Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kays tefriciye topiğinde eksiklrin var canım.
bi ara bi bak istersen.
canım ben bugün yumurta için dr ya gitcem. paydosu bekliyorum.
onu görmüştüm diğer topiklerde.

esmaya mesaj atmıştım canım ben görmedi herhalde...

selamün aleyküm arkadaşlar.

ne kadar güzel şeyler yapıyorsunuz.benide alın aranıza ne yapmam gerekiyor.ama ben ancak yarın okumaya başlayabilirim kısa bir süre önce düşük yaptım kanamam var ama tahminen yarın biticek gibi.

rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.evlat çok tatlı çokkkk

canim biz haftada 6 yasin enbiya suresinin 89.ayetini ve 707 ya varis okuyoruz ama arkadaslar bu hafta icin 3 yasin okuyun yazmis sanirim listeyi bitirip yeni dualara gecilecek sende istersen 3 yasin okuyabilirsin cumaya kadar.....

Krizantem inşallah cumaya kadar 3 yasini okurum. Ayrıca enbiya suresi ve 707 varis'i de bitirebilirim cumaya kadar inşallah.

ben iyiyim canim sen nasilsinkocami bekliyorum gelsin diye bana simit getirecekdunden beri simit kokuyor burnuma

canım bebişin cinsiyetini öğrendinmi? benimde hamileyken canım acayip simit isterdi hatta sadece simit yerdim diyebilirim...

canım ateş ölçme aletin saglam demi bazısı arızalı çıkıyo
aman dikkat et.

a.selam canım.
geçmiş olsun çok üzüldüm.
düşük sebebiniz neydi?
cumaya kadar vaktimiz var. siz bilirsiniz 3 ya da 4 yasin okursanız yeni listeyi de bitirmiş oluruz:)

İnşallah yapacağım tamamlayınca haber veririm.

ecrin son liste fazlasıyla tamamlandı canım.
20 eksik vardı sanırım. şimdi 21 tane fazla var. ben gene 41 lik okuyacagım. arkadaşlarda da 3 er 4 er tane okuyun diye yazdım ki bu cumada boşa gitmesin sıradaki arkadaşların hatmi olsun.

allah razı olsun canım

sebebi yok yani belli değil ben sancılarla acile götürüldüğümde 4 cm açılmam vardı doğum başlamıştı ve bebek gitti.bebeğin gelişimide çok iyiydi ama oldu işte.yarın doktora gidicem bakalım ne dicekler...
ben allah kısmet ederse cumaya 4 yasin okurum herkes içinde dua ederim. her hafta düzenli olarak yani ders gibi mi neler yapıosunuz?

Son düzenleme:
sağlam diye ümid ediyorum yeni aldım henüz pili falan iyi gibi ama

evet yaa gelse de güzel haberler getirse bize halay çeksek buralarda ohhhhhhhhhh

Harika bir site o canım ilk 2ayında çok net anlamayabilirsin ama sonrasında yumurta düzenini anlıyorsun çok işe yarıyor bende 7ay kadar yaptım sonra bıraktım çok ümitleniyordum ben çünkü tutturduk bu sefer diye

gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda hayirli saglikli sihhatli ve imanli yavrular nasip etsin sana canim bu hafta icin sadece 3 yasin okuyabilirsin......

canım bebişin cinsiyetini öğrendinmi? benimde hamileyken canım acayip simit isterdi hatta sadece simit yerdim diyebilirim...

yok canim ogrenmedim henuz daha 20.haftada belli oluyor burda

allah dualarımızı kabul etsin isteyen herkese nasip etsin .bende tedavi aşamasındayım 2.denemem umarum bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim.

gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda hayirli saglikli sihhatli ve imanli yavrular nasip etsin sana canim bu hafta icin sadece 3 yasin okuyabilirsin......

simit peynir çayyyyyyyyy ya da simit ayrannnnnnn harika bi grupppp

tamam cumaya kadar 3 yasin okucam.

o zaman yakışıklı bir erkek evlarmı gelio acaba....
sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda gerisi hikaye.
benimki erkekti...

ders gibi
her hafta 6 arkadaşa 41 er yasin ve ya varisler ile enbiya 89. ayetini okuyoruz.
tedavi olacak arkadaşlar olursa ayrıca dua da toplayabiliyoruz.
listeye alındığınızda 3 hafta sonra sana geliyo sıra
regl döneminde olan arkadaşlarımız oluyor. bazen o yüzden uzuyor.
ecrin geldi o daha iyi açıklar canım. listemizden o sorumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…