teyzenler yurtdışında mı?
canım zaten 2 gün önce başladık.
bu aya mahsus bi yarış.
yani bir daha olur mu bilmiyorum.
istersen katıl canım. ne kadar yaparsan kardır. kabeye kadar gitsin yeter.
Ameliyat olalı bi sene olacak en son geçen ay yaptık otuz altı milyon çıkmıştı ondan önce bir milyon bile değildi
rabbim şifa versin.nediyeceğimi bilemedim rabbim yardımcııları olsun inşallah..down sendromu gibimi yoksa zihinsel veya fiziksel bi engelimi var ?
Himm öyle mi hangi dualar i yapıyorsunuz peki
ooooooooooooooooooooooo
bebek olur onunla, dert ettiğin de bu muydu kız:)
ben de ne sandım:)
canım 1.milyonla gelen mucizem diye bi topik var. 1 milyonla dogal yolla haöiş olmuş. bu ay daha da artmıştır. sen ovülasyon tarihlerini gözet
Himm yok canım şükrediyorum şimdi zaten yarın doktora gidecem yumurtam çatlamış mi diye bakacak
Hem zihinsel hem fizikselmis çok yavaş gelisecekmis on bes yaşındayken dokuz yasinda gibi olacakmış hem fiziksel olarak hem zeka olarak
rabbim şifasını versin inşallah..ama iyi bakım ve yetiştirme olursa biraz daha rahatsızlıgında ilerleme kaydedilebilir .herşey rabbımden .üzülmemek elde değil ama rabbim bi çıkış kapısı gösterir inşallah.
canım adetten kaç gün sonra çatlamış mı diye gidiyosunuz.
ben de gitcem bu hafta ama bilemedim. 10 gün oldu bana.
Başladığı tarihten itibaren on ikinci günde çağırıyor cnm seninki salı olabilir
rabbim şifasını versin inşallah..ama iyi bakım ve yetiştirme olursa biraz daha rahatsızlıgında ilerleme kaydedilebilir .herşey rabbımden .üzülmemek elde değil ama rabbim bi çıkış kapısı gösterir inşallah.
Başladığı tarihten itibaren on ikinci günde çağırıyor cnm seninki salı olabilir
muhatçım sen zaten salı günü gitmeyecekmisin doktora
peki çarşamba gitsem geç mi olur?
salı dersim çok fazla.
evet canım haklısın, bu arad geçen hafta tv de gördüm. bu tür rahatsızlıklar için ilaç üretilmiş. 7 yaşına kadar o ilacı 1 kez kullansa kafiymiş.
umuunuzu taze tutun.
o ilaç bi kaç yıla gelir Türkiye ye de
Inşallah cnm sağol bu da bir imtihan ama ister istemez üzülüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?