kays tefriciye topiğinde eksiklrin var canım.
bi ara bi bak istersen.
canım ben bugün yumurta için dr ya gitcem. paydosu bekliyorum.
onu görmüştüm diğer topiklerde.
canim biz haftada 6 yasin enbiya suresinin 89.ayetini ve 707 ya varis okuyoruz ama arkadaslar bu hafta icin 3 yasin okuyun yazmis sanirim listeyi bitirip yeni dualara gecilecek sende istersen 3 yasin okuyabilirsin cumaya kadar.....
ben iyiyim canim sen nasilsinkocami bekliyorum gelsin diye bana simit getirecek dunden beri simit kokuyor burnuma
canım ateş ölçme aletin saglam demi bazısı arızalı çıkıyomuhatçım v diğer arkadaşlar işte böle bi grafik çıkıyo yumurta çatladığı zaman da t şeklinde bi kırmızı çizg atıyo ateşin yüksek kaldığını kolay anlamak için.... bu link benm talom dedimya ben yeniyim daha
http://www.fertilityfriend.com/home/42f5a8
selamün aleyküm arkadaşlar.
ne kadar güzel şeyler yapıyorsunuz.benide alın aranıza ne yapmam gerekiyor.ama ben ancak yarın okumaya başlayabilirim kısa bir süre önce düşük yaptım kanamam var ama tahminen yarın biticek gibi.
rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.evlat çok tatlı çokkkk
hoşgeldin canım.
tabi katılabilirsin. 3 yasin 707 ya varis ve enbiya suresinin 89, ayetini 100 kez okuyoruz. cumaya kadar yapabilir misin?
senle aynı dertte olan arkadaşlarımız var. yazını görünce sana illaki dönerler canım:)
dualarımız bebeklerimizin kulagından tutup getiriyo
aleyküm selam
okunacak canım. yeni gelenler bu haftalık sadece yasini okusa da yeterli.
canım ateş ölçme aletin saglam demi bazısı arızalı çıkıyo
aman dikkat et.
a.selam canım.
geçmiş olsun çok üzüldüm.
düşük sebebiniz neydi?
cumaya kadar vaktimiz var. siz bilirsiniz 3 ya da 4 yasin okursanız yeni listeyi de bitirmiş oluruz:)
sağlam diye ümid ediyorum yeni aldım henüz pili falan iyi gibi amacanım ateş ölçme aletin saglam demi bazısı arızalı çıkıyo
aman dikkat et.
a.selam canım.
geçmiş olsun çok üzüldüm.
düşük sebebiniz neydi?
cumaya kadar vaktimiz var. siz bilirsiniz 3 ya da 4 yasin okursanız yeni listeyi de bitirmiş oluruz:alan iyi gibi )
canim biz haftada 6 yasin enbiya suresinin 89.ayetini ve 707 ya varis okuyoruz ama arkadaslar bu hafta icin 3 yasin okuyun yazmis sanirim listeyi bitirip yeni dualara gecilecek sende istersen 3 yasin okuyabilirsin cumaya kadar.....
aleykum selam canim bende meraktan catliyorum yaaaaa
muhatçım fertility fiend sitesi her gün ateşi ölçüp yazıyorsun sana bi grafik yapıyo ve yumurtladığın yumurtanın çatladığı günü öğrenebiliyorsun kk ya ateş ölçme yöntemi diye yazarsan örnek tablolar çıkar ben de başladım işte yapmaya... benim ateşim biraz sapıtık saçma sapan değişimler gösteriyo netten araştır daha ayrıntıl bilgi için google amca seni bekliyo..............
selamün aleyküm arkadaşlar.
ne kadar güzel şeyler yapıyorsunuz.benide alın aranıza ne yapmam gerekiyor.ama ben ancak yarın okumaya başlayabilirim kısa bir süre önce düşük yaptım kanamam var ama tahminen yarın biticek gibi.
rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.evlat çok tatlı çokkkk
canım bebişin cinsiyetini öğrendinmi? benimde hamileyken canım acayip simit isterdi hatta sadece simit yerdim diyebilirim...
gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda hayirli saglikli sihhatli ve imanli yavrular nasip etsin sana canim bu hafta icin sadece 3 yasin okuyabilirsin......
yok canim ogrenmedim henuz daha 20.haftada belli oluyor burda
Krizantem inşallah cumaya kadar 3 yasini okurum. Ayrıca enbiya suresi ve 707 varis'i de bitirebilirim cumaya kadar inşallah.
gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda hayirli saglikli sihhatli ve imanli yavrular nasip etsin sana canim bu hafta icin sadece 3 yasin okuyabilirsin......
yok canim ogrenmedim henuz daha 20.haftada belli oluyor burda
simit peynir çayyyyyyyyy ya da simit ayrannnnnnn harika bi grupppp
allah razı olsun canım
sebebi yok yani belli değil ben sancılarla acile götürüldüğümde 4 cm açılmam vardı doğum başlamıştı ve bebek gitti.bebeğin gelişimide çok iyiydi ama oldu işte.yarın doktora gidicem bakalım ne dicekler...
ben allah kısmet ederse cumaya 4 yasin okurum herkes içinde dua ederim. her hafta düzenli olarak yani ders gibi mi neler yapıosunuz?
allah dualarımızı kabul etsin isteyen herkese nasip etsin .bende tedavi aşamasındayım 2.denemem umarum bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?