Inşallah cnm üç senelik evliyim ama bebis bebis diye yanıp tutusuyorum:)
selamün aleyküm dostlar.siz merak etmemişsiniz ama ben bi yazıyım dedim.histeroskopi bugün sabah oldu.45 dk.sürmüş.herşey güzel.biraz rahim dar olduğu için genişlettim dedi doktor.ayrıntılı epikriz raporunu haftaiçi alıcaz.ama problem yokmuş çok şükür.bu arada anestezi sırasında ilk verdikleri narkoz yeterli gelmediği için(8.narkoz alışımın etkisi)daha fazla dozda narkoz vermek zorunda kaldılar.o yüzden ayılmam biraz zor oldu.ayılırken hep topikteki arkadaşlarıma evlat ver ya rabbi diye sayıklamışım.hatta muhat,eslem,ve ne kadarzorun isimlerini söyleyerek dua etmişim.eşimde isimler tanıdık değil ya kim bunlar acaba demiş.tabi topikteki herkese ver rabbim deyince anlamış.hemşireye de 12 yıllık evliyim çok mutluyum,eşimi çok seviyorum inşaallah Allah sana da benim gibi bir eş ve evlilik nasip etsin demişim.eşime hasta bakıcını yanında seni çok seviyorum demişim.hem ağlamışım hem dua etmişim.eşimde sen konuştun ben ağladım diyor.yani maceralı bir ayılma olmuş.zaten tüm narkozdan sonra ki kendime gelişlerim böyle oluyor.fazla konuşuyorum ayılırkenneyseki herşey yolunda.daha yeni yeni kendime gelebildim ve kızlar merak etmiştir bir gireyimde haberdar edeyim dediydim ki nekadarzor haricinde merak edende olmamış.herkesin kafası dolu,herkesin sıkıntısı ayrı o yüzden sorun değil canlar.ben yinede bilgilendireyim dedim.herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....
aleyküm selam canım hadi gözün aydın maşallah sorun çıkmamamsına çok sevindim rabbim kimseye sıkıtı vermesin ben senelerdir çektiğimi bilirim inşallah herkes sıkıtısız bir şeklide bebeğini kucağına alır.canım seni hiç merak etmez olurmuyuz ama gelip bize haber vereceğini biliyoruz zaten nitekimde öyle oldu gelip müjdeli haberi verdin inşallah önümüzdeki ayda hamiş haberini alırız.selamün aleyküm dostlar.siz merak etmemişsiniz ama ben bi yazıyım dedim.histeroskopi bugün sabah oldu.45 dk.sürmüş.herşey güzel.biraz rahim dar olduğu için genişlettim dedi doktor.ayrıntılı epikriz raporunu haftaiçi alıcaz.ama problem yokmuş çok şükür.bu arada anestezi sırasında ilk verdikleri narkoz yeterli gelmediği için(8.narkoz alışımın etkisi)daha fazla dozda narkoz vermek zorunda kaldılar.o yüzden ayılmam biraz zor oldu.ayılırken hep topikteki arkadaşlarıma evlat ver ya rabbi diye sayıklamışım.hatta muhat,eslem,ve ne kadarzorun isimlerini söyleyerek dua etmişim.eşimde isimler tanıdık değil ya kim bunlar acaba demiş.tabi topikteki herkese ver rabbim deyince anlamış.hemşireye de 12 yıllık evliyim çok mutluyum,eşimi çok seviyorum inşaallah allah sana da benim gibi bir eş ve evlilik nasip etsin demişim.eşime hasta bakıcını yanında seni çok seviyorum demişim.hem ağlamışım hem dua etmişim.eşimde sen konuştun ben ağladım diyor.yani maceralı bir ayılma olmuş.zaten tüm narkozdan sonra ki kendime gelişlerim böyle oluyor.fazla konuşuyorum ayılırkenneyseki herşey yolunda.daha yeni yeni kendime gelebildim ve kızlar merak etmiştir bir gireyimde haberdar edeyim dediydim ki nekadarzor haricinde merak edende olmamış.herkesin kafası dolu,herkesin sıkıntısı ayrı o yüzden sorun değil canlar.ben yinede bilgilendireyim dedim.herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....
