlı olsun,inşaallah en kısa sürede hayırlı haberleri verirsiniz,Rabbim gönüllerinize göre versin :16: :16:

bende durumlar hala aynı canım ya psikolojik belirtiler yaşıyorum:))hala tık yokk adet olmadım bir hafta geçtii anlamadım muhatt bana bir saat sonra felan bak demişti dün test yaptım ama hiç bişe çıkmadı.neyse cıkacak yarin ortaya gideecem yarin doktoraa çok korkuyorum canım bendee inşallah kist felan oluşmamıştır
canım kist falan yoktur Allahın izniyle merak etme.rahat olmaya çalış.dualarımız seninle.
kızlarrrr dualarına çok ihtiyacım var yarin doktora gidecem inşalla kötü birşey cıkmaz :(((ayrıyetennnn cumartesideee tüp bebiş doktoruyla ön görüşmeye gidiyoruzz:))
Allah yar ve yardımcın olsun.cumartesi günü ilk görüşmenizde hayırlara vesile olsun canım.güzel sonuçlarla sevinelim inş.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımcımmmmmmm ben bugün giitim ve merkezimize karar verdik çok şükür senden inşallah benim gibi mutlu huzurlu için rahat çıkarsın merkezden:34:

hayırlı olsun canım.ne zman başlıyorsunuz.bende başlıyorum mart ayında inş.ayyyyyyyyyy inş.hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim.

Yok canım bunlar haftalık duaların dışında :1: Annemler nasipse Umreye gidecekler,bizde aramızda Hatim yapalım duası Beytullahta olsun diye arzu ettik...Dün Dua listemizi yapıp kararlaştırdık,inşaallah bir ay içinde bitecek hepsi...Katılmak ister misin,bugün son gün canım katılacaklar için :52: :52: :38:

Tamam canım,istersen La Havle Hatiminden başlamak ister misin?Kolay tesbihle başlarsan daha kolaylık gelir sana canım,ne dersin?

Bende çok stresliydim,elhamdülillah iyiyim şimdi.Canım bol bol dua et,inşaallah yakında hepimiz hayırlı haberleri vericez,inanıyorum buna ben :nazar:
tamam canım ben okumaya başlarım yarın bir günde bitmeyecek değil mi yoksa aynı gün bitirecek miyim??çok soruyorum kusura bakma yaa...

Kızlar hepinize hayırlı geceler...rabbim dualarınızı kabul etsin...hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın....eşimizi,ailemizi her türlü sıkıntı keder hastalık ve beladan korusun,geçmişlerimizin günahlarını bağışlasın onları nur içinde yatırsın......vatanımızı ve milletimizi her türlü iç ve dış düşmanlarımızdan korusun.......allah kimseyi kendini bilmez bir durumda sıkıntıda biçare bırakmasın.....öpüyorum hepinizi..görüşmek üzere..... :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
Allah nazarlardan korusun kem gözlerden korusun...göbüşlerimizi bebişlerle doldursunnnnnnnnnnnnnnnnn.........:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

muhata ve diğer kızlara selamlarrrrrrrrrr......

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah canım...

inşaallah görüşmeniz süreciniz her şey çok güzel ilerler canım...

canım benim Rabbim gönlne göre versin babana da geçmiş olsun acil şifalar diliyoum güzel düşün güzel olsun canım...
saol canım benim:16::16:inşallah bu ay başlarız bi şekilde bişeylere sabit bekliyoruz 2 yılı devırdık daha bı tedavı konulmuş değil:26:
Estağfurullah ne zahmeti :38:

Canım sende Mutluluk gibi kolay tesbihten başla ozaman,ne dersin?

Sen bana tesbihini tamamlayınca mesaj at,ben seni başka tesbihler için mesaj atarım canım.Ay ne güzel oldu ya,hadi hayırlısı çok sevindim katılmanıza :52:

tamamm:46::46::46::46::46::46:çok saol canım:54:

Elimden geldiğince katılırım tabi ki canım ama neler olacak teşbih vs mi yoksa yasin Meryem gibi sureler mi:44:

Canım sana listemizi yazıyorum,uzun olduğuna bakma hemen bitecek dualar bunlar...Eğer kesin katılır okurum diyorsan ismini dahil edelim canım,son gün bugün çünkü...Ve tüm bunları okumak için bir ay var,rahat yetişir yani.......Eğer kendime güvenemem okuyamam diyosan istersen sanada hayalot ve mutluluk gibi tesbihler verelim,sende onların hatimine devam et,İsminle Beytullahta yapılsın duası........Ben şimdi listeyi veriyorum,sende kararını ver canım,dediğim gibi gözün korkmasın,bizlerde yardım ederiz yine :34: İşte listemiz.....

