hoşbulduk hemşerim,geliyorum gidiyorum yok kimse muhat şimdiye geldiydi ama dualara yoğunlaştı sanırım.
hayırlı akşamlar canım hoşgeldin....nasılsın...
heyy hanımlar aşağıdan bakmayın öyle biraz da yukardaki havalara bakın...
sağol canım aminn inşallah ...allah hepimizin gönlündekini versin.......
valla canım şöyle ki ankaraya ayak basınca can sıkıntısından bütün oyunları oynar oldum...sağolsun şuna yardım buna yardım kilidi derken bende başladım oynamaya....tahminen 1.5 sene olucak çokk emek verdim haliyle....ilerdeki leveller gittikçe zorluyorr...ay kız kpss ye çalışsamdımda adam olsaydım....nerdeee...Kaç yıldır bu işin içindesin sen
çok zor yaaaaaaaaaaaaaa
çok şükür canımmmm iyi olmaya çalışıyoruz...yakında sıyırmazsak iyiii...onun dışında herşey yolunda....:)) Hosbuldum cnm iyiyim elhamdülillah sen nasılsın
Sizde hepiniz sağ olun ve tüm içtenliğmle amin diyorum.Ben bu hafta okuyamıyorum malum günler daha bitmedi ama gelecek Perşembe'ye kadar Allahın izini ile dualarımı tamamlarım canlar.
32. Leveldeydim sanirim yada o civarda. Gecemeyince bi kac defa biraktim oynamiyorum bi kac gundur
valla canım şöyle ki ankaraya ayak basınca can sıkıntısından bütün oyunları oynar oldum...sağolsun şuna yardım buna yardım kilidi derken bende başladım oynamaya....tahminen 1.5 sene olucak çokk emek verdim haliyle....ilerdeki leveller gittikçe zorluyorr...ay kız kpss ye çalışsamdımda adam olsaydım....nerdeee...
ne olucak canım bugün kırmızılar geldide ara ara hormonlarım değişkenlik gösteriyor....çok şükür bu sınavımızıda hayırlısıylan atlattsakk....:26::)))Ne siyirmasi kız
ne olucak canım bugün kırmızılar geldide ara ara hormonlarım değişkenlik gösteriyor....çok şükür bu sınavımızıda hayırlısıylan atlattsakk....:26:
ay canım çalış valla bende yapamadım maalesef...yada sınır koy kendine mola anlamında canların bitene kadar falan...sonra ilaveler yaapmamak şartıyla...oyun zaman öldürmek amaçlı eskiden oynardım ama sizlerle dualara başlayalı beri çok sık takılmıyorum...birde abartıp eşimin facede can yolluyordum kendimeşu anki level yeterince zor zaten
Benimde ders çalışmam lazım
ama bunun başına oturunca kalkamıyorum
ay canım çalış valla bende yapamadım maalesef...yada sınır koy kendine mola anlamında canların bitene kadar falan...sonra ilaveler yaapmamak şartıyla...oyun zaman öldürmek amaçlı eskiden oynardım ama sizlerle dualara başlayalı beri çok sık takılmıyorum...birde abartıp eşimin facede can yolluyordum kendimeneyseki şimdide reklam varr
:) evet o reklamıda keşfettik mileeten isteyip beklemesi vardı
Sen bana eda bu oyunu bıraksın diyede dua et arada
sağlığa zararlı bi alışkanlık
hadi hayırlısıı inşallah uygulayabilirisen bende yapsam süper olucak yaa...neysee iyi gecelerKızlar sanırım siz bu saatleri muhabbete akıyosunuz ama ben uyumaya gidiyorum
size bol muhabbetler
artık sabah namazlarından sonra yatmama kararı aldım uygulayabilirin inşallah hoşcakaln....
tamam hayatım....duam şöyle allahım sen bu eda kuluna tez zamanda bebiş verki oyun oynayamasın...
Hadi hayırlısıı inşallah uygulayabilirisen bende yapsam süper olucak yaa...neysee iyi geceler
aminnn inşallahh allah herkese nasip etsin...kocaman aminnnnnnnnnnnn
inşallah sanada
308 levelini geçemeden 2 şer tane versin kocaman göbekli ol 9 ay dolaş öyle inşalaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?