cnm insallah gececek...islerin ters gidiyosa,icinde huzursuzluk varsa sadaka zamani gelmistir diyo hocalar...insallah hersey hayirli bi sekilde gonlune gore olsun
Inşallah cnm üç senelik evliyim ama bebis bebis diye yanıp tutusuyorum:)
selamün aleyküm dostlar.siz merak etmemişsiniz ama ben bi yazıyım dedim.histeroskopi bugün sabah oldu.45 dk.sürmüş.herşey güzel.biraz rahim dar olduğu için genişlettim dedi doktor.ayrıntılı epikriz raporunu haftaiçi alıcaz.ama problem yokmuş çok şükür.bu arada anestezi sırasında ilk verdikleri narkoz yeterli gelmediği için(8.narkoz alışımın etkisi)daha fazla dozda narkoz vermek zorunda kaldılar.o yüzden ayılmam biraz zor oldu.ayılırken hep topikteki arkadaşlarıma evlat ver ya rabbi diye sayıklamışım.hatta muhat,eslem,ve ne kadarzorun isimlerini söyleyerek dua etmişim.eşimde isimler tanıdık değil ya kim bunlar acaba demiş.tabi topikteki herkese ver rabbim deyince anlamış.hemşireye de 12 yıllık evliyim çok mutluyum,eşimi çok seviyorum inşaallah Allah sana da benim gibi bir eş ve evlilik nasip etsin demişim.eşime hasta bakıcını yanında seni çok seviyorum demişim.hem ağlamışım hem dua etmişim.eşimde sen konuştun ben ağladım diyor.yani maceralı bir ayılma olmuş.zaten tüm narkozdan sonra ki kendime gelişlerim böyle oluyor.fazla konuşuyorum ayılırkenneyseki herşey yolunda.daha yeni yeni kendime gelebildim ve kızlar merak etmiştir bir gireyimde haberdar edeyim dediydim ki nekadarzor haricinde merak edende olmamış.herkesin kafası dolu,herkesin sıkıntısı ayrı o yüzden sorun değil canlar.ben yinede bilgilendireyim dedim.herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....
doğrudur canım. ben sürekli elimde kuruş bile olsa veririm.bi kaç aydır evden çıkmıyorum bide elde para kalmayınca veremedim.ondan olabilir belkide
canim benim insallah rabbim verecektir bende 5 yil ugrastim insallah kucagima alirim ama bendende cok uzun zamandir ugrasanlar var yilmak usanmak yok tatlim hersey Rabbimden onun icin duaya devam bizim bebislerimiz dualarla hayirlarla gelecek insallah
ah canim merak etmez olurmuyuz gun icinde topige girdim ciktim simdi gordum haberini gecmis olsun Rabbim sifa versin cogu insan bu historoskopiden sonra hamis kaliyor ayyy insallah sende hemencecik kalirsin
canim Rabbim kolaylik versin bende sadaka icin bir kutu yaptim malum burda pek yer yok sadaka icin aklima geldikce atiyorum sonra turkiyeye gelirken butunleyip toptan bir yere bagisliyorum Rabbim kabul etsin insallah
kizlar tavsiye ederim kutu karsimda durdukca hep sadaka veresim geliyor
cnm yakininda yokmu cami felan..bizim oturdugumuz yere yakin tam 3 tane camii var...diyanet camii,suleyman camii rahman camii..ve bitanede dergah var cok sukurler olsun...ama seninde kutun varmis ne guzel bir fikir cok iyi dusunup uygulamisincanim benim insallah rabbim verecektir bende 5 yil ugrastim insallah kucagima alirim ama bendende cok uzun zamandir ugrasanlar var yilmak usanmak yok tatlim hersey Rabbimden onun icin duaya devam bizim bebislerimiz dualarla hayirlarla gelecek insallah
ah canim merak etmez olurmuyuz gun icinde topige girdim ciktim simdi gordum haberini gecmis olsun Rabbim sifa versin cogu insan bu historoskopiden sonra hamis kaliyor ayyy insallah sende hemencecik kalirsin
canim Rabbim kolaylik versin bende sadaka icin bir kutu yaptim malum burda pek yer yok sadaka icin aklima geldikce atiyorum sonra turkiyeye gelirken butunleyip toptan bir yere bagisliyorum Rabbim kabul etsin insallah
kizlar tavsiye ederim kutu karsimda durdukca hep sadaka veresim geliyor
cnm yakininda yokmu cami felan..bizim oturdugumuz yere yakin tam 3 tane camii var...diyanet camii,suleyman camii rahman camii..ve bitanede dergah var cok sukurler olsun...ama seninde kutun varmis ne guzel bir fikir cok iyi dusunup uygulamisin
kizlar kadin mail atmadi bekliyorum amayok insallah verir kediyi..7 aylik beyaz ustune siyah lekeleri var..bi tatli bi tatli bidaha tatli...simdide kafayi kediye taktim Rabbim sonumu hayr et
canım çok saol Allah razı olsun, acaba ne zamana gelir?canım nasılsın
candan ablayla gorustuk selamları vardı
eslemlıva banlı oldugu ıcın onu aramıs ve kızlar dualara devam etsın demıs
aaaaaa bizi solladı da geçti gidiyo, görüyon mutamam canım yasin için yarın akşam bitirdiğim gibi yazarım hemen
dün lahavle hatimi yaptımbugün ayetel kürsi ozaman ben şimdi ihlas-i şerif hatimine başlıyayım
o zaman biraz dinlen ve tekrar başla hayatım :) biz her daim start çizgisindeyizisyan değil asla ama yoruldum...
herkese selam hatunlarr
mas bu topık cok aktıf olunca gecmısı okumak zor oluo:18:
Dualar tamamlandı mı kiii. Eksik var mı?
