• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Estağfurullah canım :38:

Meryem Suresi günde bir defa mutlaka okunacak..

Esmaül Hüsna her namazımın ardından,bir defa okuyup dua edicez.Günde 5 defa yani... (Bunun hatimi olmadığı için,duamızın kabulüne zemin hazırlamış olcaz bi nevi canım)

Günlük Kenzül Arş duası okuyacaz canım...Buda en az bir defa,vaktimiz olursa daha çok okuyabiliriz.Mesela hepimizin için ayrı ayrı gibi,6 tane yani...Ama dediğim gibi vaktimiz olursa,sıkmaya gerek yok,vakite bağlı...

Günlük Enbiya Surei 90.Ayet-i Kerime varya burda haftalık okuduğumuz,onu okuyacaz...Bununda hatimi yok gülüm,aklımıza estikçe okuyalım,yemek yaparken,yatağa yattığımızda,kalkınca...Kısa ya zaten,baya bi okumuş oluruz,özellikle Namazlarımızın ardından okusak daha iyi olur diye düşünüyorum...

Günlük istiğfar...Buda yine çekebildiğimiz kadar.....Önce kalbimizi temizleyelim ki,dualarımız daha hızlı kabul olsun..

Günlük 707 Ya Varis.....Çekebilirsek daha fazla,ama en az 707.....

Son olarak günlük,Hacet Namazı canım....En az 2 rekatlik Hacet Namazı kılalım adetimiz bitince...

Günlük bunlar yapmamız gerekenler Seyyancım.....

Canım annemler nasipse Umreye gidecek.Bizde arkadaşlarla bol bol Hatim yapıp,duasının Beytullahta olmasını arzu ettik.Dün listemizi hazırladık.Uzun gibi gözüksede,inan hiç öyle değil...Listedeki herşeyi herkes kendi ayrı ayrı okuyacak canım,bir ayımız var,rahat yetişir yani...Eğer katılmak istersen,ismini alalım seninde...Gözün sakın korkmasın,inan bana Rabbim verecek kolaylığını,kesin bir şekilde okurum diyosan alalım listeye,bugün katılacaklar için son gün tatlım,yarın başlanacak çünkü... :38:

Canım Rabbim kabul etsin...Sen onu kendi niyetine başlamışsın ama canım,mesela benim annemde başladı benim için,ben onu buna dahil etmiyorum;çünkü niyet bana....Bence sen yeniden başla,güne karar verince;ama şimdiki başladığına da devam et...Hesaplarsın ne zaman biteceğini,önceki başladığın 21 gün sonra bitecek zaten...O bitene kadar günde iki defa okumuş olacaksın,biri kendin için biride içimizden bir arkadaş için...Kurayı yapalım gece :27:

Canım hayalot arkadaşımızda sormuş,onu yazdığımı kopyalıyorum sanada,

Canım annemler nasipse Umreye gidecek.Bizde arkadaşlarla bol bol Hatim yapıp,duasının Beytullahta olmasını arzu ettik.Dün listemizi hazırladık.Uzun gibi gözüksede,inan hiç öyle değil...Listedeki herşeyi herkes kendi ayrı ayrı okuyacak canım,bir ayımız var,rahat yetişir yani...Eğer katılmak istersen,ismini alalım seninde...Gözün sakın korkmasın,inan bana Rabbim verecek kolaylığını,kesin bir şekilde okurum diyosan alalım listeye,bugün katılacaklar için son gün tatlım,yarın başlanacak çünkü... :38:

Cuma mübarek gün,Cuma günü başlayalım ozaman ne dersin canım?

canımm biileriyle yardımlaşa yapsam mesela aiemle olur mu???

mutluluk test günün ne zaman yapmışsın çıkmış sonra silik çıkmış canım inşalla vardırr az kaldı büyük güne inşalla
merhaba canım benim hoşgeldin cuma günü kan tahlilim canımm inşaallah güzel haberi alırım siz de en yakın zamanda alırsınız inşaallah Mevlam büyüktür bakalım.sen nasılsın???

kızlar iyi akşamlar iyi sohbetlerr ben çıkıyorum iyi geceler rahatsızım birazcıkk allaha emanet olun

evet canım onu okumuştum ama baharın 6 aylık oldugu kısmını kaçırmışım:)))maşalla maşalla her geçen günn artıyor sayıı her ayy bu kadar haber alsakk çokk mutlu oluyorummm umudum çookkkk katlanarak artıyor

Aynen canım,inşaallah hepimiz sıra sıra veririz hayırlı haberleri :49: :49:

eslemcim dualar en son nisanın kaçına kadar......

