canım ben bugün 2 yasini kesin okurum diye okundu yazdırmıştım.
fakat bugün kanamam oldune alaka anlamadım yani okuyamadım..pazara kadar uzatsak mı duaları
Allah kabul etsingünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar dün akşam listedeki arkadaşlar için 2 yasin okudum muhat yasin okuyabilirsin demişti bende 2tane okudum akşam allah kabul etsin
Aminnhayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim dualrımızı kabul etsin inş
Allah kabul etsinaslıcım sabah kalan 3yasinimi de okudum Rabbim kabul etsin inşallahhhh
Başınız sağolsunKızlar 2 yasinim kaldı daha bitiremedim
ama ya akşama ya yarına bitiririm inşallah
eltimin oğlunu kaybettik
yasin okuyun diyr yazmıştımya
çok üzüldüm çok acı
RABBİM kimseye yaşatmasın böyle acı
A.s bende konuştum merak etmiş sağolsun durumumucanım nasılsın
candan ablayla gorustuk selamları vardı
eslemlıva banlı oldugu ıcın onu aramıs ve kızlar dualara devam etsın demıs
Hayırlı gezmeler canımben yarın annemlere gıdebılırm gıdersem bı kaçgun kalırım o yuzden benı merak etmeyın
sızlerı çooook sevıyor çooook opuyorum allaha emanet olun
Ben o günleri hatırlıyorumda herşeyde bir hayır vardır canım.Sende ben gibi olmuyor olmuyor dersin birde bakmışsınki bebek olurAh bir rahat olabilsem regl olmamakta kötüymüş gün gelipte regl olayım diye dualar edeceğimi bilmezdim.Hayırlısı bakalım canım kötü bişey çıkmasında inşallah
A.s canım benim sakın yanlış anlama emin ol aklımda olmadığın için değil.Bende bugün tüm gün evde yoktum kayınvaldemlerle alışverişe çıktık,ayrıca yoroldum ve korkuyorum.Bebeğimin sağlıklı sağ olarak hayata gelsin diye dua ediyorum.selamün aleyküm dostlar.siz merak etmemişsiniz ama ben bi yazıyım dedim.histeroskopi bugün sabah oldu.45 dk.sürmüş.herşey güzel.biraz rahim dar olduğu için genişlettim dedi doktor.ayrıntılı epikriz raporunu haftaiçi alıcaz.ama problem yokmuş çok şükür.bu arada anestezi sırasında ilk verdikleri narkoz yeterli gelmediği için(8.narkoz alışımın etkisi)daha fazla dozda narkoz vermek zorunda kaldılar.o yüzden ayılmam biraz zor oldu.ayılırken hep topikteki arkadaşlarıma evlat ver ya rabbi diye sayıklamışım.hatta muhat,eslem,ve ne kadarzorun isimlerini söyleyerek dua etmişim.eşimde isimler tanıdık değil ya kim bunlar acaba demiş.tabi topikteki herkese ver rabbim deyince anlamış.hemşireye de 12 yıllık evliyim çok mutluyum,eşimi çok seviyorum inşaallah Allah sana da benim gibi bir eş ve evlilik nasip etsin demişim.eşime hasta bakıcını yanında seni çok seviyorum demişim.hem ağlamışım hem dua etmişim.eşimde sen konuştun ben ağladım diyor.yani maceralı bir ayılma olmuş.zaten tüm narkozdan sonra ki kendime gelişlerim böyle oluyor.fazla konuşuyorum ayılırkenneyseki herşey yolunda.daha yeni yeni kendime gelebildim ve kızlar merak etmiştir bir gireyimde haberdar edeyim dediydim ki nekadarzor haricinde merak edende olmamış.herkesin kafası dolu,herkesin sıkıntısı ayrı o yüzden sorun değil canlar.ben yinede bilgilendireyim dedim.herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....
