Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

wayyy arkadaş yaaaaaa inanamıyorum size
bilseydik bukadar yarış meraklısı oldugunuzu daha evvel başlardık.
haaaaa hanımlar bu arada ben de boş durmuyorum bilesiniz.
çok fenaaaaa yaklaşıyorum size

Ben regl oldum bak burdayım :) millet harıl harıl dua okuyor maşallah

kızlar dün çok güzel bişi begendim hamilelik larak da kullanılabilecek bişiydi.
fiyatını sormaya girdim, kız deneyinisterseniz dedi.
bende hediye alcam da şimdilik bakıyorum dedim.
çoook güzeldi yaaaa.
bu ara gözüm hamilelik arıyor hep.
kızlar bişi diycem biz bu yarış konusunu konuşmaya başladığımızdan beri işler teklifleri almaya başladım.
ücretler de bayag güzel:) 12. özel öğrencime kadar arttı
bugün bi rüya gördüm o kadar çok köpek vardıki. biri varmış erkek ben uzak duruyorum ondan. ama köpek saldıracakmış gbi oluyo.
geri ona sıgınıyorum. o adam dualarımdı sanırım. beni kötülüklerden ve tuzaklardan koruyacak
yani ben kazanmaya başladım bile

En yakın zamanda hamilelik giyersin inşallah canım.

Bende 1 aydır regl olamıyordum ve ciddi ciddi bunalıma girmiştim evde test yaptım pozitif çıktı ama kan testi negatifdi.
Bugün öğleye doğru dualara başladım ama akşama doğru benim kırmızılar teşrif etti :) Bende kazanmaya başladım galiba :)

daha başlayınca böyle bide bittiğini düşünsene nele kazanacağız
ayyyyy heycan artıyo :O

;10.000 İhlas-ı Şerif Hatimleri ve 72.000 Kelime-i Tevhid Hatimi hemen bitmez zaten,Meryem Surelerinide herkes kendi okuyo artık.

yarışmacı arkadaşlar ilk olarak ihlas ve kelime i tevhide yükleniyoruz o zaman.
tabi bitirmediyseniz

Son düzenleme:
Canlarım naber,vaktim yok fazla,memlekete gidicez birazdan

Birkaç gün görüşemicez,belki dahada fazla Allah bilir

Ziyaretçi olarak gördüm hep yazdıklarınızı.

Seyyanım özellikle beni ağlattın.Ayılırken benimde ismimi hatırlamışsınya,inan ağladım okuyunca...Rabbim benden önce nasip et arkadaşıma dedim,benim nasibim diğer aysa ben sıramı arkadaşıma vereyim benden önce onu sevindir dedim..İyi geçmesine sevindim...

Kızlar hepinizi Allaha emanet ediyorum,inşaallah bi aksilik çıkmazsa Salı günü görüşürüz.Yola çıkıcaz birazdan,yolculuk hali bu nolur nolmaz helal edin hakkınızı.Eksik etmeyin dualarınızdan..

Öpüyom hepinizi

canımm Rabbim 6 ay bğaışlamış devamı gelecek inşaallah rahat ol tatlı anne:):)

canı benim Allah yardımcın olsun inşaallah senden güzel haberi alırız...

:):)saol muhatcımm snin şu pozitif enerjine hayranımm:):)

canımm benimmm her şey nasip hepimiz bilyoruzzz kalktımm kalktım el verdin yaa düşmem dahaa canımmm:):)

canımm ben dotoruma sormuştum tedavnin seyrini değiştirebilir diye engellemişti o .mesela bal tarçın kürü yumurtayı beklenenden erken çatlatabiliyormuş belki sürec ietkiler şimdilik sen sağlıklı beslenmene bk bence...

Sa güzel anne adayları nasılsınız ben uzun bir aradan sonra nihayet regl oldum çok gergindim ama rahatladım sanki regl olamamak ne zormuş :)

iyiyiz bitanemmm senn dını görüne dahada iyi oldukk.özledik seni hoşgeldinn:):)

inşaallahh en yakın zmanda o elbiseleri kendin için alırsınn canımmm:):)

ayy canımm benim mesajdada yazmışş ,haksızlığa uğramışş canım yaa.bilmez ki ben daha la havleye bile başlamadımmtembell mutluluk nolacakk:):)

canımm benimm Rabbim yolunun açık etsin sağlıcakla git gel inşaallahh,sen de duanda unutma inşaallah hoşçakal...

seyyancımm çok afedersinnn tedavin devam ediyordu kendi derdimden seni sormamışım ben.her şeyin yolunda gitmeine çok sevindim..narkozda arkadalarını hatırlamanda ayrıca duygulandırdı.inşaallah en yakın zamanda mutluluğunu kat kat artıracak haberler alırın Mevlam gönlünün muradını versin canımm:)

reyyan1984 canım benim bşaınız saolsunn Allah bol sabır ihsan etsin....

