aaaa asenatım bebiş mi geliyorrr ay ben çok geriden geliyorummmm kusuruma bakma nolurrr Rabbim kucağına almayı nasip etsinnnn
evet canım rabbimde izin verirse gelicekk dun kalp atıslarını dinledik gordum bebısı .küçük bi kanamam oldu çok korktumm ama şükür atlattım çok yormusum kendimi doktor ole dediiallahım bana bagıslasınn inşallah sizlerede nasib etsiinn
amin canım aminnn hayırlısıyla o günleri de göreceksin inşallahhhhh kalp atışlarını duyman çok önemli maaşallah subhanallah dikkat et canım şimdi dinlenme zamanı sonra yorulacaksın zaten sıpacık gelince yoracak melek annesini şimdi dinlen bol bol canım benimmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla canım hamılelıgı bukadar zor oldugunu bilmiyodum gerçi kolay gecirenlerde varda ben surekli yatıyom afedersiniz kusuyorum kasıklarım agrıyoo ama şükür bi sorun çıkmıyo:)su 4 ayı bi atlatsam kurban oldugum allahım 60 kg idim düştüm 55yiyemiyomkii:)
S.a. Arkadaşlar başka bir topikte fetih suresi başlattım kendim için benim eşim yarın ameliyat olacak ve sperm çıkarsa tedavim devam edecek yoksa tüpbebek tedavim iptal olacak.benim için fetih suresi okuyabilicek arkadaşlar varsa lütfen yardım edin yarın sabah 9 eşim ameliyata girecek öncesinde bitirmek lazım.27 tane eksiğim var.okuyacak arkadaşlar dua şu şekilde yapılıyor.fetih suresi okunuyor ve 28. Ayette muhammeden rasulllulah denildiği zaman durup niyetini söylüyorsun.lütfen okuyacak kişiler haber versin şimdiden çok teşekkür ederim[/QUOTE
cnm bende okurum insallah..cuma aksami
cnm bende 7 agustosayyy canim ya sana ondan icini dokemiyor demekki seni kaybetbekten korkuyor daha cok ilgi goster tatlim ama sende suan birsuru ilac aliyorsun eminim herseyin degismistir insallah o spermler gelecek
canim oda olabilir benim bir arkadas profa gitmisti kizi menopoza girmissin diye yollamis senden bisey olmaz diye kiz psikolojikmen girdi menopoza iki ay gormedi adet.....canim adetin 5.gunde clomid kullanmaya basliyorsun sanirim 10 11 12 gunden sonra seni doktor cagiriyor alltan muayene yapiyor ve yumurtalarini olcuyor bu hap hem yumurta cogaltiyor hemde buyutuyor ama adetlede gitmistim ozamanda alttan bakmisti ne icin bakmisti hatirlamiyorum sikma canini belki ikiz gelir ben bu hapi 4 kere denedim 4. iptal oldu doktor buyumus 5 yumurtayi gorunce soka girdi
bende aslanim ne kadar cok aslan var agustos 6yim ben
insallah canim amiiiiiiin
canim ben aksama evde olacagim ama yarina kadar yetistiririm Rabbimin izniyle
gozun aydiin bugun 2 tane hamile haberi aldim ohh//Eki Görüntüle 649570 Eki Görüntüle 649571 kızlar sizce hayalet de olsa çizgi var mı elimde ki kaset de silikde olsa çizgi var sizcede var mı yoksa hayal mı görüyomm
Selamun aleykum kizlaar
aleykum selam cnm
Selamun aleykum kizlaar
cnm benimde esim ikizler kimlige gore...gercek dogumuda balik burcu cook asiri duygusal..ben hayati bazen gigira alirim....ama esim cook hassas bazen saka yaptigima bile ciddi sanim kirilir..cok sassas cokHoşgeldin canımmmm
Gözün aydın canım değerler katlayacak inşallah ve hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alacaksın kucağına bebişini :)
Tamam canım 72.000 okuyalım inşallah
Sönmezimmmm ne güzel herkesi düşünüp tek tek yazmışsın ellerin dert görmesin inşallah.Ben iyiyim hamdolsun ama senin canın sıkılmış ve çok ağlamışsın üzüldümO güzel yüzün hep gülsün inşallah
Yaşasın demek artık kedin var darısı bebişe inşallah canım :)
Bende ikizler burcuyum bazı özelliklerini taşıyorum galiba :)
Allah iyiliğini versin canım çok güldüm ya
Geçmişi okuyup bişey kaçırmayayım derken kızları kaçırmışım :)
Sürpriz nasılsın canım
Aleyküm selam canım başladın mı soğan kürüne
Ohoo. Baslayali cok oldu 10. Gunum bugun.pazartesi son
BİZDE sensiz duramayız buralar öksüz kalır sensiz inanki.gitmeeeeeeeeee.ayrıca boşver,kafaya takılcak bişi değil.herkes anlayamaz........anammmmmmmm
ilk kez banlanacam ben duramam burdan ayrı
Selam güzellikler,keyifler nasıl
Sonunda abdestimi aldım ve ibadetlerime başlamam için engel kalmadı
Rakibelerim yarışmaya kaldığım yerden devam ediyorum,hadi kolay gele
gözün aydın... hz Allah bizede yaşatsın böle heyeceları hayırlısı ile inşaallah....Eki Görüntüle 649575 bunda daha net görünüyor gibi yada bana öle geliyo
hadi bakalım bu çalışmaların sonunda bebişler tutunur inşallah anneciğineeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?