Ben 3 yasin 707 ya varis okumuştum. İsterseniz bu listeye sayalım.olur mu?
Ben diğer listeye geçildi diye düşünerek okudum ama olur mu acaba eksikler yerine?
kızlaarr selamunaleykumm:)) ben elif siteye yeni katılanlardanım...5 yıllık evliyim ve tüp bebeğe başladık bu ay başı transferim olucak.çarşamba günü yumurtalar toplandı bugun 3.gün embriyo gelişiminde beşinci günü dondurulucak ve ilk adetimden sonra inşallah Rabbimin izniyle transfer.. ve bu aşamaya gelene kadaaarrr neler içmedik,neler yemedik,ne koca karı ilaçları kaldı ne doktor ilaçları iğneleri..ne hatimler ne dualar kaldı...duyduklarımı ve yaptıklarımı yazıcam sizee...
kesınlıkle 4444 tane tefrıccıyye okuyun.
41 tane meryem suresi okuyun 41 hurmaya.
Ya Varis 700 defa
ve...
bunu iyi dinleyin kaynagım saglam.bu ıkı gün önce elime geçti ve başladık yapmaya:)en az on kiş var çevremde bunu yapıp yavrusunu kucagına alan..
(BİR SURAHI SU KOYUN KENARA )EŞİNİZLE BİRLİKTE NİYET EDİP DÖRT REKAT HACET NAMAZI KILIP 21 DEFA AYETEL KURSİ OKUYUP 70.000 TANE ''LEM YELİD'' OKUMAYA NİYET EDİYORSUNUZ.VE SUYA OKUMAYA DİYE NİYET EDİN
VE SİZ 35 BİN EŞİNİZ 35 BİN TANE OKUYOR Bİ KAÇ GÜNDE BİTİRMEYE ÇALIŞIN AMA. SİZ SON LEM YELİDİ SÖYLEDİKTEN SONRA BİR SÜRAHİ SUYA ÜFLEYİN VE EŞİNİZLE BİRLİKTE İÇİN.
700 DEFA ESTAGFIRULLAH MİN KULLI MA KERİHALLAH ESTAGFIRULLAH EL AZİYM ELLEZİ LA İLAHE İLLA HUVEL HAYYEL HAYYEL KAYYUME ETUBU İLEYH .
TABİKİ TİBBİ OLARAK ÇARE ARIYCAZ AMA SONUÇTA VERECEK OLAN RABBİM.İNŞALLAH RABBİM BİZLERİN KUCAKLARINI BOŞ BIRAKMAZ VE DUALARIMIZI KABUL EDER.rabbiesirvelatuasirrabbitemminbilhayr.(rabbim zorlaştırma kolaylaştır)
canım sen bilirsin ecrine pazartesi günü yazarsın.o değerlendirir.
hoşgeldin elif. paylaşımın için çok teşekkür ederiz. deneyecegimizden emin olabilirsin.
bebegini de alıp gelirsin inşaallah:)
Tamam cnm ecrine sorarım.
Ben sayılmasını isterim gönülden. Ben gene okurum cnm.
Bu listemiz inş çabuk tamamlansında bağışlansın inş. Rabbîm kabul etsin inş.
Allah ım sizleri tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarınıza kavuştursun inş. Canı gönülden isterim hepinizin bebeğinizin olmasını. Elimden geldikçe okuyacağım inş sizlere dua.
selamün aleyküm dostlar.siz merak etmemişsiniz ama ben bi yazıyım dedim.histeroskopi bugün sabah oldu.45 dk.sürmüş.herşey güzel.biraz rahim dar olduğu için genişlettim dedi doktor.ayrıntılı epikriz raporunu haftaiçi alıcaz.ama problem yokmuş çok şükür.bu arada anestezi sırasında ilk verdikleri narkoz yeterli gelmediği için(8.narkoz alışımın etkisi)daha fazla dozda narkoz vermek zorunda kaldılar.o yüzden ayılmam biraz zor oldu.ayılırken hep topikteki arkadaşlarıma evlat ver ya rabbi diye sayıklamışım.hatta muhat,eslem,ve ne kadarzorun isimlerini söyleyerek dua etmişim.eşimde isimler tanıdık değil ya kim bunlar acaba demiş.tabi topikteki herkese ver rabbim deyince anlamış.hemşireye de 12 yıllık evliyim çok mutluyum,eşimi çok seviyorum inşaallah Allah sana da benim gibi bir eş ve evlilik nasip etsin demişim.eşime hasta bakıcını yanında seni çok seviyorum demişim.hem ağlamışım hem dua etmişim.eşimde sen konuştun ben ağladım diyor.yani maceralı bir ayılma olmuş.zaten tüm narkozdan sonra ki kendime gelişlerim böyle oluyor.fazla konuşuyorum ayılırkenneyseki herşey yolunda.daha yeni yeni kendime gelebildim ve kızlar merak etmiştir bir gireyimde haberdar edeyim dediydim ki nekadarzor haricinde merak edende olmamış.herkesin kafası dolu,herkesin sıkıntısı ayrı o yüzden sorun değil canlar.ben yinede bilgilendireyim dedim.herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....
