olmaz mı canımm nasılsın diğer taraftan oyun oynuyorum...kimse yok mu ?
sağol canım aminn inşallah ...allah hepimizin gönlündekini versin.......Herkese hayırlı cumalar diliyorum tüm dua dilekleriniz kabul olsun.:):)
olmaz mı canımm nasılsın diğer taraftan oyun oynuyorum...
ve alwyküm selammmmselamun aleykuuuuuuum
herkese hayırlı cumalar diliyorum tüm dua dilekleriniz kabul olsun.:):)
a.s. canım nasılsın....bu akşam kaynatamadık...Selamun aleykuuuuuuum
nasılsın canımcım bende gıcık bi oyuna takıldın
şeker patlatma facede
kurtulmak istiyorummm
a.s. canım....ay sorma kırk yılda bir geliyorum dedim bu sefer şu sohbete bende katılayım....kimsede tık yok ....ayrıca ben onu izlemem izleyen varmıdır bilinmez...sanırsam 10 dan sonra gelirler...selam kızlar bugün bu durgunluk da ne böyle...millet kurtlar vadisini mi izlemeye gitti...
a.s. canım nasılsın....bu akşam kaynatamadık...
ehehhh kız bende oynuyorum candy .c.....h s...a 308 deyim anam levelde sen ne alemdesin...
a.s. canım....ay sorma kırk yılda bir geliyorum dedim bu sefer şu sohbete bende katılayım....kimsede tık yok ....ayrıca ben onu izlemem izleyen varmıdır bilinmez...sanırsam 10 dan sonra gelirler...
Herkese hayırlı cumalar diliyorum tüm dua dilekleriniz kabul olsun.:):)
308 mia.s. Canım nasılsın....bu akşam kaynatamadık...
Ehehhh kız bende oynuyorum candy .c.....h s...a 308 deyim anam levelde sen ne alemdesin...
A.s. Canım....ay sorma kırk yılda bir geliyorum dedim bu sefer şu sohbete bende katılayım....kimsede tık yok ....ayrıca ben onu izlemem izleyen varmıdır bilinmez...sanırsam 10 dan sonra gelirler...
iyiyim canim elhadulillah sen nasilsin. Bende oynuyorum candy crush sagayi. yeni basladim bi hafta oldu
hastalık ama boşta kalınca oynuyorum ...biraz kafa dağıtıyor bazende sinir oluyorum level geçemeyincee ....sen daha yolun başındasınİyiyim canim elhadulillah sen nasilsin. Bende oynuyorum candy crush sagayi. yeni basladim bi hafta oldu
hoşgeldin....sen gelinceşimdi birazdanda muhat damlar...sizede hayırlı cumalar.dualarınızı tamamladınızmı acaba yazmamışsınız.kızlaaaaaaaaaaaar evet ya bu akşam nerde bunlar anlamadım.birazdan gelirler.
308 miYok artıkkkk
anemmmmmmmmmm ben daha 97 :)
hastalık ama boşta kalınca oynuyorum ...biraz kafa dağıtıyor bazende sinir oluyorum level geçemeyincee ....sen daha yolun başındasın
hoşgeldin....sen gelinceşimdi birazdanda muhat damlar...
Hayirli akşamlar kızlar :)))
doğru gördün canım...yuvarlanıp gidiyoruz...çok çalışman lazım çoooookkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?