Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar bugün babam(kaynatam) kalp krizi geçirdi yanımızda çok fena olmuştu çok korktuk. şimdi anjiyo oldu yoğun bakımda durumu iyi hamd olsun..eşim yanında çok ağladı sabahtan beri. onu ilk kez ağlarken gördüm.... dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla gelsin evimize inşallah.....

canım 89. ayet ben birazdan listeyi paylaşırım. 100 kere okunuyor o. 707 ya varis çekiliyor 1 kere canım.
Aynen sperm sorunu var bende de yumurta tembelligi var iki sorun olunca olmadı şimdiye kadar

canım burda nelere şahit olduk
asla imkansız değil.

Sukur cnm iyiyiz sen nasilsin

Allah iyiliğinizi daim etsin inşallah canım.Bende iyiyim hamdolsun

Enbiya suresi 89.ayeti 100 defa okuyoruz canım.707 defa da ya varis çekiyoruz 1 kere sadece.Ve 6 yasin ama sen 4 yasinle başlayacaksın sanırım

Hosbuldum tatlim.sukur iyiyim sen nasilsin

enbiya suresinin hepsini değil canım.89.ayetini yüz kere ,ve sadece 707 ya varis çekeceksin.(7 kez değil)+4 yasin

vakıa suresi hastaya okununca çok faydası oluyormuş. okuyun canım o duayı.
çok geçmişolsun canım ederiz tabii
ya şafi çekerim ben şimdi biraz.

canım burda nelere şahit olduk
asla imkansız değil.[/QUOTE]

Öyle tabi Rabbim istedi mi taşa bile can verir

Hosbuldum tatlim.sukur iyiyim sen nasilsin
çok şükür canım iyiyim bende.prenses de iyidir inş annesi.aman siz iyi olu da

ay canım ya çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

Evet cnm bu bir ay icinde cok buyuyomus en son doktora gittigimde400 gr di:)

Maşallah prensese

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah tabii ki dua ederiz canım

vakıa suresi hastaya okununca çok faydası oluyormuş. okuyun canım o duayı.
çok geçmişolsun canım ederiz tabii
ya şafi çekerim ben şimdi biraz.
çok sağol canım Allah razı olsun. görümcemlere derim okuruz vakıa suresini. gerçekten öyle iyi biri ki Allah başımızdan eksik etmesin inşallahhh...

çok şükür canım iyiyim bende.prenses de iyidir inş annesi.aman siz iyi olu da

ay canım ya çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

Sukur cnm prenseste iyi 11 martta renkli ultrason var ins hersey yolundadir.dualarinizda unutmayin cnm

tamamdı anladımm:) Allahn izniyle bende başlıyorum.ama lem yelid'im bitmedi benim pazartesi başlıycam enbiya ve ya varis çekerim yarın ama yasin pazartesi başlarım ancak Rabbimin izniyle. listeyee benideee ekleyinnn:) kaş bıyık alırken umarım elimde zikir matik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…