tabi yumurtlama günü ile alakalı canım yani yumurtlama gününden 10-12 sonra azda olsa belli oluyor
kızlarrrrr sonucumu aldım 202,25 e yükselmiş çok şükür :119::119::119::119::118::118::118::118::118::119::119:
Aminn inşallah hepimize nasip olsungünaydın kızlar
ne hoşkı 1 hamilemiz var Rabbim tamamına erdirsin inş. darısı hepimizin başına
cumlemızın dualarını kabul eylesın inş.
İnşallah canıminş hayırlı güzel habereler alacağımız bi gün olur
hayırlı olsun negüzelkızlarrrrr sonucumu aldım 202,25 e yükselmiş çok şükür :119::119::119::119::118::118::118::118::118::119::119:
canım seninle birlikte rabbim bizede nasip etsin inş.çok istiyorum..bende klomen kullandım dr iğne vermedi kendiliğinden çatlar diye geçen çok sancım oldu dr gittiim yumurta çatlayacak diye sancı yapıyo dedi bakalım nasibimizde bi evlat varmı
kızlarrrrr sonucumu aldım 202,25 e yükselmiş çok şükür :119::119::119::119::118::118::118::118::118::119::119:
Aminn inşallah hepimize nasip olsun
İnşallah canım
hayırlı olsun negüzelİnşallah iyi yönde ilerler
Haklısın istenmezmi bebekleri görünce hevesimiz dahada çok artıyor Allah emeğimizin karşılığını versin inşallah.Kısa sürede o güzel haberi alırsın umarımBende tedaviye geçecekken eşimde böle olunca beklemeye geçtik.Bende pko olduğu için ben sadece benden dolayı olduğunu düşünüyordum.Vardır bundada bir hayır.Herşeyin başı sağlık sağlığımız yerinde olsunki doğacak bebeklerde sağlıklı olsun
yasini şerif listemiz
ayşecim, hafta sonu giremedim kk yasin şerif listesi herkes istediği kadar mı okuyor ; bende okuycamktım 3 tane okumak istiyorum..Allah kabul etsin
yasini şerif listemiz
ayşecim, hafta sonu giremedim kk yasin şerif listesi herkes istediği kadar mı okuyor ; bende okuycamktım 3 tane okumak istiyorum..Allah kabul etsin
canım kusura bakma simdi ekleyeyim 3 tane
yasini şerif listemiz
umutlu-u = 9 yasin okuyacak
yaseminseza= 2 yasin okuyacak
perlanore = 4 yasin okuyacak
tandora = 4 yasin okudu
orlic = 8 yasin okuyacak
şaşkınanne= 3 yasin okuyacak
hayalot = 5yasin okudu
sebilem = 4yasin okuyacak
öznehayat= 4 yasin okuyacak
aruna = 5 yasin okuyacak
reyyan1984= 4 yasin okuyacak
ayse035 = 4 yasin okudu
bahar27 = 4yasin okuyacak
redhairedgirl = 2 yasin okuyacak
yandev==4 tane okudu
geleybebeğim==3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
merva02==3tane okuyacak
blowhole25==3 tane okuyacak
arkadaşlar bazı arkadaşlar ekledim ve bazı arkadaşlardan eksiltmeler yaptım.. bu son hazırladığım liste..bahar27 ve aruna için okuyoruz allah kabul etsin
Merhaba arkadaşlar, sonucum maalesef olumsuz. 4.tüp bebek denemem de başarısız. Açıkçası bundan sonrası içinde çok umutlu değilim. Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bunu da biliyorum ama ben kendimden umudumu kestim sanırım. Ben ne kadar onu istersem isteyeyim yavrum beni istemiyor. Rabbim çok büyük ve kerem sahibi, evveli de ezeli de bilen o. Demek ki benim evlat sahibi olmamam gerekiyor diye düşünüyorum artık. Gerçekten insan kendini tarifsiz bir şekilde kötü hissediyor. Dilerim rabbimden hiçbirinize bu duyguları yaşatmasın, çok fazla uğraştırmadan evlatlarınızı bağışlasın.Allaha emanet olun.
Merhaba arkadaşlar, sonucum maalesef olumsuz. 4.tüp bebek denemem de başarısız. Açıkçası bundan sonrası içinde çok umutlu değilim. Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bunu da biliyorum ama ben kendimden umudumu kestim sanırım. Ben ne kadar onu istersem isteyeyim yavrum beni istemiyor. Rabbim çok büyük ve kerem sahibi, evveli de ezeli de bilen o. Demek ki benim evlat sahibi olmamam gerekiyor diye düşünüyorum artık. Gerçekten insan kendini tarifsiz bir şekilde kötü hissediyor. Dilerim rabbimden hiçbirinize bu duyguları yaşatmasın, çok fazla uğraştırmadan evlatlarınızı bağışlasın.Allaha emanet olun.
canım bende okudum haberin olsun.yasini şerif listemiz
umutlu-u = 9 yasin okuyacak
yaseminseza= 2 yasin okuyacak
perlanore = 4 yasin okuyacak
tandora = 4 yasin okudu
orlic = 8 yasin okuyacak
şaşkınanne= 3 yasin okuyacak
hayalot = 5yasin okudu
sebilem = 4yasin okuyacak
öznehayat= 4 yasin okuyacak
aruna = 5 yasin okuyacak
reyyan1984= 4 yasin okuyacak
ayse035 = 4 yasin okudu
bahar27 = 4yasin okuyacak
redhairedgirl = 2 yasin okuyacak
yandev==4 tane okudu
geleybebeğim==3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
merva02==3tane okuyacak
blowhole25==3 tane okuyacak
arkadaşlar bazı arkadaşlar ekledim ve bazı arkadaşlardan eksiltmeler yaptım.. bu son hazırladığım liste..bahar27 ve aruna için okuyoruz allah kabul etsin
hadi bakalım hayırlısı canım. inşallah kucağına alıp bir ömür boyu mutlu mesut yaşayacaksınız taze annecikkızlarrrrr sonucumu aldım 202,25 e yükselmiş çok şükür :119::119::119::119::118::118::118::118::118::119::119:
yasini şerif listemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?