- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
selamün aleyküm kızlar nasılsınız size biraz kendimden bahsetmek istiyorum şu anda umut tüpbebekteyim kan tahlili yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz tedavimiz güzel ilerliyormuş yumoşlar iyiymiş kan tahlilinin sonucuna göre eşimin ameliyat günü belli olacak büyük bir ihtimal çarşamba veye perşembe günü olacak benimde opum var.dualarınızı eksik etmeyin inşallah eşimde de süpermenler çıkarsa benden daha mutlusu olamaz artık hepinizi çoksizlere tekrar haber veririm şimdilik sevincimi paylaşmak istedim sizler benim her zaman yanımdaydınız benim mutluluğumdada yanımda olmayı hakediyorsunuz
kızlar yarın test günüm çok korkuyorum dua edin bebişlerimle geleyim :18: :18: :18:
inşallah canım Rabbim nasip eder bende bu mucizeyi yaşarım sizlere biraz daha umut olurum ben imklansızı başardım darısı başınıza diye yazarım inşallah Allah'ın izniyleCanımmm çıkacak çıkacak ne güzel bir tabir o süpermenler tuttum bunu harika olacak Rabbimin izniyle sırayla tüm güzel haberleri vereceksin bizlere
Dualarımız seninle canım benimmmm
canım hadi hayırlısı inşallah canım Rabbim sana mucizesini yaşatsın şu andan ben umut tüpbebekteyim ve bir bayanla tanıştım kızlar hazır olun kadın tam 32 senedir bebiş için mücadele ediyormuş vekızlar yarın test günüm çok korkuyorum dua edin bebişlerimle geleyim :18: :18: :18:
inşallah canım Rabbim nasip eder bende bu mucizeyi yaşarım sizlere biraz daha umut olurum ben imklansızı başardım darısı başınıza diye yazarım inşallah Allah'ın izniyle
canım hadi hayırlısı inşallah canım Rabbim sana mucizesini yaşatsın şu andan ben umut tüpbebekteyim ve bir bayanla tanıştım kızlar hazır olun kadın tam 32 senedir bebiş için mücadele ediyormuş veşükürler olsun mucizesi onunla Rabbim kucağına almasını nasip etsin ve bizlerede daha fazla aratmadan bebişlerimizi göndersin amin
inşallah canım Rabbim nasip eder bende bu mucizeyi yaşarım sizlere biraz daha umut olurum ben imklansızı başardım darısı başınıza diye yazarım inşallah Allah'ın izniyle
canım hadi hayırlısı inşallah canım Rabbim sana mucizesini yaşatsın şu andan ben umut tüpbebekteyim ve bir bayanla tanıştım kızlar hazır olun kadın tam 32 senedir bebiş için mücadele ediyormuş veşükürler olsun mucizesi onunla Rabbim kucağına almasını nasip etsin ve bizlerede daha fazla aratmadan bebişlerimizi göndersin amin
kızlar yarın test günüm çok korkuyorum dua edin bebişlerimle geleyim :18: :18: :18:
kızçeler ben regl olcam yine yaa sancılarım başladı sinirlerim alt üst yine offfff
zor be canım bizimki ama %1 bile olsa umut var bakalım inşallah dediğin gibidir canımmmm ağzından bal damlıyor bal
içimden bir ses test yap diyor ama bekleyeceğim 3-4gün gelmezse yapacağım testi o tek çizgi büyük hayal kırıklığı
selamün aleyküm kızlar nasılsınız size biraz kendimden bahsetmek istiyorum şu anda umut tüpbebekteyim kan tahlili yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz tedavimiz güzel ilerliyormuş yumoşlar iyiymiş kan tahlilinin sonucuna göre eşimin ameliyat günü belli olacak büyük bir ihtimal çarşamba veye perşembe günü olacak benimde opum var.dualarınızı eksik etmeyin inşallah eşimde de süpermenler çıkarsa benden daha mutlusu olamaz artık hepinizi çoksizlere tekrar haber veririm şimdilik sevincimi paylaşmak istedim sizler benim her zaman yanımdaydınız benim mutluluğumdada yanımda olmayı hakediyorsunuz
canim dur birazcik daha o regl sancilari dedigin sey belki bebisinin tutunma sancilaridir cok kisi boyle soyleyip hamile kaldi birkac gun daha sabir insallah olacak.
hadi hayirlisi tatlim insallah hersey yolunda gider ve o supermenler gercekten super olur hersey rabbimin ol demesiyle dualarim seninle insallah
ayyy hadi insallah bi guzel haber alalim topikce sevinip halay cekelim insallah
hiç umutlanmak istemiyorum yaa bakalım hayırlısı Rabbim bilir verir herşeyi
seni cok iyi anliyorum canim Rabbim ne verirse guzel verir senin hakkindada en hayirlisini versin
hu huuuuuuuuuu yaşasın yumoşlar iyi.merak etme süpermenlerde iyi olacak.inşaallah bizim en mutlu günümüz süpermanlardan sonra olacak.işte o zaman başlasın halaylardaha önce de demiştim osperm oraya gelecek arkadaş,halaylar çekilecek o kadar:::::selamün aleyküm kızlar nasılsınız size biraz kendimden bahsetmek istiyorum şu anda umut tüpbebekteyim kan tahlili yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz tedavimiz güzel ilerliyormuş yumoşlar iyiymiş kan tahlilinin sonucuna göre eşimin ameliyat günü belli olacak büyük bir ihtimal çarşamba veye perşembe günü olacak benimde opum var.dualarınızı eksik etmeyin inşallah eşimde de süpermenler çıkarsa benden daha mutlusu olamaz artık hepinizi çoksizlere tekrar haber veririm şimdilik sevincimi paylaşmak istedim sizler benim her zaman yanımdaydınız benim mutluluğumdada yanımda olmayı hakediyorsunuz
Ve aleykümselam canım...Rabbim sıkıntılarını gidersin canım,bebek uğrunda çekilen acıtmayan rahatsızlıklar bunlar inşaallah.
