saol canım çok şükür eşimden dolayı zor yazıyorummuhatımmmmmmm toprağımmmmmmm hoşgeldin sefa getirdinnnnnnn....
seni görmeden gitmedimmmmmmmmmmmm........çok şükürrrrr.....nasılsın yüreği güzel çalışkan arkadaşımmmm........
kizlar yarin kedim geliyor..hatirlarsaniz bizim eve kedi geldi demistim sahibi cikmadi onuda gorumcemin kizi cook istedigi icin ona vermistik..kiz artik istemiyormus,bize gelecek anneside kedi icin neler neler almis,tabi ne harcadiysa oderim ona...cook tatli bi kedis bembeyaz sadece kulaklarinin arasinda siyah leke var buda onun sagir olmadigi anlamina geliyormus..eyer kedi hep beyazsa sagir oluyomus..eee simdide kusu ne yapiyim kusa rahat vermiyor kedis???
burda bende varim demiiiiiii......hem ben yeni negatif gordum.....benide sev
ssönmez iyiyim canım senide iyi gördüm ve yeniden muhabbetlere katılmanı sevdim.arayı açma lütfen.kızlar selammmmmmmmm...ne kadar çoooooook konuşmuşsunuz maşallah...oku oku bitmedi....ben okuldan gelene akşam yemek ve işleri halldene kadar çooooook konuşmuşsunuz..yarışma olmasa daha çoooooooook konuşulurdu sanırım.....
Neyse nasılsınızzz....???
Seybil tebrik ederim canım..inşallah 2gün sonra ikiye katlanır değerin..içini ferah tut canım .....rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallah....
Mutluluk nasılsın canım bugün????
Muhatcım doktora gitmişsinnn..yerim ben senin tembel yumoşlarını.....onlar çalışkan olurlar inşallah merak etme annesiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
Eslemlivacım hoşgeldin tatlım sefa getirdin........
Yeni gelen arkadaşlara da selam olsun..rabbim dualarınız kabul etsin...bebişlerinize kavuştursunnnn.....
Nekadarzor sen nasılsın??görümcenin 3.çocuğuna mı bakıcaktın canım..ne güzel bişey yapıyorsun.....rabbim kendi çocuğunu büyütmeyi de nasip etsin inşallah canımmmmmmmmm....
Antisocial canım nasılsın??çok girmiyorsunn.umarım iyisindir.....
Seyyan canım yeni liste ve yeni liste yönetimin hayırlı olsun...nasılsın?
Süpriz06 sen nasılsıntatlım.....
Kays umarım en kısa zamanda hamiş olursun kızzzzzzzzzzzz........rabbim duysun inşallahhhhhhhhhhhhhhh......
Emacım ,krizantem,nurusimacım,asbelovecum,baharcım,reyyancım umarım sizlerde iyisinizdir kızlarrrrrrrrrrrrrrr.....adını yazamadıklarıma da selammmmmmmm olsunnnnn....
Nurusimacım inşallah eşinin ameliyatı iyi gecerrrrrr.....süpermen bulunurrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Baharcım rabbim sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmmmmm dualarımdasınız.....
Kızlar benimde c.tesiden beri başım ağrıyor hala geçmedi...biraz canım sıkılmıştı ağladım zırladımm kendimi üzdüm.....baş ağrım hala geçmedi.....acayip bir ağrı....perşembe nörologtan randevu aldım..inşallah bişey çıkmazzz..dualarınıza ihtiyacım varrrrr...
Hepiniz öpüyorummmmmmmmm allah'a emanet olun inşallahhhhhhhhhhh........
kizlar yarin kedim geliyor..hatirlarsaniz bizim eve kedi geldi demistim sahibi cikmadi onuda gorumcemin kizi cook istedigi icin ona vermistik..kiz artik istemiyormus,bize gelecek anneside kedi icin neler neler almis,tabi ne harcadiysa oderim ona...cook tatli bi kedis bembeyaz sadece kulaklarinin arasinda siyah leke var buda onun sagir olmadigi anlamina geliyormus..eyer kedi hep beyazsa sagir oluyomus..eee simdide kusu ne yapiyim kusa rahat vermiyor kedis???
