wayyy arkadaş yaaaaaa inanamıyorum size
bilseydik bukadar yarış meraklısı oldugunuzu daha evvel başlardık.
haaaaa hanımlar bu arada ben de boş durmuyorum bilesiniz.
çok fenaaaaa yaklaşıyorum size
Ben regl oldum bak burdayım :) millet harıl harıl dua okuyor maşallah
kızlar dün çok güzel bişi begendim hamilelik larak da kullanılabilecek bişiydi.
fiyatını sormaya girdim, kız deneyinisterseniz dedi.
bende hediye alcam da şimdilik bakıyorum dedim.
çoook güzeldi yaaaa.
bu ara gözüm hamilelik arıyor hep.
kızlar bişi diycem biz bu yarış konusunu konuşmaya başladığımızdan beri işler teklifleri almaya başladım.
ücretler de bayag güzel:) 12. özel öğrencime kadar arttı
bugün bi rüya gördüm o kadar çok köpek vardıki. biri varmış erkek ben uzak duruyorum ondan. ama köpek saldıracakmış gbi oluyo.
geri ona sıgınıyorum. o adam dualarımdı sanırım. beni kötülüklerden ve tuzaklardan koruyacak
yani ben kazanmaya başladım bile
En yakın zamanda hamilelik giyersin inşallah canım.
Bende 1 aydır regl olamıyordum ve ciddi ciddi bunalıma girmiştim evde test yaptım pozitif çıktı ama kan testi negatifdi.
Bugün öğleye doğru dualara başladım ama akşama doğru benim kırmızılar teşrif etti :) Bende kazanmaya başladım galiba :)
Kızlar gecenin bu saatinde ne oldu hortladınmı diceksinizAma inanın heyecandan gözüme uyku girmiyor.Korkuyorum bebeğe ters birşey olacak diye.Bugün kayınvaldemlerle alışverişteydik.Yapacak çok iş var.Ben strese girdim ne olacak nasıl olucak diye .Arkadaşlarım sağolsun destek olsalarda içimdeki o heyecan endişe geçmiyor .İnşallah Allah'tan dileğim bebeğin sağlıklı ve sağ olarak sorunsuz bir şekilde dünyaya gelmesi.Ters bir durum olursa çok üzülürüm.Dualarınızı eksik etmeyin.Pazartesi günü doktor randevusu var.Allah'a emanet olun,iyigeceler Allah kısa sürede hayırlısını güzelini yaşatsın sizlerede
sa. arkadaşlar ben geldim nasılsınz inşaallah hepiniz iisinzdir.... hastaneye gidenler sonuç bekleyenler inşşaallah her şey yolunda gitmiştir ve herkesin sonucu sorunsuz çıkmıştır.... bende gidip geldim hastaneye hiç bir sorun yok herşey yolunda güzel dedi sadece tevvekkül sahibi olman lazım stres yapmayacaksın dedi bide 50 klomen verdi ayın 11 tekrar gidicem o zamanki duruma göre aşılama takvimi ayarlancak dua edin emi arkadaşlar hepimizin birbirimizin duasına ihtiyacı var hepinizi çok seviyorum hatta hastanede sizlerden bahsettim hepiniz aeo..
