Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Nasılsınız
gecmısı okuyamadım baya sayfalar ılerlemıs ıns herkes ıyıdır
bende döndum annemlerden ve ısteyım suan netım bozuk gıremıyorum ..
Gecen haftakı lıstemız tamamlandımı acaba takıp edemedıgım ıcın bagışlamasını yapmadım

Canım öncelikle cvp yadığın için teşk...eşimde bi problem cıkmadı canım 2 defa test verdi 2 side ii yi maşşallahı varyani...allah cektirmesinde canım ben dede cok sorun cıktı tüplerim tıjalıydı actılar,kist vardı bitti, yumurtalarım yavaş catlıyo sanırım...canım ben biraz doktora sinir oldum 1,5 2 yıla yakın gidiyorum tedaviye en son sordum dedimki"hocam şimdide olmassa başka bi tedaviye geçmeyecekmiyi"mal gibi bakıyo parayla konuşacak sanki...bende doktorumu deyiştirmeye karar verdim...bekliyorumki doktor bi öneri versin telkin etsin zaten hastayıada gidiyoruz demi...cok dertlendim ama canım napim doluyum dolu....profa gitsn adamlar rant para peşinde diğr hastanelerde malum allah yardım etsin bizlere...teşk...uzun oldu baya

tabiki senide listeye alir asli arkadasimiz biz her hafta 6 kisi icin okuyoruz yani 6 yasin enbiya suresinin 89.ayeti ve 707 ya varis ama surekli bir is bazen listeye aldiklarimiz bir kere geliyor ve sonra gidiyor bizimde liste aksiyor

Amiiiiiin insallah

canim sanirim daha liste bitmedi daha kac eksik var bilemiyorum

hoşgeldin canım. canım kısa yazayım acelem var. sen cumaya kadar yeni liste için 3 yasin okuyabilir misin?
aminnnnnnnnnnnnn
canım hoşgeldin yeni liste için 3 yasin okuyabilirsin.

evet canım ama dar zamanlar da yapılmalıymış. şimdi liste için yaptım ben. ama kendi duamı da yetiştiremezsem bu şekilde yapmayı düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar bende 4.5 yıllık evliyim bebeğimin olmasını istiyorum banada dua edermisiniz ne olur
tam olarak anlamadım,

canım çokkk şükür çok iyiyiz. geçen haftanın listesi tamamlandı. bu cuma iki listeyi birden dualarsın sen.

arkadaşlar bu haftanın listesi henüz yayınlanmadı.
ama akşama yayınlanır.
cumaya kadar 3 yasin okur musunuz??????????????????????????????????????????????????????
12 arkadaşın hatmi birden gitsin.
3 er yasin şuan için yeterli.

sıradaki arkadaşlar için cumaya kadar 3 er 4 er ne okursanız artık yasinlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.
(radyo sunucusu gibi oldu)

Merhaba ben topiği bugün tesadüfen gördüm. Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. bende 4,5 yıllık evliyim. Henüz çocuğum yok. Doktorlar herhangi bir sıkıntı bulamadı. Herşey normal diyorlar ama. tek umudum dualarım. Dualarınıza beni de dahil ederseniz. Yasin ve Meryem suresi mi okuyorsunuz...

İnşallah canım inşallah bende herşeye çatıyorum daha da olamadım sinirlerim harap oldu valla inşallah dediğin gibi o gün bugündür

Canımmmm ne güzel şeyler bunlar keşke bende o raddeye gelebilsem keşke ne hayırlı bil kulsun ki Rabbim sana bunları hissettiriyor
Rabbim senden razı olsunnn nelere ön ayak oldun bizler için neleri öğrettin bilmediğim Allahım razı olsun senden

Maaşallah subhanallahhh Rabbim meyvelerini de yemeyi nasip eder inşallahhhhhh

muhatim obur dualar okunacakmi?anlamadim ben ingiliz kaldim

canim biz haftada 6 yasin enbiya suresinin 89.ayetini ve 707 ya varis okuyoruz ama arkadaslar bu hafta icin 3 yasin okuyun yazmis sanirim listeyi bitirip yeni dualara gecilecek sende istersen 3 yasin okuyabilirsin cumaya kadar.....

Seybil nerelerde yaaa meraktan çatlıyorum burda amaaaaaaa

Selamün Aleyküm canlarımmmmmmm

aleykum selam canim bende meraktan catliyorum yaaaaa

muhatçım fertility fiend sitesi her gün ateşi ölçüp yazıyorsun sana bi grafik yapıyo ve yumurtladığın yumurtanın çatladığı günü öğrenebiliyorsun kk ya ateş ölçme yöntemi diye yazarsan örnek tablolar çıkar ben de başladım işte yapmaya... benim ateşim biraz sapıtık saçma sapan değişimler gösteriyo netten araştır daha ayrıntıl bilgi için google amca seni bekliyo..............

hoşgeldin canım.
tabi katılabilirsin. 3 yasin 707 ya varis ve enbiya suresinin 89, ayetini 100 kez okuyoruz. cumaya kadar yapabilir misin?
senle aynı dertte olan arkadaşlarımız var. yazını görünce sana illaki dönerler canım:)
dualarımız bebeklerimizin kulagından tutup getiriyo

Selamün Aleyküm canlarımmmmmmm
aleyküm selam
muhatim obur dualar okunacakmi?anlamadim ben ingiliz kaldim
okunacak canım. yeni gelenler bu haftalık sadece yasini okusa da yeterli.

kays tefriciye topiğinde eksiklrin var canım.
bi ara bi bak istersen.
canım ben bugün yumurta için dr ya gitcem. paydosu bekliyorum.
onu görmüştüm diğer topiklerde.

muhatçım v diğer arkadaşlar işte böle bi grafik çıkıyo yumurta çatladığı zaman da t şeklinde bi kırmızı çizg atıyo ateşin yüksek kaldığını kolay anlamak için.... bu link benm talom dedimya ben yeniyim daha
http://www.fertilityfriend.com/home/42f5a8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…