Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım tedaviden önce ekstra bişey yaptın mı bir de transferden sonra 12gün nasıl devam ettin hayatına izin alıp evde olmalı mıyım sence bana yardımcı olur musun

Listemiz cuma gününe kadar tamamlanabilsin diye bu hafta 3 kişiye okunuyo bilerek herkese 4 yasin yazdımki eksik kalmasın diye...
Bu hafta 3 hamişimize okunuyor dualarımız...

Hayırlısıyla hamişlerimize tamamlarız 3günde yasinlerimizi canımcım
Ben her an bekliyorum kırmızıları akşama kadar gelmezse okurum eve gidince hemen

inşallah canım benim allah razı olsun.
kayınvalideciğim önerdi saolsun kendiside 3 düşük yapmış ama nedense bilmio.
allahım günah işlemek istemiorum ama en başından beri istemedi.ilk geceden hamilemi kalınırmış yaz ortasında çocukmu doğrulurmuş neler söyledi neler.biliomusunuz kızlar benim acım üzerinden prim yapıo 10 gündür kadının yüzü gülüo.allaha havale ediorum ama herzaman büyükler haklı diye bişey yok.benim evladım daha minicikti sesini bile duymadım ama benim içim bu kadar yanarken onun sözde olan ama özde olmayan anneliğine inanmıyorum.insan evladını kötülermi heleki eşine....
amannnn herkesi allaha havale ediyorum evladımın kaybından bir hafta önce canımı yakanların canını yak dedim benim canım yandı kötü düşünmek istemiyorumm

canım benim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah....bizde mutlu oluruz...

transfer oncesi hic birsey yapmadim tatlim sadece folic asid kullanmaya basladim iki ay oncesinden ve butun vitaminler vardi benim kullandigimda hamilelik oncesi diye satiliyor burda transfer sonrasi hic yatirmadilar beni hemen kalk tuvalete gidebilirsin dediler bende oyle yaptim dayanamazdim da zaten sonra aksam yemege gittik esimle o gunden sonra evde uzanarak gecirdim gunlerimi ama hasta gibi degil kalktim tozumu aldim bulasigimi yikadim ama supurge yapmadim kendimi hic yoracak fazla is yapmadim tvde haber bile izlemedim komedi filimleri izledim hep transferimin 9.gunu bebis haberini aldik cok sukur hatta turkiyede bir doktora sormustum niye burdakiler yatiriyor yatmak gereklimi diye doktorda anne adaylari kendini suclu hissetmesin diye biz yatmayi oneriyoruz dedi yoksa herhangi bir getirisi yokmus embriyo dusecek tutunmayacak diye birseyde yokmus zaten transferden sonrasi takdiri ilahi diyor sadece onun icin bisey yapamiyoruz dedi yani tatlim sen yine isten 1 hafta izin al ve soyle kafan ve vucudun dinlensin bebesinle konus hergun seni bekliyorum diye ve ayetel kursi oku ustune bol bol ve sakin stres yapmahe bide kizlar ananas yediler hergun bir iki dilim cekirdekten bitki caylarindan caydan kahveden ozellikle uzak dur ben daha ilk kahvemi 3 gun once ictim kafein cok etkiliymis yani daha kisasi kafein iceren seylerden muhakkak uzak dur.....

canim senin transfer olmamismiydi yanlismi hatirliyorum?

ayyy ben bu insanlari anlayamiyorum ona neymis istedin ve oldu yatak odasinda olan orada kalir bunun ustune kimse birsey soyleyemez ne kadar buyuk gunah isliyor haberi yok bizim gibiler yaz ortasi kis ortasi olsun diyemeyiz olsunda buyuyup gidiyorlar bosver takma kafana Rabbim goruyor hepsini

yok tatlım ben daha tedaviye başlamadım henüz raporumu almaya uğraşıyorum arkasından başlanacak tedaviye inşallahhh
ne güzel yazmışsın canım gözyaşlarıma engel olamadım acaba bende yaşayabilecek miyim o duyguları bebişimin varlığını bilip onunla konuşmak sanki hiç olmayacakmış gibi sanki ben o duyguyu hiç yaşayamacağım gibi Rabbim mahrum bırakmasın beni bizi o duygudannn

