Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar yaa bugün sabahtan beri sol kasik bolgemde agri var sizce ne olabilir
en iyisi bekleyip görmek canım....belirti olayına gelince artık takılmayacağım ben...çook umutlanıyor insan...hiç belli olmuyor çünküü...hayırlısı olsunn hakkında

hayırlı geceler kızlar
Seyyancım ben duaları okuyamıcam 707 ya varisi okudum
Allah kabul etsin inşallah

İyi geceler herkese

en iyisi bekleyip görmek canım....belirti olayına gelince artık takılmayacağım ben...çook umutlanıyor insan...hiç belli olmuyor çünküü...hayırlısı olsunn hakkında

Amin cnm benim ya en ufak bi mide bulantısı bile insanı o kadar umutlandırıyor ki

sen gittin muhat geldiii....neyse birazdan bakmaya gelince görürsün..

Sumeyyab iyiyim canim cok sukur sen nasilsin
Supriz06 calissin tabi de kendi kendime mi yazayim canim karsilikli konuscaz

Hoşgeldin muhatcim ya dün karbonattan karisimdan falan bahsettin kays arkadaşımıza ulaşamıyorum o biliyor demiştin

hoşgeldin canım nasılsın ....hani bir konu açmıştın ben onu bulamadım...

Uuuf ya cikmam lazm benim kocam geldi acmis yemek istiyo sonra girerim hayirli geceler simdilik

canım hoşgeldin....gözün aydın ....iyi haberlerini aldık eşinde sperm çıkmış nasılsınnnn..tedaviniz ne aşamada

bi de bunu çıkarma:) anne olca Allahın izniyle

:) benden de fatiha götür canım.
okumayım ben:) ekler için haber ver ama.
Mrb kays cim nasılsın dün muhat gebelik testinin daha doğru çıkması için bi karisimdan falan bahsetti bilmiyorum okudun mu bende birkaç güne yapabilir im de bi sorayım dedim
aspirin
şu anki level yeterince zor zaten

Benimde ders çalışmam lazım

ama bunun başına oturunca kalkamıyorum

aynı performansı dua yarışında da bekliyoruz:):)
Hoşgeldin muhatcim ya dün karbonattan karisimdan falan bahsettin kays arkadaşımıza ulaşamıyorum o biliyor demiştin
kays gelince anlatır zira bende bilmiyorum aspirinliyi.
idrarını bi kapta topla üzerine karbonat dök. çok köpürürse iyiye işaret
hoşgeldin canım nasılsın ....hani bir konu açmıştın ben onu bulamadım...
kızzz şaka yaptım ben

s.a. kızlar ben geldim Allah'a sonsuz kere şükürler olsun dualarınızla desteğinizle Allah'ın izniyle mucizem gerçekleşti sıfırla yola çıktım Allah'ım bana yaşattığı bu mucizeyi bebekle devam ettirsin ve isteyen herkese versin inşallah.ben halen kendimi rüyadaymış gibi hissediyorum halen şoktayım.Allah hepinizden razı olsun benim için çok dua ettiniz kızlar yazacak kelime bulamıyorum beni mazur görün çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk heyecanlıyım kendime geleyim sohbete gelicem ama şimdi halayımı çekeyim içimde kalmasın 9 senedir bugünü bekliyorum Rabbime sonsuz şükürler olsun

anım benim ya bu gün muhat haberi verdiğinde burdaki herkes ben dahil gözyaşlarına boğulduk.o kadar mutlu olduk anlatamam.hepimiz akşam sana fetih suresi okuduk.veeeeeeeeeee neticeyi aldık.halay çekmek için erken değil geç bile kaldık.şimdiden sonrası daha güzel olacak.listede seninde adının önüne hamiş koymak istiyoruuuuuuuuuum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…