Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aaaa asenatım bebiş mi geliyorrr ay ben çok geriden geliyorummmm kusuruma bakma nolurrr Rabbim kucağına almayı nasip etsinnnn

evet canım rabbimde izin verirse gelicekk dun kalp atıslarını dinledik gordum bebısı .küçük bi kanamam oldu çok korktumm ama şükür atlattım çok yormusum kendimi doktor ole dedii allahım bana bagıslasınn inşallah sizlerede nasib etsiinn

amin canım aminnn hayırlısıyla o günleri de göreceksin inşallahhhhh kalp atışlarını duyman çok önemli maaşallah subhanallah dikkat et canım şimdi dinlenme zamanı sonra yorulacaksın zaten sıpacık gelince yoracak melek annesini şimdi dinlen bol bol canım benimmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla canım hamılelıgı bukadar zor oldugunu bilmiyodum gerçi kolay gecirenlerde varda ben surekli yatıyom afedersiniz kusuyorum kasıklarım agrıyoo ama şükür bi sorun çıkmıyo:)su 4 ayı bi atlatsam kurban oldugum allahım 60 kg idim düştüm 55 yiyemiyomkii:)

Kıyamam canım yat boşver herşey yapılır ama senin bebişinin sağlığı önemli alırsın canım 12haftayı atlattın mı kilo alırsın zaten minik kelebek şimdi kanından besleniyor gıdalar onun için çok önemli değil bunun için korkma en azından kraker ve çorba iyi geliyor diyorlar canım ama tabi herkeste farklı durumlar geçerli olabilir bi dene istersen yine de

cnm benimde esim ikizler kimlige gore...gercek dogumuda balik burcu cook asiri duygusal..ben hayati bazen gigira alirim....ama esim cook hassas bazen saka yaptigima bile ciddi sanim kirilir..cok sassas cok

anammmmmmmm
ilk kez banlanacam ben duramam burdan ayrı
BİZDE sensiz duramayız buralar öksüz kalır sensiz inanki.gitmeeeeeeeeee.ayrıca boşver,kafaya takılcak bişi değil.herkes anlayamaz........
Selam güzellikler,keyifler nasıl

Sonunda abdestimi aldım ve ibadetlerime başlamam için engel kalmadı

Rakibelerim yarışmaya kaldığım yerden devam ediyorum,hadi kolay gele

yani ben rakip değilim heh he hemuhat yazdıklarını nasıl bitirdi anlamadım valla.ben daha oooooooooooooooosonunucuyum kesin.muhat birinci kız birinci bitince bizede yardım edersin dimi

Seyyancim. Dualarla sen mi ilgileniyodun. Ben 707 ya varis.100 adet enbiya 86. Ayet ve 4 yasini okudm bitirdim canim.listeye yaz okudu diye

Selammmmmmmm melek anneleriiiiiiiiiiii....ben geldimmmmmmmmmm....

kızlar dün gece çooooook güzel bir rüya gördüm...hayrolsun inşallah....

benim bir tanecik bembeyaz yeşil gözlü kızım olmuş....yeni doğmuş..ve pespembe giydirmişiz....

bebeğim uyuyodu sonra uyandı...bende karnı acıkmıştır dedim ve sol göğsümü çıkardım....benim kız göğsümü görünce hareketlenmeye

kalktı..nerdeyse ayağa kalkıp göğsüme yapışacak....kuzum kıyamadım hemen kucağıma aldımmmmm....göğsüme bir yapıştı anlatamammm

çoooooooooook güzel bir duyguydu yaaaaaaaaaaa....rabbim inşallah herkese yaşatsınnnn canlarımmmmmmmm.....

fazla kalamıcam...akkdaşlarımız yemeğe davet etti bizi oraya gidecez.gelince görüşürüz inşallah......kendinize iyi bakınnnn.....

bugün test günü kimindi??? sonuç ne oldu????

ne var ne yokkkkkkk...herkes iyi mi?????

nasılsınız kusura bakmayın gıremıyorum ısler yoğun ..
dualarımız ne durumda ıns tamamlanıyordur
ıns guzel haberlerımızde vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…