xanım dün test yaptım nagatif çıktı
salı dr gitceö
kaysssss çok sevindim canım
mutluluk; rumuzundan örnek al kızgüzel günler bizim için var :)
seyyan, nekadarzor farkındayım harıl hatıl yarışma için çalıştıgınızın. şimdi çıkıyırum. 4 saat daha dersim var benim
canımm benimmm her şey nasip hepimiz bilyoruzzz kalktımm kalktım el verdin yaa düşmem dahaa canımmm:):)cnm hemserim benim gadasini aldigim...yilmak yok daha ne oldukide sen hemen yoruldun oyle..kalk bakalim yola devam ediyoruz...mola bitti simdi dua vakti...kalk kiiiz bak kime diyoooom..getirtme beni yanina zaten ehliyetimde yok..bide kizzlaar turkce teori dersi kalkmis mecburen hollandaca olacakmis oda bayagi bi zaman alacak demektir...hayirlisi bakalim
hayirlisi olsun cnm...evet haril haril okuyoruz ben devam ediyorum dualara..gunluk meryem,fetih,vakia surelerini okuyorum insallah...kelimei tevhit hatmide bitti..ihlas hatmine basladim...cnm benim icin la havle zikrini yazarmisin La havle vela kuvvete illa billa hil aliyyil aziym...bu sekildemi bide uzun olani var oylemi
canımm ben dotoruma sormuştum tedavnin seyrini değiştirebilir diye engellemişti o .mesela bal tarçın kürü yumurtayı beklenenden erken çatlatabiliyormuş belki sürec ietkiler şimdilik sen sağlıklı beslenmene bk bence...sa kızlar size bişey danışcağım şimdi ben bu gün itibarı ile klomene başlaıyorum ya inş. kist falan oluşmaması için aynı anda soğan suyu daiçsem olur mu fikri olan varmı yada böle yapan cevaplarınıza ihtiyacı var.... teşekkürler... muhat, seyyan esleminekadarzor,ecrin ve ben yarışma nasıl gidiyo bakim... ben hala müsait değilim sadce tesbihleri çekebiliyorum haer verin arada sırada durumdan canım yaaa....
Sa güzel anne adayları nasılsınız ben uzun bir aradan sonra nihayet regl oldum çok gergindim ama rahatladım sanki regl olamamak ne zormuş :)
inşaallahh en yakın zmanda o elbiseleri kendin için alırsınn canımmm:):)kızlar dün çok güzel bişi begendim hamilelik larak da kullanılabilecek bişiydi.
çoook güzeldi yaaaa.
kızlar bişi diycem biz bu yarış konusunu konuşmaya başladığımızdan beri işler teklifleri almaya başladım.
bugün bi rüya gördüm o kadar çok köpek vardıki. biri varmış erkek ben uzak duruyorum ondan. ama köpek saldıracakmış gbi oluyo.
geri ona sıgınıyorum. o adam dualarımdı sanırım. beni kötülüklerden ve tuzaklardan koruyacak
arkadaşlara;hayalot ve mutluluktu sanırım,tesbihlerden ver canım;10.000 İhlas-ı Şerif Hatimleri ve 72.000 Kelime-i Tevhid Hatimi hemen bitmez zaten,Meryem Surelerinide herkes kendi okuyo artık.Sen sana zahmet isimleriyle okuduklarını not düşüver canım...
Biz eve nasipse Salı günü döncez canım,ceza alsamda almasamda Salı gününe kadar yokum yani,kızlara çok Selam söyle,eksik etmeyin dualarınızdan. İnşaallah döndüğümde sizlerden güzel haberler alırım,hamilelerimiz çoğalır hayırlısı ile,öpüyorum Allaha emanetsiniz :)
yarışmacı arkadaşlar ilk olarak ihlas ve kelime i tevhide yükleniyoruz o zaman.
tabi bitirmediyseniz
Canlarım naber,vaktim yok fazla,memlekete gidicez birazdan
Birkaç gün görüşemicez,belki dahada fazla Allah bilir
Ziyaretçi olarak gördüm hep yazdıklarınızı.
Seyyanım özellikle beni ağlattın.Ayılırken benimde ismimi hatırlamışsınya,inan ağladım okuyunca...Rabbim benden önce nasip et arkadaşıma dedim,benim nasibim diğer aysa ben sıramı arkadaşıma vereyim benden önce onu sevindir dedim..İyi geçmesine sevindim...
Kızlar hepinizi Allaha emanet ediyorum,inşaallah bi aksilik çıkmazsa Salı günü görüşürüz.Yola çıkıcaz birazdan,yolculuk hali bu nolur nolmaz helal edin hakkınızı.Eksik etmeyin dualarınızdan..