kizlaaar canim cok skildi..kedi icin kadina mail atmistim...niye istuyosun kedi dedi..bende dedim ben turk kadiniyim,cocugumuz yok olmuyor,onu cocuk gibi seveceyim,mesafede uzak deyil gelip gorebilirsin dedim...telefonnumarami biraktim..yok daha kadin ne aradi ne mail attim turk oldugumu duyunca mi boyle yapti bilmiyorum...az once internette kedi vereceyi siteden baktim.verildi yazmis,yani baskasina vermis...haberde vermedi hic cok uzuldum,bende tekrar mail attimki dedim saatlerdir senden haber bekledim,ama haber vermedin simdi verildigini gordum,keske haber verseydin yazdim....birseyi cok istersem olmuyo bi kez daha anladim
selamün aleyküm dostlar.siz merak etmemişsiniz ama ben bi yazıyım dedim.histeroskopi bugün sabah oldu.45 dk.sürmüş.herşey güzel.biraz rahim dar olduğu için genişlettim dedi doktor.ayrıntılı epikriz raporunu haftaiçi alıcaz.ama problem yokmuş çok şükür.bu arada anestezi sırasında ilk verdikleri narkoz yeterli gelmediği için(8.narkoz alışımın etkisi)daha fazla dozda narkoz vermek zorunda kaldılar.o yüzden ayılmam biraz zor oldu.ayılırken hep topikteki arkadaşlarıma evlat ver ya rabbi diye sayıklamışım.hatta muhat,eslem,ve ne kadarzorun isimlerini söyleyerek dua etmişim.eşimde isimler tanıdık değil ya kim bunlar acaba demiş.tabi topikteki herkese ver rabbim deyince anlamış.hemşireye de 12 yıllık evliyim çok mutluyum,eşimi çok seviyorum inşaallah Allah sana da benim gibi bir eş ve evlilik nasip etsin demişim.eşime hasta bakıcını yanında seni çok seviyorum demişim.hem ağlamışım hem dua etmişim.eşimde sen konuştun ben ağladım diyor.yani maceralı bir ayılma olmuş.zaten tüm narkozdan sonra ki kendime gelişlerim böyle oluyor.fazla konuşuyorum ayılırkenneyseki herşey yolunda.daha yeni yeni kendime gelebildim ve kızlar merak etmiştir bir gireyimde haberdar edeyim dediydim ki nekadarzor haricinde merak edende olmamış.herkesin kafası dolu,herkesin sıkıntısı ayrı o yüzden sorun değil canlar.ben yinede bilgilendireyim dedim.herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....
Kızlar gecenin bu saatinde ne oldu hortladınmı diceksinizAma inanın heyecandan gözüme uyku girmiyor.Korkuyorum bebeğe ters birşey olacak diye.Bugün kayınvaldemlerle alışverişteydik.Yapacak çok iş var.Ben strese girdim ne olacak nasıl olucak diye .Arkadaşlarım sağolsun destek olsalarda içimdeki o heyecan endişe geçmiyor .İnşallah Allah'tan dileğim bebeğin sağlıklı ve sağ olarak sorunsuz bir şekilde dünyaya gelmesi.Ters bir durum olursa çok üzülürüm.Dualarınızı eksik etmeyin.Pazartesi günü doktor randevusu var.Allah'a emanet olun,iyigeceler Allah kısa sürede hayırlısını güzelini yaşatsın sizlerede
Canım sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim Allahım inşallah bende yaptırabilirim :))))
Kızlarrrr çok eksğimiz var sanırım bu hafta liste tamamlanamayacak....