Canım annemler 8 Nisan'da gidecekler nasipse canım...Biz tedbir olsun diye erken bitirmeye çalışıcaz,ama Onlar Oradayken de devam edilebilir canım... :34:

Ay ne güzel haberlere gelmişimmmmmmmm maaşallah subhanallahhhh Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhhhhh:52::52::52::52::52::52::52::118::118::118::118::118::118:

Aminnn :49: :49: :49: :nazar:

tamam canım ben onu atlamışım.sayi meryem suresini birbirimize okuyacaktık.tamam tamam.bir tanede kendim için olur ayrı.kura yapalım o zaman. cuma başlayalım.mübarek gün doğru diyorsun.

Tamam canım inşaallah Rabbim hakkıyla okumamızı nasip etsin :nazar:

merhaba canım benim hoşgeldin cuma günü kan tahlilim canımm inşaallah güzel haberi alırım siz de en yakın zamanda alırsınız inşaallah Mevlam büyüktür bakalım.sen nasılsın???

bende durumlar hala aynı canım ya psikolojik belirtiler yaşıyorum:))hala tık yokk adet olmadım bir hafta geçtii anlamadım muhatt bana bir saat sonra felan bak demişti dün test yaptım ama hiç bişe çıkmadı.neyse cıkacak yarin ortaya gideecem yarin doktoraa çok korkuyorum canım bendee inşallah kist felan oluşmamıştır

okuyabıldıgım kadarıyla yardım etmeye calısırım ozmana sızlere olurmu?
tamam ozaman benıde yazarsınız canım:16:rabbım utandırmaz inşallah:16:

Tabiki olur canım,herhangi konuda aklına takılan bişey olursa sor canım,seve seve yardımcı olurum...İnşaallah okudukça haberleşelim :38:

Olur tabi canım,bende eşimle yardımlaşıcam zaten :1:

kızlar iyi akşamlar iyi sohbetlerr ben çıkıyorum iyi geceler rahatsızım birazcıkk allaha emanet olun

İyi akşamlar canım,geçmiş olsun kendine iyi bak :38:

Aynen canım,inşaallah hepimiz sıra sıra veririz hayırlı haberleri :49: :49:

Canım annemler 8 Nisan'da gidecekler nasipse canım...Biz tedbir olsun diye erken bitirmeye çalışıcaz,ama Onlar Oradayken de devam edilebilir canım... :34:

Aminnn :49: :49: :49: :nazar:

Tamam canım inşaallah Rabbim hakkıyla okumamızı nasip etsin :nazar:

eslemcim 8 nisansa meryem suresini nasıl yetiştireceksiniz....cuma başlarsanız 10 nisanda biter....

evett canımm şükürlerr olsun babam daha iyi eskisi gibi değil ama felçlik geçiciymiş inş..

sen nasılsnı cnm

merak etme canım.benim babacım Allah rahmet eylesin(ruhuna bir fatiha okursanız sevinirim adı ali)bir keresinde beyin felci geçirdiydi.yüzünün sol tarafında his kaybı ve sol göz kapanmıştı.ama 6 ay kadar süren tedavi sonrası iyileşti cenım merak etme düzelir.bu arad rahmetli dedim seni korkutmasın.ölüm sebebi başkaydı.

evett canımm şükürlerr olsun babam daha iyi eskisi gibi değil ama felçlik geçiciymiş inş..

