Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım merhaba evet canım dualarını okudun hep ben bu aralar rahatsızım fala gıremıyorum arkadasımız okumayanlardan bılgı alamayınca zorlanıyor okumayanlar çogaldı artık boyle olunca lıste tamamlanmıyo canım bu yuzden çıkarmalar yapıyoruz ..
ama sen gıtme bı yere gıtmedualarımıza devam et ıns sıfa olur bızlere

Son düzenleme:
baharım canım bu ne guzel bı haber yazını okuyunca çok sevındım çok sukur canım ya
rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsın ıns ..
rabbım sonuna kadar daım etsın ıns hayırlısıyla kucagına alırsın ıns
darısı tum arkadaslarımıza

canlarım nasılsınız
kusura bakmayın fazla gıremıyorum bugun dra gıttım ikili tarama için kan verdım sonuc 1 hafta sonra ıns hayırlı sonuclar alırım
dr ultrasonda bakarken bebıs çok guzel poz verıyor dedı bızı ugrastırmayacak dedı
agzını burnunu gordum superdı
resmıne bakıyorum oylece
allahım sızınde evlerınızı sen etsın bu heyecanı yasatsın ıns
allahım hepinize nasıp etsın ıns ..
ve dualarımız kabul olacak allahın ıznı ıle sırayla hepinizin yuzu guler ıns canlarım

s.a. arkadaşlar nasılsınız kendimden haber vereyim biraz bugün umut tüpbebekte randevum vardı yumoşlarıma baktı doktorum herşey güzel dedi.cumartesi günü tekrar kontrolüm var.yumurtaların çatlamasını önlemek için bir iğne varmış doktorum yazmamış ve raporunda günü geçtiği için mecburen onları aldık 2 günlük 120tl tuttu hem doktorun hem eczacının hatasını biz çektik aslında raporumuzda yazıyor ama çıkış yapılmadığı için sıkıntı yaşayan yine biz olduk inşallah başka sıkıntılar yaşamadan hayırlısıyla herşey çok güzel olur ve sonucu bebişli olur.

eslemcim moralini bozan nedir bilmiyorum ama ne olur takma kafana.nekadarzor meryem suresine başlamış.ayetelkürsi hatmini okumuş maaşallah.meryem suresinide herkes kendi okuyacak galiba.yani benim için farketmez ama.bu akşam bunu sonuçlandırmamız gerekiyor canım.toparla ve akşam katıl aramıza tamammı.azıcık dağıtırız kafamızı.seni iyi ederiz biz muhat moralini yerine getirir senin tamammı tatlım.
canım sonuçların iyi çıkacaktır Allahın izniyle.dualarına yürekten amin diyorum.bak başladı sırayla bebiş haberleri gerisi de gelecek Allahın izniyle.bebişsiz kimse kalmayacak bu topikte inşaallah.

ben iyiyim canım bende tedavideyim bugün 6. günüm
bir hafta sonra eşim ameliyat olacak inşallah sperm bulunursa bebişime bir adım daha yaklaşmış olucam Allah'ın izniyle
seninde bebişinde inşallah hiç bir sorun çıkmayacak sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin Rabbim amin
meleğine inşallah Rabbim hepimize nasip eder birgün anne olmayı
sende bebişine söyle bizimkilerin kolundan çekip getirsin onları beklemekten yorulduk
burda günlerimiz onlarsız çok anlamsız hayatımıza biran evvel girmelerini bekliyoruz

aleyküm selam canım ben kendi adıma iyyim çok şükür.yarın benim de histereskopi var.heyecanlıyım .aklıma geldikçe midem bulanıyor.doktor görüşmenizin iyi gittiğine çok sevindim canım.yumoşlarda iyiymiş.hadi bakalım bir bebiş haberide senden gelir inşaallah ta bir halay daha çekeriz.giden 120tl.olsun.tek sorun tedavinizde bu olur inş.

