Sağol cnm siz benden daha tecrübelisiniz konuşmak istiyorum ama ne konuşayım bilmiyorum acemiyim yani :))
canım normalde 6 yasin düşüyor okuyabilir misin 7 günde. ya da 4 okuyabilirsen 4 diye not alsın arkadaş.tek eksik olmasın da. ona göre dualar ediliyor. bu hafta tamamlanamadı maalesef.
eveett 4 tane okuyabilirim .6 tanede aslında okuyabilirim ama ben dörtle başlasam iyi olur:)kim not alıyor pekii benidee yzın ve ne zamn başlıyoruzz
topikte 8 arkadaş yarışa girdik. bu ay en fazla dua yapma yarışı. ay sonunda bütün hatimler Kabede dualanacak:)
liste bayag bi uzun
ne zamandır bebek istiyorsun?
İyi aksamlar kizlarr
Himm maşallah Allah kabul etsin beklendiğinden beri istiyorum bir iki defa tedaviye başlayıp yarım bıraktım bu ay yine başladım ama bu defa yarım birakmayacam :) sen ne kadardır evlisin
canım dr ye gittiniz mi daha önce?
eşinde doktora göründü mü?
ne zamandır bebek bekliyorsunuz?
bunlara cevap ver gerisi gelir nasılsa
tamam canım sen oku ecrin07 arkadaşımız seni görecektir ve listeye ekleyecektir.hayırlı olsun bakalım.muhat sormayı unttu.nerelisin canım.yani nerde yaşıyosun.eveett 4 tane okuyabilirim .6 tanede aslında okuyabilirim ama ben dörtle başlasam iyi olur:)kim not alıyor pekii benidee yzın ve ne zamn başlıyoruzz
iyi akşamlaaaaaaaar.hoşgeldin güzel anne adyı.nasılsınİyi aksamlar kizlarr
seyyan o benim sorum
:))) bir iki defa gidip yarım bıraktım şimdi yine başladım . Eşim de göründü hatta varikosel ameliyat oldu üç yıldır istiyoruz :)
tamam canım sen oku ecrin07 arkadaşımız seni görecektir ve listeye ekleyecektir.hayırlı olsun bakalım.muhat sormayı unttu.nerelisin canım.yani nerde yaşıyosun.
iyi akşamlaaaaaaaar.hoşgeldin güzel anne adyı.nasılsın
eeeeeeee sor sende artık şu soruyu.merak ettim belki hemşerimdir
canım ya bu rada nerelisin.?
:))) bir iki defa gidip yarım bıraktım şimdi yine başladım . Eşim de göründü hatta varikosel ameliyat oldu üç yıldır istiyoruz :)
İyi akşamlar canım nasılsınız bakalım
tamam canım sen oku ecrin07 arkadaşımız seni görecektir ve listeye ekleyecektir.hayırlı olsun bakalım.muhat sormayı unttu.nerelisin canım.yani nerde yaşıyosun.
iyi akşamlaaaaaaaar.hoşgeldin güzel anne adyı.nasılsın
eeeeeeee sor sende artık şu soruyu.merak ettim belki hemşerimdir
canım sper sorunu mu var yani.
burdaki arkadaşlarımızın eşlerindede aynı sıkıntı var.
onlar daha net yardımcı olurlar.
Adanaliyim :) sen nerelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?