amin ....çoookk güzellll...rabbim hayırlı nesiller nasip etsin...kızlar bugün KURAN okurken denk gelen 2 ayet dikkatimi çekti ve paylaşmak istiyorum.rabbim beni ve zürriyetimi namaz kılanlardan eyle.diğerisabredenlere selam olsun.
aaaaaaaaaah canım eşim başımın etini yiyor aslında sınavlara gir evde bol bol vaktin var ders çalışabilirsin diye.ama benim tek amacım çocuk haline geldiği için eee biraz da zor grliyor bu yaştan sonra.ben üniversiteyi kazandıydım hiç çalışmadan,bir kiatp yüzü açmadan okuldaki bilgilerimle sadece.ama Rahmetli babam okutmak istemedi.hayırlısı böyleymiş.ama geri dönebilseydim üniversiteyi okumak için elimden geleni yapardım.artık geç.bende diyorum ki hayat üniversitesi kocoloji bölüünde okuyorum.ama bu hiç bitmiyor ömür boyu okuyacan
mesaj alınmıştır:)kızlar bugün KURAN okurken denk gelen 2 ayet dikkatimi çekti ve paylaşmak istiyorum.rabbim beni ve zürriyetimi namaz kılanlardan eyle.diğerisabredenlere selam olsun.
Hamdolsun canım bende iyiyim,seni burda görmek ne güzel
Amin kuzum aminAy ama ne tatlı dimi ya,şu dişlere gözlere aman aman Arşivimde bunun gibi okadar çok bebek ve güzellik var ki,ara ara açıp bakıp huzur buluyorum
aaaaaaaaa
yakıştı mı bu sana şimdi, canım değişik kuerlar var onlara git mutlaka geliştir kendini
yarın çocuguna faydan olur.
illa iş için mi boşver bebek bakımı aşçılık el sanatları ne varsa git derim
mesaj alınmıştır:)
şimdi doya doya açıp bak ilerde bebeginin bezini açıp açıp temizlersin:)
rabbim hissettiriyo hepmiz anne olcaz bakın görün
canım ben benim ufaklığa yağlı boya öğretirim artık.3 sene gittim resim kursuna.el işlerine sevmem.bazen örgü yaparımsadece.ama öyle nakış,dikiş bana göre değil.kitap okurum vaktim oldukça.en son küçük prensi okudum.güzeldi.birde sohbetlerim var işte.haftada bir gün.ama doğru söylüyorsun.insan kendini daima geliştirmeli.çünkü bizler çocuk yetiştireceğiz Allahın izniyle dimi amaa
muhat canım sana pekte sevinemiyeceğin birşey söylicem ama çekiniyorum ya:18::18:sürpriz06/elif ile hemşeri çıktık.hemde ikitaraflı.yani görüşmemiz an meselesi
öyle beceriksi gelin sevmem ben seyyan bak demedi deme
gün geçmiyorki yeni bir hemşeri, yeni bir akraba bulmayasın seyyan......
ben öyle biri değilim kız:) valla aksine ben zenginleri sevmem nedense:) çok kolay mevki sahibi olanları da sevmem:)anasına bak kızını al diyosun yani.ben başlıyorum ya ne kursu varsa gideyim bariiyide tam tersi olursa seninki kız benimki erkek olursa yine dünür oluruz heralde dimi.:26:hayalimin mesleğini yapıyosun.hep edebiyat öğretmeni olmayı istedim.senden iyi dünür mü bulucam amaaaaaa baaaaaaaak ezme beni.
aminnnn aminnn aminnnAmin Muhatcım inşaallah
Aff af
ay kız hakketten sorun bursa mı yaniii neyse benim köken allahtan oralı değil....ya canım ne yapayım ben şimdik.bu arad en çok interfilite sorunu bursa da var demekki.
ya canım ne yapayım ben şimdik.bu arad en çok interfilite sorunu bursa da var demekki.
ay kız hakketten sorun bursa mı yaniii neyse benim köken allahtan oralı değil....
olabilir şekerim belki suyundan içmişlerdir yol seyahattlerinde bursada mola vermişseler... belkim özdilek havlusu bile almışlardır kim bilirrral sana bursalı ayrıcalığı:)
acep benim atalardan da mı bursalı olan vardı ki?
olabilir şekerim belki suyundan içmişlerdir yol seyahattlerinde bursada mola vermişseler... belkim özdilek havlusu bile almışlardır kim bilirrr
olabilir şekerim belki suyundan içmişlerdir yol seyahattlerinde bursada mola vermişseler... belkim özdilek havlusu bile almışlardır kim bilirrr
kız sattın iki dakkada beni.kökene bakarsan bende bende yok benim köken de bursa.heeeeee dedeler nineler değil ama sayi.kız benim babannem izmirliymiş.ay kız hakketten sorun bursa mı yaniii neyse benim köken allahtan oralı değil....
sen doğur ozaman sonra gel.ama illede gel yani.aaaaaaaaa
budra doğuramayan tek kadın ben miyim o zaman :S
bursaya gel gel diyonuz gelmiyom işte:) iyce zorasokmayım bebişimi
al sana bursalı ayrıcalığı:)
acep benim atalardan da mı bursalı olan vardı ki?
bursanın havasına kurban olun siz hıh.aaaaaaa ben bursanın havasını solumuştum otobüste giderken
hele ondandı :)
Belki iskender yemişlerdir
iskender dedik şimdik canımız çekçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?