kızlar ben çıkıyorummmmmmm yasin okumayaaaaaaaa gidiyorummmmmm..kendinize iyi bakın Allah'a emanet olunnn.....öpüldünüz tarafımdannnnnnn melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
ayyyyyyyyy tevafuga bak
hepimiz aynı anda giriyoz nerdeyse:)
haaaahh tamam...sagol cnm benim Allah razi olsun bilmezmiyim hepimizin yureyi tek oldu burda.:13:..herkesi seviyorum ve biliyorum seviliyorum..oyle tahmin ediyorum acaba oylemi:44:canımmmmmmmmm seni de çoooooooook seviyommm....ayrım yoooooooooooookkkkkkkkkkk.....herkese gönlüm yüreğim açıkkkkk.....
hepiniz yüreği güzel insanlarsınız..hayranım sizlereeeeeeeeeeee.....
evet yaaa bizim hdaha cok ilgiye ihtiyacimiz var yapalim cnm negatifciler ayyy yok yaa adi kotu (negatif)sevmiyorum bu kelimeyi zaten kim severki kimse sevmez...ama ilgi guzel yaninekadarzor negatifçiler grubu kuralımmm mı bizi daha çooooook sevsinlerrrrrrrrr di mi?????
cozumlerine hayranim...cnm onunda kusu var oda kime versem diye ariyor muhabbet kuslari ama cok otuyomus..bakicaz artik caresine..saol canım çok şükür eşimden dolayı zor yazıyorum
kolayı var.kuşu kediye ver yesin:)
sende kuşu görümcenlere ver:)
cnm simartiyosunuz beniiiiiii
kızlar bugün tranferin 10.günüydü test yaptırdım beta hcg 17.76 çıktı ilk gördüğümde ne düşüneceğimi şaşırdım çünkü değer düşük doktorumla konuştum o da normal dedi ama yine de ben tedirginim 2 sonra yine test yaptırıcam 2 katına çıkması gerekiyormuş doktorum sen hamilesin tamamdır dedi o kadar mutlu oldum ki önemli olan katlaması dedi ama inşallah gerisi gelir allah utandırmasın inşallah gerçekten hamişimdir duaya çok ihitiyacım var her şey dualar üzerine rabbim hepimizin gönlündeki bebişleri nasip etsin
evet biraz kalabalik olucazssönmez iyiyim canım senide iyi gördüm ve yeniden muhabbetlere katılmanı sevdim.arayı açma lütfen.
hadi hayırlı olsun kedicik.sonunda geldi.muradına erdin.kuşa rahat vermiyo demişsin bebişte gelince ne yapçan bakalım
bende bi yaki alimda yapistiriyim ama teyze yook kim ovacak belimi..neyse artik teyzesiz olucak kismet..onuda denemedim demeyimkızlar ben belimi ovdurdum ya bu gün onu anlatmayı unuttum anlatıp çıkıyorum... Teyze geldi belimi ve kasık bölgemi ovdu bardak tutturdu yakı yapıştırdı belime ve çarşaflasıkı sıkı sardı üç saat hiç kalkmadan yattım şimdi yakı ile duruyorum ve bi rahatlık hissi var....
inanmiyorum cnm cunki en son girdiginde 4.kez cikiyorum dedikten sonra cikmisinkızlar ben çıkıyorummmmmmm yasin okumayaaaaaaaa gidiyorummmmmm..kendinize iyi bakın Allah'a emanet olunnn.....öpüldünüz tarafımdannnnnnn melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
burda da yapıyolarmış canım.kızlar ben belimi ovdurdum ya bu gün onu anlatmayı unuttum anlatıp çıkıyorum... Teyze geldi belimi ve kasık bölgemi ovdu bardak tutturdu yakı yapıştırdı belime ve çarşaflasıkı sıkı sardı üç saat hiç kalkmadan yattım şimdi yakı ile duruyorum ve bi rahatlık hissi var....
a.s hoşgeldin, nasılsın?S.a kızlar ben geldim
GÖNÜLLER BİR tatlım.nerelerdesin sen bu saate kadar birinci olcan sen koydun kafaya...
Hosbuldum muhat cim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?