Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhatımmmmmmm toprağımmmmmmm hoşgeldin sefa getirdinnnnnnn....

seni görmeden gitmedimmmmmmmmmmmm........çok şükürrrrr.....nasılsın yüreği güzel çalışkan arkadaşımmmm........
saol canım çok şükür eşimden dolayı zor yazıyorum

kolayı var.kuşu kediye ver yesin:)
sende kuşu görümcenlere ver:)

ssönmez iyiyim canım senide iyi gördüm ve yeniden muhabbetlere katılmanı sevdim.arayı açma lütfen.

hadi hayırlı olsun kedicik.sonunda geldi.muradına erdin.kuşa rahat vermiyo demişsin bebişte gelince ne yapçan bakalım

kızlar ben belimi ovdurdum ya bu gün onu anlatmayı unuttum anlatıp çıkıyorum... Teyze geldi belimi ve kasık bölgemi ovdu bardak tutturdu yakı yapıştırdı belime ve çarşaflasıkı sıkı sardı üç saat hiç kalkmadan yattım şimdi yakı ile duruyorum ve bi rahatlık hissi var....

ayyyyyyyyy tevafuga bak
hepimiz aynı anda giriyoz nerdeyse:)

kızlar ben çıkıyorummmmmmm yasin okumayaaaaaaaa gidiyorummmmmm..kendinize iyi bakın Allah'a emanet olunnn.....öpüldünüz tarafımdannnnnnn melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

canımmmmmmmmm seni de çoooooooook seviyommm....ayrım yoooooooooooookkkkkkkkkkk.....herkese gönlüm yüreğim açıkkkkk.....

hepiniz yüreği güzel insanlarsınız..hayranım sizlereeeeeeeeeeee.....
haaaahh tamam...sagol cnm benim Allah razi olsun bilmezmiyim hepimizin yureyi tek oldu burda.:13:..herkesi seviyorum ve biliyorum seviliyorum..oyle tahmin ediyorum acaba oylemi:44:
nekadarzor negatifçiler grubu kuralımmm mı bizi daha çooooook sevsinlerrrrrrrrr di mi?????
evet yaaa bizim hdaha cok ilgiye ihtiyacimiz var yapalim cnm negatifciler ayyy yok yaa adi kotu (negatif)sevmiyorum bu kelimeyi zaten kim severki kimse sevmez...ama ilgi guzel yani
saol canım çok şükür eşimden dolayı zor yazıyorum

kolayı var.kuşu kediye ver yesin:)
sende kuşu görümcenlere ver:)
cozumlerine hayranim...cnm onunda kusu var oda kime versem diye ariyor muhabbet kuslari ama cok otuyomus..bakicaz artik caresine..
cnm simartiyosunuz beniiiiiii

dularımız seninle canım

evet biraz kalabalik olucaz
bende bi yaki alimda yapistiriyim ama teyze yook kim ovacak belimi..neyse artik teyzesiz olucak kismet..onuda denemedim demeyim
kızlar ben çıkıyorummmmmmm yasin okumayaaaaaaaa gidiyorummmmmm..kendinize iyi bakın Allah'a emanet olunnn.....öpüldünüz tarafımdannnnnnn melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
inanmiyorum cnm cunki en son girdiginde 4.kez cikiyorum dedikten sonra cikmisin

burda da yapıyolarmış canım.
kasığı düşen kadınların çocugu olmaz diyolar:)
S.a kızlar ben geldim
a.s hoşgeldin, nasılsın?
GÖNÜLLER BİR tatlım.nerelerdesin sen bu saate kadar birinci olcan sen koydun kafaya...

yok canım ya babam geldi de pc ye giremedim:)
asıl sen bitirip 1. olcan

s.a. canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım çünkü tam 5 dakika sonra çatlatma iğnemi yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…