Narkozlu olunca insan ne dediğini bilmiyo başımdan geçti iyi biliyorum :))) ben yeni katıldım arkadaşım çok az o yüzden pek girmiyorum konuşmak istiyorum ama kimse yokk((
Allah razı olsun canım,
umarın senin dileklerin de tez zamanda kabul olur.
elifcim aminn inşaallah biz d alırız hayırlısıyla kucaklarımıza meleklerimizi.
tabiki katılabilirsin ama devamlılık isteyen bişi.
haftada 6 arkadaşa 41 yasin 707 ya varis 100 enbiya 100. ayeti okuyoruz.
topiğe bir daha ugramayanlar oluyor aksıor o zaman dualarımız.
eger devam ederim dersen arkadaşlar zaten listeye alacaktır.
listeyle ilğilenen arkadaş içinde zor olyor o sebepten bunları yazdım canım.
hoşgeldin canım,
kızzzz nasıl kimse yok 5 kiyiz daha ne olsun.
yarışmanın durgunluğu var topikte
ne kadardır evlisin?
canım normalde 6 yasin düşüyor okuyabilir misin 7 günde. ya da 4 okuyabilirsen 4 diye not alsın arkadaş.tek eksik olmasın da. ona göre dualar ediliyor. bu hafta tamamlanamadı maalesef.tabiki tatlım :) söylemen çok iyi ona göre katılabilip katılamacagımı düşünürüm.şimdi kuaforum ben çalışıyorum anca akşamları okuyabilirim ben ..bana yani bir haftada diyelim kaç yasin düşücek? okuyamycagım sekıldeyse girmem çünkü mutlaka okumam gerektiği için kimseyi zora düşürmem gerek. ayrıca evlat özlemi öyle birşey ki biliyorum ki ben başkası için dua edersem rabbim bana onun bin mislini vericek ve inşallah yapabilirim.
ay kızlar şu kk da en kalabalık en heyecanlı mahalle bizim mahallesizcede öyle değilmi diğer mahalleler pek durgun:)))
canım hazır gelmişken şu aspirini bi daha anlatsan. ben beceremedim de:)
bu arada dualar ne alamde:)
bak sırf siz kazanın diye emeyla seyyanı burda oyalıyorum
Narkozlu olunca insan ne dediğini bilmiyo başımdan geçti iyi biliyorum :))) ben yeni katıldım arkadaşım çok az o yüzden pek girmiyorum konuşmak istiyorum ama kimse yokk((
Hosbulduk canım :) üç senem yeni bitti bu arada ne yarışması
canım hoşgeldin aramıza.Narkozlu olunca insan ne dediğini bilmiyo başımdan geçti iyi biliyorum :))) ben yeni katıldım arkadaşım çok az o yüzden pek girmiyorum konuşmak istiyorum ama kimse yokk((
sanada iyi akşamlar canım bizde dualarımızda seni unutmuyoruz.Cnm sizlerden de Allah razı olsun.
Hepinize iyi akşamlar. Allah a emanet olun.
ayyyy maaşallah de kız hele.en güzel topik bizim topik heh he heay kızlar şu kk da en kalabalık en heyecanlı mahalle bizim mahallesizcede öyle değilmi diğer mahalleler pek durgun:)))
:) Allah iyiliğini versin.Birazdan çıkacam zaten kociş sabırsızlıkla pc yi bekliyor desem inanır mısın :)
Biz varız canım bizlerle konuşabilirsin her zaman :)
Hosbulduk canım :) üç senem yeni bitti bu arada ne yarışması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?