Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bizde bebişimiz yok diye üzülüyoruz halbuki hepimizin evinde bir tane bebek mevcut

Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnnnnn nasıl sevindim anlatamammm

bebişler yolda geliyorlar geliyorlarrrrrrr

geldim ama eşlemimize ne olmuş yaaaaa

canım az önce eslem banlandı
herkes kendine okusun o zaman canım.
ben 500 tefriciye almıştım onu bitirmeye çalışıyorum. onu bitireyim 2 yasinim var onu da okuyum başlarım

hadi yaaa herkes kendine mi okuyor şimdi nasıl olcak:44:

iyi akşamlar arkadaşlar

ben bugün doktora gidemedimmm çünküüü adet oldumm nihayet 5 gün geçikmeli olarak çok umutlanmıştım test her ne kadar negatif desede(hayırlısı artıkk
mutlulukk canımm benim dualarım seninle inşalla olumlu sonuçlarla gelirsinn bitanem

kızlar her işte vardır bir hayır gercekden ben bugün adet oldum ve eşim cumartesi test verecek eger diyorummm aşılama için yeterli bir sayıya ulaşmış olursak ki inşallah öledirr bizde aşılama yaptıralım istiyorumm hayırlısı ALLAH DAN kızlar dualarımda eksiklerim var ama eşime tamamlatacam inşallah yarin akşam yazarım

seyyancım senin sanırım ameliyatın yarin canımm inşalla başarılı geçerr çokk yakındada bebişinin haberini alırız

Canım belirsizlikten kurtuldun en azından inşallahhh sayınız aşılamaya yeter de hemen başlarsınız canım gelir bebişler

canım bozma moralini.vardır bunda da bir hayır ne diyebilirim ki başka.sevindiğimiz günlerde gelecek inşaallah.yakındır allahın izniyle canım. Evet benim histereskopi yarın.ameliyat demeyelim küçük bir operasyon araştırma amaçlı canım.inş.sonuçlar dediğin gibi iyi çıkar da bende yoluma devam ederim.

Canım belirsizlikten kurtuldun en azından inşallahhh sayınız aşılamaya yeter de hemen başlarsınız canım gelir bebişler

canım sen beni tanıyorsun her gün yeni fikirlerler geliyorum ama gercekden elim kolum baglanıyor her ay aksilik çıkıyor anlamıyorum gercekden neden böle oldugunu ne zaman niyetlensekk bir aksilik çıkıyorr canım çok sıkkın

inşallah canım kusura bakma ben ameliyat sanıyordum cnm aneztezili olacak demi ALLAH YARDIMCIN OLSUN

aslıcım ben 3yasin enbiya suresi ve ya varislerimi tamamladım bu hafta işyerinden giremiyorum sabah kalan 3taneyi okuyacağım Allahımın izniyle haber veremeyebilirim sen okundu bil canımcım

diğer tarafta yazıştımız kızların hepsi hamiş şuan maaşallaa sıra sendee en sona ben kalıyorum sanırım aa birde sinem var :)inşş hayırlısıyla hamiş kalmayan olmaz hepimiz tadarız bu duyguyu

Aaa canım bilmiyordum ben hayırlısıyla atlatırsın inşallahhhhh sonra gelsin meleklerrrrr

Canımcım ne yapalım amacımıza ulaşmak için her yolu deniyoruz bu durumda bunları yaşaman çok doğal bebeişin sana ulaşmak için zamanını bekliyor canımcımbiz şimdi sabredip bekleyeceğiz başka çaremiz yok maalesef hem senin şimdi stresten uzak durman gerek tatlımmmmmm inşallah aşılama olursa sakin bir bünyeye sahip olman lazım
Rabbim hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmamıza izin verecek canım dua edelim bol bolllll ümitsizliğe kapanmak yok

muhatcım sen nasılsın görüşemiyoruz kaç gündür canım inşallah hersey yolundadır

haklısın morel depolayıpp gelecemm inşalah

soğan kürü kullanmaya başladım ptesi günü.15 gün sonra 10 mart olacak.benimde tahmini adet tarihim 13 mart.ama nette adetten önce de bi kaç gün kullanın yazıyor.nasıl yapayım sizcee??

inşallah canım kusura bakma ben ameliyat sanıyordum cnm aneztezili olacak demi ALLAH YARDIMCIN OLSUN
EVET CANIM ANESTEZİLİ OLACAK.AMİİİİİİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…