Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Inşallah cnm bilmiyordum eşim bitki çayı ic dedi canım istemiyo dedim iyiki icmemisim ya bi umut olunca agri kesici bile içmek istemiyorum

içme ağrı kesicide ben evlendikten sonra ağzıma grip olmuştum pastil bile koymamıştım olaki hamile kalmışsam yavrum doğmadan alkolik olmasın diye içinde alkol oluyorya pastillerin.:)
içgüdüsel işte
inşallah güzel haberlerini alırız..
herkesiiiiiiinnnnnn

Inşallahhhhhhhhhhh cnm Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin

muhat canım o topicdeki yazışmalarını okudum sıkma sen canını...ayrıca senden çok o hakaret edici kelimeler kullanmış
o psikolojide olan insanlarıda anlamak lazım ama biraz feci geldi durumları.
ne evlatlık alıp bir süre sonra sıkılıp onları çaresizliğe terkedenlerde var.onlardan olmazlar inşallah...
gerçi o ayazbilmem ne nin psikolojisi hiç sağlam gözükmüyo ama neyse bir yavruya anne şefkati verecek olsunda gerisi neyse ne

ama ne olursa olsun bir evladı rabbim kendi annesinin kokusundan mahrum bırakmasın.annemin kokusu aklıma geldikçe burnumun direği sızlar.

kız anlamayacak ne var. derse giriyorum hepsini 10 tane ihlas okutuyorum:) ihlas öyle öyle bitti:) tefriciye zaten ezberimde:)

İyi akşamlar
Yeni listeye başlandımı acaba?
başladı canım 4 yasin var bu hafta. sanırım fazla bile oluyor senin için de okunmuş olacak. ama seyyan daha iyi bilir.
3 haöile haberi var daha ne olsun:)
poposu mu yoksa? :) hülya avşardan sonra moda oldu :)
Ya kızlar bi şey soracam idrar veya kan testlerinde gebelik kaç gün geçince çıkar doktorum bu ay büyük ihtimalle hamile kalirsin dedi günler geçmek bilmiyo
azcık daha sabır:) kaç gün kaldı regline.
kaldırma canım bırak dursun. bebek bebegi çagırırmış.
aaaaaaa bitki çayının bu özelliğini bilmiyordum,

aaaaaaaaaa bunu da bilmiyordum:)

valla canım ben neye ugradığımı şaşırdım:S
tekrar tekrar okudum acaba kırıcı bişi mi yazdım diye.
onlara acıyormuşum, ne acıyacagım ben de alacagım diye yazdım.
umarım hayırlısıyla evlatları olur.,kolay değil yaşadıkları anlıyorum ama böyle de hayat geçmezki
kim ne derse yanlış anlarlar.
bu arada ben geldiğime göre seyyanın da gelmesi an meselesi

Ecrinnn007
ben 6 yasin 707 ya varis okudum.4 yasin okunacakmış ama Ben 6 okumuştum.Eksiklerin yerine sayarsın cnm

Periyodik dönemim başladığı için 100 89. Ayet okuyamıyacağım ama.

ay muhat güldürdün beni öyle bişey yoktur tabiki de ben hamile kalmayı ozaman çok istediğimden yavrum alkolik olup uğraştırmasın beni derdim malum biz trakyalıyız içki dedikleri mereti su gibi içiolar...korkum ondandı...:)

kız eksik dilek dileme:) bu ay de bu ay:)

ooooooooo geçmez de şimdi :)
karbonat var mı evde
kays gelseydi sana asprinle yapılanı anlatırdı.
daha kesinmiş onla yapılan test

Aynen ya hiç gecmiyo sürekli aklımda nasıl geçer o günler bilmiyorum geçmeden test yapmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye karbonat var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…