Temel 60 katlı gokdelenden düşer düşerken içinden katlari sayar 60 50 40 30 20 10 5 4 3 2 ve birinci kata gelince içinden : Allahım sana çok şükür birinci kata ölmeden geldiysem birinci kattan dussem de ölmem :)))) herkese hayırlı akşamlar
Hosbuldum cnm çok şükür iyiyim sen nasılsın :)
ALEYKÜM SELAM CANIM.kız aynı şeyi bende dediydim inanki.muhat çok iyi geliyor insana.ayyyyyyyyyyyyy rahat rahat depresyona bile sokmuyo insanıcan dostlarim benim hepinize selamun aleykum...amma kaynatmisiniz haaa uzuldum cok guzel bi sohbet kacirmisim...kv deye giitimde gorumceler felan geldi birz disarda dolastik lafladik iste...bu aralar beni kimse incitemiyor,biri bi laf soylese guluyorum,gerci bugun boyle yarin ne olurum bilmiyorum degisiyoya duygularimiz...muhaatcim canim yozgatlim bak kimsenin sozuyle deprosyana girmedim...gerci girsemde Allah var sonra siz varsiniz sonra muhat hemen tutup cikartiyo sagolsun...yani depresyon hayal oldu cunki anti-depresi ilaci muhat kk da ilk defa tavsiye ederim herkese....iyi geceler kedide gitti zaten kalles kari haberde vermedi nasil canim sikildi
sana da iyi hafta sonları canım.sen nasılsın.mrb kızlar iyi hafta sonları nasılsınız
canım unutturmaya çalışmıyo alternatif sunmuş sana.siyah olurmu demiş.sürpriz siyah kedi olacaktı sende olmaz deyince adamın sürprizi bozuldu yawww.cnm baak benim kocis bana kediyi unutturmaya calisiyormus,2 hafta gecti daha hiic supriz felan yok...kendisi gitmis bi kediye bakmis gecenler...bana diyoki siyah kedi olmazmi,dedim olmaz ben korkarim ondan,karanlikta gozleri parlar onlarin...uuufffff dito...adama bikkinlik geldi resmen...banane kedi de kedi
bende çok güldüm kız muhat nereden gelir aklına bilmem.zeki insanlar espirili olurlar.kiz valla Allah ta seni guldursun emi ne guldum aklima gelince hala guluyorum...ben kedi istiyorum,,sende diyosunki burda olsan sana tavuk verirdim...
canım sen nasılsın.pazar işte hiç sevmem şu pazarları neden acaba........nsılsınz pazar pazar arkadaşlar inşaallah hepiniz iisinzdir... muhatçım ben dün aniden çkmk zorunda kaldım birazda mecburi oldu vedalaşamadım sizlerle....
maaşşalah la kuvvete illa billacok sukur cnm iyim hatta hic bukadar iyi olmamistim da diyebilirim cok sukur..dua etmek iyi geliyor kuran okumak cok rahatlatiyor..o yuzden beklide...ama kizlar maasallah subhanallah deyin nolur..deprosyon istemiyorum,bunalima girerim bak demezseniz benden soylemesi
:):):):)
iyiym hamdolsunn canımmm napıyımm işte evdee pc başındayımmm:):)
seyyan kayss hoşgeldinizzzz:):):)
iyi akşamlaaaaaaaaaaaar.nasılsın canım.
canım sen nasılsın
iyilik çok şükür bir yaramazlık yok.gireyim bi bakayım dedim.kızlar valla bağımlılık yaptı burası.çok şükür canım sen nasılsın
iyi canım bak sakın yarım bırakma zaman önemli.akıp geçiyor bak anlamıyoruz bile.Yarın doktor randevum var sanırım yumurta çatlamış mi diye bakacak bu güne kadar iki defa dan fazla gitmedim bakalım ne diyecek :)
Iyiyim çok şükür seni sormalı???
Öyle cnm ya ben bu kadar ertelemezdim ama eşimin tedavisi ameliyatı falan derken çok erteledim
Seyyan sen tedavi görüyor musun ozel olmasa tabi :)
olsun canım vardır böyle olmasında da bir hayır.inşaallah bundan sonrası güzel olur.güzel haberlerle gelirsin buraya.[/QUOTE
Inşallah canım ya bunları konuşurken bile içim kıpır kipır :))
ay çok özel söyleyememmmmmmmmmm.canım bende hayırlısıyla bu ay sonu tüp bebeğe başlıyorum.tabi ilk değil beşinci Allahın izniyle son olacak inş.
:))) inşallah cnm yaa Allah yardımcınız olsun bize de doğal yolla olmaz tüp bebek dediler yapamadık şimdi yavaş yavaş düzeliyor gerek kalmaz inşallah
gerek kalmaz inş.canım.benim abimde varikosel ameliyatı olduktan sonra,6.ayında yengem hamile kaldı.senin eşin ne zaman ameliyat oldu.
Bizim bi sene olacak neredeyse ameliyattan önce yedi milyon falan di ameliyat sonrası bir milyon bile degil dediler eşim birkaç gün bayanlar kötü olmuştu ama şimdi iyi çok şükür yasinlerle dualar la büyük oranda duzelme oldu çok şükür
canım keçiboynuzu kürü falan yapsaydınız eşine.sayıyı attırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?