Öpüyom hepinizi
canım ya inşaallah herşey yolunda gider ve mutlu sona erersin.yok ya bir patlama olacak topikte Allahın izniyle sende başı çekersin inş.sa. arkadaşlar ben geldim nasılsınz inşaallah hepiniz iisinzdir.... hastaneye gidenler sonuç bekleyenler inşşaallah her şey yolunda gitmiştir ve herkesin sonucu sorunsuz çıkmıştır.... bende gidip geldim hastaneye hiç bir sorun yok herşey yolunda güzel dedi sadece tevvekkül sahibi olman lazım stres yapmayacaksın dedi bide 50 klomen verdi ayın 11 tekrar gidicem o zamanki duruma göre aşılama takvimi ayarlancak dua edin emi arkadaşlar hepimizin birbirimizin duasına ihtiyacı var hepinizi çok seviyorum hatta hastanede sizlerden bahsettim hepiniz aeo..
sende hep bişi var gibi geliyo bana nedense...xanım dün test yaptım nagatif çıktı
salı dr gitceö
kaysssss çok sevindim canım
mutluluk; rumuzundan örnek al kızgüzel günler bizim için var :)
seyyan, nekadarzor farkındayım harıl hatıl yarışma için çalıştıgınızın. şimdi çıkıyırum. 4 saat daha dersim var benim
kız maaşallah tevhidi bitirmişsin ayyyyyyyy birinci belli oluyo şimdiden.sen o ehliyeti alırsın ahada buraya yazdım.........cnm hemserim benim gadasini aldigim...yilmak yok daha ne oldukide sen hemen yoruldun oyle..kalk bakalim yola devam ediyoruz...mola bitti simdi dua vakti...kalk kiiiz bak kime diyoooom..getirtme beni yanina zaten ehliyetimde yok..bide kizzlaar turkce teori dersi kalkmis mecburen hollandaca olacakmis oda bayagi bi zaman alacak demektir...hayirlisi bakalim
hayirlisi olsun cnm...evet haril haril okuyoruz ben devam ediyorum dualara..gunluk meryem,fetih,vakia surelerini okuyorum insallah...kelimei tevhit hatmide bitti..ihlas hatmine basladim...cnm benim icin la havle zikrini yazarmisin La havle vela kuvvete illa billa hil aliyyil aziym...bu sekildemi bide uzun olani var oylemi
canım ya ne diyeyim ki ama bende tedavim başladığında incir kürü yapmayı düşünüyorum.yumurta kalitesini arttırıyo ya.soğan suyu için bir fikrim yok canım.yapan arkadaşlar bilgilendirecektir.sa kızlar size bişey danışcağım şimdi ben bu gün itibarı ile klomene başlaıyorum ya inş. kist falan oluşmaması için aynı anda soğan suyu daiçsem olur mu fikri olan varmı yada böle yapan cevaplarınıza ihtiyacı var.... teşekkürler... muhat, seyyan esleminekadarzor,ecrin ve ben yarışma nasıl gidiyo bakim... ben hala müsait değilim sadce tesbihleri çekebiliyorum haer verin arada sırada durumdan canım yaaa....
kız ne çalışması ben dün gece kendimde değildim.ama yine de ayım bayım çektim tesbihleri.valla zor geldim kendime.ben öle birini bitirip birine başlamıyorum.hepsini günlük sayılara böldüm öyle çek,yorum.hatime de bu gün başladım Allahın izniyle ,yasin hatmine başladım,diğer zikirleride dediğim gibi günlük sayılara bölüp çekicam.hepsi 1 nisan da biticek inş.öyle ayarladım.wayyy arkadaş yaaaaaa inanamıyorum size
bilseydik bukadar yarış meraklısı oldugunuzu daha evvel başlardık.
haaaaa hanımlar bu arada ben de boş durmuyorum bilesiniz.
çok fenaaaaa yaklaşıyorum size
ne güzel canım maaşşalah.duanın faydası olmazmı hiç.kız nisanda hepimiz bebiş haberi veicez inş.belki ondan da önce.kızlar dün çok güzel bişi begendim hamilelik larak da kullanılabilecek bişiydi.
