Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlısıı olsun canım bende bugün hastalananlardanım...desene regl adaşı olduk...klomen mi kullanıyosun ki

regl adaşım benim
yok canım ben duphaston kullanıyodum:26:geçen ay progestan kullanmıştım aynı şekil bata 8 gün kala lekelenme başladı 12 gün sürdübu ayda duphaston kullandım yine bata 9gün kala lekelenmebaşladıbide beni adetin 3.günü çağırmıştı aşılama konuşucaktık ama bugün arayıp sormam lazım lekelenme olduğu için sökülemiyorum ben geliyimmi yinede diye:44:biraz kafam karıştı desem yeridir

günaydın kızlarrrgününüz güzel geçer inşallah hayırlı cumalarrrrrrr

ayyy düngece yazılanları okudum gülmekten şiştim yaaa
dünürler ssizibenim 10uzlarım olcek bakın diyim baştan5 kız 5 erkek boşuna kıpraşmayın oralarda

Herkese hayırlı cumalar. Rabbim bu rahmet yağan mübarek günlerin hürmetine bizler için evlatları hayırlı kılar inşallah..

canım çok geçmiş olsun.inşaallah önemli bişey yoktur.stresli günler geçirdin ondandır.nasıl bir yazı bu yaaaaaaaaa.ALLAH KORUSUN.ağzından duymayalım böyle şeyler..

kızlar hayırlı cumalar.....

dün net hattında çalışma varmış netimiz yoktu...ondan giremedim....

dün mr(emar) çekildim..çok kötü bişey Allah kimseyi düşürmesin hastaneye.....

doktor bişey yok stres kaynaklı dedi...aynen senin dediğin gibi seyyancım... akut gerilimli başağrım varmışşşş....

ağrı kesici ve gevşetici iğne verdiiiii.....işte böyleeeeeeeeee .geçmişi okuyamadım....eşim gelicek sonra görüşmek üzere......

canım çok gecmıs olsun canım rabbım tum hastalarada sıfa versın ıns
Herkese hayırlı cumalar. Rabbim bu rahmet yağan mübarek günlerin hürmetine bizler için evlatları hayırlı kılar inşallah..
hayırlı cumalar canım amın amın ıns
Eki Görüntüle 651410

hayırlı cumalar kardeşlerim

naslsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

senınde cumalrın mubarek olsun
hamdolsun ben ıyıym sen nasılsın
bu arada bu cok komıkmıs ya avratlar demek...

bu hafta benim içinde okunucakmış allah okuyan herkesden razı olsun çok duygulandım

bne 4 ADET yasin ,,100 adet ayet,, 707 adet tesbihatımı çektim rabbim kabul etsin
allah kabul etsın canım nasılsın
bebıs epey buyumus
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
canım çok sukur çok sevındık rabbım daım etsın ıns
ıns hayırlı haberlerın devam edecek

canım allah senden razı olsun allah ısını gucunu rast gotursun
rabbım babana da rahmet eylesın mekanını cennet eylesın
ben liste tamamlanınca dualrım allahın ıznı ıle

Son düzenleme:
cumalarınız mubarek olsun ıns
rabbım bu cuma saatınde dualarımızı kabul etsın ıns ..
dun gece ne guzel kaynatmıssınız kımse benım bebıse talıp olmamıs

bende gelcem ya :)
heleki bursadaysan uçarım yine gelirim bursada çok arkadaşım olsunki gitmeye bahanem olsun :)
sen ayır şimdiden bizim bebek şekerlermizi biz baya kalabalıklaşırız bu gidişle :)
ben ızmırde oturuyorum canım beklerım buyur gel çok memnun olurum

evli değilim o yüzden sizlere katılamıyorum ancak dilerim rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder cümlemize

geçmiş olsun canım sevindim birşey çıkmadığına rabbim bidaha düşürmesintüm hastalarada şifa versin inşallah

ayşemm nasılsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…