Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

h.bulduk canım
3 yıllık evliyim ve 3 yıldır düşünüyoruz. Ekim ayında bir negatif aşılmamamız var. 26 şubat ta ise tekrar aşılma olduk.
:)sonuç mu bekliyosyn :) ayyy pozitif olur inşaallah
slm kızlar beni de ekler misiniz listeye bende okumak istiyorum

insallah pozitif sonucunu alirsin tatlim Rabbim hayirlisini versin

işallah işallah ama çok umutsuzum. çok belim ağrıyor. olumsuz gibi.[/QUOTE]
allahımmm yarabbim, kız baharın 6,5 aydır kanaması oluyodu hamileliğini bilemedi sana ne oluyo da bebek yoktur diyosun
kızlar dualara nasıl katılıcam ?? nolur biri bana yardım etsin. bi arkadaşım dedi ki 41 hamileden ayetel kürsi topla dedi. acaba okuyabilir misiniz ki??

kızlar sa sizler nasılsınz bakalım inşaallah iisinizidr hepiniz...ay yarın ben hastaneye gidecem bana dua edin olur mu....
etmez olur muyuz canım, hayırlı haberle gel :)
tamam sende latin harfleriyle katıl :) arapça şart değil ki canım

saol canım bilgilendirdiğin için ancak 6 yasinmi 7 yasinmi? 7 yazmışsın ama teyit etmek istedim :)
7 yazmış ya neyi teyit etcen canım arkadaş banlı o yazamıyo

o sperm oraya gelecek arkadaşsenin için de bir halay çekilecek burda o kadar
bu lafın üzerine ne denir ki

ecrin 4 tane okudum 2 kaldı onu da yarına tamamlamış olurum

canım dualara bizim dualara nekadarzor başlamış.meryen suresini okumuş.ayetel kürsiyi okumuş.eslemede dedim meryem suresini kura çekip birbirimize okuyacaktık ya herkes kendine okusun o zaman dedik ama tabi sizin fikrinizde önemli.ne yapalım.tamam dersen herkes bu gün başlasın.ben yarından önce başlayamamda.

canım az önce eslem banlandı
herkes kendine okusun o zaman canım.
ben 500 tefriciye almıştım onu bitirmeye çalışıyorum. onu bitireyim 2 yasinim var onu da okuyum başlarım

canım az önce eslem banlandı
herkes kendine okusun o zaman canım.
ben 500 tefriciye almıştım onu bitirmeye çalışıyorum. onu bitireyim 2 yasinim var onu da okuyum başlarım

ay niye ki banlandı.nedir bu banlanma ya.neden oluyo ki.birde ne zamana kadar eslemden haber alamıcaz.

ay niye ki banlandı.nedir bu banlanma ya.neden oluyo ki.birde ne zamana kadar eslemden haber alamıcaz.

başka topikte tatsız bi tartışma yaşamış canım. yarına gelir uzayacagını sanmam.
ama lebensuberfu 3 gündür banlı.

selammm kızlarr nasılsınzzz??ben yarın kan tahlili yaptırcam heyecanlıyımm Allahım hayırlısını versin...

iyiyiz canım sen nasılsın.hadi bakalım inşaallah güzel haberlerle gelirsin canım.dualarını tamamladınmı canım.

iyiyiz canım sen nasılsın.hadi bakalım inşaallah güzel haberlerle gelirsin canım.dualarını tamamladınmı canım.
saol canımmmm Allah razı olsunn .hangi duaları canımm?haftalık olanları tamamlamıştım.diğeri ise dün eslemliva vermişti 1001 la havle daha onabaşlayamadım bile

yarın gene bebek haberi mi alcaz yani
ayyyy ne güzel bir moralll inşaallah canım çok saoll:)

hayirli haberlerle gel canim insallah bebek haberinle gelirsin

saol canımmm Allah razı olsnnn....

arkadaşlarrr sayfalarıhiç okuyamadım kaçırdığım bşy yok inşaallah...herkes iyidir umarım...

Son düzenleme:
Muhat,katilmayi cok isterdim ama yetistirmem mumkun degil. Aksam 6 da cikiyorum. Eve gelipyemek derken 9 oluyo saat. Hergun 1 saat ayirsam anca meryem ve yasin okurum anca

daha bizde başlamadık kız bozma moralini ☺☺
bende la havleden başlıycam inşaallah

Muhat,katilmayi cok isterdim ama yetistirmem mumkun degil. Aksam 6 da cikiyorum. Eve gelipyemek derken 9 oluyo saat. Hergun 1 saat ayirsam anca meryem ve yasin okurum anca

canım yarış bahane, dualar ulaşsın ve fazla gitsin yeter.
niyetlerimiz bir nasılsa.

ecrin 07 arkadaşım ben yasinlerimi okudum diğerlerinide bitirmiştim zaten allah kabul etsin inş..

hamile kalmak için tavşancıl otundan yapılan bir şurup varmış adını veremiyorum yasaktır die ama inanın bu sayede bi sürü bayan hamile kalmış cevabınızı bekliyorum arkadaşlar ltfnnn
TAVŞANCIL OTU ŞURUBU, DUYANINIZ OLDU MU???????

canım ecrinin listesine seni okundu diye ekliyorum 2 tane kaldıydı değilmi.onuda nasılsa okursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…