çoook güzeldi yaaaa.
arkadaşlara;hayalot ve mutluluktu sanırım,tesbihlerden ver canım;10.000 İhlas-ı Şerif Hatimleri ve 72.000 Kelime-i Tevhid Hatimi hemen bitmez zaten,Meryem Surelerinide herkes kendi okuyo artık.Sen sana zahmet isimleriyle okuduklarını not düşüver canım...
Biz eve nasipse Salı günü döncez canım,ceza alsamda almasamda Salı gününe kadar yokum yani,kızlara çok Selam söyle,eksik etmeyin dualarınızdan. İnşaallah döndüğümde sizlerden güzel haberler alırım,hamilelerimiz çoğalır hayırlısı ile,öpüyorum Allaha emanetsiniz :)
tabi bitirmediyseniz
Seyyanım özellikle beni ağlattın.Ayılırken benimde ismimi hatırlamışsınya,inan ağladım okuyunca...Rabbim benden önce nasip et arkadaşıma dedim,benim nasibim diğer aysa ben sıramı arkadaşıma vereyim benden önce onu sevindir dedim..İyi geçmesine sevindim...
Kızlar hepinizi Allaha emanet ediyorum,inşaallah bi aksilik çıkmazsa Salı günü görüşürüz.Yola çıkıcaz birazdan,yolculuk hali bu nolur nolmaz helal edin hakkınızı.Eksik etmeyin dualarınızdan..
Öpüyom hepinizi
canım ya inşaallah herşey yolunda gider ve mutlu sona erersin.yok ya bir patlama olacak topikte Allahın izniyle sende başı çekersin inş.
sende hep bişi var gibi geliyo bana nedense...salı günü hayırlı haberlerle gelesin emi valla bende dün ayım bayım başladım dualara.
kız maaşallah tevhidi bitirmişsin ayyyyyyyy birinci belli oluyo şimdiden.sen o ehliyeti alırsın ahada buraya yazdım.........
canım ya ne diyeyim ki ama bende tedavim başladığında incir kürü yapmayı düşünüyorum.yumurta kalitesini arttırıyo ya.soğan suyu için bir fikrim yok canım.yapan arkadaşlar bilgilendirecektir.
kız ne çalışması ben dün gece kendimde değildim.ama yine de ayım bayım çektim tesbihleri.valla zor geldim kendime.ben öle birini bitirip birine başlamıyorum.hepsini günlük sayılara böldüm öyle çek,yorum.hatime de bu gün başladım Allahın izniyle ,yasin hatmine başladım,diğer zikirleride dediğim gibi günlük sayılara bölüp çekicam.hepsi 1 nisan da biticek inş.öyle ayarladım.
ne güzel canım maaşşalah.duanın faydası olmazmı hiç.kız nisanda hepimiz bebiş haberi veicez inş.belki ondan da önce.
ben ne yapçam şimdi ya.ayarladıydım hepsini günlük.sizin gibimi yapayım bende..........
canımm benimm Rabbim yolunun açık etsin sağlıcakla git gel inşaallahh,sen de duanda unutma inşaallah hoşçakal...
seyyancımm çok afedersinnn tedavin devam ediyordu kendi derdimden seni sormamışım ben.her şeyin yolunda gitmeine çok sevindim..narkozda arkadalarını hatırlamanda ayrıca duygulandırdı.inşaallah en yakın zamanda mutluluğunu kat kat artıracak haberler alırın Mevlam gönlünün muradını versin canımm:)
reyyan1984 canım benim bşaınız saolsunn Allah bol sabır ihsan etsin....
;10.000 İhlas-ı Şerif Hatimleri ve 72.000 Kelime-i Tevhid Hatimi hemen bitmez zaten,Meryem Surelerinide herkes kendi okuyo artık.
tabi bitirmediyseniz
Öpüyom hepinizi
canım hayır mı niye ayılıp bayıldın kız
canım tek tek bitirirsen ilerdede ne okuyacagını rahat bilirsin.
tabi sen nasıl istiyorsan öyle yap.
canım negatif aldım, içimde bişi yokmuş:)
canım ben de yarına başlayacagım hatşmlere.
küf rengi akıntı olur mu yaw, benim pembeli küflü akıntım var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?