Son düzenleme:
canım konuştuğumuz kişi şu an online.
sen mesaja cevap bekle bi kaç daakaya kalamz onaylar.

canım ya inşaallah herşey yolunda gider ve mutlu sona erersin.yok ya bir patlama olacak topikte Allahın izniyle sende başı çekersin inş.
sende hep bişi var gibi geliyo bana nedense...salı günü hayırlı haberlerle gelesin emi valla bende dün ayım bayım başladım dualara.
kız maaşallah tevhidi bitirmişsin ayyyyyyyy birinci belli oluyo şimdiden.sen o ehliyeti alırsın ahada buraya yazdım.........
canım ya ne diyeyim ki ama bende tedavim başladığında incir kürü yapmayı düşünüyorum.yumurta kalitesini arttırıyo ya.soğan suyu için bir fikrim yok canım.yapan arkadaşlar bilgilendirecektir.
kız ne çalışması ben dün gece kendimde değildim.ama yine de ayım bayım çektim tesbihleri.valla zor geldim kendime.ben öle birini bitirip birine başlamıyorum.hepsini günlük sayılara böldüm öyle çek,yorum.hatime de bu gün başladım Allahın izniyle ,yasin hatmine başladım,diğer zikirleride dediğim gibi günlük sayılara bölüp çekicam.hepsi 1 nisan da biticek inş.öyle ayarladım.
ne güzel canım maaşşalah.duanın faydası olmazmı hiç.kız nisanda hepimiz bebiş haberi veicez inş.belki ondan da önce.

ben ne yapçam şimdi ya.ayarladıydım hepsini günlük.sizin gibimi yapayım bende..........

ay canım ya sıranı verme sen hepberaber yaşıyalımb u sevinci inş.aynı anda.hayırlı yolculuklar.hayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin Rabbim inş.

canım hayır mı niye ayılıp bayıldın kız
canım tek tek bitirirsen ilerdede ne okuyacagını rahat bilirsin.
tabi sen nasıl istiyorsan öyle yap.
canım negatif aldım, içimde bişi yokmuş:)
canım ben de yarına başlayacagım hatşmlere.
küf rengi akıntı olur mu yaw, benim pembeli küflü akıntım var???

canım benim sağolasın.seninde inş.en kısa zamanda alırız güzel haberini.bu olmadı ama yola devam.pes etmek yok Allahın izniyle olacağı gün yakındır.moralini bozma.toparlan ve yeniden yeni umutlara merhaba de.

Canım kelime i tevhid 71.000 diye biliyorum ben tevhidin sayısı da önemli hatim yapabilme adına.Ayrıntılı bilen var mı acaba

Hayırlı yolculuklar canım hayırlısıyla gidip gel inşallah

e öyle yapayım o zaman bende.şimdi kelime_i tevhide ve ihlas hatmine devam ediyoruz.kız belki kanda çıkar ya ne bileyim senide umutlandırıp şartlandırmak istemiyorum ama.iyice sökülmeden hep bir umut vardır dimi.doktora bi gidinde bakalım.

Seyyanımmmmmmm tedavinin sonunda bebişlerine kavuşursun hayırlısıyla inşallah canım

“Kim 70 bin (Lâilâheillallah) derse, ölmeden önce Cennet ile müjdelenir.”[1] İzah ve açıklama: Tasavvuf ehlinin ileri gelenlerinden bir çoklarının Kelime-i Tevhid'i bu sayı üzerinde okumalarının dayanağı, bu Hadis-i şerif olsa gerektir. Bu sayıda (70 bin adet) kendisi için okunan Kelime-i Tevhid sevab olduğu ve cennet ile müjde alındığı gibi aynı sayıda başkaları için de okunması böyledir.

Bir de bu yazıyı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…