Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:):):):)

Hosbuldum cnm çok şükür iyiyim sen nasılsın :)

iyiym hamdolsunn canımmm napıyımm işte evdee pc başındayımmm:):)

seyyan kayss hoşgeldinizzzz:):):)

ALEYKÜM SELAM CANIM.kız aynı şeyi bende dediydim inanki.muhat çok iyi geliyor insana.ayyyyyyyyyyyyy rahat rahat depresyona bile sokmuyo insanı
mrb kızlar iyi hafta sonları nasılsınız
sana da iyi hafta sonları canım.sen nasılsın.
canım unutturmaya çalışmıyo alternatif sunmuş sana.siyah olurmu demiş.sürpriz siyah kedi olacaktı sende olmaz deyince adamın sürprizi bozuldu yawww.
kiz valla Allah ta seni guldursun emi ne guldum aklima gelince hala guluyorum...ben kedi istiyorum,,sende diyosunki burda olsan sana tavuk verirdim...
bende çok güldüm kız muhat nereden gelir aklına bilmem.zeki insanlar espirili olurlar.
nsılsınz pazar pazar arkadaşlar inşaallah hepiniz iisinzdir... muhatçım ben dün aniden çkmk zorunda kaldım birazda mecburi oldu vedalaşamadım sizlerle....
canım sen nasılsın.pazar işte hiç sevmem şu pazarları neden acaba........
maaşşalah la kuvvete illa billa
:):):):)

iyiym hamdolsunn canımmm napıyımm işte evdee pc başındayımmm:):)

seyyan kayss hoşgeldinizzzz:):):)

hoşbulduk cancağzım nasılsın biraz daha iyi gibisin enerjinden belli............

Yarın doktor randevum var sanırım yumurta çatlamış mi diye bakacak bu güne kadar iki defa dan fazla gitmedim bakalım ne diyecek :)

çok şükür canım sen nasılsın
iyilik çok şükür bir yaramazlık yok.gireyim bi bakayım dedim.kızlar valla bağımlılık yaptı burası.
Yarın doktor randevum var sanırım yumurta çatlamış mi diye bakacak bu güne kadar iki defa dan fazla gitmedim bakalım ne diyecek :)
iyi canım bak sakın yarım bırakma zaman önemli.akıp geçiyor bak anlamıyoruz bile.
Iyiyim çok şükür seni sormalı???

iyilik canım çok şükür.

Öyle cnm ya ben bu kadar ertelemezdim ama eşimin tedavisi ameliyatı falan derken çok erteledim

olsun canım vardır böyle olmasında da bir hayır.inşaallah bundan sonrası güzel olur.güzel haberlerle gelirsin buraya.

Seyyan sen tedavi görüyor musun ozel olmasa tabi :)

ay çok özel söyleyememmmmmmmmmm.canım bende hayırlısıyla bu ay sonu tüp bebeğe başlıyorum.tabi ilk değil beşinci Allahın izniyle son olacak inş.

ay çok özel söyleyememmmmmmmmmm.canım bende hayırlısıyla bu ay sonu tüp bebeğe başlıyorum.tabi ilk değil beşinci Allahın izniyle son olacak inş.

:))) inşallah cnm yaa Allah yardımcınız olsun bize de doğal yolla olmaz tüp bebek dediler yapamadık şimdi yavaş yavaş düzeliyor gerek kalmaz inşallah

:))) inşallah cnm yaa Allah yardımcınız olsun bize de doğal yolla olmaz tüp bebek dediler yapamadık şimdi yavaş yavaş düzeliyor gerek kalmaz inşallah

gerek kalmaz inş.canım.benim abimde varikosel ameliyatı olduktan sonra,6.ayında yengem hamile kaldı.senin eşin ne zaman ameliyat oldu.

gerek kalmaz inş.canım.benim abimde varikosel ameliyatı olduktan sonra,6.ayında yengem hamile kaldı.senin eşin ne zaman ameliyat oldu.

Bizim bi sene olacak neredeyse ameliyattan önce yedi milyon falan di ameliyat sonrası bir milyon bile degil dediler eşim birkaç gün bayanlar kötü olmuştu ama şimdi iyi çok şükür yasinlerle dualar la büyük oranda duzelme oldu çok şükür

canım keçiboynuzu kürü falan yapsaydınız eşine.sayıyı attırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…