Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm yaa Allah razi olsun o arada herkese dua mi ettin seen...sevindim bisey olmadigina insallah gelsin beisler

aleyküm selam canım hadi gözün aydın maşallah sorun çıkmamamsına çok sevindim rabbim kimseye sıkıtı vermesin ben senelerdir çektiğimi bilirim inşallah herkes sıkıtısız bir şeklide bebeğini kucağına alır.canım seni hiç merak etmez olurmuyuz ama gelip bize haber vereceğini biliyoruz zaten nitekimde öyle oldu gelip müjdeli haberi verdin inşallah önümüzdeki ayda hamiş haberini alırız.bu arada benim ismimi sayıklamamışsın asıl ben sana küstüm

cnm insallah gececek...islerin ters gidiyosa,icinde huzursuzluk varsa sadaka zamani gelmistir diyo hocalar...insallah hersey hayirli bi sekilde gonlune gore olsun

doğrudur canım. ben sürekli elimde kuruş bile olsa veririm.bi kaç aydır evden çıkmıyorum bide elde para kalmayınca veremedim.ondan olabilir belkide

Inşallah cnm üç senelik evliyim ama bebis bebis diye yanıp tutusuyorum:)

canim benim insallah rabbim verecektir bende 5 yil ugrastim insallah kucagima alirim ama bendende cok uzun zamandir ugrasanlar var yilmak usanmak yok tatlim hersey Rabbimden onun icin duaya devam bizim bebislerimiz dualarla hayirlarla gelecek insallah

ah canim merak etmez olurmuyuz gun icinde topige girdim ciktim simdi gordum haberini gecmis olsun Rabbim sifa versin cogu insan bu historoskopiden sonra hamis kaliyor ayyy insallah sende hemencecik kalirsin

doğrudur canım. ben sürekli elimde kuruş bile olsa veririm.bi kaç aydır evden çıkmıyorum bide elde para kalmayınca veremedim.ondan olabilir belkide

canim Rabbim kolaylik versin bende sadaka icin bir kutu yaptim malum burda pek yer yok sadaka icin aklima geldikce atiyorum sonra turkiyeye gelirken butunleyip toptan bir yere bagisliyorum Rabbim kabul etsin insallah
kizlar tavsiye ederim kutu karsimda durdukca hep sadaka veresim geliyor

bende sadaka kutusu görünce atarım hep :) dayanamam. kutuda bi çekicilik var anlamadım gitti

cnm yakininda yokmu cami felan..bizim oturdugumuz yere yakin tam 3 tane camii var...diyanet camii,suleyman camii rahman camii..ve bitanede dergah var cok sukurler olsun...ama seninde kutun varmis ne guzel bir fikir cok iyi dusunup uygulamisin

kizlar kadin mail atmadi bekliyorum amayok insallah verir kediyi..7 aylik beyaz ustune siyah lekeleri var..bi tatli bi tatli bidaha tatli...simdide kafayi kediye taktim Rabbim sonumu hayr et

cnm yakininda yokmu cami felan..bizim oturdugumuz yere yakin tam 3 tane camii var...diyanet camii,suleyman camii rahman camii..ve bitanede dergah var cok sukurler olsun...ama seninde kutun varmis ne guzel bir fikir cok iyi dusunup uygulamisin

var canim ama biraz uzaktalar bana 1 saat mesafede dergah cemeat falanda var onlarada veriyoruz tabi ama evdeki daha duzenli oluyor..

kizlar kadin mail atmadi bekliyorum amayok insallah verir kediyi..7 aylik beyaz ustune siyah lekeleri var..bi tatli bi tatli bidaha tatli...simdide kafayi kediye taktim Rabbim sonumu hayr et

ayy canim insllah alirsin ben kedilere dokunamiyorum yaaa korkuyorum onlarda inatlarina bana sirnasiyorlar

herkese selam hatunlarr
mas bu topık cok aktıf olunca gecmısı okumak zor oluo:18:
dualar tamamlandı mı kiii. eksik var mı?

rabbim ins hepimize en hayırlı vakıtte sıra sıra hepımıze bebısler nasıp eder. bızde sanırım bu ay yada nısan ayında korunmayı bırakıcaz.
bakalım rabbim hayrlar nasip eder. ins.
bu arada bursa ahalısiii bizim kesin donusumuz bıraz daha erkene alındı. allah izin verirse bu yaz bursaya ıkamet edicezz.