arkadaşlar size umut olsun diye yazmak istedim bir aile dostumuzun gelini 15 senedir evlat hasreti çekiyordu
gitmediği doktor hacı hoca kalmamıştı ondan sonra evlenen eltisinin bile 2 tane çocuğu olmuştu
çok üzülüyordu ama artık durumu kabullenmişti ve senelerdir verdiği sınavdan hamiş olarak ayrıldı
çok mutlu oldum hemde tedavi olmadan kendiliğinden geldi mucizesi
6tüpbebek,5 aşılama ve ömür boyu hep evlatsız kalma sınavı Allah'ın izniyle bebişinin gelmesiyle son bulacak
darısı isteyen tüm insanların başına Rabbim kimseyi ne evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın amin

o sperm oraya gelecek arkadaşsenin için de bir halay çekilecek burda o kadar

Allah daha iyi etsin inşallah şimdiden Rabbim kolaylıklar versin inşallah hiç bir sorun çıkmaz bebişin için ortam hazırlanılıyordur inşallah .bebeğine hamile kalmanı biran evvel Rabbim nasip etsin inşallah.Allah razı olsun canım şükürler olsun ki sorun çıkmadı benim birkaç arkadaşımın tedavisi iptal edilmişti eşimde zaten ağır bir sorun var birde ben kendimle uğraşmak istemiyorum Rabbim sıkıntılarımızı gidersin emeklerimizin karşılığını alırız inşallah

Ayşecim çok sevindim senin adına,inşaallah hayırlı sonuçlar alman dileğimle...

Seyyanım sağol canım,hem kkda üzüldüm hemde başka özel bir sorun yüzünden bozuldu moralim.Neyse bakalım,sağolun iyiki varsınız canım....Tamam canım belkide böyle daha iyi oldu Meryem Sureleri,bize asbelove,ema ve yeni katılan ecrin arkadaşımızda katılıyor,çok sevindim hepsininde katılmasına.Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Nurusima merhaba canım,Rabbim yardımcın olsun seninde,kolaylık versin canım..

Son düzenleme:
canım amın ıns ben yurekten ınanıyorum rabbımız dualara ıcabet edendır herkesın kucağı dolacak ıns

canım ıns hayırlı sonuclar alırsınız ıns bu ay senden de guzel haberler alırız moralını yuksek tut olurmu canım
allah nasıp edecek inş

o sperm oraya gelecek arkadaşsenin için de bir halay çekilecek burda o kadar
kaçarı yok değilmi canımay minnacık şey korkmuyorda kulağından çekip getirmek lazıminşallah hemde ne halay çekicez 40gün 40 gece değer ama senelerin özlemi var

sağol canım Allah razı olsun amin

canım ıns hayırlı sonuclar alırsınız ıns bu ay senden de guzel haberler alırız moralını yuksek tut olurmu canım
allah nasıp edecek inş
amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun şu anda moralim iyi inşallah sıkıntısız atlatırız bu tedaviyi ve sonucu güzel olur
hamiş olursa gerçekten mucize yaşanmış olacak Allah'ın izniyle

arkadaşlar ben bugün evde yoktum ama sağolsunlar komşular tanıdıklar benim evimde benim için dualar okudular
inşallah Rabbim dualara icabet eder ben ve isteyen herkes salih saliha evlatlarımıza kavuşuruz.
hocamız şöyle dedi eşler ayrı ayır 70.000defa lem yelid velem yuled okursa evlatlarının olmasına vesile olunuyormuş
ben öğrendiğimi sizlerle paylaşmak istedim belki istifade etmek isteyenler olur

tek zorlugunuz bu olsun insallah canim gelecek insallah melekler

insallah canim sonuclar temiz cikar bende yaptirdim sali gunu bekliyoruz bakalim benimkisi cok tembel ya azcicik kipirdadi bide dondu popoyu oyle kaldi doktor ne yaptiysa donmedi inatci simdiden:))

hayırlı akşamlarrr

ecrin canım ben dualarımı bitirdim Allah kabul eder inşallah

bu arada dokotra gittim olanların dışında bu ay tekrar kistim oluşmuş.şuanki büyük..önümüzdeki ay adet olduğumda 3.günü çağırdı aşılama yapcaz gibi dedi.bende zaten bunu istiyordum artık.çünkü 2 yıl oldu hala başladığım yerdeyimgerçi önümdeki yolun psikolojık olarak yıkımını henuz tam tahmın edemıyorum ama rabbım buyuktur benden havadisler bukadar ..sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…