Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tabi yumurtlama günü ile alakalı canım yani yumurtlama gününden 10-12 sonra azda olsa belli oluyor

canım seninle birlikte rabbim bizede nasip etsin inş.çok istiyorum..bende klomen kullandım dr iğne vermedi kendiliğinden çatlar diye geçen çok sancım oldu dr gittiim yumurta çatlayacak diye sancı yapıyo dedi bakalım nasibimizde bi evlat varmı

günaydın kızlar
ne hoşkı 1 hamilemiz var Rabbim tamamına erdirsin inş. darısı hepimizin başına
cumlemızın dualarını kabul eylesın inş.
Aminn inşallah hepimize nasip olsun
inş hayırlı güzel habereler alacağımız bi gün olur
İnşallah canım
kızlarrrrr sonucumu aldım 202,25 e yükselmiş çok şükür :119::119::119::119::118::118::118::118::118::119::119:
hayırlı olsun negüzelİnşallah iyi yönde ilerler

Haklısın istenmezmi bebekleri görünce hevesimiz dahada çok artıyor Allah emeğimizin karşılığını versin inşallah.Kısa sürede o güzel haberi alırsın umarımBende tedaviye geçecekken eşimde böle olunca beklemeye geçtik.Bende pko olduğu için ben sadece benden dolayı olduğunu düşünüyordum.Vardır bundada bir hayır.Herşeyin başı sağlık sağlığımız yerinde olsunki doğacak bebeklerde sağlıklı olsun

kızlarrrrr sonucumu aldım 202,25 e yükselmiş çok şükür :119::119::119::119::118::118::118::118::118::119::119:

harika bir haber buuuçokk sevindim perlanore. sen hangi klinikte yaptırmıştın canım tüpü?2 embriyo mu transfer edilmişti? sanki ikiz gibi katlanarak artmış. allah gönlüne göre versin.

baharcım inş.hakkınızda hayırlısı olur ..sağlık herseyden önemli.rabbim başarılı ameliyet geçirmesini nasip etsin sonrasında da hersey çok güzel olur inş.

yasini şerif listemiz
umutlu-u = 9 yasin okuyacak
yaseminseza= 2 yasin okuyacak
perlanore = 4 yasin okuyacak
tandora = 4 yasin okudu
orlic = 8 yasin okuyacak
şaşkınanne= 3 yasin okuyacak
hayalot = 5yasin okudu
sebilem = 4yasin okuyacak
öznehayat= 4 yasin okuyacak
aruna = 5 yasin okuyacak
reyyan1984= 4 yasin okuyacak
ayse035 = 4 yasin okudu
bahar27 = 4yasin okuyacak
redhairedgirl = 2 yasin okuyacak
yandev==4 tane okudu
geleybebeğim==3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
merva02==3tane okuyacak
blowhole25==3 tane okuyacak

arkadaşlar bazı arkadaşlar ekledim ve bazı arkadaşlardan eksiltmeler yaptım.. bu son hazırladığım liste..bahar27 ve aruna için okuyoruz allah kabul etsin

ayşecim ben henüz 4 adet yasinimi bitiremedim sadece bir tane okudum çok yoğunum bu günlerde ve yarın işe başlıyorum dahada yoğun olucam..
allah hepimize sağlık versin.. okuduğumda haber vericem

Merhaba arkadaşlar, sonucum maalesef olumsuz. 4.tüp bebek denemem de başarısız. Açıkçası bundan sonrası içinde çok umutlu değilim. Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bunu da biliyorum ama ben kendimden umudumu kestim sanırım. Ben ne kadar onu istersem isteyeyim yavrum beni istemiyor. Rabbim çok büyük ve kerem sahibi, evveli de ezeli de bilen o. Demek ki benim evlat sahibi olmamam gerekiyor diye düşünüyorum artık. Gerçekten insan kendini tarifsiz bir şekilde kötü hissediyor. Dilerim rabbimden hiçbirinize bu duyguları yaşatmasın, çok fazla uğraştırmadan evlatlarınızı bağışlasın.Allaha emanet olun.

canım üzüldüm ama seni senin kadar anlayamam..
içine atma böyle dökil istersen de ağla rahatlarsın ama sakın sakın umudumu kestim deme allahtan ümit kesilir mi hiç..
O kullarınısınıyor kulum bu zorluklu süreçte ne yapacak sabırmı edecek yoksa isyan mı ..sabredenlerden ol canım benim..seninde nasibinde var elbet ama vakti saati gelmemiş demek..üzme kendini ve dualara sarıl ancak dua ile istediğn olabilir..rabbim üzmesin seni inş.en yakın zamanda evlat sahibi olursun

canım öncelikle geçmiş olsun yazını okuyunca içim kötü oldu ve gerçekten gözlerim doldu.bende 2 yıldır uraşıyorum ama olmuyor ama inanıyorum bir gün olucak vakti zamanı günü gelince olucak.sen dua etmeyi istemeyi asla kesme şeytanın umutsuzluga düşürmesine fırsat verme.inşallah sende anne olursun.rabbim o güzel duyguyu isteyen her kadına yaşatsın.aminnnnnn.

canım bende okudum haberin olsun.

yasini şerif listemiz
umutlu-u = 9 yasin okuyacak
yaseminseza= 2 yasin okuyacak
perlanore = 4 yasin okuyacak
tandora = 4 yasin okudu
orlic = 8 yasin okuyacak
şaşkınanne= 3 yasin okuyacak
hayalot = 5yasin okudu
sebilem = 4yasin okuyacak
öznehayat= 4 yasin okuyacak
aruna = 5 yasin okuyacak
reyyan1984= 4 yasin okuyacak
ayse035 = 4 yasin okudu
bahar27 = 4yasin okuyacak
redhairedgirl = 2 yasin okuyacak
yandev==4 tane okudu
geleybebeğim==3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
merva02==3tane okuyacak
blowhole25==3 tane okuyacak

arkadaşlar bazı arkadaşlar ekledim ve bazı arkadaşlardan eksiltmeler yaptım.. bu son hazırladığım liste..bahar27 ve aruna için okuyoruz allah kabul etsin

4tane bir onceki arkasa okudugumuz yasinde unutmusum okumayi onu okudum bir de bugun bana 3tane dusen yasini okudum. Yani bugunkinden 3 bir onceki listeden 4 okudum bagisladim

hadi bakalım hayırlısı canım. inşallah kucağına alıp bir ömür boyu mutlu mesut yaşayacaksınız taze annecik

canım allahım sabır versin ve en kısa sürede kucaklarımızı doldursun inşallah...

yasini şerif listemiz

evet ayşe benden eksiltme yapmışsın sanırsammm neyse bu hafta yoğunum ben zaten haftaya unutmassın demii?? şimdiden ALLAH kabul etsin

cnm hiçbir söz ilaç olmayacak biliyorum negatif almış biri olarak inşallah hayırlısıyla hepimiz anne olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…