Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam kızlar bugün bu durgunluk da ne böyle...millet kurtlar vadisini mi izlemeye gitti...

Selamun aleykuuuuuuum
a.s. canım nasılsın....bu akşam kaynatamadık...

nasılsın canımcım bende gıcık bi oyuna takıldın

şeker patlatma facede
kurtulmak istiyorummm

ehehhh kız bende oynuyorum candy .c.....h s...a 308 deyim anam levelde sen ne alemdesin...

selam kızlar bugün bu durgunluk da ne böyle...millet kurtlar vadisini mi izlemeye gitti...
a.s. canım....ay sorma kırk yılda bir geliyorum dedim bu sefer şu sohbete bende katılayım....kimsede tık yok ....ayrıca ben onu izlemem izleyen varmıdır bilinmez...sanırsam 10 dan sonra gelirler...

İyiyim canim elhadulillah sen nasilsin. Bende oynuyorum candy crush sagayi . yeni basladim bi hafta oldu

Herkese hayırlı cumalar diliyorum tüm dua dilekleriniz kabul olsun.:):)

sizede hayırlı cumalar.dualarınızı tamamladınızmı acaba yazmamışsınız.kızlaaaaaaaaaaaar evet ya bu akşam nerde bunlar anlamadım.birazdan gelirler.

308 mi Yok artıkkkk

anemmmmmmmmmm ben daha 97 :)
iyiyim canim elhadulillah sen nasilsin. Bende oynuyorum candy crush sagayi . yeni basladim bi hafta oldu

bence yol yakınken kurtar kendini kardeşim

İyiyim canim elhadulillah sen nasilsin. Bende oynuyorum candy crush sagayi . yeni basladim bi hafta oldu
hastalık ama boşta kalınca oynuyorum ...biraz kafa dağıtıyor bazende sinir oluyorum level geçemeyincee ....sen daha yolun başındasın

sizede hayırlı cumalar.dualarınızı tamamladınızmı acaba yazmamışsınız.kızlaaaaaaaaaaaar evet ya bu akşam nerde bunlar anlamadım.birazdan gelirler.
hoşgeldin....sen gelinceşimdi birazdanda muhat damlar...

hastalık ama boşta kalınca oynuyorum ...biraz kafa dağıtıyor bazende sinir oluyorum level geçemeyincee ....sen daha yolun başındasın

hoşgeldin....sen gelinceşimdi birazdanda muhat damlar...

hoşbulduk hemşerim,geliyorum gidiyorum yok kimse muhat şimdiye geldiydi ama dualara yoğunlaştı sanırım.

Selam ecrinnn canim be un hafta yasinlerimi okuyamadim hasta oldum ama ya varis ve enbiya suresini okudum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…