Rabbim ins hepimize en hayırlı vakıtte sıra sıra hepımıze bebısler nasıp eder. Bızde sanırım bu ay yada nısan ayında korunmayı bırakıcaz.
Bakalım rabbim hayrlar nasip eder. Ins.
Bu arada bursa ahalısiii bizim kesin donusumuz bıraz daha erkene alındı. Allah izin verirse bu yaz bursaya ıkamet edicezz.
canım bişey söylemek inan içini rahatlatmayacak...elimizden bişey gelmiyor...allah büyükk...beklemekten başka çaremiz yok...inşallahh oo değerlerii yüksek görücezz.....belkide yükselir geç gebeliktir
CANIMMM BENİM YAAA ÜZME CANINII HERSEY ALLAHDANN(
canim herseyde bir hayir vardir Rabbim seninde yuzunu guldurecek insallah cok yakinda
o zaman biraz dinlen ve tekrar başla hayatım :) biz her daim start çizgisindeyiz
canım 2 gün önce geç fark etmez. regl dönemi herkesin farklı farklıya aynıya denk geliyo. iyi yapmışsın.
canım bu hafta doktora bi gideyim de. yumurtalara baksın bi gelişmiyo mu diye.
bayag faydasını görenler olmuş. ben de şaşırdım.
başın sağolsun canım ya
1ER FATİHA okuruz biz de inşaallah
offf canım yaaa
çok uzuldum allah rahmet eylesın çok buyuk bı acı
rabbım ailesıne sabır versın ıns
canım başınız sağolsun ..rabbim mekanını güzel eylesin rabbım ailesine bol sabır nasip etsin inşallah.
iyiyim ayşem çok şükür sen nasılsın?bebişin nasıl
canım şimdi okudum geçmişi daha eslem bana yazıyodu özelden bunu oku diyede oyuzden .ozaman ben listeye göre devam ediyim anca :26:inşallah çabuk döner
canım allah rahmet eylesin..
başınız sağolsun canımm ALLAH SABIRLAR VERİSNN AİLESİNEE(
a.s. canım biraz maceralı olmuş gerçekten ama insanı o narkoz yapıyorr...sesleri duyup mırıldanıp ayılamıyosun.....şükürr herşey yolunda gözün aydın diyelim...yakında topikçe teyzeleri olucaz bebişin inşallah....selamün aleyküm dostlar.siz merak etmemişsiniz ama ben bi yazıyım dedim.histeroskopi bugün sabah oldu.45 dk.sürmüş.herşey güzel.biraz rahim dar olduğu için genişlettim dedi doktor.ayrıntılı epikriz raporunu haftaiçi alıcaz.ama problem yokmuş çok şükür.bu arada anestezi sırasında ilk verdikleri narkoz yeterli gelmediği için(8.narkoz alışımın etkisi)daha fazla dozda narkoz vermek zorunda kaldılar.o yüzden ayılmam biraz zor oldu.ayılırken hep topikteki arkadaşlarıma evlat ver ya rabbi diye sayıklamışım.hatta muhat,eslem,ve ne kadarzorun isimlerini söyleyerek dua etmişim.eşimde isimler tanıdık değil ya kim bunlar acaba demiş.tabi topikteki herkese ver rabbim deyince anlamış.hemşireye de 12 yıllık evliyim çok mutluyum,eşimi çok seviyorum inşaallah Allah sana da benim gibi bir eş ve evlilik nasip etsin demişim.eşime hasta bakıcını yanında seni çok seviyorum demişim.hem ağlamışım hem dua etmişim.eşimde sen konuştun ben ağladım diyor.yani maceralı bir ayılma olmuş.zaten tüm narkozdan sonra ki kendime gelişlerim böyle oluyor.fazla konuşuyorum ayılırkenneyseki herşey yolunda.daha yeni yeni kendime gelebildim ve kızlar merak etmiştir bir gireyimde haberdar edeyim dediydim ki nekadarzor haricinde merak edende olmamış.herkesin kafası dolu,herkesin sıkıntısı ayrı o yüzden sorun değil canlar.ben yinede bilgilendireyim dedim.herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....
Kızlar meryem suresini nasıl yapıyoruz eslemle görüşebilen var mı yoksa herkes kendine mi okuyacak karar verildi mi acaba?
canım ben bugün 2 yasini kesin okurum diye okundu yazdırmıştım.
fakat bugün kanamam oldune alaka anlamadım yani okuyamadım..pazara kadar uzatsak mı duaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?