selamün aleyküm dostlar.siz merak etmemişsiniz ama ben bi yazıyım dedim.histeroskopi bugün sabah oldu.45 dk.sürmüş.herşey güzel.biraz rahim dar olduğu için genişlettim dedi doktor.ayrıntılı epikriz raporunu haftaiçi alıcaz.ama problem yokmuş çok şükür.bu arada anestezi sırasında ilk verdikleri narkoz yeterli gelmediği için(8.narkoz alışımın etkisi)daha fazla dozda narkoz vermek zorunda kaldılar.o yüzden ayılmam biraz zor oldu.ayılırken hep topikteki arkadaşlarıma evlat ver ya rabbi diye sayıklamışım.hatta muhat,eslem,ve ne kadarzorun isimlerini söyleyerek dua etmişim.eşimde isimler tanıdık değil ya kim bunlar acaba demiş.tabi topikteki herkese ver rabbim deyince anlamış.hemşireye de 12 yıllık evliyim çok mutluyum,eşimi çok seviyorum inşaallah Allah sana da benim gibi bir eş ve evlilik nasip etsin demişim.eşime hasta bakıcını yanında seni çok seviyorum demişim.hem ağlamışım hem dua etmişim.eşimde sen konuştun ben ağladım diyor.yani maceralı bir ayılma olmuş.zaten tüm narkozdan sonra ki kendime gelişlerim böyle oluyor.fazla konuşuyorum ayılırkenneyseki herşey yolunda.daha yeni yeni kendime gelebildim ve kızlar merak etmiştir bir gireyimde haberdar edeyim dediydim ki nekadarzor haricinde merak edende olmamış.herkesin kafası dolu,herkesin sıkıntısı ayrı o yüzden sorun değil canlar.ben yinede bilgilendireyim dedim.herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....
kizz muhaaaat bebis var sende galiba kiizzzz...ara kanamasi yerlesme yani...ayyy hadi insallah..bi kandan baktirsana...noooooluuurrrr...catliycaaam yoksa olursem sensin sebebi....
cnm hemserim benim gadasini aldigim...yilmak yok daha ne oldukide sen hemen yoruldun oyle..kalk bakalim yola devam ediyoruz...mola bitti simdi dua vakti...kalk kiiiz bak kime diyoooom..getirtme beni yanina zaten ehliyetimde yok..bide kizzlaar turkce teori dersi kalkmis mecburen hollandaca olacakmis oda bayagi bi zaman alacak demektir...hayirlisi bakalimselammm kızlarr nasılsınıxz???
ben artık bu tempodan yorulup hakettiğim molayı almaya devam ettim.geri vitesi taktım şu an bakalım önümzdeki zaman neler gösterecekk biraz molaa:):)siz neler yapıyorsunuzz???
xanım dün test yaptım nagatif çıktı
salı dr gitceö
kaysssss çok sevindim canım
mutluluk; rumuzundan örnek al kızgüzel günler bizim için var :)
seyyan, nekadarzor farkındayım harıl hatıl yarışma için çalıştıgınızın. şimdi çıkıyırum. 4 saat daha dersim var benim
canım ben bugün 2 yasini kesin okurum diye okundu yazdırmıştım.
fakat bugün kanamam oldune alaka anlamadım yani okuyamadım..pazara kadar uzatsak mı duaları
Kızlar gecenin bu saatinde ne oldu hortladınmı diceksinizAma inanın heyecandan gözüme uyku girmiyor.Korkuyorum bebeğe ters birşey olacak diye.Bugün kayınvaldemlerle alışverişteydik.Yapacak çok iş var.Ben strese girdim ne olacak nasıl olucak diye .Arkadaşlarım sağolsun destek olsalarda içimdeki o heyecan endişe geçmiyor .İnşallah Allah'tan dileğim bebeğin sağlıklı ve sağ olarak sorunsuz bir şekilde dünyaya gelmesi.Ters bir durum olursa çok üzülürüm.Dualarınızı eksik etmeyin.Pazartesi günü doktor randevusu var.Allah'a emanet olun,iyigeceler Allah kısa sürede hayırlısını güzelini yaşatsın sizlerede
cnm hemserim benim gadasini aldigim...yilmak yok daha ne oldukide sen hemen yoruldun oyle..kalk bakalim yola devam ediyoruz...mola bitti simdi dua vakti...kalk kiiiz bak kime diyoooom..getirtme beni yanina zaten ehliyetimde yok..bide kizzlaar turkce teori dersi kalkmis mecburen hollandaca olacakmis oda bayagi bi zaman alacak demektir...hayirlisi bakalim
hayirlisi olsun cnm...evet haril haril okuyoruz ben devam ediyorum dualara..gunluk meryem,fetih,vakia surelerini okuyorum insallah...kelimei tevhit hatmide bitti..ihlas hatmine basladim...cnm benim icin la havle zikrini yazarmisin La havle vela kuvvete illa billa hil aliyyil aziym...bu sekildemi bide uzun olani var oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?