canım nasılsın
candan ablayla gorustuk selamları vardı
eslemlıva banlı oldugu ıcın onu aramıs ve kızlar dualara devam etsın demıs
canım çok saol Allah razı olsun, acaba ne zamana gelir?
tamam canım yasin için yarın akşam bitirdiğim gibi yazarım hemen
dün lahavle hatimi yaptım bugün ayetel kürsiozaman ben şimdi ihlas-i şerif hatimine başlıyayım
aaaaaa bizi solladı da geçti gidiyo, görüyon mu
isyan değil asla ama yoruldum...
o zaman biraz dinlen ve tekrar başla hayatım :) biz her daim start çizgisindeyiz

ayyyy çok sevindim canım valla dua ettim senin için ama topiğe giremedim. daha 21.30 da bitti dersim.
kaç saattir kafam allak bullak :S
şimdi önümüzdeki ay sen hamiş mi olacaksın?
ayyyy kıpır kıpır oldum

Canımmm çok sevindim çok şükür bunu da atlattın maaşallah hareketli bir gün geçirmişsin inşallah bundan sonra bebişlerine kavuşursun tez zamanda mutluluğunu mutluluk katar bebişin merak etmez olur muyuz ama iş yoğunluğundan topiğe giremedim ancak gelebildim eve de

Kızlar meryem suresini nasıl yapıyoruz eslemle görüşebilen var mı yoksa herkes kendine mi okuyacak karar verildi mi acaba?

canım ben bugün 2 yasini kesin okurum diye okundu yazdırmıştım.
fakat bugün kanamam oldu ne alaka anlamadım yani okuyamadım..pazara kadar uzatsak mı duaları

bursa mı???????????
Yok artık pöfffffffffffff

canım bişey söylemek inan içini rahatlatmayacak...elimizden bişey gelmiyor...allah büyükk...beklemekten başka çaremiz yok...inşallahh oo değerlerii yüksek görücezz.....belkide yükselir geç gebeliktir

CANIMMM BENİM YAAA ÜZME CANINII HERSEY ALLAHDANN (

canim herseyde bir hayir vardir Rabbim seninde yuzunu guldurecek insallah cok yakinda

o zaman biraz dinlen ve tekrar başla hayatım :) biz her daim start çizgisindeyiz

saolu kızlar Allah razı olsun.nasip...

ANAMMMMMMM KIZLAR BİRİNCİLİĞİ KAFAYA KOYDU GALİBA
Bİ UGRAYIP GİDİYO CADALAZLAR:d
HANIMLAR BEN DE ÇIKAYIM.
12 DEN 21.30 A KADAR DERSİM VARDI
AEO MUCK.

offf canım yaaa
çok uzuldum allah rahmet eylesın çok buyuk bı acı
rabbım ailesıne sabır versın ıns

canım allah rahmet eylesin..

başınız sağolsun canımm ALLAH SABIRLAR VERİSNN AİLESİNEE(

ALLAH cc razı olsun arkadaşlar

a.s. canım biraz maceralı olmuş gerçekten ama insanı o narkoz yapıyorr...sesleri duyup mırıldanıp ayılamıyosun.....şükürr herşey yolunda gözün aydın diyelim...yakında topikçe teyzeleri olucaz bebişin inşallah....
2 gündür bende topipiğe bakmıyorum bugün bi açtım geçmiş sayfalarıda okumadım inan her z aman okurum normalde ilk defa bugün zor geldii...rabbim benimde tüm herkesin sıkıntılarını gidersin ne diyeyim....topik olarak zor günler geçiriyoruz....allah hepimizin dualarını kabul etsin...saylıklı va hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen bekleyen herkese

Kızlar meryem suresini nasıl yapıyoruz eslemle görüşebilen var mı yoksa herkes kendine mi okuyacak karar verildi mi acaba?

meryem süresi mi okunuyor yoksa şahsi mii anlamadım ??

canım ben bugün 2 yasini kesin okurum diye okundu yazdırmıştım.
fakat bugün kanamam oldu ne alaka anlamadım yani okuyamadım..pazara kadar uzatsak mı duaları

hayırdır muhat ..inşallah bebiştirr canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…