iyi akşamlar canım,,
bebğin 640 gr olmuş
bu ara çok mu hızlı büyüyorlar?
Daha fazla bekletmez bebişin inşallah canım
canım 89. ayet ben birazdan listeyi paylaşırım. 100 kere okunuyor o. 707 ya varis çekiliyor 1 kere canım.canımmm annem gümüşhane babam kastamonu eşim balıkesirliben istanbul kartalda oturuyorum tatlım ..şimdi ben not alıcam 4 yasin + 707 ya varis+ enbiya suresinin tamamı mı yoksa sadece 100. ayeti mi? bide 707 ya varisi 7 kere mi okuycaz tam anlatın bana yanlışlık olmasın.
Aynen sperm sorunu var bende de yumurta tembelligi var iki sorun olunca olmadı şimdiye kadar
Sukur cnm iyiyiz sen nasilsin
canımmm annem gümüşhane babam kastamonu eşim balıkesirliben istanbul kartalda oturuyorum tatlım ..şimdi ben not alıcam 4 yasin + 707 ya varis+ enbiya suresinin tamamı mı yoksa sadece 100. ayeti mi? bide 707 ya varisi 7 kere mi okuycaz tam anlatın bana yanlışlık olmasın.
tamam canım sen oku ecrin07 arkadaşımız seni görecektir ve listeye ekleyecektir.hayırlı olsun bakalım.muhat sormayı unttu.nerelisin canım.yani nerde yaşıyosun.
iyi akşamlaaaaaaaar.hoşgeldin güzel anne adyı.nasılsın
eeeeeeee sor sende artık şu soruyu.merak ettim belki hemşerimdir
canımmm annem gümüşhane babam kastamonu eşim balıkesirliben istanbul kartalda oturuyorum tatlım ..şimdi ben not alıcam 4 yasin + 707 ya varis+ enbiya suresinin tamamı mı yoksa sadece 100. ayeti mi? bide 707 ya varisi 7 kere mi okuycaz tam anlatın bana yanlışlık olmasın.
kızlar bugün babam(kaynatam) kalp krizi geçirdi yanımızda çok fena olmuştu çok korktuk. şimdi anjiyo oldu yoğun bakımda durumu iyi hamd olsun..eşim yanında çok ağladı sabahtan beri. onu ilk kez ağlarken gördüm.... dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla gelsin evimize inşallah.....
ne tedavisi gördün canım?
ben 1,5 yıl olacak. 10 aydır istiyorum, yeniyim yani
çok şükür canım iyiyim bende.prenses de iyidir inş annesi.aman siz iyi olu daHosbuldum tatlim.sukur iyiyim sen nasilsin
kızlar bugün babam(kaynatam) kalp krizi geçirdi yanımızda çok fena olmuştu çok korktuk. şimdi anjiyo oldu yoğun bakımda durumu iyi hamd olsun..eşim yanında çok ağladı sabahtan beri. onu ilk kez ağlarken gördüm.... dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla gelsin evimize inşallah.....
Evet cnm bu bir ay icinde cok buyuyomus en son doktora gittigimde400 gr di:)
çok sağol canım Allah razı olsun. görümcemlere derim okuruz vakıa suresini. gerçekten öyle iyi biri ki Allah başımızdan eksik etmesin inşallahhh...vakıa suresi hastaya okununca çok faydası oluyormuş. okuyun canım o duayı.
çok geçmişolsun canım ederiz tabii
ya şafi çekerim ben şimdi biraz.
iyi akşamlarrrr millett ben geldimm:)))
iyi akşamlarrrr millett ben geldimm:)))
çok şükür canım iyiyim bende.prenses de iyidir inş annesi.aman siz iyi olu da
ay canım ya çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
hoşgeldin canım,iyi akşamlarrrr millett ben geldimm:)))
çok sağol canım Allah razı olsun. görümcemlere derim okuruz vakıa suresini. gerçekten öyle iyi biri ki Allah başımızdan eksik etmesin inşallahhh...
İyi akşamlar canım hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?