Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ameliyat olalı bi sene olacak en son geçen ay yaptık otuz altı milyon çıkmıştı ondan önce bir milyon bile değildi

ooooooooooooooooooooooo
bebek olur onunla, dert ettiğin de bu muydu kız:)
ben de ne sandım:)
canım 1.milyonla gelen mucizem diye bi topik var. 1 milyonla dogal yolla haöiş olmuş. bu ay daha da artmıştır. sen ovülasyon tarihlerini gözet

rabbim şifa versin.nediyeceğimi bilemedim rabbim yardımcııları olsun inşallah..down sendromu gibimi yoksa zihinsel veya fiziksel bi engelimi var ?

Hem zihinsel hem fizikselmis çok yavaş gelisecekmis on bes yaşındayken dokuz yasinda gibi olacakmış hem fiziksel olarak hem zeka olarak

Himm öyle mi hangi dualar i yapıyorsunuz peki

seyyyyanım bi paylaşır mısın listeyi sen de varsa.
kaydettim demiştin. bulamam ben şimdi:)
canım duayla düzelmeyecek şey yok.
kardeşime de kalbi delik demişlerdi doğdugunda maaşşaalah senden benden iyi durumu:)
dua edin. tefriciye hatmi yapın hemen.vakıa yı okuyun.

Himm yok canım şükrediyorum şimdi zaten yarın doktora gidecem yumurtam çatlamış mi diye bakacak

Himm yok canım şükrediyorum şimdi zaten yarın doktora gidecem yumurtam çatlamış mi diye bakacak

canım adetten kaç gün sonra çatlamış mı diye gidiyosunuz.
ben de gitcem bu hafta ama bilemedim. 10 gün oldu bana.

Kur'an-ı Kerim Hatimi.....

4444 Salat-ı Tefriciye

1000 Salat-ı Münciye

Yasin-i Kebir Hatimi (123 adet)

41 Vakıa Suresi

41 Meryem Suresi

İhlas-ı Şerif Hatimi (Normalde 1000 adet bir hatim oluyo ama 10.000 okumaya
gayret edelim inşaallah)

72.000 Kelime-i Tevhid Hatimi

Ayetel Kürsi Hatimi (313 adet bir Hatim oluyo)

Esmaül Hüsna (Sabah,Yatsı Namazlarından sonra demiştim az önce ama şimdi
düşündüm de,her Namazımızın ardından okusak daha iyi olur)

La Havle Hatimi
(1001 adet bir Hatim oluyo)

Günlük Hacet Namazı

Günlük Kenzül Arş duası

Günlük 707 Ya Varis (Aslında çekebildiğimiz kadar)

Günlük Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime(Çekebildiğimiz kadar)

Günlük İstiğfar (Çekebildiğimiz kadar,aklımıza geldikçe,iş yaparken okuyalım
mesela.....Kalbimizi temizlemeliyiz herşeyden önce)

Hem zihinsel hem fizikselmis çok yavaş gelisecekmis on bes yaşındayken dokuz yasinda gibi olacakmış hem fiziksel olarak hem zeka olarak

rabbim şifasını versin inşallah..ama iyi bakım ve yetiştirme olursa biraz daha rahatsızlıgında ilerleme kaydedilebilir .herşey rabbımden .üzülmemek elde değil ama rabbim bi çıkış kapısı gösterir inşallah.

evet canım haklısın, bu arad geçen hafta tv de gördüm. bu tür rahatsızlıklar için ilaç üretilmiş. 7 yaşına kadar o ilacı 1 kez kullansa kafiymiş.
umuunuzu taze tutun.
o ilaç bi kaç yıla gelir Türkiye ye de

Inşallah cnm sağol bu da bir imtihan ama ister istemez üzülüyor insan

hanımlar ben çıkayım biraz gene gelirim.
biraz tarih çalışayım da atanayım.
ssönmezzzzzzzzzzzzzzzzzz bu ara yoksun gözümden kaçtı sanma!!!!!!!!!!!!!!
:) aeo

muhatçım bizde doğurganlık arkadaşı olalaı mı fertility friend site baya faydalı google den çevirince daha net anladım... ingilizcem pek yeterli değilde...

inşallah gelir muhatcım.rabbım düşmanımın başına vermesin gerçekten zor.verenlerede rabbım tez zamanda şifa versin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…