nekadarlık oldun bebış napıyoo:)
canım gozun aydın olsun tekrar
12+4 gunluk oldu bugunlerde bulantım azaldı sukur
peki sen kaç haftalık oldun
S.a kızlar nasılsınız ben çok fena şifa kyapmışım((
a.s canım
allah şifa versin dikkat et kendine
Ya kızlar bi şey soracam idrar veya kan testlerinde gebelik kaç gün geçince çıkar doktorum bu ay büyük ihtimalle hamile kalirsin dedi günler geçmek bilmiyo
Sağol cnm ya nasıl oldu anladım benim bünye de çok zayıf kötü geçiyor baya nasılsın bu arada
ben hamileliğimde adet tarihim 5 gün gecikmişti idrar testinden öğrenmiştim canım
o yüzden daha çok dikkat et işte.
nasılım bilmiyorum iyi olucam inşallah...
Himm çıkıyor mu peki belirti oldu mu benim daha adet günlerim gelmedi ama çok heyecanlıyım
Eki Görüntüle 649570 Eki Görüntüle 649571 kızlar sizce hayalet de olsa çizgi var mı elimde ki kaset de silikde olsa çizgi var sizcede var mı yoksa hayal mı görüyomm
sevimsiz bi tartışmaya girdim canım yawwww
hakaret etti ben de ona hakaret ettim
evet canım rabbimde izin verirse gelicekk dun kalp atıslarını dinledik gordum bebısı .küçük bi kanamam oldu çok korktumm ama şükür atlattım çok yormusum kendimi doktor ole dediiallahım bana bagıslasınn inşallah sizlerede nasib etsiinn
valla canım hamılelıgı bukadar zor oldugunu bilmiyodum gerçi kolay gecirenlerde varda ben surekli yatıyom afedersiniz kusuyorum kasıklarım agrıyoo ama şükür bi sorun çıkmıyo:)su 4 ayı bi atlatsam kurban oldugum allahım 60 kg idim düştüm 55yiyemiyomkii:)
kizlaaar haberiniz yok galiba basagin bebisi tutunmus...hamileler cogaliyorr
İyi akşamlar
Yeni listeye başlandımı acaba?
sa kızlar şöyle bi bakim kim var kim yok hemen çıkıyorum bu gün giremem artık daha hepiniz aeo hepinizi seviyorum....haaa durun size bişey anlatcam hepinz güleceksinz eminim.... kardeşim komşumuza gitmiş 3.5 yaşında oğlu var ismi fatih süper zeki bi çocuk bu fatih .KURAN KURSUNA GİDİYO YANİ KREŞ ama Kuranı keimde öğreniyo kardeşime öğrendiği bi iki duayı okumuş kardeşimde gel bi öpüyüm demiş bizim fatih olmaz Allah la melekler üzülür demiş kardeşim sen küçüksün bişey olmaz demiş o da yüzümden öptürmem ama DÖNDÜRMELİ öpebilirsin demi.... ŞİMDİ SİZ BİLİN BAKALIM HANIMLAR DÖNDÜRMELİ ÖPMEK NASIL OLUYO:))))AY BU ZAMANIN ÇOCUKLARI PEK FENA BİZ ESKİDEN SAFMIŞIZ ANACIM NEYSE..... DİKKAT EDİN SİZİN UFAKLIKLARDA DÖNDÜRMELİ ÖPMEYİ MERAK ETMESİNLER:)))
ayy darısı basıma mıde bulantısı bendede var 8+3 oldummmm :)
S.a kızlar nasılsınız ben çok fena şifa kyapmışım((
Ya kızlar bi şey soracam idrar veya kan testlerinde gebelik kaç gün geçince çıkar doktorum bu ay büyük ihtimalle hamile kalirsin dedi günler geçmek bilmiyo
adet belirtileri gibiydi sadece ateşim çıkıodu bide ayaklarım feci üşüyordu.inşallah o çift çizgiyi görürsün ve sağlıkla hayırlada kucağına alırsın evladını
hamilelik nasıl gittiğine gelimnce canım evladım 14 gün önce cennete gitti...
ama elim o takvimi kaldırmaya bir türlü gitmiyo o tarihte doğduğunu görmicekte olsam hergün yaşasaydı nasıl gelişcekti acaba diye okuyorum işte..
ne kadar gördükçe içim acısada
Hayırlı akşamlarr
Ayyy cnm yaa çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda tekrar yaşatır inşallah o duyguyu yaa bilmeden üzdüm seni kusura bakma
inşallah canım benim hepimize yaşatır.
senin bir hatan yokki ben o takvimi kaldırmadıktan sonra kim bilsin
ha bide arkadaşlar yani hamileliğin başında olan ve hamilelik bekleyen arkadaşlar bitki çaylarından uzak durun hasta bile olsanız ne çayı olursa olsun düşüğe sebep oluyor ben hamileliğimde bilmeden çok fazla içmiştim özelliklede grip olduğumda son bir hafta ıhlamuru aşırı tükettim.bebek vucutta yabancı bir madde olarak kabul edildiği için bünye onuda dışarı atıyormuş biyki çayının ödem attırıcı özelliği olduığu için
Sana da hayirli akşamlar cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?