.....................

Kur'an-ı Kerim Hatimi.....

4444 Salat-ı Tefriciye

1000 Salat-ı Münciye

Yasin-i Kebir Hatimi (123 adet)

41 Vakıa Suresi

41 Meryem Suresi

İhlas-ı Şerif Hatimi (Normalde 1000 adet bir hatim oluyo ama 10.000 okumaya gayret edelim inşaallah)

72.000 Kelime-i Tevhid Hatimi

Ayetel Kürsi Hatimi (313 adet bir Hatim oluyo)

Esmaül Hüsna (Sabah,Yatsı Namazlarından sonra demiştim az önce ama şimdi düşündüm de,her Namazımızın ardından okusak daha iyi olur)

La Havle Hatimi (1001 adet bir Hatim oluyo)

Günlük Hacet Namazı

Günlük Kenzül Arş duası

Günlük 707 Ya Varis (Aslında çekebildiğimiz kadar)

Günlük Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime(Çekebildiğimiz kadar)

Günlük İstiğfar (Çekebildiğimiz kadar,aklımıza geldikçe,iş yaparken okuyalım mesela.....Kalbimizi temizlemeliyiz herşeyden önce)

Fetih Suresi......

Antikdeniz ve Asbelovecim hayırlı olsun,inşaallah en kısa sürede hayırlı haberleri verirsiniz,Rabbim gönüllerinize göre versin :16: :16:

Amin canım aminnnn:16:

canım kist falan yoktur Allahın izniyle merak etme.rahat olmaya çalış.dualarımız seninle.

Allah yar ve yardımcın olsun.cumartesi günü ilk görüşmenizde hayırlara vesile olsun canım.güzel sonuçlarla sevinelim inş.

hayırlı olsun canım.ne zman başlıyorsunuz.bende başlıyorum mart ayında inş.ayyyyyyyyyy inş.hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim.

Ay senin az kalmış tatlım bende nisanda başlamayı planlıyordum ama patronum iş yoğunluğunu bahane ederek mayısta başlamamı rica etti çünkü transferden sonra 12gün işe gitmeyi düşünmüyorum biliyorsunuz çok yoğun oluyor işyeri bende bi nevi tatil yapıp kafamı dinlemeyi düşünüyorum evimde inşallahhhhhh:9:
İlk güzel haberi sen vereceksin inşallah bizlere canımcımmmmm:16::16::16:

tamam canım ben okumaya başlarım yarın bir günde bitmeyecek değil mi yoksa aynı gün bitirecek miyim??çok soruyorum kusura bakma yaa...

Canım kendini sıkmadan oku sen,ama bak göreceksin hele başla La Havle diye çekmeye,1001 tamamlayıp bir hatim yaparsın,hatta dilin öyle alışır ki,belki 2-3 hatim birden verirsin yarın bana :52:

Kızlar hepinize hayırlı geceler...rabbim dualarınızı kabul etsin...hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın....eşimizi,ailemizi her türlü sıkıntı keder hastalık ve beladan korusun,geçmişlerimizin günahlarını bağışlasın onları nur içinde yatırsın......vatanımızı ve milletimizi her türlü iç ve dış düşmanlarımızdan korusun.......allah kimseyi kendini bilmez bir durumda sıkıntıda biçare bırakmasın.....öpüyorum hepinizi..görüşmek üzere..... :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
Allah nazarlardan korusun kem gözlerden korusun...göbüşlerimizi bebişlerle doldursunnnnnnnnnnnnnnnnn.........:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

muhata ve diğer kızlara selamlarrrrrrrrrr......

Aminn görüşmek üzere canım hayırlı geceler :38:

canım ben planımı yaptım dualarımı günlük sayılara böldüm.kııııııız biter Allahın izniyle bölünce böyle pek bi kolay geldi.aman Rabbim utandırmasın.:17:

kızlar ben çıkıyorum artık yarın malum doktora gidilcek işlerimi halldeyim:23::23:
rabbım hepınızın gonlune gore versın:16::16:
hayırlı geceelr bol bebişli rüyalar hepinize:54::54::54::54:

Kızlar eşim çağırıyo,çok ihmal ettim onu bugün ne yazıyon diyo :1:

Ben çıkıyorum şimdi,onunla ilgileneyim biraz :69:

Onu uyutup gelirim ben sonra :1:

Asbelovecim mesajını bekliyorum ona göre konuşuruz canım :3:

Görüşmek üzere kızlar :16:

Back
X