öyle ama işte.............
rabbim birdaha nasip ederse kimselere sölemicem karnım belli olup insanlar anlayıncaya kadar çünkü artık kötü göze acayip inanıyoırum...
ne bileyim ben sevdiklerimin mutlu olmasını isterim istedklerinin gerçekleşmesini.
artık temmuz annesi değilim ama girip girip yazdıkları güzel şöyleri görünce mutlu oluyorum.hatta az önce girdiğimde birisi sol kasığım sızlıyo şişlik var dedi dikkat et canım bendede öyle vardı diye yazamadım sırf benim yaşadıklarımdan dolayı korkmasın diye...

aman be canım siz hamişler üzmeyin sakın kendinizi hiç bişey bizden eşimizden değerli değil.... ve karnınızdaki mucizelerden....
rabbim herkese o mucizeyi nasip etsin

elbetteki yasayacaksin tatlim Rabbimin izniyle uzulme sakin ben senin transferin oldu iki gun sonra test gunun diye hatirliyorum ya acaba kiminle karistirdim seni belkide Rabbim soyletti kimbilir

bebek istemeye başladığımızda baharda doğsun da yazın rahat rahat büyüsün derdim ama derdimizi öğrendikten sonra bir de benim aciz bir kul olduğumu tekrar hatırladıktan sonra Rabbime sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua etmekten başka çaremin olmadığını biliyorum Rabbim nasip etsin de yaz kış bahar güz farketmez 9ayımı yazın çekmeye razıyım

elbetteki yasayacaksin tatlim Rabbimin izniyle uzulme sakin ben senin transferin oldu iki gun sonra test gunun diye hatirliyorum ya acaba kiminle karistirdim seni belkide Rabbim soyletti kimbilir

ay inşallah canımcım inşallahhhh dün regl olmam gerekiodu ama henüz gelen giden yok belki de Rabbimin izniyle benimledir bebişim seybil bugün verecek haberi ama onunla karışmış olamaz herhalde

selam kızlar nasılsınız, Rabbim dualarınızı kabul eylesin insaAllah

rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canım....insan hamile onunca hep ilkbahar oluyormuş günler gerisi eften püften....

senin yürek yaran ne kusura bakma sorduğum için ama affına sığınarak

soyleme tatlim sakin soyleme 3 ay dolana kadar bende soylemedim uzun bir muddet nazardan korktum....hem bak ne guzel hamis kalabiliyorsun cok sukur bu yonden sanslisin ben bu bebis icin 5 yil ugrastim sebep yokkan ama kismet takdiri ilahi bugune insallah kucagima alirim ve herkes melek sahibi olur

rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canım....insan hamile onunca hep ilkbahar oluyormuş günler gerisi eften püften....

senin yürek yaran ne kusura bakma sorduğum için ama affına sığınarak

estağfurullah canımmm paylaşmak için burdayız burdaki arkadaşlar olmasa altından kalkamazdım zaten bu yükün sizler dışında kimse bilmiyor çünkü aileden bizim eşim kimsenin bilmesini istememişti ama şimdi yavaş yavaş alışıyor ve ailelerimize söyleme kararı aldık inşallah
eşimde problem canım sayı-hareketlilik-morfoloji sıkıntımız var ve bebişimiz olmuyor ne yazık ki 1-2 aya tüp deneyeceğiz inşallah
Rabbim nasip etsin yeter ki bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah canım benim.inşallah kucağına alıp sevdiğin günleri gösterir rabbim.inşallahisteyen herkes dünyada yaşayan meleklerin annesi olur....

olur canım benim olur siz yüreğinizi rahat tutun herşey yaradanın elinde inanmakla başlıyor herşey canı yürekten inanınca elbet bir gün olur. ben sizinle aynı durumda olup ne mucizelerle karşılaşan örnekler duydum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…