Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selamün aleyküm kızlar nasılsınız size biraz kendimden bahsetmek istiyorum şu anda umut tüpbebekteyim kan tahlili yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz tedavimiz güzel ilerliyormuş yumoşlar iyiymiş kan tahlilinin sonucuna göre eşimin ameliyat günü belli olacak büyük bir ihtimal çarşamba veye perşembe günü olacak benimde opum var.dualarınızı eksik etmeyin inşallah eşimde de süpermenler çıkarsa benden daha mutlusu olamaz artık hepinizi çok sizlere tekrar haber veririm şimdilik sevincimi paylaşmak istedim sizler benim her zaman yanımdaydınız benim mutluluğumdada yanımda olmayı hakediyorsunuz

Son düzenleme:

Canımmm çıkacak çıkacak ne güzel bir tabir o süpermenler tuttum bunu harika olacak Rabbimin izniyle sırayla tüm güzel haberleri vereceksin bizlere
Dualarımız seninle canım benimmmm

kızlar yarın test günüm çok korkuyorum dua edin bebişlerimle geleyim :18: :18: :18:

Canımmm çıkacak çıkacak ne güzel bir tabir o süpermenler tuttum bunu harika olacak Rabbimin izniyle sırayla tüm güzel haberleri vereceksin bizlere
Dualarımız seninle canım benimmmm
inşallah canım Rabbim nasip eder bende bu mucizeyi yaşarım sizlere biraz daha umut olurum ben imklansızı başardım darısı başınıza diye yazarım inşallah Allah'ın izniyle
kızlar yarın test günüm çok korkuyorum dua edin bebişlerimle geleyim :18: :18: :18:
canım hadi hayırlısı inşallah canım Rabbim sana mucizesini yaşatsın şu andan ben umut tüpbebekteyim ve bir bayanla tanıştım kızlar hazır olun kadın tam 32 senedir bebiş için mücadele ediyormuş ve şükürler olsun mucizesi onunla Rabbim kucağına almasını nasip etsin ve bizlerede daha fazla aratmadan bebişlerimizi göndersin amin

:):):):):):):):) Allah'a inanmayanlara ve Ondan ümidini kesenlere çok şaşırıyorum.
ne büyüksün sen rabbimmmmmm......

klavyeniz mi bozuldu hanımlar neden yazmıyosunuz????????

inşallahhh canım inşallahhhhh ne güzel olur var yaaaaaa
32sene miiiii maaşallah subhanallahhhh ne büyük bir sınav 32seneeeeeee

Allah yardımcın olsun zor olanı kolaylaştırsın inşallah

neeeee 32 senemi vay anam vay ne sabır maşalllah tez zamanda nasib etsin

kızçeler ben regl olcam yine yaa sancılarım başladı sinirlerim alt üst yine offfff

canim dur birazcik daha o regl sancilari dedigin sey belki bebisinin tutunma sancilaridir cok kisi boyle soyleyip hamile kaldi birkac gun daha sabir insallah olacak.

hadi hayirlisi tatlim insallah hersey yolunda gider ve o supermenler gercekten super olur hersey rabbimin ol demesiyle dualarim seninle insallah

ayyy hadi insallah bi guzel haber alalim topikce sevinip halay cekelim insallah

hiç umutlanmak istemiyorum yaa bakalım hayırlısı Rabbim bilir verir herşeyi

Selamun aleyküm kizlaar bu ara kimseyle denk gelemiyorum ama ben yokken masALLAH kaynatiyorsunuz

hu huuuuuuuuuu yaşasın yumoşlar iyi.merak etme süpermenlerde iyi olacak.inşaallah bizim en mutlu günümüz süpermanlardan sonra olacak.işte o zaman başlasın halaylardaha önce de demiştim osperm oraya gelecek arkadaş,halaylar çekilecek o kadar:::::

inşaallah canım ya şu topik yarın bir hamiş görsün hayırlısıyla.ara verdik bebiş haberlerine.hadi kızlar hızlanın.seninde güzel haberini alıcaz Allahın izniyle canım.dualarımız seninle.

arkadaşlar başlangıçta hangi duaları okuyoruz bana kimse birşey demedi

Selamun aleyküm kizlaar bu ara kimseyle denk gelemiyorum ama ben yokken masALLAH kaynatiyorsunuz
a.s. canım nasılsın....hafta sonu bakamadım...sanırım yakında iyi haber verecek arkadaşlarımız olucak inşallahh...allah dualarımızı kabul eyler...sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin ...

artık bende okuyamıyorum sayfalarıı umarım herkes iyidir...sizlerii öpüyorum kızlarr...görüürşürüz...biraz karıştırayım...eski dua listesini tamamlayabildiniz mii?

Mrb kızlar nasılsınız

merhaba canım sen nasılsın...bizler iyii hafta sonu kocamla biraz gezdik topiğede uğrayamadım...bugün hafta başı iş güç falann... işte yat kalk hep aynıı....

Allah razı olsun, san da iyi günler
eeee hanımlar nasılsınız,
ne var ne yok

iyi canım şükür ..sen nasılsın bende hastalanmayı bekliyorum iştee ...bugün çook yoruldum...saatler ne çabuk geçiyor daha kocaya yemek yapıcamm...yine görüşmek üzere...yeni liste yayınlandımıı...eğer yayınlandıysa hastalanmadan okumak istiyorumm...

kızçeler ben regl olcam yine yaa sancılarım başladı sinirlerim alt üst yine offfff

inşallahhh gelmez....bebiş olur....bende bekliyorum...1 haftadır sinirlerim bozuk...kocaylada sık tartışır olduk....elimde değilll kontrolümü kaybediyorum....allah büyükk canım...rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin...belkide o gün bügündür...

a.s. canım hayırlısıı olsunn...herşey yolunda gidecek allahın izniyle bebişin seninle olur...ayy bu sıralar teyze manyağıı olucaz ne güzell...

ay seybilll ne güzel ya inşşallahh pozitiffdir...iyi haberlerini alırız canım...allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…