sen nasılsnı cnm

:46::46::46::46::46:çok şükür çok sevindimmm canım rabbım eski günlerinize bir an önce dönmenizi nasıp etsın inşallahh:16::16:
iyiyim canım bende yarın doktor günüm heyecanlıyım tedırgınım çokşükür iyi diyelim iyi olalımmm:9::9::9:

bende durumlar hala aynı canım ya psikolojik belirtiler yaşıyorum:))hala tık yokk adet olmadım bir hafta geçtii anlamadım muhatt bana bir saat sonra felan bak demişti dün test yaptım ama hiç bişe çıkmadı.neyse cıkacak yarin ortaya gideecem yarin doktoraa çok korkuyorum canım bendee inşallah kist felan oluşmamıştır
ayy hadi inşaallah hayırlısı canımmmm....
inşaallah rabbim gönlünün muradını verir ve kist oluşmamıştır inşaallah canım benim...
Tabiki olur canım,herhangi konuda aklına takılan bişey olursa sor canım,seve seve yardımcı olurum...İnşaallah okudukça haberleşelim :38:

tamam o zaman hadi bismillah.ylnız her gün ne yapacağımız konusuna sen beni yönlendir olur mu canım...

saolasın cnm şiddetli bir bel ağrım varr adet olamamakda kötüymüş anacığımmm hamiş olsammm amenna da:)))

iş stresi bu hafta ağır geçiyor benim için ayrıyeten adet olamayınca şişkinlik ağrı vs olduu :((onada stresss oluyorummm ayy ben sanırım deprasyona girdimm

eslemcim 8 nisansa meryem suresini nasıl yetiştireceksiniz....cuma başlarsanız 10 nisanda biter....

Canım diğer yaptığımız Hatimlerin duasını annem nasipse ismimizle yapar Orada...Meryem Suremizin Duasınıda biz bitirince yapar,iki hafta Oradalarya zaten canım,iki üç gün sonra yapmış olur yani :17:

kızlarrrr dualarına çok ihtiyacım var yarin doktora gidecem inşalla kötü birşey cıkmaz :(((ayrıyetennnn cumartesideee tüp bebiş doktoruyla ön görüşmeye gidiyoruzz:))

iyiy geceler canım geçmiş olsun:29:sende rabbıme emanet ol:16:

tamam ozaman canım sen bana sıra sıra ne okuyacagımı bıldırısen sevınırım sana zahmet olcak ama karıstırmım sonra:16::16:
cıglık atasım geldı bırden valla içim kıpır kıpır oldu:62::62::62::62::62::62:

kızlarrrr dualarına çok ihtiyacım var yarin doktora gidecem inşalla kötü birşey cıkmaz :(((ayrıyetennnn cumartesideee tüp bebiş doktoruyla ön görüşmeye gidiyoruzz:))

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımcımmmmmmm ben bugün giitim ve merkezimize karar verdik çok şükür senden inşallah benim gibi mutlu huzurlu için rahat çıkarsın merkezden:34:

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin...inşallah yarın müjde verirsin bizlere....bu arada babana büyük geçmiş olsun Allah şifa versin canımmmmmm.......

asbelove canım rabbim yar ve yardımcın olsun....merkez seçimi çok önemli..inşallah hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun canım..

eslemliva dua içeriğimiz mi değişti acaba ne oldu böyle ne okuyacağız şimcikkkk:53:

Yok canım bunlar haftalık duaların dışında :1: Annemler nasipse Umreye gidecekler,bizde aramızda Hatim yapalım duası Beytullahta olsun diye arzu ettik...Dün Dua listemizi yapıp kararlaştırdık,inşaallah bir ay içinde bitecek hepsi...Katılmak ister misin,bugün son gün canım katılacaklar için :52: :52: :38:

tamam o zaman hadi bismillah.ylnız her gün ne yapacağımız konusuna sen beni yönlendir olur mu canım...

Tamam canım,istersen La Havle Hatiminden başlamak ister misin?Kolay tesbihle başlarsan daha kolaylık gelir sana canım,ne dersin?

La Havle Ve La Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim.........1001 tane,abdestli şekilde..

saolasın cnm şiddetli bir bel ağrım varr adet olamamakda kötüymüş anacığımmm hamiş olsammm amenna da:)))

iş stresi bu hafta ağır geçiyor benim için ayrıyeten adet olamayınca şişkinlik ağrı vs olduu :((onada stresss oluyorummm ayy ben sanırım deprasyona girdimm

Bende çok stresliydim,elhamdülillah iyiyim şimdi.Canım bol bol dua et,inşaallah yakında hepimiz hayırlı haberleri vericez,inanıyorum buna ben :nazar:

Back
X