Kendine meleğine iyi bak.Canım bizi eksik etme dualarından...
Canım Muhat,ben,Seyyan,Kays,Nekadarzor aramızda bir dua yarışı yapmaya karar verdik.Annemler Nisan'da Umreye gidecekler nasipse.Bizde bir ay içinde listedeki duaları bitirmeye çalışıcaz.Sonra Beytullaha göndericez,orda hediye edilip duası yapılacak.Ve inşaallah dualarımız kabul olacak,Rabbim fazla bekletmeden bizide meleklerimize kavuşturacak.Kesin katılmak istersen sende alalım ismini,bugün kayıtlar için son gün canımKesin okuyabileceksen saydığım isimlerden birine dönüş yapman yeterli canım...
Canım ya,ne kadar sevindim,hadi hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin...Dua konusunda bizden 1 adım öndesin,hamilelerin duası kabul olurmuş.Canım haftalık listedeki tüm isimlere,isim isim dua ediver bizim için.Bizde verelim hayırlı haberler inşaallah...
Canım Duruya yazdıklarımı kopyalıyorum sanada canım,ona göre düşünür dönersin bize..
...........Canım Muhat,ben,Seyyan,Kays,Nekadarzor aramızda bir dua yarışı yapmaya karar verdik.Annemler Nisan'da Umreye gidecekler nasipse.Bizde bir ay içinde listedeki duaları bitirmeye çalışıcaz.Sonra Beytullaha göndericez,orda hediye edilip duası yapılacak.Ve inşaallah dualarımız kabul olacak,Rabbim fazla bekletmeden bizide meleklerimize kavuşturacak.Kesin katılmak istersen sende alalım ismini,bugün kayıtlar için son gün canımKesin okuyabileceksen saydığım isimlerden birine dönüş yapman yeterli canım...
Baharcım,canım benim ne kadar mutlu oldum anlatamam.Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin güzelim..E şimdi bizim içinde bool boll dua et...Elhamdülillah ne güzel haberler aldık bugün,Rabbim devamını nasip etsin...
Aleykümselam canımFetih Suresinin hatimini 41 defa diye biliyorum...Allah razı olsun canım senden,inşaallah onuda okuyalım inanarak,neden olmasın.Rabbim bizimde sıkıntılarımızdan feraha ermemizi nasip etsin,hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun....
Kasidei Bürde'ye gelince...Sanırım oydu,eşim gelince sorayım yinede yüzde yüz emin değilim...Komşumuz vardı Sara hastası,Rabbim vermesin...Yurtta Hocalar,o komşumuza Kaside-i Bürde Hatimi yaptılar,aradan kaç seneler geçti elhamdülillah tekrarlamadı,sadaka da vermişti kadın...Ama benim dediğim toplanıp halka şeklinde hatim oluyo,çook çok faziletli...Biz bu şekilde yapamayız ama aslında bu hatimi bilen yerlerde gidip yaptırabilir miyiz acaba,bilemedim şimdi...Eşim gelince sorcam,Kasidei Bürde hatimi diye hatırlıyorum.
Hadi hayırlısı,inşaallah Rabbim seninde müjde vermeni nasip eder hayırlısıyla,inşaallah sizin içinde ''Ol'' demiştir Mevlam...
Aklımda canım Ayşeninki,daha doğumuna çok inşaallah.Biz bir aylık hatimlerimizi bitirelim,inşaallah onunkine de başlayalım,Ayşe ayarlıyacaktı listeyi.Hangi Cüz düşmüşse okuruz inşaallah.Rabbim hayırlı doğumlar,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Ayşeme ve tüm hamilelere..
Kays nerdesin,gece gizli toplantı yapıyoz gelsene sende
Bende sahih diye biliyodum,Kenzül Arş benim içimi çok rahatlatır.Anlamına da bakınca,anlıyosun ne kadar faziletli olduğunu...
Hoşgeldin aramıza canım.İnşaallah son tedavindir bu,Rabbim hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar versin size ve tüm arkadaşlarımla birlikte banada..
Bir aylık bu dualar canım,adın yazıldı bile senin,vazgeçmek yok
Kenzül Arş sahihmiş canım...
Hoşgeldin aramıza canım.İnşaallah değerlerinde bir düzelme olur,Rabbim sizede hayırlı sağlıklı salihlerden evlat versin en yakın zamanda..
Kız deme öyleSabah erken kalktım,Sohbete gittim.Öğlen geldim,kocişle yemek yedik.Onu gönderdim,uyumuş kalmışım.
a.s. canım nasılsın....hafta sonu bakamadım...sanırım yakında iyi haber verecek arkadaşlarımız olucak inşallahh...allah dualarımızı kabul eyler...sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin ...Selamun aleyküm kizlaar bu ara kimseyle denk gelemiyorum ama ben yokken masALLAH kaynatiyorsunuz
arkadaşlar başlangıçta hangi duaları okuyoruz bana kimse birşey demedi
Mrb kızlar nasılsınız
Allah razı olsun, san da iyi günler
eeee hanımlar nasılsınız,
ne var ne yok
kızçeler ben regl olcam yine yaa sancılarım başladı sinirlerim alt üst yine offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?